קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה דעתכם לגבי המערכת יחסים בין סיוון לאמיר?
    על ידי -NiR- בפורום האח הגדול
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-01-2011, 14:50
  2. [הורדה] Portable TuneUp Utilities 9.0.3100 English |משפר את ביצועי המערכת שלך|ניידת
    על ידי caicludr בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 14:44
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-01-2010, 19:29
  4. [האזנה] שרית חדד - החיים שלך נפלאים
    על ידי Lampi בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-12-2009, 10:55
  5. [פרסום] מי המאהב של החיים שלך?
    על ידי - CookiE - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-12-2008, 14:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 54

מה המערכת יחסים שלך עם החיים?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל מה המערכת יחסים שלך עם החיים?

מה המערכת יחסים שלך עם החיים?עם הרגע?האם כרגע בחיים שלך אתה לא מרגיש שלם עם עצמך?לא מסופק?כועס על החיים?שונא את החיים?אתה רואה את זה כרגע כמכשול?
    האם אתה חבר של החיים או אוייב שלו?

2. קישורים ממומנים

אני מרגיש לבד, זה מה שבטוח.
    אני בעל הזדמנויות רבות, אך עברי הקשה גידל אותי לא לדעת כיצד לאהוב.
    יחסי אנוש שבורים. אלה הם חיי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:47.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    מה המערכת יחסים שלך עם החיים?עם הרגע?האם כרגע בחיים שלך אתה לא מרגיש שלם עם עצמך?לא מסופק?כועס על החיים?שונא את החיים?אתה רואה את זה כרגע כמכשול?
    לא יודע אם אני מרגיש שלם עם עצמי, אבל אני בטוח בכל מעשה שאני עושה וכל פעולה שאני עושה ואני יודע לעמוד מאחורי מעשיי ואני חושב לפני כל פעולה שאני מבצע..שלם? לא יודע. אבל אני לא ממש מקדיש לזה זמן ומחשבה.
    לא מסופק- אמממ..ברגע שתכנס לי משכורת של 30 אלף שקל בחודש לבנק..אני יהיה מסופק. עד אז? פפפפפ...החיים מסריחים.
    כועס על החיים- כן. לא בדיוק על החיים שלי, כי אני מאד נהנה לחיות. Viva la vida! אני עושה המון שטויות ואני נהנה מכל רגע בחיים שלי. הבעיה היא המערכת. עלייה אני כועס.

חוץ מזה..החיים מאד קשים. בן אדם שלא יודע להתמודד עם מכשולים, נכשל ונופל. בן אדם שלא יודע לקום אחרי מכשול, חייו יהיו ארוכים וחסרי כל. בן אדם שלא יודע לספוג עלבונות, קללות והעלבות למיניהם, הוא מבחינתי אדם חלש.
    יש המון מכשולים בחיים, אם זה כסף, זוגיות, לימודים..בקיצור, כל מה שהמערכת מכתיבה לנו לעשות. פה זה מתחיל להיות קשה. המערכת לוחצת עליינו מכל הכיוונים ("לא תעבוד, לא תרוויח כסף. לא תרוויח כסף? תעוף לרחוב") וזה בעייתי.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מלאי אתגרים אין סופיים (לפעמיים לא קלים) שמהם אני צריך ללמוד.
    בתקופה האחרונה האתגרים צצים לי במנות גדושות חח... אבל בסדר אלא הם החיים וזה מה שיפה בהם.

כרגע אני מתמודד עם בעיקר מה שאני מגדיר מכשולים פסיכולוגים שדרך אגב גיליתי שהם יותר קשים מהפעולה עצמה זאת אומרת שקשה יותר להתגבר על המכשול הפסיכולוגי מאשר לבצע את הפעולה אבל זה עוד משהו שצריך ללמוד.

בקיצור אני רואה את החיים כהתפתחות וצמיחה שיש לי עוד הרבה ללמוד בהם.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא יודע אם אני מרגיש שלם עם עצמי, אבל אני בטוח בכל מעשה שאני עושה וכל פעולה שאני עושה ואני יודע לעמוד מאחורי מעשיי ואני חושב לפני כל פעולה שאני מבצע..שלם? לא יודע. אבל אני לא ממש מקדיש לזה זמן ומחשבה.
    לא מסופק- אמממ..ברגע שתכנס לי משכורת של 30 אלף שקל בחודש לבנק..אני יהיה מסופק. עד אז? פפפפפ...החיים מסריחים.
    כועס על החיים- כן. לא בדיוק על החיים שלי, כי אני מאד נהנה לחיות. Viva la vida! אני עושה המון שטויות ואני נהנה מכל רגע בחיים שלי. הבעיה היא המערכת. עלייה אני כועס.

חוץ מזה..החיים מאד קשים. בן אדם שלא יודע להתמודד עם מכשולים, נכשל ונופל. בן אדם שלא יודע לקום אחרי מכשול, חייו יהיו ארוכים וחסרי כל. בן אדם שלא יודע לספוג עלבונות, קללות והעלבות למיניהם, הוא מבחינתי אדם חלש.
    יש המון מכשולים בחיים, אם זה כסף, זוגיות, לימודים..בקיצור, כל מה שהמערכת מכתיבה לנו לעשות. פה זה מתחיל להיות קשה. המערכת לוחצת עליינו מכל הכיוונים ("לא תעבוד, לא תרוויח כסף. לא תרוויח כסף? תעוף לרחוב") וזה בעייתי.
    תאמין לי גם אני שונא את המערכת ונגדה, אני ללא ספק בטוח שהיא בזבזה לי לפחות 13 שנה מהחיים שהייתי עיוור, חבל שכל המשפחה שלי מערכת אם לא רובם, אחרת הייתי עכשיו כבר בגן עדן(וזה אצל רוב האנשים ככה לצערי).
    ברגע שתשיג את ה-30 אלף אתה תרצה יותר, זה טבע העולם שמכתיבה המערכת.
    וכמו שנאמר בכמה מקומות שאני לא זוכר אותם, אנחנו רוצים יותר או אמריקה מאמינה שהעולם צריך יותר, השאיפה ליותר היא זאת שפוגעת בנו וגורמת לנו סבל.

החיים לא קשים, אנחנו בוחרים לעשות אותם קשים שאנחנו נכנסים למירוץ הזה, הם לא צריכים ליהיות מהירים ככה שהם פוגעים בשלווה הפנימית של האדם. בעצם ההליכה על פי המערכת היא זו שדופקת לנו את החיים. לא מזמן גיליתי שבמקום דיי קרוב אלי נמצא מה שאני רוצה ולא אני לא מדבר על חו"ל למרות שזה קיים גם בחו"ל. הפלא ופלא זה גם בחינם ולא צריך שקל בשביל זה. יש מקומות כאלה שאין שם פלאפונים , אין טמבליזיות, אוכל מדהים, רק טבע, פשוט גן עדן. פעם האמנתי בכוחו של הכסף, במרוץ האינסופי. היום אני מבין שזה טמטום, זה בזבוז זמן, פגיעה בנפש ובאהבה של העולם, מטרתנו בעולם היא לתרום, להרגיש, לעשות, לחוות ולא מותרות, תחרויות אינסופיות ותאווה. החיים קלים,יפים ומדהימים כשמדובר על הטבע, הוא מושלם אנחנו אלה שהורסים אותו.
    אז מה מערכת היחסים שלי עם החיים?
    הם מדהימים.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

החיים הם כמו החבר הכי טוב שלך,אתה נותן לו מלחמה,רב,מתווכח איתו,הוא גם מחזיר לך.
    אתה אוהב אותו כמו שהוא?מקבל אותו,למרות הדברים הקטנים שאתה לא הכי אוהב?אם אתה סולח לחיים,אתה סולח לעצמך והקשר בינך ובין החיים מתחזק.
    כשהקשר שלי עם החיים התחזק,מצאתי את עצמי בהרבה סיטואציות בהם אנשים אחרים היו קוראים לזה ״מזל״,כאילו החיים באים לקראתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    האם כרגע בחיים שלך אתה לא מרגיש שלם עם עצמך?לא מסופק?כועס על החיים?שונא את החיים?אתה רואה את זה כרגע כמכשול?
    לשאלותיך, כן.
    לשאלה האחרונה: אוייב שלו.
    הוא פשוט שונא אותי, גידלו אותי חרא ואני יודע מה היו הפאקים בגידול שלי ובבית ספר בו גדלתי ביסודי, אני יודע ואם יחזירו אותי לעבר אני גם ידע לתקן ולדעת להגיע לגיל הזה שאני עכשיו, להגיע לגיל כמעט 16, אבל במצב שונה לגמרי.
    במצב שיש לי חברים טובים 'להסתובב' איתם, אנשים לדבר איתם שיחות עמוקות יותר , כרגע אין לי עם מי לדבר אז אני פשוט שומר הכל אצלי.
    הייתי גם מגיע למצב בו היו לי גם ידידיות, בו היו מדברות איתי 'בנות המין השני', בו לא הייתי ''בתול חברה''.
    למצב בו ה''בוקר טוב מה קורה'' בבצפר היה אמיתי כי באמת רוצים לדעת מה שלומי ולא בגלל שאני באתי לשאול לשלומם של אחרים, והם יענו לי מבחינה מוסרית.
    אילו רק.. אילו רק הייתי יכול לחזור לעבר ולתקן , חלומותיי הכתובים למעלה, היו מתגשמים.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לשאלותיך, כן.
    לשאלה האחרונה: אוייב שלו.
    הוא פשוט שונא אותי, גידלו אותי חרא ואני יודע מה היו הפאקים בגידול שלי ובבית ספר בו גדלתי ביסודי, אני יודע ואם יחזירו אותי לעבר אני גם ידע לתקן ולדעת להגיע לגיל הזה שאני עכשיו, להגיע לגיל כמעט 16, אבל במצב שונה לגמרי.
    במצב שיש לי חברים טובים 'להסתובב' איתם, אנשים לדבר איתם שיחות עמוקות יותר , כרגע אין לי עם מי לדבר אז אני פשוט שומר הכל אצלי.
    הייתי גם מגיע למצב בו היו לי גם ידידיות, בו היו מדברות איתי 'בנות המין השני', בו לא הייתי ''בתול חברה''.
    למצב בו ה''בוקר טוב מה קורה'' בבצפר היה אמיתי כי באמת רוצים לדעת מה שלומי ולא בגלל שאני באתי לשאול לשלומם של אחרים, והם יענו לי מבחינה מוסרית.
    אילו רק.. אילו רק הייתי יכול לחזור לעבר ולתקן , חלומותיי הכתובים למעלה, היו מתגשמים.
    אם אתה אוייב שלו,אתה גם אוייב בשבילו.
    אם אתה חבר שלו,הוא גם חבר שלך.

אף פעם לא מאוחר לסלוח לו.

אני מרגיש לבד, זה מה שבטוח.
    אני בעל הזדמנויות רבות, אך עברי הקשה גידל אותי לא לדעת כיצד לאהוב.
    יחסי אנוש שבורים. אלה הם חיי.
    באיזה עיר אתה גר?

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    באיזה עיר אתה גר?
    אולי לא התנסחתי כמו שצריך. שכתבתי "עברי הקשה" התכוונתי למספר הפרידות מנשים בגלל המראה שלי, וליחס המזלזל מאילו שאמורים להיות חבריי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אולי לא התנסחתי כמו שצריך. שכתבתי "עברי הקשה" התכוונתי למספר הפרידות מנשים בגלל המראה שלי, וליחס המזלזל מאילו שאמורים להיות חבריי.
    זלזול מחברייך תמיד תמשיך לראות, ככה זה חברים. אם לא תסלבט אתה על חברים שלך, מי כן? זה חלק מהצחוקים, זה חלק מההוויה החברתית כפרה..זה מה יש.

נשים נפרדו ממך בגלל המראה שלך? לא מאמין לך, מצטער. נשים נמשכות לאופי של גבר, לא למראה של הגבר. לא מאמין לי? תסביר איך קופים מכוערים יוצאים עם כוסיות על..זה קורה, תכיר.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

זלזול מחברייך תמיד תמשיך לראות, ככה זה חברים. אם לא תסלבט אתה על חברים שלך, מי כן? זה חלק מהצחוקים, זה חלק מההוויה החברתית כפרה..זה מה יש.

נשים נפרדו ממך בגלל המראה שלך? לא מאמין לך, מצטער. נשים נמשכות לאופי של גבר, לא למראה של הגבר. לא מאמין לי? תסביר איך קופים מכוערים יוצאים עם כוסיות על..זה קורה, תכיר.
    כן, לצחוק אחד על השני בשביל לנפח ת'אגו,
    גברי -.-

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    כן, לצחוק אחד על השני בשביל לנפח ת'אגו,
    גברי -.-
    \

מה אתה מזיין תמח? איזה ניפוח אגו ימסכן? אם אתה לא מסוגל לספוג קצת צחוקים מחברים שלך הגיע הזמן להחליף את הלב שלך ללב של גבר.

\

מה אתה מזיין תמח? איזה ניפוח אגו ימסכן? אם אתה לא מסוגל לספוג קצת צחוקים מחברים שלך הגיע הזמן להחליף את הלב שלך ללב של גבר.

אם הם צוחקים עליך, כדאי שתחליף חברים. או שתגיד להם להפסיק. כי בתכלס כל ה"צחוקים" נעשים במעטפת של הומור אבל האמת היא שחסר להם קצת ביטחון אז כדי להרגיש טוב יותר עם עצמם הם צוחקים עליך.... [או אתה עליהם?]

ומה לעשות.... לא לכל אחד יש לב של גבר כמו לך.... כפרה עליך יגבר אחד -_-"
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 02-06-2012 בשעה 14:19.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,917 | הודעות: 8,150,499 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect