מה העניינים חברה'? אני לא מי יודע מה פעיל פה אבל סתם בא לי לשתף אתכם בלילה המטורף שהיה לי ביום שבת.
הייתה התלבטות די גדולה לגבי אותו ערב, הרבה חברים רצו פאב ואני ועוד כמה רצינו מועדון.
הגענו למצב שכמעט ובכלל לא יצאנו אבל בסופו של דבר שכנעתי 3 חברים קרובים, אחד לקח מכונית ויאללה למסיבה (השעה הייתה כבר 1).
אני הגעתי מלא מצב רוח טוב ומוטיבציה, ואין ספק שגם הוודקה שהרמתי בגינה ליד עשתה את העבודה. פשוט הרגשתי טוב ובטוח.
נכנסו לאירוע. מלא אנשים. מוזיקה חזקה ופרועה. יאללה הגיע הזמן להראות נוכחות.
אני והחברים התחלנו לרקוד באמצע, לא ממש שמנו על אף אחד. צחוקים חופשי. כל פעם אחד מאיתנו "פתח סט" שליד, בטבעיות. פתחתי מלא סטים של בחורות - לדוגמא שאלה לגבי האביזרים המזדיינים האלה ששמים על הראש ("וואייי זה זוהר אפשר לגעת", "רוצה את זה?",) או לגבי דחיפה כתירוץ שהיא רוצה אותי או לא משנה מה. פשוט זרמתי ופלטתי שטויות מהפה אבל וואללה זה לא משנה כל עוד זה מגיע עם בטחון. וגם באמת שהייתי במצב GODMODE כמו שאומרים שאתה מרגיש מלך, לא משנה מה קורה.
נפגשנו שם גם עם ידידות, רקדנו וצחקנו איתם. היה נחמד. לגבי דברים יותר ספציפיים הנה:
1) HB6 דווקא פותחת אותי, מנסה לקחת לי מין לייזר שרקדתי איתו. שאלתי אותה בשאננות "תני לי 3 סיבות לתת לך". היא ענתה כי היא חמודה והסמיקה חח חייכתי בחזרה ואמרתי שזה לא מספיק. "נוו די תביא נווו בבקשה!" "טוב טוב בגלל שאת כל כך עקשנית ואת מתחילה להציקהנה קחי! אבל תצטרכי לתת לי משהו בחזרה. "מה?" לא זוכר מה עניתי אבל זה לא היה מי יודע מה, ואז היא בעקרון עשתה את העבודה בשבילי. "בדרך כלל בנים מבקשים נשיקה"
"וואללה.. יודעת מה? לא... טוב נו!" בום נשיקה מזמוז קל והמשכתי הלאה.
2) זה ממש לא הכל. הייתה עוד בחורה שהתחילה לרקוד איתי וממש למשש אותי בזמן שדברתי עם חברות שלה אבל היא לא הייתה משהו אז קצת רקדתי וחזרתי לחברים שלי.
3) חבר הכיר את הברמן והוא פינק אותי בבירה ו3 שוטים, זורם! השארתי טיפ נחמד כמובן (;
5) עכשיו מגיע הרגע הlegendary. משהו שלא ציינתי זה שהאקסית (הדי שנואה עלי) הייתה במסיבה עם חברות. האמת היא שממש לא שמתי עליה, מחקתי אותה מהזכרון. אבל ברווור שאמרתי שלום לחברות שלה (יותר נכון הם באו להגיד לי ולחברים שלי שלום). צחקתי עליהן קצת כי למה לא? בכל מקרה אחת הבחורות מלפני שקצת עשיתי לה TEASE לגבי זה שהיא דוחפת אותי התקרבה אלי בפעם השלישית ולחשה לי משהו כזה "אתה האקס של בלה?" עניתי בחיוב. "קטע אני איתה בשכבה ובלה בלה" השיחה נמשכה עוד קצת, לא היו לי יותר מידי פנינות חכמה (היא שאלה איך קוראים לי ואמרתי סקסי בוי 10 אוי וי) אבל השיחה זרמה ומה שחשוב הוא זה: KINO אחושרמוטה, נגיעות בכל הגוף. היה לי כבר DHV וPreSelection (טוב נו נשתמש במונחים האלה). מי היה מאמין שעצם זה שהאקסית שלי שם יבוא לטובתי..
קיצר הנשיקות בצוואר עשו את העבודה. היא הייתה מחורמנת בטירוף. נשקתי אותה, ונרתעתי - השארתי אותה עם טעם של עוד.
לקחתי אותה ביד והתקדמו לספות. MC. פשוט ונוח. לקחתי את המספר שלה ודברנו עוד קצת. (comfrot). פתאום אני קולט שהאקסית שלי עומדת מולי ורוקדת עם חברות שלה. איזו שמחה... מזמוז של לילה טוב, אמרתי שאני חייב לחזור לחברים שלי אני לא רוצה לדפוק להם ברז ונעלמתי לה.
ד"א זה כל כך אירוני כי אותה האקסית המסריחה התמזמזה עם מישהו במסיבה שהייתי בא לפני כמה זמן.
מקווה שאהבתם.

הנה קחי! אבל תצטרכי לתת לי משהו בחזרה. "מה?" לא זוכר מה עניתי אבל זה לא היה מי יודע מה, ואז היא בעקרון עשתה את העבודה בשבילי. "בדרך כלל בנים מבקשים נשיקה"
"וואללה.. יודעת מה? לא... טוב נו!" בום נשיקה מזמוז קל והמשכתי הלאה.
ציטוט ההודעה