כותרת. תוכלו ליצור לוגואים ב 3D בקלות! תקבלו הסבר ביסיסי כיצד להכין אותם. 50 נקודות בלבד!
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי ProSpect כותרת. תוכלו ליצור לוגואים ב 3D בקלות! תקבלו הסבר ביסיסי כיצד להכין אותם. 50 נקודות בלבד! החתימה שלך זה מהתוכנה? אם כן אני קונה
נכתב במקור על ידי shelomy201 החתימה שלך זה מהתוכנה? אם כן אני קונה לא, זה לא מהתוכנה
נכתב במקור על ידי ProSpect לא, זה לא מהתוכנה אפשר לקבל דוגמאות מהתוכנה?
נכתב במקור על ידי shelomy201 אפשר לקבל דוגמאות מהתוכנה? כמובן שאתה יכול לשנות מהירות תזוזה, כיוון, צבע, סוג האנימציה, צלליות ועוד מלא אפשרויות.
נכתב במקור על ידי ProSpect כמובן שאתה יכול לשנות מהירות תזוזה, כיוון, צבע, סוג האנימציה, צלליות ועוד מלא אפשרויות. 0 אתה מסביר איך להשתמש בה? והיא חינימית?
נכתב במקור על ידי shelomy201 0 אתה מסביר איך להשתמש בה? והיא חינימית? אני אסביר לך את הבסיס, תוכל לעשות אחרכך מה שתרצה. התוכנה עולה כסף. אני מביא לך אותה מלאה, הורדה דרך F2H
נכתב במקור על ידי ProSpect אני אסביר לך את הבסיס, תוכל לעשות אחרכך מה שתרצה. התוכנה עולה כסף. אני מביא לך אותה מלאה, הורדה דרך F2H לראשון ב 30? נו יאללה אל תהיה קשה
נכתב במקור על ידי shelomy201 לראשון ב 30? נו יאללה אל תהיה קשה 35
נכתב במקור על ידי ProSpect 35 נוווו אל תהיה קשה כולה 5 נק' יש לך 2800 נק'
נכתב במקור על ידי shelomy201 נוווו אל תהיה קשה כולה 5 נק' יש לך 2800 נק' טוב רק בשבילך
נכתב במקור על ידי ProSpect טוב רק בשבילך חחחח שלחתי שלח
נכתב במקור על ידי shelomy201 חחחח שלחתי שלח קבלת אחי לשאלות תפנה אליי. תעלה מוניטין.
חוקי הפורום