קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה דווקא אטרף ולא...
    על ידי עבריין משוגע בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-09-2009, 07:45
  2. למה דווקא עכשיו?!?!
    על ידי - CookiE - בפורום דיבורים
    תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 05-04-2009, 00:26
  3. iPhone חינם? למה דווקא לי מגיע אייפון?
    על ידי ipublic בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 01-08-2008, 19:58
  4. למה דווקא ליייי??????? למהההההה:((((
    על ידי The Mask בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 15-09-2006, 00:35
  5. למה דווקא בה? למה?!
    על ידי אור. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 11:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

למה זה קורא לי?! למה דווקא מי שגורמת לי להמשיך לנשום לא רוצה אותי? (16)

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

ברירת מחדל למה זה קורא לי?! למה דווקא מי שגורמת לי להמשיך לנשום לא רוצה אותי? (16)

שלום לכולם!
    רציתי לפרוק קצת, כי זה לא מצב שיש ממש דרך לפתור אותו ומה לעשות איתו... אבל להוציא קצת אף פעם לא הזיק.
    ליפני כמה חודשים (5 בערך) הכרתי ילדה, בת 16, בת גילי...
    ובהתחלה הכל היה סבבה, להגיד את האמת לא חשבתי עליה בתור בת זוג, היא פשוט מצחיקה וחכמה ומוזרה בדרכה המיוחדת.. אחת כיפית כזאת!
    אז אם הזמן שעבר הפכנו לידידים טובים ממש מהר, היא לידידיה הטובה ביותר שלי ואני לידיד הטוב ביותר שלה.
    לרגע שכחתי את החוק שבן ובת לא יכולים להיות best friends אף פעם...
    והתאהבתי בבחורה, באמת שכן, זה התחיל בהתאהבות קלה והפך לעד קלות!
    המצב בלימודים ובבית שלי הוא דיי עגום... אני שונא ת'משפחה שלי, ובלימודים אני דיי כושל... כנראה נשאר להשלים בגרות בקיץ.
    עכשיו היא הדבר היחיד שעושה לי חשק לקום בבוקר, רק לראות אותה מחייכת ומתייחסת אליי עושה אותי מלך!
    כשהיא אומרת שהיא צריכה ללכת, כל האוויר יוצא ממני אין לי כוח לדבר עם אף אחד או לעשות משהו.
    זה הריח של השיער שלה, זה החיוך היפה שלה, זה הצחוק השובר שלה, זה הכל!

ובאמת שהחלטתי ללכת על זה ולנסות אולי להפוך את זה לקשר רציני, אבל זה לא הולך, היא לא רואה בי יותר מחבר טוב וזהו.
    אין איזו מתח מיני ביננו, אין כלום, אבל המשכתי לנסות וככל שניסיתי הלב נשבר יותר והציפיות המשכו לבוא.. התקווה שהיא תראה אותי יום אחד!

ואז נתקעתי לגמריי, להגיד לך מה אני מרגיש! הכי קשה במצב הזה... תחשבו על זה:
    ידידים הכי טובים, אם היא אמרה לא? הכל נגמר, הכל!

וככה הייתי תקוע חודש, עד שלבסוף ליפני כמה ימים שאלתי, וקיבלתי את התשובה: "אני לא מרגישה אלייך כלום וגם לא חושבת שאני ארגיש" אלה המילים!

אני שבור לגמריי עכשיו, כמו שחשבתי היא גם לא ממש מסתכלת לי בעיניים עכשיו ואנחנו לא מדברים כרגע, היא מתחמקת ממני בכל דרך שהיא רק מוצאת...

סיימתי לחפור.. מקווה שתקראי את החפירה הזה ותגיבו, זה יגרום לי אולי להקלה קצת!

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

דבר ראשון, שתבין רגע מה הייתה הטעות שלך- עצם זה שבזמן הזה שהייתם ידידים טובים ולא עשית כלום כדי לקדם עיניים (כשאני אומר לא עשית כלום, אני לא מתכוון לדבר איתה על זה ולנסות לקדם את זה במילים. אלה במעשים.) היא הגדירה אותך אצלה בתור גבר לא פוטנציאלי לחבר. מה זה אומר? שהמשיכה שלה אלייך פשוט התדרדרה עם הזמן. עצם זה שלא נגעת בה בצורה מינית, לא ניסיתי להתקרב אלייה פחות מ10 סנטימטר מהפנים שלה ולא "העזת" לנשק אותה או לעשות כל צעד אחר שידיד רגיל לא היה עושה..גרם לכך שהיא פשוט הבינה שאתה לא מספיק גבר כדי להיות הגבר שלה.

דבר שני, אתה גבר- בחורה אמרה לך לא...נו אז? איך אתה נותן למילים של בחורה ככה להפיל אותך? איפה הכבוד העצמי שלך? תן לעצמך סטירה לפנים ותחזיר את עצמך למסלול. (אגב, לפעמים סטירה פיזית באמת עוזרת..) הבחורה אמרה לך לא? הפסד שלה. תעבור הלאה ותחפש בחורה אחרת..אבל תזכור לא למשוך את הידידות שלכם יותר מידי זמן. תנסה לעשות צעדים. תגיד לה משהו ריגשי או מחמאה כזאת שהיא יותר מהרגילה..אם יהיה איזה קטע קצר של שקט או מבוכה או שהיא תסמיק, תנסה לנשק. הכי הרבה הבחורה תעצור אותך..נו אז? מה כבר קרה?

אני מקווה שהבנת ועזרתי לך.

שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    דבר ראשון, שתבין רגע מה הייתה הטעות שלך- עצם זה שבזמן הזה שהייתם ידידים טובים ולא עשית כלום כדי לקדם עיניים (כשאני אומר לא עשית כלום, אני לא מתכוון לדבר איתה על זה ולנסות לקדם את זה במילים. אלה במעשים.) היא הגדירה אותך אצלה בתור גבר לא פוטנציאלי לחבר. מה זה אומר? שהמשיכה שלה אלייך פשוט התדרדרה עם הזמן. עצם זה שלא נגעת בה בצורה מינית, לא ניסיתי להתקרב אלייה פחות מ10 סנטימטר מהפנים שלה ולא "העזת" לנשק אותה או לעשות כל צעד אחר שידיד רגיל לא היה עושה..גרם לכך שהיא פשוט הבינה שאתה לא מספיק גבר כדי להיות הגבר שלה.

דבר שני, אתה גבר- בחורה אמרה לך לא...נו אז? איך אתה נותן למילים של בחורה ככה להפיל אותך? איפה הכבוד העצמי שלך? תן לעצמך סטירה לפנים ותחזיר את עצמך למסלול. (אגב, לפעמים סטירה פיזית באמת עוזרת..) הבחורה אמרה לך לא? הפסד שלה. תעבור הלאה ותחפש בחורה אחרת..אבל תזכור לא למשוך את הידידות שלכם יותר מידי זמן. תנסה לעשות צעדים. תגיד לה משהו ריגשי או מחמאה כזאת שהיא יותר מהרגילה..אם יהיה איזה קטע קצר של שקט או מבוכה או שהיא תסמיק, תנסה לנשק. הכי הרבה הבחורה תעצור אותך..נו אז? מה כבר קרה?

אני מקווה שהבנת ועזרתי לך.
    אז כנראה שכן הייתי צריך לכתוב את זה...
    היה חלק בפרסום שהורדתי, והוא שבהתחלה לא חשבתי עליה כחברה פותנציאלית!
    בתחילת קשר הידידות שלי איתה הייתה לי יזיזה ויזיזה + חברה לא הולך ביחד...
    לא חיפשתי חברה... אחר כך שהרגש התחיל לשחק אצלי תפקיד התרחקתי לגמריי מהיזיזה... וגם מכל בת שהיה איתה סיכוי למשהו.
    התמקדתי רק בבחורה שאני רוצה וכנראה כפי שאתה אומר זה מאוחר מידי.

דבר שני זה שאני גבר לא אומר שאני צריך להחטיף לעצמי כאפה, להגיד מי שלא רוצה אותי זונה ולמשיך הלאה!
    אולי אתה יכול, כל הכבוד לך... אני לא

Emilia Attias

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Fuck The What צפיה בהודעה
    אז כנראה שכן הייתי צריך לכתוב את זה...
    היה חלק בפרסום שהורדתי, והוא שבהתחלה לא חשבתי עליה כחברה פותנציאלית!
    בתחילת קשר הידידות שלי איתה הייתה לי יזיזה ויזיזה + חברה לא הולך ביחד...
    לא חיפשתי חברה... אחר כך שהרגש התחיל לשחק אצלי תפקיד התרחקתי לגמריי מהיזיזה... וגם מכל בת שהיה איתה סיכוי למשהו.
    התמקדתי רק בבחורה שאני רוצה וכנראה כפי שאתה אומר זה מאוחר מידי.

דבר שני זה שאני גבר לא אומר שאני צריך להחטיף לעצמי כאפה, להגיד מי שלא רוצה אותי זונה ולמשיך הלאה!
    אולי אתה יכול, כל הכבוד לך... אני לא
    לפי דעתי, ברגע שיש לך יזיזה שאתה מתחיל לפתח רגש כלפייה, וזה נראה לך חד צדדי, אתה צריך להתחיל לשחק לה ברגשות כדי שזה יהיה הדדי.
    היא שמה אותך על תקן זיון קבוע. אם אתה רוצה שהיא תתחיל להתעניין בך ולא רק בזין שלך, אתה צריך להראות שמצד אחד איכפת לך ממנה קצת יותר ממה שהיא חושבת, וברגע שהיא תקלוט שאיכפת לך ממנה, אתה פתאום צריך להראות לה שלא מעניין אותך ממנה בכלל והיא סתם חושבת..ככה אתה משגע לה את המח ואת המחשבות, ובגלל זה היא תתחיל לפתח רגשות כלפייך.

שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לפי דעתי, ברגע שיש לך יזיזה שאתה מתחיל לפתח רגש כלפייה, וזה נראה לך חד צדדי, אתה צריך להתחיל לשחק לה ברגשות כדי שזה יהיה הדדי.
    היא שמה אותך על תקן זיון קבוע. אם אתה רוצה שהיא תתחיל להתעניין בך ולא רק בזין שלך, אתה צריך להראות שמצד אחד איכפת לך ממנה קצת יותר ממה שהיא חושבת, וברגע שהיא תקלוט שאיכפת לך ממנה, אתה פתאום צריך להראות לה שלא מעניין אותך ממנה בכלל והיא סתם חושבת..ככה אתה משגע לה את המח ואת המחשבות, ובגלל זה היא תתחיל לפתח רגשות כלפייך.
    לא לא לא... לא הבנת נסדר את זה בשמות.
    לילדה שהתאהבתי בה נקרא ב' ליזיזה נקרא א'... אוקיי?

ככה אחי, ביום שהכרתי את את ב' הייתה לי באותה תקופה יזיזה בשם א'.
    עכשיו אני באותה תקופה עם היזיזה א' לא התעסקתי בכלל בלמצוא חברה ולכן התחלתי את הקשר עם ב' ממניעי ידידות אמיתיים.
    למצוא חברה בזמן שיש לך יזיזה מהצד זה לא הולך!
    ובאמת בהתחלה שרציתי להיות ידיד של ב' כי מזמן לא הייתה לי ידידה אמיתית שאפשר לדבר איתה על הכל ולהינות איתה מלחלוק סודות להרגיש הכי בנוח וכו'...

תזכור, אמרתי בדף הראשון שאני וב' מכירים 5 חודשים לכל הפחות... אחריי חודשיים? התחלתי להתאהב בה, הרגשות הלכו והתחזקו וניתקתי את הקשר עם א' היזיזה..
    ועם כל ילדה שעשויה לפתח אליי משהו... התרכזתי רק במה שעם ב'.
    אבל כנראה כמו שאתה אמרתה בתגובה הראשונה שלך זה כבר מאוחר מידי...

אני לא רוצה קשרים עם היזיזה, היא מעניינת לי ת'ז** פשוטו כמשמעו... אני התאהבתי ב-ב'.

הבנת עכשיו?
    נערך לאחרונה על ידי Fuck The What; 08-06-2012 בשעה 22:22.

Emilia Attias

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

שמע גבר ואישה לא יכולים להיות best friends לא כי הגבר מתאהב באישה, אלא כי האישה תופסת מהגבר כידיד וזה הכל.

תתחיל להראות לבחורה שך שאתה רוצה אותה בקטע אחר אל תתנפל עליה משום מקום פשוט זרוק פה ושם רמזים אחרי זה תחזק איתם ואחרי זה תגיד לה בפנים.
    מקסימום תגיד לך "מעדיפה להשאר ידידים" תבין שזהו, ותעבור הלאה.

אבל תמיד אחרי דברים כאלה היא פתאום תתאהב בך ואתה תשכח ממנה.

קרה לי לצערי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,005 | הודעות: 8,151,587 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect