צרו קשר עם האתר
כאשר פרצו לכם למשתמש (לדוגמה חשבון אימייל בגוגל) צרו קשר עם גוגל ותסבירו להם את הפרטים.
בכדי שיראה אמין תנו להם תמונות שזה היה החשבון שלכם, כלומר תנו להם תמונה מתוך החשבון, כאשר סיימתם את תהליך ההרשמה
לאחר שאתם לא מצליחים להיכנס וכ'ו. -
אם קרה לכם מצב שבוא מישהו הטריד אתכם מלפני ואיים לפרוץ את החשבון, אל תהססו תנו להם גם תמונה של זה.
הם לא מבקשים שום הסבר בתמיכה, הם מבקשים פרטים
, מתי נוצר, לאיזה מיילים שלחת הודעות, איזה ישומים השתמשת וכו' וכו'.
***אם לא צילמתם פרטים מהחשבון(מומלץ לעשות כך) אל תדאגו, יש עוד כמה שיטות שאסביר בהמשך***
כפי שאמרתי, מומלץ לצלם פרטים כאשר החשבון עדיין ברשותכם ועדיין לא נשקפת "סכנה" לחשבון. תמיד מומלץ לעשות זאת. -
חח. אחד הרעיונות הדפוקים ששמעתי, יאללה נזרום איתך למרות שלא מומלץ לעשות.
שאלות אבטחה
בטח הרוב חושבים ששאלת אבטחה זה לא דבר חשוב, הם טועים!
שאלת אבטחה יכולה להציל לכם את החשבון.
נאמר ושחכתם את סיסמתכם, אתם יכולים לענות על השאלה ופשוט להמשיך כרגיל.
טיפ קטן: כאשר אתם עונים על שאלה אבטחה, תחברו משהו קל.
לדוגמה:
שאלה: איך קראו למורה שלי בכיתה א'?
תשובה: (תכתבו את המורה שלכם)
ככה תעשו ויהיה לכם קל לשחזר את החשבון.
- אלא אם כן לפורץ יש קצת קצת שכל והוא משנה את השאלות אבטחה
מייל חלופי
כמו שאלת אבטחה, אל תזלזלו זה מסוג הדברים שבדיעבד אתם צריכים אותם יותר מכל.
מייל חלופי הוא כמו מייל הרשמה רק לגיבוי.
כלומר נגיד שנרשמתי עם האימייל
name@host.com
ופרצו לי לחשבון, המייל החלופי יכול לעזור.
אתם הולכים לשכחתי סיסמה ורושמים בחלק של המייל חלופי את המייל השני וזה שולח לכם אישור במייל החלופי וזהו. -
הפורץ צריך להיות גאון בשביל לשנות מייל חלופי, לא ככה?
אז בואו נעשה סדר במה שקראנו עד עכשיו:
- שאני נרשם למקום כלשהו אני צריך לצלם את שאלת האבטחה והמייל החלופי (או לכתוב את זה על פנקס טקסט)
ולשמור את זה ליתר ביטחון. - לא. - כאשר פורצים לי, אם הייתי מוכן לזה זוהי לא בעיה. אני צריך להשתמש בשאלת אבטחה או במייל החלופי(זה טוב גם אם שחכתי את הסיסמה) - הפורץ יכול לשנות אותם, אז לא.
- אם הפורץ מחק את המייל החלופי ושינה את שאלת האבטחה, צרו קשר אם האתר ותראו להם הוכחות חותכות שזה החשבון שלכם. (זוכרים שאמרתי לכם לצלם את הפרטים, פה זה חיוני) כך האתר יקפיא את החשבון ויחזיר לכם אותו בסוף התהליך. - חח שמעת על ההוכחה IP?
מקווה שלמדתם דבר או שתיים היום

-
הדבר היחיד שאני לומד מכל מדריך שלך זה כמה אתה סקיד.