קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-09-2008, 08:26
  2. המלצה על ספר מעולה
    על ידי Jason בפורום ספרים ומגזינים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-06-2007, 16:15
  3. המלצה| ספר מאוד מומלץ!מנהלים לא לנעול יש פרטים בפנים!
    על ידי WarBlood בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-10-2006, 14:11
  4. [המלצה]-ספר "המהפך"
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-02-2006, 00:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

המלצה על ספר!

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ברירת מחדל המלצה על ספר!

היי היי לכולם .

כולם ללכת לספריה \ חנות ולקחת את הספר "כוחו של הרגע הזה" !

הספר יעזור לכם בחיים בכללי, בפיקאפ, בפחד הגישה, בכל האמונות המגבילות. בהכל בחיים.
    פשוט אדיר אדיר אדיר.
    כשטיילר מRSD וYAD מדיי גיים . קום המליצו עליו בחום קצת זלזלתי, כי לא היה לי כוח ל"עוד ספר פסיכולוגיה".
    אבל עכשיו.
    וואו, זה מטורף, 

ספר משנה חיים והשקפות עולם.
     משנה את התחושה הפנימית תוך כמה דקות . GO GET IT 
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

טוב הלכתי לקחת אותו מהספריה בגלל הביקורות שאני רואה כאן על הספר האמת ששמעתי עליו הרבה אבל תמיד זה נראה לי כמו הספרים של רוחניות בשקל ,אתם יודעים כאלה שמחלקים עצות לא מעשיות. טוב בקיצור אני יתחיל לקרוא אותו ונראה אם הוא כזה טוב :-)
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מישהו מוכן להסביר לי מה הוא רוצה בספר הזה אני בעמוד 55 עד עכשיו לא ממש ירדתי לסוף דעתו.
    יש כאן הרבה פילוסופיה שאני לא ממש הבנתי עד הסוף מה הרעיון המרכזי שלו ? להיות ממוקד בהווה ומה....

מה שיכול להסביר לי במילים פשוטות ולא פילוסופיות של "האמת" "הזדהות" "האגו". הוא מדבר מתוך מילון המושגים שלו ,למשל מה זאת "האמת" שהוא מדבר עליה ?

בסדר יש לך אמת מסויימת שלך ,ו... זאת הבעיה בספרים פילוסופים לפחות בשביל אין להם שורה תחתונה הם מדברים על איזו שהיא אמת קוסמית בלי אפשרות להיות מעשיים.

טוב אני ממשיך לקורא נקווה לטוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    מישהו מוכן להסביר לי מה הוא רוצה בספר הזה אני בעמוד 55 עד עכשיו לא ממש ירדתי לסוף דעתו.
    יש כאן הרבה פילוסופיה שאני לא ממש הבנתי עד הסוף מה הרעיון המרכזי שלו ? להיות ממוקד בהווה ומה....

מה שיכול להסביר לי במילים פשוטות ולא פילוסופיות של "האמת" "הזדהות" "האגו". הוא מדבר מתוך מילון המושגים שלו ,למשל מה זאת "האמת" שהוא מדבר עליה ?

בסדר יש לך אמת מסויימת שלך ,ו... זאת הבעיה בספרים פילוסופים לפחות בשביל אין להם שורה תחתונה הם מדברים על איזו שהיא אמת קוסמית בלי אפשרות להיות מעשיים.

טוב אני ממשיך לקורא נקווה לטוב.
    הרעיון המרכזי של הספר:
    אתה השמיים וכל מה שאתה חווה אלו העננים.

זאת אומרת,החוויות שלך,הזיכרונות,הניסיונות שלך הם משהו חומרי שלוקח כל הזמן צורה(כסף,עבודה,הצלחות למיניהם) ומה שהוא מסביר זה שהאגו שלך הוא זה שמשלה אותך ומבלבל בינך (שמיים,התודעה) ובין כל מה שחומרי,ולוקח צורה איזה שהיא(העננים,מחשבה ואגו).
    אפשר לראות את זה בעוד צורה,אתה כותב ההודעה או ההודעה עצמה?אתה מבין,כל מה שאתה חווה בחיים שלך,אין לזה שום קשר למי שאתה.
    זה כמו עננים,הם באים,הולכים ומשנים צורה.אבל היום אנחנו כל כך מזדהים עם מה שאנחנו השגנו,עשינו שאנחנו שוכחים מי אנחנו באמת,ואנחנו אף אחד מאלו.

עם האגו כמובן בא מה שאקארט טולה קורא לו ה pain body,זאת ההרגשה שבאה ביחד עם המחשבה שלך.אם למשל הייתה לך ילדות קשה,אז כל פעם שתזכר בזה,תעלה בך איזה שהיא הרגשה שקשורה למה שקרה לך,בהמשך (אם תמשיך לקורא כמובן) הוא מסביר לך איך להפתר מי זה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:19.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לפי מיטב זיכרוני הוא מסביר שלהסביר זה לא חכם בכל הקשור להארה או גילוי עצמי, הוא ציין שאי-אפשר להבין את זה ע"י המוח החושב ושהמוח החושב הוא הוא הבעיה.

אז אם אפשר לשאול, לשם מה טרחת להסביר לו?
    אני לא הסברתי לו שום דבר לגביי מי שהוא,בסך הכל הסברתי לו על האגו ואיך הוא מנסה להחליף *אותו* בעצמו(האגו).
    צריך להבין איך האגו פועל כדי להיות מודע אליו.
    כן אבל בהחלט אי אפשר להסביר את התודעה או את כוחו של הרגע,זה מעל המחשבה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לפי מיטב זיכרוני הוא מסביר שלהסביר זה לא חכם בכל הקשור להארה או גילוי עצמי, הוא ציין שאי-אפשר להבין את זה ע"י המוח החושב ושהמוח החושב הוא הוא הבעיה.

אז אם אפשר לשאול, לשם מה טרחת להסביר לו?
    זה בדיוק הבעיה שלי עם הספרים האלה ,הם כול כך חסרי בהירות ,הדיבור שם הוא כול כך מעורפל שקשה לך להוריד את זה למעשה.
    אני לא רוצה לעורר מחלוקת אבל המורה שלי למתמטיקה לימד אותי פעם שאם אתה לא יודע להסביר כנראה שאתה לא מבין ,אני חושב שהוא צודק.

אולי אני צריך עוד זמן כדי לעכל את הספר
    בכול אופן אני מקווה לסיים היום את הספר ואעדכן כאן לגביו.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 30-05-2012 בשעה 19:37.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

חחחח כל אחד מכם פירש את הספר בצורה שונה?!

שורה תחתונה הספר הזה ילמד אותי משהו שלא ידעתי, או שזה עוד ספר שאומר שהכל בראש וזה תלוי בנו?
    יש בו משהו מעניין שלא קראתי כבר בנזיר והפרארי?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הספר הזה לא בא ללמד איך להצליח,או איך להגיע מטרה כזאת או אחרת,הוא גורם לך להיות מי שאתה באמת שזה אושר,אהבה ושלווה.
    אקארט ציין שהספר הזה ידבר יותר אל אנשים ש:
    -סבלו בחיים שלהם ושומרים את החוויה הזאת איתם(בראש) והם מוכנים לתהליך ההתעוררות.
    -מישהו שכבר נכנס לכוחו של הרגע(בלי להיות מודע לזה כמובן) והספר יגביר את התהליך הזה.
    או בקיצור מישהו שמזהה שיש איזה שהיא אמת,שהוא מזדהה איך שהוא עם הספר.

אם אתה מחפש איך להצליח,איך להגיע למטרה זו או אחרת(רק אם המטרה שלך זה להגיע לשלווה פנימית,אבל גם בהמשך אתה תבין למה זה לא יכול להיות מטרה),אם אתה מחפש משהו שיעשיר את הידע או משהו שיעניין אותך,הספר הספציפי הזה כנראה לא ידבר אלייך.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הספר הזה לא בא ללמד איך להצליח,או איך להגיע מטרה כזאת או אחרת,הוא גורם לך להיות מי שאתה באמת שזה אושר,אהבה ושלווה.
    אקארט ציין שהספר הזה ידבר יותר אל אנשים ש:
    -סבלו בחיים שלהם ושומרים את החוויה הזאת איתם(בראש) והם מוכנים לתהליך ההתעוררות.
    -מישהו שכבר נכנס לכוחו של הרגע(בלי להיות מודע לזה כמובן) והספר יגביר את התהליך הזה.
    או בקיצור מישהו שמזהה שיש איזה שהיא אמת,שהוא מזדהה איך שהוא עם הספר.

אם אתה מחפש איך להצליח,איך להגיע למטרה זו או אחרת(רק אם המטרה שלך זה להגיע לשלווה פנימית,אבל גם בהמשך אתה תבין למה זה לא יכול להיות מטרה),אם אתה מחפש משהו שיעשיר את הידע או משהו שיעניין אותך,הספר הספציפי הזה כנראה לא ידבר אלייך.
    הקטע שהוא אומר לי בספר על תשאף לכלום השאיפה אחר דבר הורגת אותך ,אני יכול להתחבר שנקודת הכוח היא עכשיו ברגע זה ולא בעתיד אבל אני לא יכול להתחבר לזה שהוא מכוון אותי לחיות בעולם ללא מטרות ,ללא שאיפות שהם הרי עתידיות.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

הקטע שהוא אומר לי בספר על תשאף לכלום השאיפה אחר דבר הורגת אותך ,אני יכול להתחבר שנקודת הכוח היא עכשיו ברגע זה ולא בעתיד אבל אני לא יכול להתחבר לזה שהוא מכוון אותי לחיות בעולם ללא מטרות ,ללא שאיפות שהם הרי עתידיות.
    למה אתה שואף?בשביל להגיע למטרה הזאת.
    בשביל מה אתה צריך איזה שהיא מטרה בחיים?
    בשביל לחזק את האגו,כי אתה *חושב* שזה מה שיגרום לך להיות מאושר,או מסופק,זאת אשלייה
    אתה חושב שלקבל עבודה או להרוויח כסף יעשה אותך מאושר או מסופק,אבל במציאות זה יגרום לך להרגשה ועם הזמן ההרגשה תעלם.תזכור,הזמן לוקח ממך הכל.
    מה שהוא מציע לך זה מעבר,הוא בעצם מציע לך להיות שליו ומאושר,עכשיו!
    לא אחריי שתגיע למה שאתה שואף,או למה שאתה חושב שיעשה אותך מאושר ומסופק.
    זה יכול לקרות עכשיו,כשתכנס לכוחו של הרגע.
    תחשוב על זה,תחשוב למה אתה שואף,למה אתה צריך מטרות,ואתה תראה שהכל מוביל לזה שאתה חושב שזה יגרום לך להרגיש טוב עם עצמך או להיות מאושר.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מה רע בשאיפה ? מה רע בהצבת מטרות ? כול מה שהאנושות הגיע אליו זה בגלל שהיא שאפה ליותר טוב בזכות אותה שאיפה נוצרו תרופות חדשות שמצילות חיים
    נוצרו שיטות חדשות לגידול מזון ,נוצרו טכנולוגיות חדשות שמקלות על האדם.

הוא אומר בספר לחיות כמתבונן מהצד על החיים במקום להיות שחקן בהם ,הוא הסתובב שנתיים ברחוב כי הוא הרגיש תחושת שלווה שגרמה לו לאושר.
    אני מסכים איתו שצריך להיות ממוקד בחיים והרעש הזה שמזמזם במוח ניתן להוריד לו את העוצמה אבל קשה לי להסכים אם אי שאיפה להגשמה עצמית.

דרך אגב שאיפה לא חייבת להיות חומרית אני יכול לשאוף להתגבר על מידת הכעס שלי ,אני יכול לשאוף לערכים גבוהים יותר.
    אני סבור שעולם ללא שאיפה הוא עולם שהאנושות לא תשרוד בו.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 31-05-2012 בשעה 02:07.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

מה רע בשאיפה ? מה רע בהצבת מטרות ? כול מה שהאנושות הגיע אליו זה בגלל שהיא שאפה ליותר טוב בזכות אותה שאיפה נוצרו תרופות חדשות שמצילות חיים
    נוצרו שיטות חדשות לגידול מזון ,נוצרו טכנולוגיות חדשות שמקלות על האדם.

הוא אומר בספר לחיות כמתבונן מהצד על החיים במקום להיות שחקן בהם ,הוא הסתובב שנתיים ברחוב כי הוא הרגיש תחושת שלווה שגרמה לו לאושר.
    אני מסכים איתו שצריך להיות ממוקד בחיים והרעש הזה שמזמזם במוח ניתן להוריד לו את העוצמה אבל קשה לי להסכים אם אי שאיפה להגשמה עצמית.

דרך אגב שאיפה לא חייבת להיות חומרית אני יכול לשאוף להתגבר על מידת הכעס שלי ,אני יכול לשאוף לערכים גבוהים יותר.
    אני סבור שעולם ללא שאיפה הוא עולם שהאנושות לא תשרוד בו.
    בשביל מה אתה צריך להוריד את הכעס שלך?כי אתה חושב שזה מה שיגרום לך להרגיש טוב,מה שיגרום לך להרגיש שמח.
    המטרה האמיתית של המטרות שלך זה להרגיש טוב עם עצמך/מאושר.
    וגם עם כל מה שיצרנו,אנחנו הורסים אותו ואנחנו עדיין לא מספיק מאושרים/מסופקים.כי אם היינו,לא היית כנראה בפורום הזה,וגם אני לא.

מעבר לזה,אני כבר לא יכול להסביר כי זה תכף יהפוך לדיון של מי צודק ומי לא,וזה מעיר את האגו.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    בשביל מה אתה צריך להוריד את הכעס שלך?כי אתה חושב שזה מה שיגרום לך להרגיש טוב,מה שיגרום לך להרגיש שמח.
    המטרה האמיתית של המטרות שלך זה להרגיש טוב עם עצמך/מאושר.
    וגם עם כל מה שיצרנו,אנחנו הורסים אותו ואנחנו עדיין לא מספיק מאושרים/מסופקים.כי אם היינו,לא היית כנראה בפורום הזה,וגם אני לא.

מעבר לזה,אני כבר לא יכול להסביר כי זה תכף יהפוך לדיון של מי צודק ומי לא,וזה מעיר את האגו.
    אני לא מתווכח איתך ,זה דיון על ספר שלפי דעתי זאת יוזמה מבורכת שצריך להמשיך אותה כול כמה זמן לעלות ספר שאתם חושבים שהוא מיוחד ולדון עליו בפורום.
    עכשיו מעבר לזה אני ממש לא מתכוון לתת לאגו לשחק פה חלק מהדיון זה יותר עניין של השקפות עולם ,לי קשה להתחבר בספר על חלק מן הטענות שהוא מעלה ,
    קשה לי להפוך לאדם ללא מטרות וללא שאיפות בנוסף אינני חושב שזאת ראיית עולם נכונה אבל זה היופי שיש לנו דעות שונות וכול אחד מעלה את זה לדיון.

הדברים שכן התחברתי בספר הוא בעניין "הרעש בראש" שיש להרבה אנשים במוח החברה המערבית ,ולהיות יותר ממוקד בפה ועכשיו ולא להסתכל על העבר
    או על העתיד בחוסר עונים ואלא לנסות לשנות בעזרת ההווה את העתיד. אני מאמין שנקודת הכוח שלי היא עכשיו וזה תמיד מעורר בי כוח.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני לא מתווכח איתך ,זה דיון על ספר שלפי דעתי זאת יוזמה מבורכת שצריך להמשיך אותה כול כמה זמן לעלות ספר שאתם חושבים שהוא מיוחד ולדון עליו בפורום.
    עכשיו מעבר לזה אני ממש לא מתכוון לתת לאגו לשחק פה חלק מהדיון זה יותר עניין של השקפות עולם ,לי קשה להתחבר בספר על חלק מן הטענות שהוא מעלה ,
    קשה לי להפוך לאדם ללא מטרות וללא שאיפות בנוסף אינני חושב שזאת ראיית עולם נכונה אבל זה היופי שיש לנו דעות שונות וכול אחד מעלה את זה לדיון.

הדברים שכן התחברתי בספר הוא בעניין "הרעש בראש" שיש להרבה אנשים במוח החברה המערבית ,ולהיות יותר ממוקד בפה ועכשיו ולא להסתכל על העבר
    או על העתיד בחוסר עונים ואלא לנסות לשנות בעזרת ההווה את העתיד. אני מאמין שנקודת הכוח שלי היא עכשיו וזה תמיד מעורר בי כוח.
    אין שום בעיה עם מטרות כל עוד זה לא בעדיפות הראשונה שלך,העדיפות הראשונה והכי חשוב זה להיות עמוק,רוחני,בקיצור להיות א-ת-ה.
    אתה מאבד את הרגע,אתה מאבד הכל.
    אל תאבד את עצמך במטרה שלך,זה בסך הכל דבר משני בחיים שלך,לא מעבר.
    אם אהבת והתחברת לספר הזה,אני ממליץ על הספר השני שלו(שלא פחות טוב),ארץ חדשה.
    ספר מעולה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,488 | הודעות: 8,151,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect