אני וחבר שלי קבענו להיפגש עם 2 בחורות שהבאנו את המספרים שלהם מנייט גיים , לקחתי את החבר הזה איתי במיוחד כי הוא פשוט בראש שלי ב 100% ויש לנו טכניקה מתואמת שפועלת לנו תמיד!
החוקים שלה הולכים ככה
1)למצוא פארק שעשועים שיהיה גדול עם מלא מגלשות
2)להיות באווירה הכי טובה בעולם , לצחוק מלא , לעשות כייף , ולגרום לבנות להרגיש שעם הם לא זורמות אז הם מסכנות
3)להניע לפעולה , להתחיל להתגלש במגלשות ולעשות מלא מלא כייף , ולגרום גם להם
כשאתם בשיא הכייף
4)לשחק אמת או חובה , 2 בנות 2 בנים
5)לדבר על דברים מיניים כל הזמן תוך כדי המשחק ולהעלות את הסקס סטייט
6)לתת חובות מיניות אבל להתחיל ממש בקטנה , החובה הראשונה שנתתי לבחורה היא לתת לחבר שלי ביס בפטמה,ומפה אסקליישן של המשחק.
דוגמא לאיך זה הלך אצלנו
ביס בפטמה,ליקוק בבטן,נשיקה בצוואר , נשיקה בירך(אני עשיתי את זה לבחורה היא כמעט התעלפה שם) ,שוט של צ'ייסר מהפופיק(זאת הייתה פעם ראשונה שמישהו שתה) , 2 הבנות נושכות בו זמנית ב2 מקומות בגוף(זה היה עליי , אחת צוואר אחת בבטן התחתונה,מחרמן מאוד) ,הבנות מתנשקות , אחרי שהם מתנשקות בלי לשים לב הם מוכנות לנשיקה עם הבנים , אחר כך אחת הבנות מתנשקות עם אחד הבנים , ומפה מזרימים
מה שעשינו זה שחבר שלי שלח אותי בצורה גאונית להתנשק עם הבחורה במגלשה תוך כדי שאנחנו יורדים בה(!!!!) ,מצחיק מאוד כשירדנו למטה נשארו למטה והמשכנו להתנשק , חבר שלי לקח את הבחורה השנייה "לשתות מים" ואחרי זה הבנתי שהוא הכניס אותה למגלשה אחרת , חשוב מאוד שקודם כל אתה תחרמן את הבחורה רצח,לפני שאתה מחכה שהיא תעשה לך משהו , הרבה נשיקות בצוואר ונגיעה בכל מיני אזורים , מתהפך ואומר לה תעלי עליי , היא עולה מתחרמנים מלא אני אומר לה "לא נוח לי" ומוריד את המכנס ככה עד הברכיים , היא לא מבינה את הרמז לוקח יד שם לה על ה....שלי , היא מבינה את הרמז וזורמת משם לבד
הכל נורא פשוט כשאתה מתואם נכון עם החבר שלך , וכשאתם יודעים ליצור את האווירה הנכונה שבה הגבולות נמתחים , אבל תמיד חייב להיות בראש של באנו לעשות כייף עם הבחורות לא זורמות ולא רוצות להיות בראש טוב ולהנות אנחנו הולכים , ולא לפחד ליישם את זה ברגע הצורך!
וידאו של כמה מהדברים שגרמנו להם לעשות אני ישים כרגיל במתקדמים מחר כי אני די עייף , המטרה של הדיווח הזה הייתה בקצרה להסביר איך ליצור מציאות כפית ומרגשת תוך כדי דומיננטיות , ולהחזיר את כולם לילדות (בילדות היינו עושים דברים סוטים רצח ולא חושבים על זה פעמיים!!,רכבת מישושים מישהו?) , צאו תהנו אל תפחדו לעשות דברים מטורפים אל תיכנסו לראש של הדייטים , זה שטויות ,אתם ממציאים את החוקים והבנות ירצו להיכנס למציאות הזאת כל פעם מחדש.
בהצלחה

ציטוט ההודעה
.