קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 20:23
  2. [שאלה]רציתי לדעת למה אני מושעה
    על ידי golf76 בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-01-2007, 16:28
  3. משהו מעניין .. תמיד רציתי לדעת
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 30-09-2006, 17:37
  4. רציתי לדעת :\
    על ידי CerTiFieD בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 17:10
  5. תמיד רציתי לדעת :D
    על ידי OzzY בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 15:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

רציתי לדעת שקונים באייבי ebay ומשלמים דרך paypal אז ההמרה היא לפי שער הדולר בארץ ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    דברו איתי

Question רציתי לדעת שקונים באייבי ebay ומשלמים דרך paypal אז ההמרה היא לפי שער הדולר בארץ ?

רציתי בבקשה לדעת שקונים באייבי ebay ומשלמים דרך פייפאל PAYPAL אז ההמרה מתבצעת דרך שער הדולר בישראל או דרך שער הדולר של הבנק של פייפאל בסינגפור ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של mordii
    שם פרטי
    מור
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    " גם במצבים הכי קשים, כאשר יש לאדם את הלמה, הוא ימצא את האיך ! "

ההמרה מתבצעת לפי המדינה של משתמש הפייפל - זאת אומרת ישראל

בברכה,
    מור

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    דברו איתי

אבל לפני 5 חודשים שקניתי באייבי ושילמתי דרך פייפאל אז אמרו לי בשרות לקוחות שלהם בטלפון ששההמרה שאני שילמתי זה לא היה לפי שער הדולר של ישראל זה היה לפי שער הדולר של הבנק של פייפאל בסינגפור פלוס 2 וחצי אחוז שאני קניתי ב 10 דולר אז דרך פייפאל שילמתי רק 31 שקל !!!
    נערך לאחרונה על ידי XBOX 360; 29-05-2012 בשעה 11:23.

משתמש כבוד
    One Shot One Kill

לייקים
    1273
    נקודות
    1,034

ציטוט נכתב במקור על ידי XBOX 360 צפיה בהודעה
    אבל לפני 5 חודשים שקניתי באייבי ושילמתי דרך פייפאל אז אמרו לי בשרות לקוחות שלהם בטלפון ששההמרה שאני שילמתי זה לא היה לפי שער הדולר של ישראל זה היה לפי שער הדולר של הבנק של פייפאל בסינגפור פלוס 2 וחצי אחוז שאני קניתי ב 10 דולר אז דרך פייפאל שילמתי רק 31 שקל !!!
    ההמרה היא לפי שער הדולר של פאייפל, אל תשכח שהם גם צריכים להרוויח.
    מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    דברו איתי

ציטוט נכתב במקור על ידי Shir צפיה בהודעה
    ההמרה היא לפי שער הדולר של פאייפל, אל תשכח שהם גם צריכים להרוויח.
    כן אבל זה היה אז והיום שאני רוצה לשלם מפייפאל אז זה כבר לפי שער הדולר בארץ אתה אולי יודע אך אני בוחר את האפשרות שוב לשלם לפי שער דולר פייפאל שיצא לי פחות לשלם כמו שעשתי לפני 5 חודשים לדוגמא אם אני קונה מוצר ב 8 דולר אז זה יוצא לי 31 שקל ושאני בודק את ההמרה לדולרים באתר של פייפאל אז זה יוצא רק 29 שקלים אז אך אני משנה בחזרה לפי שער PAYPAL ?

משתמש כבוד
    One Shot One Kill

לייקים
    1273
    נקודות
    1,034

ציטוט נכתב במקור על ידי XBOX 360 צפיה בהודעה

כן אבל זה היה אז והיום שאני רוצה לשלם מפייפאל אז זה כבר לפי שער הדולר בארץ אתה אולי יודע אך אני בוחר את האפשרות שוב לשלם לפי שער דולר פייפאל שיצא לי פחות לשלם כמו שעשתי לפני 5 חודשים לדוגמא אם אני קונה מוצר ב 8 דולר אז זה יוצא לי 31 שקל ושאני בודק את ההמרה לדולרים באתר של פייפאל אז זה יוצא רק 29 שקלים אז אך אני משנה בחזרה לפי שער PAYPAL ?
    אם תעביר את הכסף אצלך בתוך החשבון לשקלים אז יכול להיות שהוא יישלם כל פעם לפי השער שדרכו העברת בפעם הראשונה.
    מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ערן
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    דברו איתי

ציטוט נכתב במקור על ידי Shir צפיה בהודעה
    אם תעביר את הכסף אצלך בתוך החשבון לשקלים אז יכול להיות שהוא יישלם כל פעם לפי השער שדרכו העברת בפעם הראשונה.
    אני ראיתי שיש בפייפאל עוד 2 אפשרויות אחרות לשלם זה ככה זה כתוב

Conversion Options

PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
    • The PayPal currency conversion process
    • The MasterCard and Visa currency conversion process
    Please select your option below:
    Conversion Options

PayPal offers two ways to convert currency when you purchase from a seller who uses a different currency than yours.
    • The PayPal currency conversion process
    • The MasterCard and Visa currency conversion process
    Please select your option below:
    Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
    Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.
    Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
    I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.

Select an option above, then click Submit to complete the currency conversion process.

Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
    Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.
    Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
    I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.

Select an option above, then click Submit to complete the currency conversion process.

לא הבנתי מה זה אומר ?
    נערך לאחרונה על ידי XBOX 360; 29-05-2012 בשעה 11:58.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,026 | הודעות: 8,198,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect