קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עבודה בלילות. פוגע בבן אדם? הורס את כל היום? אני מתבאס
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-03-2012, 03:17
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-10-2010, 20:50
  3. [מכירה] לגלות הכל על אדם דרך IP שגם זה אני ילמד | תציעו...
    על ידי 321AC בפורום מכירה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-06-2010, 20:45
  4. [כתבה] בריטניה: אדם התגורר בנמל תעופה יותר משלוש שנים
    על ידי Kitce בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 22:32
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 08:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47

אומרים שבן אדם מאמין הוא בן אדם "חזק" יותר..אני לא מאמין, מה עושים?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל אומרים שבן אדם מאמין הוא בן אדם "חזק" יותר..אני לא מאמין, מה עושים?

אהלן,
    תראו, זה ידוע מאז ומתמיד שבן אדם מאמין (עם זה ביהדות, נצרות או לא משנה מה) הוא בן אדם שלם. אחד שיודע מה הוא רוצה מהחיים שלו, לכל דבר בחיים יש סיבה מבחינתו ואם לא הולך לו בצורה שהוא רוצה, הוא תמיד יודע להגיד "שהכל לטובה" ויש לו על מה להישען.

אני לא מאמין. לא מאמין ביהדות, לא באלוהים ולא בתנ"ך. למה? מבחינתי, אני יודע שאין דבר כזה אלוהים, אין דבר כזה כח עליון ואין שום דבר כזה "הכל לטובה" או גורל. "מה שאמור לקרות, יקרה" זה חארטה. וגם לא מאמין בתנ"ך בגלל הסיבה הפשוטה שהשפה בתנ"ך היא שפה שאנחנו לא יודעים לקרוא אותה ובגלל זה יש פירושים.
    מה זה בעצם פירושים? דעה של בן אדם. בא מישהו והחליט ש- "איצ'קדנה" זה אומר "ברוך הבא" ומשם הכל המשיך. פה אני לא מסוגל לשבת בשקט וללכת אחרי העדר.

עכשיו, אני צריך עצה-
    אני נמצא הרבה ליד אנשים דתים וכאלה, וואלה אני באמת שם לב שאנשים מאמינים (גם חילונים) הם הרבה יותר..נינוחים ומאד שלמים עם הכל. אני בתקופה מוזרה בחיים שלי..ואני חושב שחסר לי קצת מזה. יש לי מצבים שאני לא מרגיש הכי שלם בעולם..וזה חסר לי..מה עושים?

נ.ב- לא ידעתי אם לפרסם פה או במתבגרים ומתגברים אבל זרמתי..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

תתחיל להאמין ותראה איזה עולם נפלא הפסדת עד כה.
    אני לא יכנס איתך לדיון תאולוגי או דתי כי זה לא הנושא של הפורום.

אך לגבי הפירושים בתנ"ך שפת התנ"ך היא שפה שהועברה מאב ומבן לנכד ככה במשך אלפי דורות ,הפירושים באים ללמד את מה שכבר נשכח מהעם.
    שאלה לי אליך ,איך אתה יודע שהמילה "שלום" מייצגת באמת את הכוונה שלה ? הרי גם השפה העברית הועברה מאב לבן במשך דורות.
    אתה מפקפק פירושים של התנ"ך אבל בשפה שבה אתה מדבר אינך מפקפק.

אני לא יכול לציין בפניך כמה כוח האמונה נותנת בלב שבור ,כמה איתנות וכמה תקווה האמונה מספקת למאמין.
    לכול קושי יש מטרה לבנות אותך גם הקושי שאתה חווה עכשיו יש לו מטרה והוא יסתיים כשהשיעור יגמר.

בתור אדם מסורתי אני יכול להגיד לך שאני באמת רואה את העולם שונה מאדם מרוחק מאמונה ,יצא לי הרבה לשוחח אם אנשים שאינם מאמינים והבנתי שיש פערי בין תפיסות החשיבה שלהם ושלי. אפשר יותר לבטא זאת בראיית עולם שונה.

יש אנלוגיה מאוד טובה שאני אוהב להשתמש בה: הרבה פעמיים במקורות עם ישראל נמשל לשמן זית שואלים רבותינו למה ? ענו להם: כמו הזית הקשה בעל הגרעין כך עם ישראל ושאתה כותש אותו וסוחט אותו מתקבל אותו שמן זית טהור.
    אני ממשיל אנלוגיה זאת גם לחיים שלנו לפעמיים אנחנו כמו זית קטן ומחוספס וכשאנחנו חווים קושי בחיים הדבר מחייב אותנו לתת מעצמנו יותר במקום 60% אנחנו ניתן 120% ,אנחנו נסחט מעצמנו את מרב המאמץ עד שיצא שמן הזית הטהור.

אני הייתי מציע לך להתחיל לשאול שאלות כדי למצוא את האמת שאתה כול כך רוצה ברגע שתמצא את האמת שתספק אותך אתה תרגיש שלם יותר בעולם.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני רואה אותך הרבה מגיב בפורומים,עוזר ומייעץ,סחטיין על זה שהיית מסוגל להתעלות על האגו ולבקש גם עזרה.חלק גדול פה מהפורום לא מסוגלים לעשות את זה.
    אלו שהכי סובלים הם גם האנשים שהכי מוכנים להתעורר,להתעורר למציאות ולהתחיל לחיות אותה.למשל הייתה לי תקופה בא סבלתי,סבלתי מיתר מחשבה.הייתי יושב ומנתח כל סיטואצייה,מה הוא חושב עליי,מה היא חושבת עליי,אני לא מספיק טוב,אני יותר מדי טוב ובקיצור אלו היו ימים לא מאוזנים בשום צורה,הייתי סגור בתוך הראש,חיי בעולם אחר,מדבר כל הזמן עם עצמי,לא יכולתי לישון אפילו כמו שצריך מרוב שחייתי בתוך המחשבה שלי,זה באמת היה סבל ענקי.
    ואז התחלתי לחפש,לחפש את האמת,פה נכנס לתמונה הרוחניות וזה באמת מה שהציל אותי באותו הרגע,מצאתי את כל התשובות שהייתי צריך,ואני מרגיש שלם.
    תדבק לרצון הזה בשביל להוציא מעצמך את התחושה הזאת של ״לא שלם עם עצמי״,ואתה בסוף תמצא את האמת.ולדעתי האמת נמצאת ברוחניות,כמה שחקרתי וחיפשתי,תמיד זה הוביל אותי לשמה.אתה יכול לחפש דרך דתות שונות,יש כל מיני חוגים לאומנויות לחימה סיניות מסורתיות,מדיטצייה,יש הרבה דברים בהם אתה יכול להתנסות,הם לא ממש שונים מכיוון שאתה במילא תגיע לאותה המטרה.
    אז כן,אתה רוצה להגיע לשלווה פנימית?להיות שלם עם עצמך?רוחניות.

אומרים הרבה דברים

בן אדם מאמין הוא לא בן אדם "חזק". אם כבר ההפך, הוא בן אדם "חלש" כי הוא צריך כוח מסתורי להישען עליו כדי לקבל כוח. בן אדם "חזק" לא צריך חבר דמיוני כדי שיעזור לו להתמודד עם החיים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:44.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אומרים הרבה דברים

בן אדם מאמין הוא לא בן אדם "חזק". אם כבר ההפך, הוא בן אדם "חלש" כי הוא צריך כוח מסתורי להישען עליו כדי לקבל כוח. בן אדם "חזק" לא צריך חבר דמיוני כדי שיעזור לו להתמודד עם החיים.
    בוא נשאיר את הדימיוני והלא דמיוני מחוץ למשוואה בדיון. תכבד קצת את האנשים שחושבים שזה אינו כוח דמיוני. קצת כבוד לזולת לא יזיק.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אהלן,
    תראו, זה ידוע מאז ומתמיד שבן אדם מאמין (עם זה ביהדות, נצרות או לא משנה מה) הוא בן אדם שלם. אחד שיודע מה הוא רוצה מהחיים שלו, לכל דבר בחיים יש סיבה מבחינתו ואם לא הולך לו בצורה שהוא רוצה, הוא תמיד יודע להגיד "שהכל לטובה" ויש לו על מה להישען.

אני לא מאמין. לא מאמין ביהדות, לא באלוהים ולא בתנ"ך. למה? מבחינתי, אני יודע שאין דבר כזה אלוהים, אין דבר כזה כח עליון ואין שום דבר כזה "הכל לטובה" או גורל. "מה שאמור לקרות, יקרה" זה חארטה. וגם לא מאמין בתנ"ך בגלל הסיבה הפשוטה שהשפה בתנ"ך היא שפה שאנחנו לא יודעים לקרוא אותה ובגלל זה יש פירושים.
    מה זה בעצם פירושים? דעה של בן אדם. בא מישהו והחליט ש- "איצ'קדנה" זה אומר "ברוך הבא" ומשם הכל המשיך. פה אני לא מסוגל לשבת בשקט וללכת אחרי העדר.

עכשיו, אני צריך עצה-
    אני נמצא הרבה ליד אנשים דתים וכאלה, וואלה אני באמת שם לב שאנשים מאמינים (גם חילונים) הם הרבה יותר..נינוחים ומאד שלמים עם הכל. אני בתקופה מוזרה בחיים שלי..ואני חושב שחסר לי קצת מזה. יש לי מצבים שאני לא מרגיש הכי שלם בעולם..וזה חסר לי..מה עושים?

נ.ב- לא ידעתי אם לפרסם פה או במתבגרים ומתגברים אבל זרמתי..
    שתי מילים - אפקט פלצבו.

זהו בעצם אפקט שגורם לגוף שלך להשתנות פיזית בגלל אמונה,
    למשל, חוקרים עשו ניסוי ולקחו 200 איש שסובלים ממיגרנה.

ל-100 נתנו תרופה ניסיונית,
    ול-100 האחרים אמרו "שמעו, זאתי תרופה מטורפת! כדור אחד והלכו לכם הכאבים! המדען שהמציא אותה הולך לקבל פרס נובל!"

כל אחד מאותם ה-100 האנשים, שאמרו להם שהתרופה עובדת 100%,
    לכולם נעלמה המיגרנה.

ויש מלא מקרים של חולי סרטן שאמרו להם "קחו ת'כדור הזה ופלאות יקרו!"
    ובאמת פלא קרה - אנשים החלימו מסרטן בגלל האפקט הזה.

אז בן אדם דתי מאמין, והוא מאמין חזק,
    לכן הוא אוטומטית בן אדם חזק יותר.

תנסה לקחת את זה לצד אחר,
    במקום שתהיה כמו הדתיים, תנסה לייעל את האפקט הזה לטובתך.

איך?

שמע, מניסיון רב שיש לי עם כושר קרבי,
    אני פשוט צועק לעצמי בראש כמה צירופי מילים שהמצאתי לעצמי.

וזה עוזר לי, ממש עוזר, שלא תחשוב שזה "סתם",
    אז לא יודע... תמצא משהו שנותן לך כוח ותאמין בו,
    זה סמלי זה לא משנה מזה יהיה.

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תודה רבה לכולם על התגובות..נחמד לשמוע גם צורות אחרות לדברים..אני שמח שבחרתי בפורום הזה ולא במתבגרים ומתגברים.
    כמה דברים-
    aaa-aaa, "תתחיל להאמין"? זה קצת מפורח מידי מה שאתה מבקש ממני. עד היום אני לא מאמין לא בגלל ששמתי לעצמי איזה קיר בתוך המח ואמרתי לעצמי שלא משנה מה יגידו אני לא יאמין, זה לא ככה. ניסיתי, הקשבתי לכמה בחורים דתיים שאני אישית מאד מעריך ומעריץ, הקשבתי לכמה שיחות עם איזה רב מהעיר שלי..אבל וואלה שום דבר לא באמת נגע בי וקירב אותי יותר..אני עדיין לא מצליח להאמין בכח עליון. אבל אני כן יקשיב לך ואני ימשיך לשמוע דברים ולחפש תשובות לשאלות שלי..ויש לי המון.

Awake1- נשמע שבאמת הרוחניות הזאת שאתה מדבר עלייה עזרה לך..אבל אני קצת מתקשה להכנס לעולם הזה..אני בן אדם מאד חומרני. מה שיש זה עם מה שאני מנצח. חוץ ממדטיציה כל לילה כדי שתעזור לי להרדם כמו שצריך, אני לא נוהג להכנס לעולם הרוחני הזה..אני לא ממש מתחבר. תודה בכל מקרה.

56565681- לא הבנתי כלום.

אני יערוך בהמשך..אני קצר בזמן.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תודה רבה לכולם על התגובות..נחמד לשמוע גם צורות אחרות לדברים..אני שמח שבחרתי בפורום הזה ולא במתבגרים ומתגברים.
    כמה דברים-
    aaa-aaa, "תתחיל להאמין"? זה קצת מפורח מידי מה שאתה מבקש ממני. עד היום אני לא מאמין לא בגלל ששמתי לעצמי איזה קיר בתוך המח ואמרתי לעצמי שלא משנה מה יגידו אני לא יאמין, זה לא ככה. ניסיתי, הקשבתי לכמה בחורים דתיים שאני אישית מאד מעריך ומעריץ, הקשבתי לכמה שיחות עם איזה רב מהעיר שלי..אבל וואלה שום דבר לא באמת נגע בי וקירב אותי יותר..אני עדיין לא מצליח להאמין בכח עליון. אבל אני כן יקשיב לך ואני ימשיך לשמוע דברים ולחפש תשובות לשאלות שלי..ויש לי המון.

Awake1- נשמע שבאמת הרוחניות הזאת שאתה מדבר עלייה עזרה לך..אבל אני קצת מתקשה להכנס לעולם הזה..אני בן אדם מאד חומרני. מה שיש זה עם מה שאני מנצח. חוץ ממדטיציה כל לילה כדי שתעזור לי להרדם כמו שצריך, אני לא נוהג להכנס לעולם הרוחני הזה..אני לא ממש מתחבר. תודה בכל מקרה.

56565681- לא הבנתי כלום.

אני יערוך בהמשך..אני קצר בזמן.

תאמין
    תאמין בדרכך , תאמין בעצמך תאמין שאתה יכול להיות טוב ולעשות טוב .
    ואם אתה מוצא את עצמך מפקפק באידואלוגיה שלך , בדרך שלך , במהות שלך כאדם , או במה שאכלת לארוחת צהרים זה מצוין .
    תחשוב איך אתה משנה איך אתה משתפר .
    אין לך צורך בישות עליונה שהומצאה בדיוק למטרה זו , בשביל מה אתה צריך רודן שיסביר לך מה מוסרי ומה לא המשטר המונרכי כמעט עבר מהעולם.
    אין לך כל צורך ברוחניות כך נשימה עמוקה אתה חי אתה נושם ואתה יכול להיות מאושר אם רק תרצה , מה הלאה זה רק אתה תחליט

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כל תגובה שלא קשורה לדיון עצמו,תמחק.
    בבקשה לא לצאת מנושא הדיון.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אדם רוחני הוא הרבה יותר מאוזן עם עצמו והסביבה.

ושאני אומר רוחני אנלא מדבר על הדוסים המפגרים בארץ שלכם שאונסים תבנות שלהם או הנוצרים האהבלים באירופה שאוהבים את הילדים שלהם במרתף, אלא למשהו אחר ופחות.."קיצוני".
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-06-2012 בשעה 15:08.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

ושאני אומר רוחני אנלא מדבר על הדוסים המפגרים בארץ שלכם שאונסים תבנות שלהם או הנוצרים האהבלים באירופה שאוהבים את הילדים שלהם במרתף, אלא למשהו אחר ופחות.."קיצוני".
    שאתה אומר דוסים אל תכליל כמו שיש חילונים שאונסים ככה יש דוסים שאונסים לצערי ,דרך אגב תעשה השוואה ותגלה שבקרב החברה החרדית התופעה
    היא חלקי 10 מאשר בחברה החילונית. כמו שאתה לא יכול להגיד שכול החילונים אנסים ככה אתה לא יכול לומר שכול הדוסים הם אנסים.
    אני לא אוהב את ההכללות האלה הם מכפישות ציבור שלהם.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

אדם רוחני זה בעצם אדם מאמין בשבילך?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:44.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אולי תנסה לשאול זאת אחרת - "מאמין במה?"
    תאמין באשר תאמין זאת לא האמונה של המאמין זאת תפיסת העולם של המאמין ,משהו שאדם שאיננו מאמין אינו יכול להבין.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,668 | הודעות: 8,151,250 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect