קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עוד שאלה מעניינת
    על ידי gavra בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 19-06-2011, 17:44
  2. שאלה מעניינת בקשר לסמים
    על ידי Reggae-Man בפורום דיבורים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 11:39
  3. [שאלה] כנסו שאלה מעניינת...
    על ידי joker2122 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-10-2010, 19:11
  4. שאלה מעניינת.. כנסו
    על ידי Mr.YeLLoW בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-02-2008, 15:16
  5. שאלה מעניינת מי מסוגל לתת לי תשובה
    על ידי MaroKo6 בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 18-05-2006, 00:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

שאלה מעניינת

ברירת מחדל שאלה מעניינת

מה יותר קשה:

להחליט מה אתה רוצה

או

לבצע בפועל את מה שצריך כדי להשיג את מה שאתה רוצה

מה דעתך?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

תלוי מה אתה רוצה.
    אם אתה רוצה לרוץ ברגל לאורך כביש 6 מצפון לדרום, נגד כיוון התנועה, בעירום ותוך כדי שירת התקווה, למשל, זאת החלטה מאוד פשוטה אבל הביצוע יכול להיות קצת בעייתי.
    איזו תוספת לשים בפיצה, לאומת זאת, יכולה להיות דילמה קשה ביותר אך קלה לביצוע.

נ.ב.
    לכתוב את זה לקח טיפה יותר זמן מלהחליט מה רציתי לענות לך.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 31-05-2012 בשעה 20:05.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

להחליט מה אתה רוצה זה הרבה יותר קשה מהביצוע.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

לי דווקא יותר קשה הביצוע ,לקום ולעשות את הדבר שהחלטתי יותר קשה.

קחו לדוגמה אדם שמן הוא החליט שהוא רוצה להרזות ולכן הוא צריך לשנות את המזון שהוא מכניס לגוף הביצוע שהשינוי ידרוש ממינו יהיה בדרך כלל הרבה יותר קשה מקבלת ההחלטה. קחו לדוגמה מכור מסמים הוא החליט שהוא רוצה להיגמל אבל הביצוע של פעולת הגמילה תהיה הרבה יותר קשה מקבלת ההחלטה.

לכן אפשר לומר שרוב בני האדם יודעים לקבל החלטות אבל הביצוע של ההחלטה הוא החלק הקשה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 31-05-2012 בשעה 23:41.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

לבצע בפועל -.-

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לבצע בפועל -.-
    תשמע המשפט מחץ שלך, ממיס לי את הלב כל פעם שאני קורא אותו!!

זה תלוי גם עד כמה אתה רוצה,

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אף אחד מהם,יותר חשוב לי הצריך מאשר הרוצה.
    הרוצה אפילו לא מעניין אותי.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אף אחד מהם,יותר חשוב לי הצריך מאשר הרוצה.
    הרוצה אפילו לא מעניין אותי.
    ובגלל זה אתה לא תחייה חיים מעניינים.

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    לי דווקא יותר קשה הביצוע ,לקום ולעשות את הדבר שהחלטתי יותר קשה.

קחו לדוגמה אדם שמן הוא החליט שהוא רוצה להרזות ולכן הוא צריך לשנות את המזון שהוא מכניס לגוף הביצוע שהשינוי ידרוש ממינו יהיה בדרך כלל הרבה יותר קשה מקבלת ההחלטה. קחו לדוגמה מכור מסמים הוא החליט שהוא רוצה להיגמל אבל הביצוע של פעולת הגמילה תהיה הרבה יותר קשה מקבלת ההחלטה.

לכן אפשר לומר שרוב בני האדם יודעים לקבל החלטות אבל הביצוע של ההחלטה הוא החלק הקשה יותר.
    יופי חכמולוג. נורא קל ללכת על הקיצוני. "מה אני מעדיף? סנוויץ' עם גבינה צהובה או סטייק אנטריקוט עם צ'יפס ליד וכוס קולה?".

בוא נראה אותך יוצא עם החלטה לגבי הדבר הבא- לשעבד את עצמך לעבודה כל שארית חייך? זאת אומרת, לקום כל בוקר ב8, לסיים לעבוד ב6 או 7 בערב ולעשות משכורת סבירה, זאת אומרת שאין לך יותר מידי זמן לעצמך כמו שתיכננת, המשכורת שלך לא באמת מספיק גדולה כדי לקנות את הדברים שאתה באמת רוצה, וכל דבר שאתה רוצה אתה צריך להתחשבן עם עצמך, אבל מצד שני החיים שלך סבירים. אם אתה רוצה אתה מוזמן כל סופ"ש לצאת עם החבר'ה, יש לך מספיק כסף ואתה יכול "להרשות" לעצמך בת זוג בחיים.

מצד שני, עומד על הפרק "החיים החופשיים" שזה אומר לחיות ממה שאתה צריך, לא ללכת לפי הזרם. ללכת לאיזה אי בהודו או לא משנה איפה, ולחיות מהצרכים הבסיסים שלך. תתפלא, יש דבר כזה. לקום מתי שאתה מרגיש שמספיק ישנת, אם אתה רעב, אתה מכין לעצמך אוכל ממה שהטבע מציב. בקיצור הבנת..

עכשיו, מה ההחלטה שלך?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    יופי חכמולוג. נורא קל ללכת על הקיצוני. "מה אני מעדיף? סנוויץ' עם גבינה צהובה או סטייק אנטריקוט עם צ'יפס ליד וכוס קולה?".

בוא נראה אותך יוצא עם החלטה לגבי הדבר הבא- לשעבד את עצמך לעבודה כל שארית חייך? זאת אומרת, לקום כל בוקר ב8, לסיים לעבוד ב6 או 7 בערב ולעשות משכורת סבירה, זאת אומרת שאין לך יותר מידי זמן לעצמך כמו שתיכננת, המשכורת שלך לא באמת מספיק גדולה כדי לקנות את הדברים שאתה באמת רוצה, וכל דבר שאתה רוצה אתה צריך להתחשבן עם עצמך, אבל מצד שני החיים שלך סבירים. אם אתה רוצה אתה מוזמן כל סופ"ש לצאת עם החבר'ה, יש לך מספיק כסף ואתה יכול "להרשות" לעצמך בת זוג בחיים.

מצד שני, עומד על הפרק "החיים החופשיים" שזה אומר לחיות ממה שאתה צריך, לא ללכת לפי הזרם. ללכת לאיזה אי בהודו או לא משנה איפה, ולחיות מהצרכים הבסיסים שלך. תתפלא, יש דבר כזה. לקום מתי שאתה מרגיש שמספיק ישנת, אם אתה רעב, אתה מכין לעצמך אוכל ממה שהטבע מציב. בקיצור הבנת..

עכשיו, מה ההחלטה שלך?
    קראתי כמה פעמיים את התגובה שלך ולא הבנתי לפי מה שקראתי אתה טוען בדיוק כמוני.
    הביצוע של לקום כול יום ב 6 -7 בבוקר לצאת לעבודה למשך 20 שנה זאת פעולה הרבה יותר קשה מההחלטה עצמה.
    האפשרות השניה של לא ללכת לפי הזרם לחיות על אי בהודו גם כאן אני חושב שהביצוע עצמו יהיה הרבה יותר קשה מההחלטה עצמה.

כמה פעמיים החלטת שזהו אתה נכנס לכושר (מפתח שרירים) ,אתה מרזה ,אתה מפסיק עם מזון מתוק ,את לומד למבחן במתמטיקה ,אתה קם ב 6 כול בוקר וכו... ולא הצלחת לבצע את ההחלטה ? הרבה נכון ?הסיבה לכך היא שיש אצלנו מעצורים פיזיולוגים ומנטליים שעוצרים מבעדנו לבצע את הפעולה.

המוח שלך ושלי בנוי מדפוסים זאת אומרת שברגע שדפוס מסוים משתרש בך קשה מאוד לשבור אותו ,אתה יכול להחליט X אבל הדפוס יקשה עליך לבצע את ההחלטה מכיוון שהמוח רגיל לעשות Y ,בנוסף יש עוד מגוון רחב של אלמנטים שגם הם יכולים למנוע מימך להתחיל בתהליך הביצוע למשל נגיד שהחלטת לפתוח עסק בנושא X
    רגשות כמו פחד ,חוסר ודאוות וחששות יכולים למנוע מימך לבצע את ההחלטה שהחלטת.

שורה תחתונה בשבילי ואני מאמין שבשביל עוד הרבה אנשים אחרים הביצוע של ההחלטה הוא ברוב המקרים יותר קשה מההחלטה מכיוון שקיימים מגוון רחב של מחסומים רגשיים וביולוגים (זהו דבר נתון) שמונעים מאיתנו לבצע את ההחלטה. השתדלתי הפעם להביא לך דוגמאות פחות קיצוניות שהופיעו לך בחיי היומיום.
    יכול להיות שבשבילך הקושי האמיתי הוא בהחלטה ואני בהחלט לא שולל שזה יכול להיות כך אבל אני מאמין שאצל רוב בני האדם הביצוע יהווה אתגר יותר קשה מההחלטה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 01-06-2012 בשעה 15:08.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    ובגלל זה אתה לא תחייה חיים מעניינים.
    זה נכון.אני לא *אחייה* חיים מעניינים,כי אני כבר *חי*

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

קראתי כמה פעמיים את התגובה שלך ולא הבנתי לפי מה שקראתי אתה טוען בדיוק כמוני.
    הביצוע של לקום כול יום ב 6 -7 בבוקר לצאת לעבודה למשך 20 שנה זאת פעולה הרבה יותר קשה מההחלטה עצמה.
    האפשרות השניה של לא ללכת לפי הזרם לחיות על אי בהודו גם כאן אני חושב שהביצוע עצמו יהיה הרבה יותר קשה מההחלטה עצמה.

כמה פעמיים החלטת שזהו אתה נכנס לכושר (מפתח שרירים) ,אתה מרזה ,אתה מפסיק עם מזון מתוק ,את לומד למבחן במתמטיקה ,אתה קם ב 6 כול בוקר וכו... ולא הצלחת לבצע את ההחלטה ? הרבה נכון ?הסיבה לכך היא שיש אצלנו מעצורים פיזיולוגים ומנטליים שעוצרים מבעדנו לבצע את הפעולה.

המוח שלך ושלי בנוי מדפוסים זאת אומרת שברגע שדפוס מסוים משתרש בך קשה מאוד לשבור אותו ,אתה יכול להחליט X אבל הדפוס יקשה עליך לבצע את ההחלטה מכיוון שהמוח רגיל לעשות Y ,בנוסף יש עוד מגוון רחב של אלמנטים שגם הם יכולים למנוע מימך להתחיל בתהליך הביצוע למשל נגיד שהחלטת לפתוח עסק בנושא X
    רגשות כמו פחד ,חוסר ודאוות וחששות יכולים למנוע מימך לבצע את ההחלטה שהחלטת.

שורה תחתונה בשבילי ואני מאמין שבשביל עוד הרבה אנשים אחרים הביצוע של ההחלטה הוא ברוב המקרים יותר קשה מההחלטה מכיוון שקיימים מגוון רחב של מחסומים רגשיים וביולוגים (זהו דבר נתון) שמונעים מאיתנו לבצע את ההחלטה. השתדלתי הפעם להביא לך דוגמאות פחות קיצוניות שהופיעו לך בחיי היומיום.
    יכול להיות שבשבילך הקושי האמיתי הוא בהחלטה ואני בהחלט לא שולל שזה יכול להיות כך אבל אני מאמין שאצל רוב בני האדם הביצוע יהווה אתגר יותר קשה מההחלטה.

שוב פעם, אתה נותן דוגמאות מאד פשוטות. אני מחליט לקום מהספא לעשות 20 שכיבות שמיכה..אבל יודע מה...וואלה אני קצת עייף וזה..אני מעדיף להשאר בתנוחה נוחה מאד מול הטלוויזיה מאשר לקום מהספא ולהתחיל להזיע..נורא קל להחליט, "קשה" לבצע.
    ההחלטות הבאמת קשות בחיים הם אלה שמעמידות אותנו למבחן. לפנות ימינה בצומת הזאת שבחיים או לפנות שמאלה? מה יקרה אם אני יבחר שמאלה במקום ימינה? ואם אני יבחר שמאלה, כמה שונה זה יהיה מלבחור ימינה?

בכל מקרה, אני בן אדם של מעשים. קל לי לבצע דברים. יש לי משמעת עצמי מטורפת ואני יודע שאין כמוני הרבה, אז אני זה לא דוגמא טובה. גם אם אני יושן שעתיים בלילה אני מסוגל לקום ולהכריח את עצמי לעשות משהו שאני בעצם מעדיף לישון במקום. אבל להחליט זה נושא בעייתי מבחנתי. ושוב, אני לא מדבר על ההחלטות הקטנות בחיים..זה שטויות. אני מדבר על להחליט באיזה עבודה לבחור לחיים ולדעת מה יהיו התוצאות.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    זה נכון.אני לא *אחייה* חיים מעניינים,כי אני כבר *חי*
    נו בטח שאתה חי,
    גם אני חי וכל אחד בעולם הזה חי.

לא הבנתי מה ת'רוצה בכלל O.O

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שוב פעם, אתה נותן דוגמאות מאד פשוטות. אני מחליט לקום מהספא לעשות 20 שכיבות שמיכה..אבל יודע מה...וואלה אני קצת עייף וזה..אני מעדיף להשאר בתנוחה נוחה מאד מול הטלוויזיה מאשר לקום מהספא ולהתחיל להזיע..נורא קל להחליט, "קשה" לבצע.
    ההחלטות הבאמת קשות בחיים הם אלה שמעמידות אותנו למבחן. לפנות ימינה בצומת הזאת שבחיים או לפנות שמאלה? מה יקרה אם אני יבחר שמאלה במקום ימינה? ואם אני יבחר שמאלה, כמה שונה זה יהיה מלבחור ימינה?

בכל מקרה, אני בן אדם של מעשים. קל לי לבצע דברים. יש לי משמעת עצמי מטורפת ואני יודע שאין כמוני הרבה, אז אני זה לא דוגמא טובה. גם אם אני יושן שעתיים בלילה אני מסוגל לקום ולהכריח את עצמי לעשות משהו שאני בעצם מעדיף לישון במקום. אבל להחליט זה נושא בעייתי מבחנתי. ושוב, אני לא מדבר על ההחלטות הקטנות בחיים..זה שטויות. אני מדבר על להחליט באיזה עבודה לבחור לחיים ולדעת מה יהיו התוצאות.
    טוב כמו שאמרתי יכול להיות שאתה חווה אתגרים בצורה שונה ממני ויכול מאוד להיות שבשבילך החלטות הן החלק הקשה ,אני למשל יכול לקבל החלטה די בקלות החלטות לטווח ארוך או לטווח קצר אני יודע תמיד מה אני רוצה ולכן ההחלטות אצלי הן יותר קלות אך הביצוע הוא יותר קשה.

אני לא שולל את התשובה שלך כי יכול מאוד להיות שבשבילך היא נכונה בשבילי (ועוד פעם זה אנדבידואלי אצל כול אדם בצורה אחרת) הביצוע הוא יותר קשה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 01-06-2012 בשעה 17:40.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טוב כמו שאמרתי יכול להיות שאתה חווה אתגרים בצורה שונה ממני ויכול מאוד להיות שבשבילך החלטות הן החלק הקשה ,אני למשל יכול לקבל החלטה די בקלות החלטות לטווח ארוך או לטווח קצר אני יודע תמיד מה אני רוצה ולכן ההחלטות אצלי הן יותר קלות אך הביצוע הוא יותר קשה.

אני לא שולל את התשובה שלך כי יכול מאוד להיות שבשבילך היא נכונה בשבילי (ועוד פעם זה אנדבידואלי אצל כול אדם בצורה אחרת) הביצוע הוא יותר קשה.
    Fair enough, תודה לך

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect