קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 14:03
  2. אסף למה אתה לא עונה ?! :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 21:29
  3. "אבא שלו, תראה כמה אתה חסר לו"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 18:03
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 01:46
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 57

מי אתה? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    פיי כמה שטויות רשמת.

לך תגיד לבחור העיוור שטיפס על האוורסט,
    שהוא לא בחור אמיץ או עקשן וכו' וכו'.

כי הריי הוא לא מטפס כל הזמן על האוורסט,
    אז לפי מה שאתה אומר המעשה הזה לא מגדיר אותו.

שזה בולשיט כן?
    ברור שזה מגדיר אותו.

כל מה שאתה עושה\חווה מגדיר אותך.
    באמת?מה עם המעשים הקטנים שאתה עושה ביום יום?למשל כמו לנקות את הבית,האם גם זה מגדיר אותך?
    אנחנו חווים דברים שונים ביום יום שפשוט כל הדברים לא יכולים להגדיר אותך,למשל אתה חווה משהו עצוב בחיים שלך,האם זה מה שמגדיר אותך?אם אתה מזדהה עם החוויה העצובה הזאת וחושב עלייה כל היום,יכול להיות מאוד שאתה תקח את זה ותהפוך את הסיפור הזה לזהות שלך וזה ישלה אותך שזה אתה.שמי זה אגב נובע האי אושר.הנקודה שלי היא שאתה חווה כל הזמן דברים,והדברים האלו הם לא אתה.אתה לא החוויה ולא המעשה שלך,אתה זה שחווה ועושה.

-you are the knowing,not the known.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    באמת?מה עם המעשים הקטנים שאתה עושה ביום יום?למשל כמו לנקות את הבית,האם גם זה מגדיר אותך?
    אנחנו חווים דברים שונים ביום יום שפשוט כל הדברים לא יכולים להגדיר אותך,למשל אתה חווה משהו עצוב בחיים שלך,האם זה מה שמגדיר אותך?אם אתה מזדהה עם החוויה העצובה הזאת וחושב עלייה כל היום,יכול להיות מאוד שאתה תקח את זה ותהפוך את הסיפור הזה לזהות שלך וזה ישלה אותך שזה אתה.שמי זה אגב נובע האי אושר.הנקודה שלי היא שאתה חווה כל הזמן דברים,והדברים האלו הם לא אתה.אתה לא החוויה ולא המעשה שלך,אתה זה שחווה ועושה.

יצא לי לקרוא כמה מהתגובות שלך....אתה אומר פה הרבה מה אנחנו לא...אנחנו לא המעשים שלנו, אנחנו לא החוויות שאנחנו חויים וכו....אולי נגיע לפרקטיקה ונבין יחד מה אנחנו כן?
    או שאולי התשובה האמיתית היא שכולנו בסך הכל בשר ודם,"אותו זבל אורגני נרקב כמו כל דבר אחר", בני אדם שווים, שלכל אחד יש את האפשרות לנתב את חייו לאן שירצה?...

אחת הבעיות פה אם הקאוצ'ינג שאין את הדברים הפרקטים, איפה התכלס חברים? האם על מנת להרגיש שלמים עם עצמנו או להצליח בחיים או להיות מאושרים אנחנו באמת צריכים לחטט עד כדי כך במוח וברגש?
    נערך לאחרונה על ידי A.L; 24-05-2012 בשעה 11:13.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

למה ת'מדבר שטויות?
    אז בוא אני אדקור אותך ואז כשתדמם למוות אני אגיד לך "מה לעשות, זה לא אני".

סבבה?
    ת'מבין ת'חוסר היגיון שבדבר :\

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

^ הוא לא שאל האם אנחנו לא צריכים לחפש בכלל את עצמנו אלה הוא שאל האם עד כדי כך.?
    לרמה כזאת שזה כבר נהיה כמו מרדף אחרי חיפוש או הגדרה עצמית מדוייקת שזה כל כך מיותר ולא מועיל.
    אני אישית מאמין שצריך לחפש את עצמך אבל גם לא להפוך את זה לשיגעון כמו שיכול להיות שחלק כאן עושים.
    אני בנאדם מאושר ויש לי משתי העולמות - איזון זאת המילה הנכונה אני חושב במצב הזה .

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    ^ הוא לא שאל האם אנחנו לא צריכים לחפש בכלל את עצמנו אלה הוא שאל האם עד כדי כך.?
    לרמה כזאת שזה כבר נהיה כמו מרדף אחרי חיפוש או הגדרה עצמית מדוייקת שזה כל כך מיותר ולא מועיל.
    אני אישית מאמין שצריך לחפש את עצמך אבל גם לא להפוך את זה לשיגעון כמו שיכול להיות שחלק כאן עושים.
    אני בנאדם מאושר ויש לי משתי העולמות - איזון זאת המילה הנכונה אני חושב במצב הזה .
    קיים רק עולם אחד,
    ואתה חי בוא.

אין לך מה לחפש ת'צמך,
    סתכל מה עשית בחיים שלך ותבין טוב מאוד מי אתה.

One Shot - One Kill

AL
    המאמין

דנים פה בדברים שאין להם ערך אמיתי. דיון פילוסופי באמת חסר תועלת. אבל גם רוב הדברים שאנשים מדברים או עושים הם חסרי תועלת.
    בכלל רוב הדברים בעולם האלה לא חיוניים כדי לשרוד. "תכלס", מה אתה צריך עוד משהו חוץ מאוכל ומים? כלום![אולי תרופות במקרה שאתה חולה] כל שאר הדברים הם נטו בשביל סיפוק עצמי\הגשמה עצמית\להעסיק את המוח שלא יהיה משעמם\אנדרופינים או איך שלא קוראים לזה, שגורם לך להרגשה טובה.
    בלי דיונים כאלה לא יהיה את הפורום הזה, אז אםםםם כבר עדיף לדון על משהו מאשר לא לדון בכלל....
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 24-05-2012 בשעה 18:58.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מי אמר שפרקטיקה זאת הדרך לעבר דבר מרומם כלכך כמו "דע את עצמך"?
    מבחינתי פרקטיקה ומעשיות תופסים פחות בעניין הזה.

נניח ואנו באמת כאלה, אתה מציג רק צד אחד של המטבע.
    מצד שני, אם כל מה שאדם היה שווה הוא רק עור ועצמות, אין בינו לבין הנמלה, הכבשה או הפיל הבדל מבחינת חשיבות, כך שאם זה היה באמת נכון, לאדם אחד היה מותר להעביד, לסרס ולרצוח את האחר ללא שום נקיפות מצפון, הרי הוא בסך-הכל רצח עוד אורגניזם חי בדיוק כמו נמלה או כבשה, עוד "בשר ודם" לפי ההגדרה שלך, עוד "זבל אורגני".

מקווה שהבנת למה כלכך חשוב להאדיר את ה-"אני" המסתורי הזה, גם אם הוא אינו קיים ומהווה שקר מוחלט,
    זה התירוץ שלנו לחיות ולא להתאבד וגם לכבד את האחר ולחיות בחברה. אם זה שקר, מדובר בשקר-פרו-הישרדותי.

זוהי שורה שאני מאמין כי המון קאוצ'רים מקצועיים היו גאים בה.
    השאלה היא מה יבוא אחרי התכלס? והאם ה"תכלס" הזה הוא באמת חשוב בטווח הארוך, בראייה כוללת על כל החיים?

המשך לקרוא..

נניח ולא תחטט עד כדי-כך במוח וברגש, תעסוק ב"תכלס", תשיג הישגים ותהיה מאושר, מה אז?
    בוא נהיה עוד יותר פנטזיונרים, נניח ואתה תשיג כל דבר חומרי שקיים, תהיה עשיר מאוד, תבנה לך מעגל משפחתי ומעגל חברים בדיוק כמו שרצית וציפית, בקיצור - החיים שלך מושלמים מבחינת ה"תכלס".. מה אז? עוד יעד חומרי?

כמדומני שיש לא מעט אנשי פשע שצברו כסף, אנשים עשירים בדרך החוק, אנשים שהגיעו להישגים או אנשים ממוצעים לגמרי אך עם ניסיון חיים גדול מאוד.. אשר כולם חזרו בתשובה או שהסיטו את חייהם לחיי רוח (אתה יודע.. תורות מזרחיות, מדיטציות וכולי). למה זה?

*אני זוכר שהראו בחדשות פעם זוג אנשים נשואים שצברו סכום כסף גדול מאוד ותרמו את כולו, לא חלק ממנו, את כל מה שהם צברו ונשארו דיי חסרי-כל לאחר מכן.. כששאלו אותם על פשר מעשם הם ענו איזו תשובה אופיינית לאנשי רוח (הם גם נראו כאלה), תשובה שהרעיון שלה הוא בערך זה: "אנחנו בסך-הכל שער בעולם הזה, הכל עובר דרכנו"... לא זוכר את המילים המדוייקות.

שורה תחתונה, כתשובה לשאלתך - כן!
    אדם צריך לחטט בנבכי מוחו ורגשותיו! זה רצוי בימנו וכנראה שזאת האופציה היחידה כרגע לחוות אושר מתמשך ובלתי-תלוי.
    זוהי רק דעתי העכשוויות כמובן.

באותו טיעון אפשר להגיד. "תגיע להגשמה הרוחנית שלך[או מה שזה לא יהיה]. ואז מה? עוד יעד רוחני גבוה יותר?"

סך הכל, כל מה שאנחנו עושים בעולם הזה זה נטו לספק את המוח שלנו שישחרר אנדורפינים כדי שנרגיש טוב, זהו..... האם זאת המטרה של החיים? לא. האם המטרה של החיים זה להגיע להגשמה רוחנית\עצמית? לא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

האנושות מתפתחת ואנחנו איתה (טכנולוגיה, מדע, אנשים שמתרבים), לא סתם אני מאמין שההבדל בין אנשים זה התפתחות אישית, אני מאמין שאנחנו מתבגרים כי יש לנו יותר ערך להביא לעולם.
    חשוב על זה, אתה לומד גדל ומתפתח כדי שתוכל להיות יותר, גם להשיג יותר וכמובן גם לתרום, כי סוד החיים הוא נתינה. וכאן מצאתי חלקית את משמעות החיים.
    תמיד יש יעד הבא! לא משנה מה יש לך תמיד יש מה עוד לעשות!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:25.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    AL
    המאמין

דנים פה בדברים שאין להם ערך אמיתי. דיון פילוסופי באמת חסר תועלת. אבל גם רוב הדברים שאנשים מדברים או עושים הם חסרי תועלת.
    בכלל רוב הדברים בעולם האלה לא חיוניים כדי לשרוד. "תכלס", מה אתה צריך עוד משהו חוץ מאוכל ומים? כלום![אולי תרופות במקרה שאתה חולה] כל שאר הדברים הם נטו בשביל סיפוק עצמי\הגשמה עצמית\להעסיק את המוח שלא יהיה משעמם\אנדרופינים או איך שלא קוראים לזה, שגורם לך להרגשה טובה.
    בלי דיונים כאלה לא יהיה את הפורום הזה, אז אםםםם כבר עדיף לדון על משהו מאשר לא לדון בכלל....
    כן אמורים לדון כאן כן בשביל תועלת ואם להגיע להגשמה עצמית ולאושר זאת המטרה אז יש לה תועלת ענקית כי יש הבדל בין לשרוד בשכונת מצוקה לבין לחיות כמו מלך ומאושר אז לשם רוצים בעצם להגיע .
    לא אמרתי שרוב הדברים שאנשים עושים הם בעלי תועלת הם באמת חסרי תועלת וזאת בעיה של אותם האנשים ויש כאן הרבה דיונים בפורום שמצאתי בהם תועלת פשוט בדיון הזה הגענו לנקודה חסרת תועלת.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אתה לא המעשים שלך,לא החוויות שלך,לא העבודה שלך,לא הגיל שלך,לא הידע שלך,לא ההישגים שלך,לא העבר שלך,לא העתיד שלך,לא הזיכרונות שלך,לא הכסף שלך,
    אתה אף אחד מאלו.
    אתה זה שלומד,עובד,חווה,אתה זה שעושה את המעשה.
    You are the knowing,not the known.

ולסוניק,אם קראת את הספר שלך אקארט טולה(כוחו של הרגע),הייתי ממליץ לך בחום רב לעבור לספר השני שלו (הארץ החדשה),ממש עונה על כל השאלות ונותן תרגילים פרקטיים שאתה יכול לעשות בכל רגע.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    נכון מאוד, מסכים איתך בעניין זה.

כאן נכנס ה"תכלס", שתכלס גורם לך לשצף של הורמונים, אדרופינים, נוירוטרנסימטרים וכולי..
    השאלה האם אתה מאמין שכל בני האדם מתחילת העולם הסתפקו רק בזה לדעתך? מה עם אנשים מוארים כגון משה רבנו, סבתא תרזה, רבי שמעון בר-יוחאי, מהאטמה גנדי.. חלק מאיתנו מחשיבים אותם לאנשים מוארים שלהבנתי עברו את הרמה הפשוטה של תגמול שכלי כפי שתיארת (דופמין וכל השאר..).

בסופו של דבר, אם תצליח להשיג את רוב המטרות המעשיות שלך בחיים, לשם כנראה שתשאף, כמו אלה שהצליחו לפניך.
    ואם עוד לא הבנת איפה זה "לשם", הכוונה היא לאושר בלתי-תלוי, הארה, חיי רוח וכל הפילוסופיה שלדבריך אין לה ערך אמיתי.

לא רק כאלה, ישנם לא מעט דיונים ואשכולות מאוד מעשיים, אל תוריד מרמתו של הפורום.
    זה שאתה נעול על גישה מסויימת לא אומר שהאחרות הן שטויות, זה לרוב אומר שאתה פשוט לא מודע.

לא שמה שכתבת עד עכשיו הוא לא נכון, כן? כל הגמול שתיארת באשכולות קודמים שלך, גישה נכונה לחיים מבחינתי, אך לא לבדה.

מה זה "אמיתי" מבחינתך? כל מה שאפשר לראות, להריח להרגיש?

וזאת אמרת לאחר שביצעת מחקר אמפירי מקיף על כל שבע מיליארד האנשים שקיימים על פני הגלובוס?

וכאן נכנס הפאן האישי, מבחינתך אולי אפשר לומר אותו דבר על רוחניות, מבחינתי אי-אפשר.
    זוהי המטרה הסופית מבחינתי, אותו דבר בלתי ברור או גילוי עצמי אם תרצה. כשאגיע אליו, לי אישית לא יהיה כבר מה לחפש כאן, לפחות לא מבחינה הישגית חומרית, זה לא אומר שלא אמשיך לחיות באושר.

חשוב לי שלא תתבלבל, אני מאוד מעריך ומחכים מהגישה שלך ובגלל זה אני מרגיש צורך חזק להגיב לך, אך אני לא חושב שזוהי הגישה היחידה שצריכה להוליך אותנו בחיים.

אני רציני 100%.

אתה יכול לנסוע לירושלים ולחיות בצורה שאתה מתאר, אתה לא היחידי שחושב ככה. יש עוד אנשים שחיים כמו נזירים או משהו בסגנון. צריך קצת לחפש לראות איך מגיעים לשם ואיך הם נקראים [היה על זה כתבה בחדשות פעם]. אבל מה שהם עושים זה מדיטציות בעיקר כל היום, סגנון חיים כמו שאתה מתאר. אני אומר שכדאי לך לנסות לכמה חודשים, אולי זה יתאים לך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:25.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אתה לא המעשים שלך,לא החוויות שלך,לא העבודה שלך,לא הגיל שלך,לא הידע שלך,לא ההישגים שלך,לא העבר שלך,לא העתיד שלך,לא הזיכרונות שלך,לא הכסף שלך,
    אתה אף אחד מאלו.
    אתה זה שלומד,עובד,חווה,אתה זה שעושה את המעשה.
    You are the knowing,not the known.

ולסוניק,אם קראת את הספר שלך אקארט טולה(כוחו של הרגע),הייתי ממליץ לך בחום רב לעבור לספר השני שלו (הארץ החדשה),ממש עונה על כל השאלות ונותן תרגילים פרקטיים שאתה יכול לעשות בכל רגע.
    אתה צריך להיות מישהו בשביל לחוות את מה שאתה חווה,
    ואם אתה רוצה להיכנס יותר עמוק, אני אשאל אותך ככה - מה אתה?

אתה היד שלך?
    אתה הרגל שלך?
    אתה הלב שלך?

לא.

אתה המוח. סתכל עכשיו על היד שלך,
    זה אתה?
    לא. זה פיסת בשר, עצמות וגידים שהמוח שלך(אתה) משתמש בהם,
    אתה סה"כ אפור קטן ומסכן שיושב בתוך הגולגולת.

זה אתה.

מה שמגדיר אותך זה המעשים שעשית,
    אם טיפסת על האוורסט אתה אמיץ, או טיפש.

אם קיבלת 750 בפסיכומטרי,
    אתה חכם או מעתיקן.

כל פעולה שאתה עושה מגדירה אותך,
    אם אתה אמיץ או פחדן או מעז או חכם וכו' וכו' וכו'.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect