רחוב גאמפ 21 *R5 - תרגום מובנה* / 21 Jump Street מוכר ב 60 נקודות להורדה ישירה לראשון ב 45 נקודות. ישלי את הסרט באיכות DVDRIP רואים חלק! 80 נקודות.
נערך לאחרונה על ידי גולני; 22-05-2012 בשעה 17:45.
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- רחוב גאמפ 21 *R5 - תרגום מובנה* / 21 Jump Street מוכר ב 60 נקודות להורדה ישירה לראשון ב 45 נקודות. R5 זה מצלמה? לינק אחד?
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי ProSpect R5 זה מצלמה? לינק אחד? לינק 1. TS זה מצלמה RS זה יותר טוב ממצלמה .
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- לינק 1. TS זה מצלמה RS זה יותר טוב ממצלמה . עד כמה טוב רואים את הסרט בקיצור?
נכתב במקור על ידי ProSpect עד כמה טוב רואים את הסרט בקיצור? אני רואה דרך הטלויזה רואים טוב. דרך המחשב לא בדקתי אבל רואים פחות טוב. קיצר, אתה רוצה תקנה אי אפשר להעריך כמה רואים טוב.
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- רחוב גאמפ 21 *R5 - תרגום מובנה* / 21 Jump Street מוכר ב 60 נקודות להורדה ישירה לראשון ב 45 נקודות. ישלי את הסרט באיכות DVDRIP רואים חלק! 80 נקודות. שרת פייל פלייר? ושלח את הDVD שלחתי נקודות
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי Attack שרת פייל פלייר? ושלח את הDVD שלחתי נקודות לא שרל FF ואני שולח לך בפרטי אם אתה רוצה לחכות אני יעלה גם ל FF העלאה שלי רק תגיד לפני שאני שולח לך.
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- לא שרל FF ואני שולח לך בפרטי אם אתה רוצה לחכות אני יעלה גם ל FF העלאה שלי רק תגיד לפני שאני שולח לך. שלח לי בפרטי אני יראה באיזה מהירות יורד לי
נכתב במקור על ידי Attack שלח לי בפרטי אני יראה באיזה מהירות יורד לי אחי אם אני שולח לך אני לא שולח לך אחרכך גם את הFF אמרתי לך
נערך לאחרונה על ידי גולני; 22-05-2012 בשעה 18:05.
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- אחי אם אני שולח לך אני לא שולח לך אחרכך גם את הFF אמרתי לך תחליט ירד לי ב27 דקות זה שרת שעולה כסף. UNLIMT שלח...
נכתב במקור על ידי Attack שלח... קיבלתה עוד אנשים?<
חוקי הפורום