תקציר
למרות המאבקים המשפטיים התביעות, העירעורים והסכסוך בין activision לבין החברה שפיתחה את הסדרה treyarch, סדרת משחקי היריות והפעולה ממשיכה להתקיים ולבעוט, או במקרה שלה לירות לכול עבר. בהמשך לעלילה המפורסמת של Modern Warfare, המשחק השלישי בסידרה ממשיך את מסורת העלילה שתקח אתכם בכל רחבי העולם כדי לצוד את מאקארוב שמביא את מדינות העולם למלחמת עולם שלישית. אתם תעברו בין זירות קרב באנגליה, ארצות הברית, גרמניה וצרפת. שם תלחמו מול אויבים אכזריים בקרבות מהירים ומפוצצים שישאירו אתכם על קצה הכיסא והלסת בין הרגליים.
משחק מדהים ! מאוד מאוד מומלץ .
-----
דרישות מערכת מינימליות:
מערכת הפעלה: Windows ® XP / Windows ® Vista / Windows ® 7
מעבד: Intel ® Core ™ 2 Duo E6600 או AMD Phenom ™ X3 8750 או טוב יותר
זיכרון: 2 GB
וידאו: 256 MB של זיכרון גרפי ו-Shader 3.0 ומעלה (NVIDIA ® GeForce ™ 8600GT / ATI ® Radeon ™ X1950 או יותר)
DirectX ®: DirectX ® 9.0c או במאוחר
כונן קשיח: 16 GB של שטח פנוי
כרטיס קול: תואם DirectX ® 9.0c או במאוחר
חיבור לאינטרנט: כדי להפעיל, להתחבר ולהשתמש בשירות מחייב חיבור לאינטרנט בפס רחב.
----
הוראות התקנה:
1. חלצו את המשחק או צירבו כתמונה.
2. התקינו את המשחק.
3. העתיקו את כל הקבצים מהתיקיה "CRACK" לתיקיה הראשית של המשחק,
והחליפו את הקבצים הקיימים.
4. שחקו ותיהנוהועלה על ידי Fodox בלעדית עבור אתר Downcenter !
בעת מעבר לקישורים מטה אני מצהיר\ה כי: הצפיה בתכנים שמוצגים באתר שאליו אני מועבר הם על אחריותי הבלעדית ואין אני יכול להאשים את DownCenter (להלן "האתר"). בנוסף אני מודע כי יתכן ותכנים שעוברים על חוקי המדינה שבה אני נמצא שיכולים להופיע באתר שאליו אני מועבר בצורות של: תמונות, סרטוני וידאו ממחושבים וכיוצא בזאת ואני מסיר מ DownCenter (להלן "האתר") אחריות על התכנים הללו.
שרתי הורדהלהורדה מ- Shareflare.net
חלק 1 |
להורדה מ- Sms4file.com
חלק 1 |
להורדה מ- Letitbit.net
חלק 1 |
להורדה מ- Rapidshare.com
חלק 1 | חלק 2 | חלק 3 | חלק 4 | חלק 5 | חלק 6 | חלק 7 | חלק 8 | חלק 9 | חלק 10 | חלק 11 | חלק 12 | חלק 13 | חלק 14 |
תמונות:

ציטוט ההודעה