קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה דעתכם לגבי המערכת יחסים בין סיוון לאמיר?
    על ידי -NiR- בפורום האח הגדול
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-01-2011, 14:50
  2. [הורדה] Portable TuneUp Utilities 9.0.3100 English |משפר את ביצועי המערכת שלך|ניידת
    על ידי caicludr בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 14:44
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-01-2010, 19:29
  4. [האזנה] שרית חדד - החיים שלך נפלאים
    על ידי Lampi בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-12-2009, 10:55
  5. [פרסום] מי המאהב של החיים שלך?
    על ידי - CookiE - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 29-12-2008, 14:13
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 54

מה המערכת יחסים שלך עם החיים? - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:47.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אם הם צוחקים עליך, כדאי שתחליף חברים. או שתגיד להם להפסיק. כי בתכלס כל ה"צחוקים" נעשים במעטפת של הומור אבל האמת היא שחסר להם קצת ביטחון אז כדי להרגיש טוב יותר עם עצמם הם צוחקים עליך.... [או אתה עליהם?]

ומה לעשות.... לא לכל אחד יש לב של גבר כמו לך.... כפרה עליך יגבר אחד -_-"
    לא צריך להגזים, אפשר מדי פעם לרדת על השני בשביל שיהיה פלפל ולא יהיה משעמם, צריך לדעת לעשות הכל בטאקט.

"כדאי שתחליף חברים. או שתגיד להם להפסיק"

כל ה"צחוקים" האלה מתחילים מהסיבה הפשוטה שמכניסים ילדים לסביבה לא טבעית [עם עוד הרבה ילדים בלי מבוגרים]-בית ספר. שם אין מישהו בטוח בעצמו שיפסיק את ההתנהגות הזאת, והילדים יוצרים להם מציאות חברתית כזאת.... ערך גבוה ערך נמוך וכ'ו.... ומחליטים על פי קריטריונים מסויימים למי יש איזה ערך [משהו כזה]. לאט לאט גודלים.... אבל ההתנהגות הזאת ממשיכה כי לאף אחד אין מספיק "קבלה עצמית" או ביצים להפסיק את ההתנהגות הזאת. אתה מוריד אחרים>אתה מעלה את עצמך [למרות שהאמת היא שמה שקורה זה בדיוק ההפך כי אתה סתם מראה שאתה מתוסכל חסר ביטחון כשאתה צוחק על אחרים אבל נעזוב את זה לרגע]. כשמתבגרים כבר לאט לאט ההתנהגות הזאת מפסיקה, ראיתה פעם מבוגרים יורדים וצוחקים אחד על השני כמו מתבגרים או כאלה בתחילת שנות ה20 כמו RODNKEY? לא, כי כבר יש להם ביטחון עצמי וכבוד והם לא מוכנים לסבול שאחרים יורידו אותם. וגם הם לא צריכים להוריד אחרים כדי להרגיש שהם שווים משהו.

אז מה עושים? עכשיו אנחנו צעירים ואין מישהו "אלפה"[לפי שפת RONEY] מספיק שיפסיק את ההתנהגות הזאת? מגדלים ביצים ומסכמים בין החברה להפסיק להתנהג ככה, אם יש להם "לב של גבר" [לפי שפת RODNEY] אז הם יותר מישמחו להפסיק את ההתנהגות הזאת.... אם לא? נדפקתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    לא צריך להגזים, אפשר מדי פעם לרדת על השני בשביל שיהיה פלפל ולא יהיה משעמם, צריך לדעת לעשות הכל בטאקט.
    נכון

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

"כדאי שתחליף חברים. או שתגיד להם להפסיק"

כל ה"צחוקים" האלה מתחילים מהסיבה הפשוטה שמכניסים ילדים לסביבה לא טבעית [עם עוד הרבה ילדים בלי מבוגרים]-בית ספר. שם אין מישהו בטוח בעצמו שיפסיק את ההתנהגות הזאת, והילדים יוצרים להם מציאות חברתית כזאת.... ערך גבוה ערך נמוך וכ'ו.... ומחליטים על פי קריטריונים מסויימים למי יש איזה ערך [משהו כזה]. לאט לאט גודלים.... אבל ההתנהגות הזאת ממשיכה כי לאף אחד אין מספיק "קבלה עצמית" או ביצים להפסיק את ההתנהגות הזאת. אתה מוריד אחרים>אתה מעלה את עצמך [למרות שהאמת היא שמה שקורה זה בדיוק ההפך כי אתה סתם מראה שאתה מתוסכל חסר ביטחון כשאתה צוחק על אחרים אבל נעזוב את זה לרגע]. כשמתבגרים כבר לאט לאט ההתנהגות הזאת מפסיקה, ראיתה פעם מבוגרים יורדים וצוחקים אחד על השני כמו מתבגרים או כאלה בתחילת שנות ה20 כמו RODNKEY? לא, כי כבר יש להם ביטחון עצמי וכבוד והם לא מוכנים לסבול שאחרים יורידו אותם. וגם הם לא צריכים להוריד אחרים כדי להרגיש שהם שווים משהו.

אז מה עושים? עכשיו אנחנו צעירים ואין מישהו "אלפה"[לפי שפת RONEY] מספיק שיפסיק את ההתנהגות הזאת? מגדלים ביצים ומסכמים בין החברה להפסיק להתנהג ככה, אם יש להם "לב של גבר" [לפי שפת RODNEY] אז הם יותר מישמחו להפסיק את ההתנהגות הזאת.... אם לא? נדפקתה.
    שמע. בכל גדוד בצה"ל, גדוד קרבי, יש מה שנקרא "ותיקות-צעירות" שזה אומר, שכל ותיק יורד ומרביץ ועושה כל מיני דברים לכאלה שהם צעירים ממנו במחזור הגיוס. יעני אם מישהו התגייס באוגוסט 2009, הוא יכול לרדת ולתת למכות על מישהו שהוא התגייס במרץ 2011. למה? כי הוא צעיר והוא ותיק. אבל, אם הצעיר הזה מרגיש שהוא נפגע וקשה לו עם הותיקות צעירות, או במילים אחרות..הוא קוקסינל ולא מסוגל לספוג קצת מהחוויה הצבאית שכל צעיר עובר בצה"ל הוא יכול לגשת לבחור ולהגיד לו כמו גבר "שמע כפרה, אני יודע שיש בנינו הבדלים בצבא, אתה עברת יותר וזה..אבל וואלה לא מתאים לי ההתנהגות מהצד שלך" הוא יכול לעשות את זה. אבל אף אחד בצה"ל לא עושה דבר כזה. למה? כי זאת התנהגות של קוקסינל! מה קרה?? קשה קצת עלבנות? קשה לך לשמוע שיורדים עלייך בצחוק? אז תאכל מידי פעם כאפה לעורף, הכל בגדר הצחוקים. אתה לא מסוגל? קשה לך? מרגיש נפגע? אז אתה יכול לבקש מהחברים שלך להפסיק את זה, והם יפסיקו. אבל תדע שאתה יוצא קוקסינל אחושרמוטה. ככה זה.

אתה נראה לי טיפוס קצת רגשני וקצת רכרוכי. סבבה, זה מה יש. כל אחד והזין שלו. אני לא בא לשפוט אותך, אבל אתה צריך לדעת לאיזה חברה אתה צריך להשתייך.
    אני לא רוצה להפסיק את ההיתנהגות שיש ביני לחברים שלי. אני אוהב את הירידות, את הסתלבטיות ואת האווירה של הצחוקים בנינו..זה מוסיף פלפל..זה מצחיק, אבל לכל דבר יש גבול. לא תשמע בחיים בנינו ירידות שמגיעות למשפחה. את זה אנחנו לא סובלים בנינו. "יבן זונה" או "אמא שלך הזאת.." לא תשמע בחיים אצלנו. מספיק שזה קורה או שמישהו פולט את זה פעם אחת, אנחנו מיד יודעים להפסיק תצחוקים ולהיות רצינים לרגע.

אבל להפסיק לגמרי את הצחוקים? למה??? מי רוצה להיות רציני כל החיים שלו? זה באסה!

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שמע. בכל גדוד בצה"ל, גדוד קרבי, יש מה שנקרא "ותיקות-צעירות" שזה אומר, שכל ותיק יורד ומרביץ ועושה כל מיני דברים לכאלה שהם צעירים ממנו במחזור הגיוס. יעני אם מישהו התגייס באוגוסט 2009, הוא יכול לרדת ולתת למכות על מישהו שהוא התגייס במרץ 2011. למה? כי הוא צעיר והוא ותיק. אבל, אם הצעיר הזה מרגיש שהוא נפגע וקשה לו עם הותיקות צעירות, או במילים אחרות..הוא קוקסינל ולא מסוגל לספוג קצת מהחוויה הצבאית שכל צעיר עובר בצה"ל הוא יכול לגשת לבחור ולהגיד לו כמו גבר "שמע כפרה, אני יודע שיש בנינו הבדלים בצבא, אתה עברת יותר וזה..אבל וואלה לא מתאים לי ההתנהגות מהצד שלך" הוא יכול לעשות את זה. אבל אף אחד בצה"ל לא עושה דבר כזה. למה? כי זאת התנהגות של קוקסינל! מה קרה?? קשה קצת עלבנות? קשה לך לשמוע שיורדים עלייך בצחוק? אז תאכל מידי פעם כאפה לעורף, הכל בגדר הצחוקים. אתה לא מסוגל? קשה לך? מרגיש נפגע? אז אתה יכול לבקש מהחברים שלך להפסיק את זה, והם יפסיקו. אבל תדע שאתה יוצא קוקסינל אחושרמוטה. ככה זה.

אתה נראה לי טיפוס קצת רגשני וקצת רכרוכי. סבבה, זה מה יש. כל אחד והזין שלו. אני לא בא לשפוט אותך, אבל אתה צריך לדעת לאיזה חברה אתה צריך להשתייך.
    אני לא רוצה להפסיק את ההיתנהגות שיש ביני לחברים שלי. אני אוהב את הירידות, את הסתלבטיות ואת האווירה של הצחוקים בנינו..זה מוסיף פלפל..זה מצחיק, אבל לכל דבר יש גבול. לא תשמע בחיים בנינו ירידות שמגיעות למשפחה. את זה אנחנו לא סובלים בנינו. "יבן זונה" או "אמא שלך הזאת.." לא תשמע בחיים אצלנו. מספיק שזה קורה או שמישהו פולט את זה פעם אחת, אנחנו מיד יודעים להפסיק תצחוקים ולהיות רצינים לרגע.

אני מתגייס לקרבי עוד חודשיים,
    ואני רוצה לראות שמישהו ירביץ לי "בצחוק".

מזה נראלך פה סודן?
    נראלך זה בסדר שיצחקו על מישהו וירביצו לו?

אז לא, זה לא בסדר,
    יש צחוקים - ויש להרביץ ולהעליב.

באמת עצוב שהמצאת לעצמך תירוצים שזה בסדר.
    ומצידי שלא יהיה לי חברים בצבא - אף אחד לא יתייחס אלי ככה,
    ואני אפרק את מי שיעז להרביץ לי "בצחוק".

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    יש שמהו במה שאתה אומר ואני אשמח אם תוכל להרחיב על כך יותר.

אני מניח שרודני התכוון יותר לצחוקים בתור משחק.. בני האדם, כיצורים יונקים, אחד הדבר הכי חשובים שלנו הרי זה לבצע משחק אחד עם השני, גם הסקס לעיתים מהווה את המשחק הזה... זהו הסמל של יונקים אשר מראה לכולם שהם מלוכדים, מגובשים, מאוחדים.. זהו היתרון האבולוציוני שלנו על הדינוזאורים וזה מה שעזר לנו לשרוד.

ככה שרודני כתב דבר נכון לדעתי אך מנגד, גם אתה צודק בחלק גדול מהמקרים.
    וזוהי שאלתי:

נניח ויש לך חברים חסרי ביטחון ואין לך אופציה "להחליף חברים" כפי שציינת, מה עושים?
    ובבקשה ממך אל תענה תשובה יבשה כמו "תישאר לבד/עזוב אותם" אלא פרט נמק והסבר, תספק דרך פעולה אם אפשר.
    איך בדיוק לצחוק על מישהו הופך אותנו למגובשים?
    סקס הפך אותנו למגובשים, מה שכבר לא הופך אותנו למגובשים.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 02-06-2012 בשעה 17:58.

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אני מתגייס לקרבי עוד חודשיים,
    ואני רוצה לראות שמישהו ירביץ לי "בצחוק".

מזה נראלך פה סודן?
    נראלך זה בסדר שיצחקו על מישהו וירביצו לו?

אז לא, זה לא בסדר,
    יש צחוקים - ויש להרביץ ולהעליב.

באמת עצוב שהמצאת לעצמך תירוצים שזה בסדר.
    ומצידי שלא יהיה לי חברים בצבא - אף אחד לא יתייחס אלי ככה,
    ואני אפרק את מי שיעז להרביץ לי "בצחוק".

איך בדיוק לצחוק על מישהו הופך אותנו למגובשים?
    סקס הפך אותנו למגובשים, מה שכבר לא הופך אותנו למגובשים.
    סע סע. לאן אתה רוצה להגיע בקרבי? איסוף קרבי? זה לא קרבי נשמה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:47.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

סע סע. לאן אתה רוצה להגיע בקרבי? איסוף קרבי? זה לא קרבי נשמה.

חח הלוואי והייתי יכול להגיד לך לאיפה אני מתגייס,
    שיהיה לך בהצלחה בחיים, ותלמד לעמוד על הכבוד שלך גבר, חשוב

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אוקי, יש לכל מה שכתבת הסבר אבולוציוני? ביולוגי?
    אני מחפש את ההיגיון של כל זה.

ותודה שהרחבת.

הסבר ביולוגי למה? למה אנשים יורדים אחד על השני או למה בית ספר קיים?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 02-06-2012 בשעה 20:49.

אז זהו שאתה לא תצא קוקסינל אחושרמוטה, אלה תצא גבר. אם אתה תיהיה הראשון שיפסיק את זה, אתה תצא אחושרמוטה גבר. תאמין לי אף אחד לא נהנה שנותנים לו כאפה, למה בכלל לתת כאפה מלכתחילה? למה זה תורם? לא בדיוק מבין...

מה נראהלך תבוא לבן אדם מבוגר תיתן לו כאפה הוא יזרום איתך כי זה "בצחוק"? לא הוא יתן לך בוקס כי הוא לא מוכן שישפילו אותו. עכשיו אתם עושים את כל זה בצחוק תאמינו לי לאט לאט תתבגרו כל זה יפסיק ותבינו עד כמה כל זה היה מטומטם וחסר תועלת.... אבל מי יודע. אולי אני פשוט רכרוכי, אבל תזכור שלא כל אחד גבר כמוך.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 02-06-2012 בשעה 20:48.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אז זהו שאתה לא תצא קוקסינל אחושרמוטה, אלה תצא גבר. אם אתה תיהיה הראשון שיפסיק את זה, אתה תצא אחושרמוטה גבר. תאמין לי אף אחד לא נהנה שנותנים לו כאפה, למה בכלל לתת כאפה מלכתחילה? למה זה תורם? לא בדיוק מבין...

מה נראהלך תבוא לבן אדם מבוגר תיתן לו כאפה הוא יזרום איתך כי זה "בצחוק"? לא הוא יתן לך בוקס כי הוא לא מוכן שישפילו אותו. עכשיו אתם עושים את כל זה בצחוק תאמינו לי לאט לאט תתבגרו כל זה יפסיק ותבינו עד כמה כל זה היה מטומטם וחסר תועלת.... אבל מי יודע. אולי אני פשוט רכרוכי, אבל תזכור שלא כל אחד גבר כמוך.
    מה שנכון, נכון כפרה.

עכשיו ברצינות.
    אולי נראה לך באמת שאם תבוא לבן אדם שכולו בצחוקים שלו וזה יורד והכל על החברה ותבוא תגיד לו ברצינות "שמע אחינו, אולי חלאס עם הירידות? איפה הכבוד שלך? אתה לא חושב שאתה פוגע?" זה ישנה ואתה תצא כמו שאתה חושב גבר. זה נשמע הגיוני. אבל וואלה לא!! ראסמי אני אומר לך נשמה, כאן ועכשיו, זה לא ככה!

בן אדם שיבוא ויגיד לי אחד על אחד "שמע אחי, פוגע בי הירידות" אני יקבל את זה. אבל בנינו, להגיד לך שאני לא חושב בתוך תוכי שהוא קוקסינל? ראסמי? בטח שכן. מה קרה? מה מכאיב לך קצת ירידות? זה מצחיק..זה בנינו, זה מוסיף קצת לכלוך לשיחה..זה מעניין וזה כיף לדבר ככה.

בקשר לזה שאמרת שאני גבר. אתה חושב שעליי לא יורדים? אתה חושב שאני לא מקבל כאפות? נו אז? אם זה כאפות אני מחזיר תכלס אבל ירידות ודברים בסגנון..וואלה צחוקים. אני יודע לצחוק גם על עצמי, אני יודע לרדת על עצמי ולהגיד מה אני ואיך אני ואיפה הדברים הלא טובים בי. נראה לך שאני פוגע בעצמי שאני עושה את זה? מה פתאום! תדע לסנן ירידות ותדע לא לספוג כל דבר שבן אדם אומר עלייך.

מה נראהלך תבוא לבן אדם מבוגר תיתן לו כאפה הוא יזרום איתך כי זה "בצחוק"? לא הוא יתן לך בוקס כי הוא לא מוכן שישפילו אותו.
    איפה אתה חיי? חברים של אח שלי הם בני 30+. תמיד שאני רואה אותם יש בנינו קצת מכות וצחוקים בין החברה. חלק גם מקבלים ממני כאפות ליד בנות וכאלה..אתה חושב שהם יוצאים מושפלים מזה?? יא גזור זה צחוקים וזה עושה את כל האווירה.
    אגב, כבר קיבלתי פצצה לפנים מחבר טוב שלי פעם, שיצא לי להגיד איזה משהו לא במקום..נו..ו? אתה חושב שנעלבתי? אתה חושב שהוא לא מדבר איתי מאז? ממש לא. אני הודתי שקצת יצאתי מהגבולות שלי, וזה הגיע לי. והוא? הוא רק הבין כמה שאני בן אדם רק מעצם זה שאני מקבל את זה ואני מבין למה הוא עשה את זה.

צא מהבועה שלך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:48.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אם אתה אוייב שלו,אתה גם אוייב בשבילו.
    אם אתה חבר שלו,הוא גם חבר שלך.

אף פעם לא מאוחר לסלוח לו.
    לסלוח לו?
    מה עשיתי לו?

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

קצת פאקים אבל סה''כ...
    החיים זה הישרדות. מה לא ככה?
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 02-06-2012 בשעה 22:01.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,787 | הודעות: 8,150,369 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect