פחח.. מה אתה משחק אותה מבין Dam1t?
אני התחלתי מ 0 שקל והגעתי למצב שאני מרוויח 5 דולר ביום אחרי קצת זמן?
לאט לאט זה גודל, תמשיך לזלזל.
פחח.. מה אתה משחק אותה מבין Dam1t?
|
|
בשמחה, בהצלחה!
עוד חודש אני מאמין ישתחררו לך גם הנק' בונוס
בכל זאת אם תצטרך עזרה פנה אלי
לא מזלזל ולא נעלייםפחח.. מה אתה משחק אותה מבין Dam1t?
אתה רק מחפש לקבל בלי לתת
כן יש אתרים שבונים לך עמדה בלי סכום התחלתי אבל הם בד"כ פרמידות וכל מיני שטויות
לא יודע מה איתך נשמה אבל אני שמתי קצת יותר מ 5$ ואני מקבל הרבה מעבר ל5 או 50 ביום וגם זה לאט לאט ממשיך לגדול
אז אל תגיד לי אם אני מזלזל, אם אני מזלזל הית יודע,אתה היחיד שזילזל כאן
יום טוב בחור, רק בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי Dam1t; 28-05-2012 בשעה 21:30.
כל אחד משחק אותה מבין מה עם אני יגיד לכם שעשיתי מאות דולרים מאתר בבלוגר? בלי השקעה של שקל? ועזבו את זה שאני עושה כל חודש כמעט 1500 שקל בזמן האחרון מכלום... ואני לא מדבר על דברים עקיפים כמו קידום אתרים שלמדתי לבד בלי להשקיע שקל ועוד אלף דברים... אז לא כל דבר צריך להשקיע כסף צריך הרבה שכל וידע וותק.... תפסיקו להטעות אנשים
וקחו מספר טיפים:
לא תמיד ללכת על הכי קל... בואו נגיד יש בעשינו עסק אחד שתמורת הרשמה של 3 דקות תקבלו 100 נקודות ואחד שתמורת לייק תקבלו 2 נקודות... אז אתם מתעצלים והולכים על הלייק כי זה שנייה... אבל עם היה מדובר בכסף? תמיד תשקיעו קצת יותר זמן בשביל תוצאה ענקית הרבה יותר...
מה שנראה טוב מידי כנראה רע מידי.... יש אתרים שמציעים לכם הרבה הבטחות לרוב ההבטחות האלה הבטחות שווא ותפסידו הרבה זמן או כסף או את שניהם... תלכו רק על מה שאתם בטוחים ושאחרים שאתם מכירים הרוויחו מזה...
הכסף הגדול לא נמצא באתרי הורדות כמו SF וLIB ולא בשטויות האלה! הכסף הגדול נמצא בתוכניות שותפים !!! שם תוכלו להרוויח על כל הפנייה מאות שקלים!!!! תחשבו מה יקרה עם 10 אנשים בחודש יירשמו לאתר שתמורת הפנייה לשם מקבלי 500 ש"ח (בוויסייל יש דברים כאלה...)
הכי חשוב! תמיד תמקדו את התוכן שלכם למה שאתם מפרסמים... ותזכרו... סקס תמיד מוכר!
נערך לאחרונה על ידי sapirt5; 28-05-2012 בשעה 21:48.
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות