אמא שלי ארגנה לי קצין מיון ושלחו לי טופס שאומר ראיון אישי, אז אני יתייחס לזה כראיון אישי.
עוד איזה חודשיים יש לי ראיון אישי חוזר. לא יודע איך היה הראשון, אבל בלשון המעטה, זה לא היה נעים.
זה יכול לשפר משהו? ואני לא מתכוון לפקשש כמו בקודם. מה להגיד?
אמא שלי ארגנה לי קצין מיון ושלחו לי טופס שאומר ראיון אישי, אז אני יתייחס לזה כראיון אישי.
עוד איזה חודשיים יש לי ראיון אישי חוזר. לא יודע איך היה הראשון, אבל בלשון המעטה, זה לא היה נעים.
זה יכול לשפר משהו? ואני לא מתכוון לפקשש כמו בקודם. מה להגיד?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
על מה הראיון? מה היה בראשון? מה הלך לך שם לא טוב?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הראיון זה סתם קצין מיון שהביאו לי.. שלחו לי בדואר "ראיון אישי" אז אני מתייחס לשניהם אותו דבר.
בראשון היא הביאה לי שאלות כמו כמה חברים יש לי, כמה פעמים אני יוצא וזה העלה לי ת'סעיף.. חח אני זוכר איזה צעקה הבאתי לה "כוס אמא שלך יא בת זונה, את באה לבחון לי ת'שכל או לזיין לי ת'שכל, לכי זדייני את והראיון המחורבן שלך! מה זה פאקינג משנה החרא הזה?"
אחרי שקצת נרגעתי התחלתי לריב איתה ואמרתי לה שאני יודע מינימום בפסיכולוגיה והיא שואלת אותי בולשיט שלא משנה בשיט.
שמעתי עוד הרבה דברים הזויים על הראיון אישי, כמו אחד ששאלו אותו אם הוא אוהב לדרוך על עלים יבשים.
מה שלצבא הכי חשוב זה לדעת שאתה עיקבי. אם אתה לא עיקבי בראיונות שלך זה רק יגרור עוד ראיונות ועוד בירוקרטיה.
זה משאיר לך רק אופציה אחת לקראת הראיון הבא. אתה חייב לקלל את המראיין הבא שיביאו לך, ואתה חייב לצעוד עליו ולהתרגז מהשטויות שהוא שואל. אם אתה לא תעשה את זה הצבא יחשוב בזה שאתה לא לוקח את הדברים ברצינות, שאתה לא עיקבי ומזלזל במערכת וזה רק יגרום לעוד בלבולים. תאמין לי.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הייתי גם ככה מקלל. זה מעצבן אותי שאנשים מזיינים לי ת'שכל עם פרטים שלא משנים לאף אחד.
אבל להגיד משהו אחר? אותו יום הייתי בעצבים. הפעם אני יבוא יותר רגוע.
יש סיכוי שזה ישפר משהו?
אחי לא יודע.....תמיד תגיד את מה שאתה חושב. הצבא מאריך אמינות.
והכי חשוב כמו שכבר אמרתי שתהיה עיקבי.
אלברט איינשטיין
אבל הצבא לא יודע אם זה אמיתי או לא.