קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה הסטייל שלכם? day game or night game?
    על ידי Idan64 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-03-2012, 03:50
  2. [פרסום] GAME במועדון חשפנות ;)
    על ידי anibeatrafhh בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-11-2011, 22:15
  3. [מאמר] DAY GAME VS NIGHT GAME
    על ידי snopkin בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-08-2010, 15:54
  4. [ייעוץ] DAY GAME - חבל"ז, NIGHT GAME - בעעעע
    על ידי מוגלי 007 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-06-2010, 19:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

2 MC במועדון - אין על Night Game!

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ברירת מחדל 2 MC במועדון - אין על Night Game!

מה העניינים חברה'? אני לא מי יודע מה פעיל פה אבל סתם בא לי לשתף אתכם בלילה המטורף שהיה לי ביום שבת.
    הייתה התלבטות די גדולה לגבי אותו ערב, הרבה חברים רצו פאב ואני ועוד כמה רצינו מועדון.
    הגענו למצב שכמעט ובכלל לא יצאנו אבל בסופו של דבר שכנעתי 3 חברים קרובים, אחד לקח מכונית ויאללה למסיבה (השעה הייתה כבר 1).

אני הגעתי מלא מצב רוח טוב ומוטיבציה, ואין ספק שגם הוודקה שהרמתי בגינה ליד עשתה את העבודה. פשוט הרגשתי טוב ובטוח.
    נכנסו לאירוע. מלא אנשים. מוזיקה חזקה ופרועה. יאללה הגיע הזמן להראות נוכחות.

אני והחברים התחלנו לרקוד באמצע, לא ממש שמנו על אף אחד. צחוקים חופשי. כל פעם אחד מאיתנו "פתח סט" שליד, בטבעיות. פתחתי מלא סטים של בחורות - לדוגמא שאלה לגבי האביזרים המזדיינים האלה ששמים על הראש ("וואייי זה זוהר אפשר לגעת", "רוצה את זה?",) או לגבי דחיפה כתירוץ שהיא רוצה אותי או לא משנה מה. פשוט זרמתי ופלטתי שטויות מהפה אבל וואללה זה לא משנה כל עוד זה מגיע עם בטחון. וגם באמת שהייתי במצב GODMODE כמו שאומרים שאתה מרגיש מלך, לא משנה מה קורה.

נפגשנו שם גם עם ידידות, רקדנו וצחקנו איתם. היה נחמד. לגבי דברים יותר ספציפיים הנה:

1) HB6 דווקא פותחת אותי, מנסה לקחת לי מין לייזר שרקדתי איתו. שאלתי אותה בשאננות "תני לי 3 סיבות לתת לך". היא ענתה כי היא חמודה והסמיקה חח חייכתי בחזרה ואמרתי שזה לא מספיק. "נוו די תביא נווו בבקשה!" "טוב טוב בגלל שאת כל כך עקשנית ואת מתחילה להציק הנה קחי! אבל תצטרכי לתת לי משהו בחזרה. "מה?" לא זוכר מה עניתי אבל זה לא היה מי יודע מה, ואז היא בעקרון עשתה את העבודה בשבילי. "בדרך כלל בנים מבקשים נשיקה" "וואללה.. יודעת מה? לא... טוב נו!" בום נשיקה מזמוז קל והמשכתי הלאה.

2) זה ממש לא הכל. הייתה עוד בחורה שהתחילה לרקוד איתי וממש למשש אותי בזמן שדברתי עם חברות שלה אבל היא לא הייתה משהו אז קצת רקדתי וחזרתי לחברים שלי.

3) חבר הכיר את הברמן והוא פינק אותי בבירה ו3 שוטים, זורם! השארתי טיפ נחמד כמובן (;

5) עכשיו מגיע הרגע הlegendary. משהו שלא ציינתי זה שהאקסית (הדי שנואה עלי) הייתה במסיבה עם חברות. האמת היא שממש לא שמתי עליה, מחקתי אותה מהזכרון. אבל ברווור שאמרתי שלום לחברות שלה (יותר נכון הם באו להגיד לי ולחברים שלי שלום). צחקתי עליהן קצת כי למה לא? בכל מקרה אחת הבחורות מלפני שקצת עשיתי לה TEASE לגבי זה שהיא דוחפת אותי התקרבה אלי בפעם השלישית ולחשה לי משהו כזה "אתה האקס של בלה?" עניתי בחיוב. "קטע אני איתה בשכבה ובלה בלה" השיחה נמשכה עוד קצת, לא היו לי יותר מידי פנינות חכמה (היא שאלה איך קוראים לי ואמרתי סקסי בוי 10 אוי וי) אבל השיחה זרמה ומה שחשוב הוא זה: KINO אחושרמוטה, נגיעות בכל הגוף. היה לי כבר DHV וPreSelection (טוב נו נשתמש במונחים האלה). מי היה מאמין שעצם זה שהאקסית שלי שם יבוא לטובתי..

קיצר הנשיקות בצוואר עשו את העבודה. היא הייתה מחורמנת בטירוף. נשקתי אותה, ונרתעתי - השארתי אותה עם טעם של עוד.
    לקחתי אותה ביד והתקדמו לספות. MC. פשוט ונוח. לקחתי את המספר שלה ודברנו עוד קצת. (comfrot). פתאום אני קולט שהאקסית שלי עומדת מולי ורוקדת עם חברות שלה. איזו שמחה... מזמוז של לילה טוב, אמרתי שאני חייב לחזור לחברים שלי אני לא רוצה לדפוק להם ברז ונעלמתי לה.

ד"א זה כל כך אירוני כי אותה האקסית המסריחה התמזמזה עם מישהו במסיבה שהייתי בא לפני כמה זמן.

מקווה שאהבתם.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 29-05-2012 בשעה 20:45.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

אין כמו לגנוב את החברה הטובה של האקסית
    דיווח טוב ביותר, תרשום עוד
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

כל הכבוד אחי תמשיך כך דיווח לעניין ,לא טוב בביטויים איזה סוג סגירה זאת MC
    One day, your whole life will flash before your eyes. make it worth watching

MC זה MAKEOUT CLOSE או בקיצור מזמוז, שמע גבר אני מפרגן לך באמת, אבל אני מדבר פה רק על עצמי חח לי אישית כבר נמאס מהמזמוזים במועדון זה גורם לי לצאת לא מסופק, כאילו מה הקטע אני מחרמן אותן נוגע בהן וזהו? פעם הבאה שאני יוצא למועדון אני רוצה לפחות HJ או BJ אחרת אני פשוט לא ירגיש שעשיתי משהו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    MC זה MAKEOUT CLOSE או בקיצור מזמוז, שמע גבר אני מפרגן לך באמת, אבל אני מדבר פה רק על עצמי חח לי אישית כבר נמאס מהמזמוזים במועדון זה גורם לי לצאת לא מסופק, כאילו מה הקטע אני מחרמן אותן נוגע בהן וזהו? פעם הבאה שאני יוצא למועדון אני רוצה לפחות HJ או BJ אחרת אני פשוט לא ירגיש שעשיתי משהו.
    לא כזה פשוט להגיע לBJ במועדון, במיוחד לא בגילאים שלנו (18+-). אבל כמובן שזה אפשרי. בכל מקרה אם זו המטרה שלך ברגע שאתה כבר בשלב הנוחות עם מישהי תמשיך עשה איתה bounce מרחבת הריקודים לספות ומהספות לבר ומהבר נגיד לשירותים או החוצה לבית שלך. תזרים את הסיטואציה לאן שנוח לך. אל תשכח קינו.

לפני חצי שנה הייתי במועדון הייתי שיכור רצח וזה כבר היה בסביבות 4 בבוקר. אם עוד יש בחורות בשעה הזו, הם חרמניות והם צמאות ל.. הייתה מישהי שפשוט ישבה עם הפלאפון ונראתה משועממת, אבל לא עייפה. לקחתי אותה לרקוד. אחרי חצי שעה בערך היא הביאה לי ביד בשירותים.

בנוגע לבחורה מהדיווח שלי פה, הייתי איתה קצת בסמסים לאחרונה. היא די קרירה אבל היא רוצה להפגש איתי. קבענו לשישי נראה איך הולך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

נשמע טוב.

כל הפעמים שדיברתם היה כשהתקרבתם אחד לשני באוזן?

וכמה שזה אירוני, אם ישאלו אותי בין לנייט לגיים, אני אגיד שאין על דיי גיים.

אחי, זה תלוי בבנאדם, אני מכיר אנשים שבגיל 14 היו יוצאים למועדון ומקבלים מציצות ביד או מה שאתה לא רוצה אפילו זיונים ואני לא מגזים, אז בגילאים שלנו זה בהחלט לגיטימי חוץ מזה שאני כבר בן 20 ואין לי כוח למשחקים, בקשר לאיפה זה יכול לקרות וכל החרטא הזה אז זה לא בעיה לקחת ממקום למקום את זה אני יודע, וואלה אחי אבל תודה על הטיפ בקשר למועדון אני יזכור את זה חח למרות שבדרך כלל אני יוצא לאולטרא והוא נסגר באיזה 5 וחצי אבל הבנתי את העיקרון שאם הן נשארות עד הסוף אז זה לא סתם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

תודה על הטיפ בקשר למועדון אני יזכור את זה חח למרות שבדרך כלל אני יוצא לאולטרא והוא נסגר באיזה 5 וחצי אבל הבנתי את העיקרון שאם הן נשארות עד הסוף אז זה לא סתם.
    כשאתה אומר את זה ככה הן נשמעות מה זה נואשות חח. נשמע סטים קלים מדי, לאלה שיודעים לקחת (אתה אחד מהם).

שמע אחי זה מה שהוא רשם חח, ואיך אתה יודע שאני יודע לקחת? חח לא שזה לא נכון אבל בכל זאת מעניין אותי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

שמע אחי זה מה שהוא רשם חח, ואיך אתה יודע שאני יודע לקחת? חח לא שזה לא נכון אבל בכל זאת מעניין אותי.
    שים לב

סטנדרטים גבוהים.

אחי, זה תלוי בבנאדם, אני מכיר אנשים שבגיל 14 היו יוצאים למועדון ומקבלים מציצות ביד או מה שאתה לא רוצה אפילו זיונים ואני לא מגזים, אז בגילאים שלנו זה בהחלט לגיטימי חוץ מזה שאני כבר בן 20 ואין לי כוח למשחקים, בקשר לאיפה זה יכול לקרות וכל החרטא הזה אז זה לא בעיה לקחת ממקום למקום את זה אני יודע, וואלה אחי אבל תודה על הטיפ בקשר למועדון אני יזכור את זה חח למרות שבדרך כלל אני יוצא לאולטרא והוא נסגר באיזה 5 וחצי אבל הבנתי את העיקרון שאם הן נשארות עד הסוף אז זה לא סתם.
    וחוץ מזה רואים שאתה מדבר לעניין פה בפורום, שאתה מדבר מנסיון, שאתה עברת דברים בחיים שלך (בקשר לפיקאפ).

בכיף אחי, anytime

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נחמד, כל הכבוד.
    חוק למועדונים - תמיד הרבה יותר קל לסגור בחורות שנראות פחות טוב. גם hb7 יותר קל לסגור.

אמת =] חח שמח להרגיש שאני לא רושם סתם ושאני עוזר לאנשים כמו שעוזרים לי, בשביל זה יש את הפורום.

ורודני, לא רק במועדונים זה ככה, תמיד קל יותא לסגור את אלה שנראות פחות טוב, אבל לפעמים אני מתפלא שגם בנות שהן משהו בסביבות ה8 הן שרמוטות לא קטנות בכלל, ולרוב לא רואים עליהן ולא מרגישים את זה בדיבור שלהן (אבל בשביל זה יש חברים כדי שיגידו לי את זה =]), ויש את השרמוטות המוחלטות שאת זה פשוט מאוד קל לדעת ואתה רואה בדיבור שלה כל מילה שניה קשורה לסקס ובדרך כלל יהיה למישהי כזאת איזה פאק כלשהו בין אם זה בפנים או בגוף.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 04-06-2012 בשעה 17:31.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ויש את השרמוטות המוחלטות שאת זה פשוט מאוד קל לדעת ואתה רואה בדיבור שלה כל מילה שניה קשורה לסקס ובדרך כלל יהיה למישהי כזאת איזה פאק כלשהו בין אם זה בפנים או בגוף.
    אולי זה למה היא כל כך צמאה לזה חחח.

אגב, שניכם בפורום מתקדמים? וכמה אנשים יש שם?

יש סיכוי לא רע חח, ולא אחי אני לא במתקדמים נראה לי רק רודני, אם אני זוכר נכון ניסיתי לקבל גישה אבל לא קיבלתי, לך תבין חח.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,716 | הודעות: 8,151,298 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect