טוב אז חברים פתחתי אתר חדש!!
מי שרוצה אותו אז בפרטי אין לי בעיה
עכשיו אני בגוגל אדסנס ורציתי לעלות תמונת מצב יש לי כבר 8.66 דולר
ורציתי לישאול האם אני ייקבל כי אני רואה שבסטייסטיקה כלום לא עולה לי לא יודע למה?!
זה עידכון של התמונה החדשה!!!
![]()
טוב אז חברים פתחתי אתר חדש!!
מי שרוצה אותו אז בפרטי אין לי בעיה
עכשיו אני בגוגל אדסנס ורציתי לעלות תמונת מצב יש לי כבר 8.66 דולר
ורציתי לישאול האם אני ייקבל כי אני רואה שבסטייסטיקה כלום לא עולה לי לא יודע למה?!
זה עידכון של התמונה החדשה!!!
![]()
נערך לאחרונה על ידי BestChangerEver; 14-05-2012 בשעה 20:41.
|
|
זה הקטע שלא עשיתי 8 דולר מ7 תצוגות דף זה לא מתעדכן
וכבר יש לי 11 דולר איך אני מושך ומאיזה סכו"ם אפשר לימשוך
אתה צריך לקבל מכתב אליך לדואר אחרי שעברת את ה10$ לוקח שבועיים שלוש ואז אתה בוחר אפשרות תשלום או העברה בנקאית או צאק ובמאה דולר אתה יכול לקבל את הכסף אבל אם אתה לוחץ על המודעות או דרך פרוקסי הם יעלו עליך ויתנו לך באן
אשכול משחקים פצצה במיוחד בשבילכם 3 שרתים הרבה משחקים חמים
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=848595
והנה הילדים האלה שחושבים שאם הם יקליקו על המודעות שלהם ויבקשו מחברים שלהם להקליק לא יגלו..
חברה שיותר גדולה מכל המדינה הזאת לא תגלה ילדים בני 10..פעם הבאה תקרא את החוקים של גוגל טוב טוב.
תן קישור לאתר
איך מהפרסומת הקטנה הזאת קיבלת 9$?
GShock
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!! בן, נתת לי גישה לWP של האתר שלך כל הכניסות של האתר מאיזה אתר שנותן צפיות בחינם תמורת זה שאתה עושה לייקים ומשיג נקודות וכ'ו .. אני מכיר את האתר . יש לך כניסה שתיים מישראל . לא יותר מזה . ובאן אתה הולך לקבל או היום או מחר מאדסנס .
תהנה מתוק .
פעם היה לי אתר העלאת תמונות עם עיצוב ומערכת ברמה
בקושי היו לי כניסות וכמעט כל יום לחצו לי בכוונה והרווחתי כל יום בסביבות ה3 דולר
כנראה לא נתנו לי באן כי האתר נראה להם רציני
רק שבסוף אחרי ששילמו לי 114 דולר נתנו לי באן
בקשר לאתר של פותח האשכול
אני מציע לך להתיחס להערות שנתתי לך בפרטי כדי שהאתר שלך יראה גם רציני כי כמו שאתה רואה לפי מה שכתבתי זה חשוב, וחוץ מי זה ככה יכנסו אליך אנשים לאתר
כדאי לך לפתוח משתמש ב-Google Analytics או ב-Statcounter ולבדוק את התנועה באתר, אם באמת יש לך הרבה גולשים שלוחצים. כי בסופו של דבר גוגל יבדקו אותו דבר.
נ.ב. גוגל לא מרשים לפרסם את הסטטיסטיקות שלהם, מותר רק לפרסם כמה הרווחת ב-Payout.
נערך לאחרונה על ידי komermore; 15-05-2012 בשעה 13:48.