יש לי כבר סכום יפה של כסף אז רציתי לשאול מה המינימום שאפר להוציא כסף?
ואיך אני מבקש תשלום אני לא מוצא שום מקום שכתוב למשוך מזומנים?
ועוד שאלה קטנה למה כל פעם שאני מרוויח כסף לוקח לזה זמן עד שזה מתעדכן? הם בודקים את זה או משהו?
יש לי כבר סכום יפה של כסף אז רציתי לשאול מה המינימום שאפר להוציא כסף?
ואיך אני מבקש תשלום אני לא מוצא שום מקום שכתוב למשוך מזומנים?
ועוד שאלה קטנה למה כל פעם שאני מרוויח כסף לוקח לזה זמן עד שזה מתעדכן? הם בודקים את זה או משהו?
נערך לאחרונה על ידי yoni_super15; 14-05-2012 בשעה 13:59.
|
|
אני לא מבין למה לא עונים לי בבקשה תעזרו לי
הנה , חיפשתי בגוגל ומצאתי אחי .
מינימום פייאוט : 400 ש"ח .
איך מושכים ? תקרא על החשבונית לשכיר .
בכל מקרה , אני מאמין שחיפוש בגוגל יענה לך על הרבה דברים .
באמת מוזר שאף אחד לא ענה לך!
המינימום להוציא את הכסף היה פעם 400 שינו את זה ל200 כרגע יכול להיות שזה חזר ל400 אבל תאמת אין לי מושג החשבון שלי בדרך כלל מעל הסכומים האלה ככה שזה לא מדבר אלי סכום מינימום.
כדי לקבל תשלום אתה צריך להוציא חשבונית מס - לשלוח להם ואז תקבל צ'ק הביתה או העברה בנקאית
וכן בדרך כלל בודקים את הלידים - תלוי מה אתה מפרסם אבל ברוב המקרים הם מחכים לאישור המפרסם - כלומר אם אני חברת ביטוח ואני משלם 60 שקל להמרה.
אני משלם רק להמרות שעומדים בקריטריונים מסויימים - רובם אם הבנאדם לא עונה 3 פעמים לטלפון אז לא משלמים. אז כן וויסל בע"מ מחכים לאישור מהמפרסם כדי לשלם לך
יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
אני לא מחפש רעיונות (את ה"מה") - אני מחפש את ה"איך".
אבל אין שם דבר כזה שיש רק קמפיינים שכל אחד שנכנס לזה אני מרוויח כסף בלי שהוא יעשה כלום
יש לך פרוייקט שצריך קצת מינוף כלכלי? אני משקיע ומוצא משקיעים בפרוייקטים חדשים ו-ותיקים.
אני לא מחפש רעיונות (את ה"מה") - אני מחפש את ה"איך".
לדעתי לא כדאי לך ללכת רק על קמפיינים של מישהו שלוחץ ,זה לא יניב הרבה מאד כסף אחי ,אם אתה משתמש בוויסל לדעתי הכי טוב ללכת על לידים .
באמת שלא קשה מדי להשיג לידים , פשוט שים משהו שקשור לתוכן שלך .
אם אתה בכל זאת רוצה רק לחיצות אני באמת ממליץ לך על אדסנס .
אני עובד חצי שנה עם WESELL הוצאתי מהם בסביבות ה4K יש להם אחלה קמפיינים כל דבר שאתה צריך אתה יכול לפנות אליי אני
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות