קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משהו קצת שונה
    על ידי מעיינוש בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 01:06
  2. כיפה אדומה בגרסא קצת שונה
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-07-2006, 13:24
  3. הילדה רוצה ללמוד טניס - בצורה קצת שונה
    על ידי OzzY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-07-2006, 17:36
  4. [הימור] בית"ר נגד הפועל ת"א- קצת שונה!
    על ידי taika בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 21:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

bj close בפארק שעשועים(דיווח קצת שונה)

ברירת מחדל bj close בפארק שעשועים(דיווח קצת שונה)

אני וחבר שלי קבענו להיפגש עם 2 בחורות שהבאנו את המספרים שלהם מנייט גיים , לקחתי את החבר הזה איתי במיוחד כי הוא פשוט בראש שלי ב 100% ויש לנו טכניקה מתואמת שפועלת לנו תמיד!

החוקים שלה הולכים ככה
    1)למצוא פארק שעשועים שיהיה גדול עם מלא מגלשות
    2)להיות באווירה הכי טובה בעולם , לצחוק מלא , לעשות כייף , ולגרום לבנות להרגיש שעם הם לא זורמות אז הם מסכנות
    3)להניע לפעולה , להתחיל להתגלש במגלשות ולעשות מלא מלא כייף , ולגרום גם להם
    כשאתם בשיא הכייף
    4)לשחק אמת או חובה , 2 בנות 2 בנים
    5)לדבר על דברים מיניים כל הזמן תוך כדי המשחק ולהעלות את הסקס סטייט
    6)לתת חובות מיניות אבל להתחיל ממש בקטנה , החובה הראשונה שנתתי לבחורה היא לתת לחבר שלי ביס בפטמה,ומפה אסקליישן של המשחק.
    דוגמא לאיך זה הלך אצלנו
    ביס בפטמה,ליקוק בבטן,נשיקה בצוואר , נשיקה בירך(אני עשיתי את זה לבחורה היא כמעט התעלפה שם) ,שוט של צ'ייסר מהפופיק(זאת הייתה פעם ראשונה שמישהו שתה) , 2 הבנות נושכות בו זמנית ב2 מקומות בגוף(זה היה עליי , אחת צוואר אחת בבטן התחתונה,מחרמן מאוד) ,הבנות מתנשקות , אחרי שהם מתנשקות בלי לשים לב הם מוכנות לנשיקה עם הבנים , אחר כך אחת הבנות מתנשקות עם אחד הבנים , ומפה מזרימים
    מה שעשינו זה שחבר שלי שלח אותי בצורה גאונית להתנשק עם הבחורה במגלשה תוך כדי שאנחנו יורדים בה(!!!!) ,מצחיק מאוד כשירדנו למטה נשארו למטה והמשכנו להתנשק , חבר שלי לקח את הבחורה השנייה "לשתות מים" ואחרי זה הבנתי שהוא הכניס אותה למגלשה אחרת , חשוב מאוד שקודם כל אתה תחרמן את הבחורה רצח,לפני שאתה מחכה שהיא תעשה לך משהו , הרבה נשיקות בצוואר ונגיעה בכל מיני אזורים , מתהפך ואומר לה תעלי עליי , היא עולה מתחרמנים מלא אני אומר לה "לא נוח לי" ומוריד את המכנס ככה עד הברכיים , היא לא מבינה את הרמז לוקח יד שם לה על ה....שלי , היא מבינה את הרמז וזורמת משם לבד

הכל נורא פשוט כשאתה מתואם נכון עם החבר שלך , וכשאתם יודעים ליצור את האווירה הנכונה שבה הגבולות נמתחים , אבל תמיד חייב להיות בראש של באנו לעשות כייף עם הבחורות לא זורמות ולא רוצות להיות בראש טוב ולהנות אנחנו הולכים , ולא לפחד ליישם את זה ברגע הצורך!

וידאו של כמה מהדברים שגרמנו להם לעשות אני ישים כרגיל במתקדמים מחר כי אני די עייף , המטרה של הדיווח הזה הייתה בקצרה להסביר איך ליצור מציאות כפית ומרגשת תוך כדי דומיננטיות , ולהחזיר את כולם לילדות (בילדות היינו עושים דברים סוטים רצח ולא חושבים על זה פעמיים!!,רכבת מישושים מישהו?) , צאו תהנו אל תפחדו לעשות דברים מטורפים אל תיכנסו לראש של הדייטים , זה שטויות ,אתם ממציאים את החוקים והבנות ירצו להיכנס למציאות הזאת כל פעם מחדש.

בהצלחה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

חחח פשוט מלך D:
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אחי... שאפו. ואני אומר שאפו לא על הסגירה , אלא על הכייף שאתה מצליח לגרום לבחורה שאיתך, אני בטוח שלא היה לה כזה "דייט" כבר הרבה זמן, היא זוכרת אותך עכשיו מינמום מאה שנה.

הייתי מת שתכתוב מאמר שידבר קצת על איך אתה מכניס את הבחורה שאיתך לפריים של "אין חוקים, הכל מותר" - "סטלה, שטויות, בלגאן", אתה אשכרה מספיק חזק בשליטה שלך ומספיק דומיננתי כדי שזה יעבוד, אני יודע שאתה אומר שזה פשוט והכל.. אבל לי זה קצת לא מצליח, כשאני עם בחורה, אני מתמודד עם הרבה מחסומים ולמרות שאני מנסה לעשות ריפריים לכל האווירה לפי הפריים שלי, זה לא מספיק חזק כדי שהן ישאבו אליו לגמרי. באימא הגאה שלך, תכתוב איזה מאמר או שניים.

אני יודע שאני מבקש מתנת חינם - אז תרגיש חופשי להטיל עליי איזו משימה לפורום או בכללי.

נ.ב: יוצא עכשיו לאלנבי לעשות כמה סידורים - מבטיח להביא דיווח מעניין, וכל הפורום הזה עד, אז אני זבל אם אני לא מדווח!

ביי שחקנים .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

תותח, אני מת על איך שאתה כל כך שולט במצב ושהן זורמות איתך ועם חבר שלך, פשוט כיף לקרוא את הדיווחים שלך.
    אני מקווה לנסות ליישם את זה בשטח בדרך שלי ולראות מה יקרה, כמו שMario אמר יהיה מאוד נחמד אם תרשום פה איזה מדריך או משהו לגבי הדרך הזו למרות שזה באמת מתנת חינם..

בכל מקרה אני אשמח שוב לראות את הסרטונים או חלק מהם כי לא נראה לי שאני עדיין מתאים לפורום למתקדמים..

יש לי הרצאות שאני עושה אני פשוט לא יכול לפרסם אותם פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    יש לי הרצאות שאני עושה אני פשוט לא יכול לפרסם אותם פה.
    תגיד, כשאתה מעלה משהו לפורום מתקדמים, כמה רואים את זה?

זה יעני לחמש אנשים בלחץ, לא ככה?

אלה הם הטופ. אבל יש בינוניים פלוס שגם להם מגיע.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect