נכתב במקור על ידי idonthavenameagain חחחחחחחחחחחחחח אופס חשבתי כתבת " יש לי חבר " חשבתי אתה הומו >< חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה זה " יש לך חבר, בינתיים " מחר הולכים לשמוע על עוד דקירה בYNET חמש דקות אחרי שרשמתי את זה הם נפרדו THE GAME HAS STARTED
נכתב במקור על ידי BIaugrana כבר יותר משנה עם זאת שאני מאוהב בה בהצלחה
נכתב במקור על ידי ShiNx חמש דקות אחרי שרשמתי את זה הם נפרדו THE GAME HAS STARTED .........אתה רציני ? MINDFUCK
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain .........אתה רציני ? MINDFUCK חחחחחחחחחחחח כן גם לי זה היה מוזר כזה
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 26-05-2012 בשעה 10:49.
אני אוהב הרבה בחורות, לא יודע למה אתם אגואיסטים, אוהבים רק בחורה אחת.
One Shot - One Kill
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אני אוהב הרבה בחורות, לא יודע למה אתם אגואיסטים, אוהבים רק בחורה אחת. אתה לא יודע מה המשמעות של אהבה... אם אתה מתכוון להיות כמו מומו מאסקימו לימון, שיהיה לך בהצחה !
יש לי חברה
עוד מעט חתימה :-]
נכתב במקור על ידי -EliAv- אתה לא יודע מה המשמעות של אהבה... אם אתה מתכוון להיות כמו מומו מאסקימו לימון, שיהיה לך בהצחה ! אני יודע מהי אהבה, אתה יודע? בוא תנסה להגדיר לי מזו אהבה, אם אתה יכול כמובן.
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אני יודע מהי אהבה, אתה יודע? בוא תנסה להגדיר לי מזו אהבה, אם אתה יכול כמובן. אני מדבר על זה שאתה אוהב כמה בנות :X מה הקטע ? אין לך אחת שאתה מרגיש פשוט שזה זה ? אני לא מבין אותך...
נכתב במקור על ידי -EliAv- אני מדבר על זה שאתה אוהב כמה בנות :X מה הקטע ? אין לך אחת שאתה מרגיש פשוט שזה זה ? אני לא מבין אותך... אני אומר לך, אין לי אחת - יש לי כמה. מה נראה לך שאמא לא יכולה לאהוב את כל ילדייה באופן שווה? אותו דבר, רק שבמקרה שלנו מעורבת תשוקה מינית.
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אני אומר לך, אין לי אחת - יש לי כמה. מה נראה לך שאמא לא יכולה לאהוב את כל ילדייה באופן שווה? אותו דבר, רק שבמקרה שלנו מעורבת תשוקה מינית. אתה משווה חברה לאמא ? מה עובר עלייך
נכתב במקור על ידי -EliAv- אתה משווה חברה לאמא ? מה עובר עלייך אוקיי, בוא תראה לי את נקודות השוני בין השניים, חוץ מהנקודה שכבר ציינתי שהיא התשוקה המינית. בבקשה, קדימה.
נכתב במקור על ידי S.P.Q.R אוקיי, בוא תראה לי את נקודות השוני בין השניים, חוץ מהנקודה שכבר ציינתי שהיא התשוקה המינית. בבקשה, קדימה. בוא נגיד ככה(בלי קשר לתגובה שציטטתי רק כדי שתראה) אם אתה מסוגל לראות גבר אחר מנשק מישהי שאתה אוהב בזמן שאתה איתה,משו פגום אצלך.
נכתב במקור על ידי The Red Ripper אני סעקסי אנד אי נו איט ראית פעם את האיברים המינים של מחשב? גם אני לא לפי זה אנחנו לא יודעים אם מחשב זה זכר, נקבה או דנה אינטרנשיונל. התגעגעתי לבדרנות שלך =>
נכתב במקור על ידי Mr.Young התגעגעתי לבדרנות שלך => אני מתגעגע לניק הקודם שלו Heracles
חוקי הפורום