קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] בעיה עם פחד-גישה
    על ידי Dins8 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-09-2011, 23:11
  2. [ייעוץ] שבירת פחד גישה
    על ידי minimax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 16-09-2010, 19:32
  3. [שאלה] יש לי פחד גישה איך אני נלחם בזה?
    על ידי maccabi8 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-07-2010, 17:53
  4. {דיווח שטח} פחד גישה נגמר סוף סוף
    על ידי Armageddon2 בפורום דיווחי שטח - פיקאפ
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-07-2010, 21:19
  5. [שאלה] איך להתגבר על פחד גישה?
    על ידי The-Legend בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-03-2010, 18:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

פחד גישה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    here to change and sucssed

ברירת מחדל פחד גישה

היי כולם.
    אני חדש כאן בפורום אטרף ובכללי גם כאן ופתחתי משתמש באטרף רק כדי להיות פעיל בפורום פיקאפ כי אני צריך קצת עזרה.
    בוא נומר שהמצב שלי אם בנות לא משהו בכלל ,אני AFC גמור.אני בן 16 ועוד לא התנשקתי אם בחורה או התחבקתי(חוץ מאמא שלי שהייתי קטן)ושלא נדבר על סקס שלזה בכלל אין סיכוי שהגעתי .אני רואה הרבה ילדים אצלי בבית הספר ואפילו בשכונה שמצליחים אם בנות והם ההפך הגמור ממני ואני יגיד את האמת אני די מקנא בהם.חיפשתי איך להתחיל אם בנות ומצאתי את הפורום הזה-במשך הזמן רק קראתי מאמרים באופן תאורטי ואז החלטתי שאני יוצא לשטח-יצאתי לשטח אבל לא ניגשתי לשום בחורה אני קפאתי במקום כולי פוחד כאילו באים להרוג אותי (אני מבין שזה כולה בחורה אבל אני לחוץ)היו מלא כוסיות והאמת אחר כך הרגשתי חרא רצח שלא ניגשתי אבל לא ידעתי מה לעשות-ראיתי מדריכים שאומרים לשים זין אבל זה לא עוזר,אני לא יודע מה להגיד ואיך להתחיל שיחה ואני אפילו לא ניגש .אני די ביישן ואני לא רוצה את התכונה הזאת-זה מקשה עליי ואין לי מושג מה לעשות
    מקווה שתעזרו לי,אני רוצה להצליח אם בנות זה בוער לי בגוף וזורם בדם אבל אני בבעיה כי יש לי פחד גישה ניראלי .
    באתי לפורום הזה כדי להשתנות ולהצליח יותר אם בנות.
    וזה לא ספאם למי שחושב אני רציני
    נערך לאחרונה על ידי ChangerToMaster; 08-06-2012 בשעה 21:25.

2. קישורים ממומנים

ועוד לא התנשקתי אם בחורה או התחבקתי(חוץ מאמא שלי שהייתי קטןלא בקטע של לצחוק עלייך שלא התנשקת עם מישהי אבל WTF חוץ מאמא שלי שהייתי קטן? חחחחחחחחחחחח מה אתה אמיתי... מה אתה רושם את זה בכלל מה אתה מחשיב חיבוק בין הורים לחיבוק עם בנות ומה אתה בכלל עושה מחיבוק משהו?... עם גישה כזאת הפחד גישה זאת הבעיה הכי קטנה שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    ועוד לא התנשקתי אם בחורה או התחבקתי(חוץ מאמא שלי שהייתי קטןלא בקטע של לצחוק עלייך שלא התנשקת עם מישהי אבל WTF חוץ מאמא שלי שהייתי קטן? חחחחחחחחחחחח מה אתה אמיתי... מה אתה רושם את זה בכלל מה אתה מחשיב חיבוק בין הורים לחיבוק עם בנות ומה אתה בכלל עושה מחיבוק משהו?... עם גישה כזאת הפחד גישה זאת הבעיה הכי קטנה שלך.
    ויש לך דרך מה לעשות אם זה(בינתיים אם הפחד גישה)?

אני יודע שקל יותר להגיד מלעשות, אבל תנסה לשנות את התפסיה הכללית שלך לגבי כל הנושא. תנסה למצוא פה סוג של ריגוש, תסתכל על כל העניין של פיקאפ כסוג של משחק\אתגר או כל דבר אחר שיחליף לך את ה"פחד" ב"ריגוש" - אם תבוא לכל הנושא באנרגיות שונות יהיה לך הרבה יותר קל. אומנם עדיין יהיה לך פחד גישה, אבל אתה תתמודד איתו בצורה יותר קלה, כמו שאנשים שפוחדים מהגובה עושים באנג'י קפוץ למים! אם אתה רוצה, אתה יכול לקרוא מדריכים בשביל לדעת יותר ולחזק את הבטחון שלך.... אני אישית ממליץ לנסות ולהתנסות כמה שיותר, הכי גרוע שיכול לקרות, ידחו אותך - מה אז? העולם יפסיק להסתובב? השמש לא תזרח? לא יקרה כלום

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אני יודע שקל יותר להגיד מלעשות, אבל תנסה לשנות את התפסיה הכללית שלך לגבי כל הנושא. תנסה למצוא פה סוג של ריגוש, תסתכל על כל העניין של פיקאפ כסוג של משחק\אתגר או כל דבר אחר שיחליף לך את ה"פחד" ב"ריגוש" - אם תבוא לכל הנושא באנרגיות שונות יהיה לך הרבה יותר קל. אומנם עדיין יהיה לך פחד גישה, אבל אתה תתמודד איתו בצורה יותר קלה, כמו שאנשים שפוחדים מהגובה עושים באנג'י קפוץ למים! אם אתה רוצה, אתה יכול לקרוא מדריכים בשביל לדעת יותר ולחזק את הבטחון שלך.... אני אישית ממליץ לנסות ולהתנסות כמה שיותר, הכי גרוע שיכול לקרות, ידחו אותך - מה אז? העולם יפסיק להסתובב? השמש לא תזרח? לא יקרה כלום
    אוקיי תודה רבה לך,סוף סוף מישהו שעוזר ולא צוחק.
    אמ ניראלי שאני יעשה דבר כזה:אני יצא לרחוב ואני פשוט יפתח שיחה עם בנות ועד שאני אפתח שיחה אני לא חוזר הביתה חחח ,מה אתה אומר זה רעיון טוב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ChangerToMaster צפיה בהודעה
    אוקיי תודה רבה לך,סוף סוף מישהו שעוזר ולא צוחק.
    אמ ניראלי שאני יעשה דבר כזה:אני יצא לרחוב ואני פשוט יפתח שיחה עם בנות ועד שאני אפתח שיחה אני לא חוזר הביתה חחח ,מה אתה אומר זה רעיון טוב?
    הוא צחק עלייך כי הוא רשם "חחחחחחחחחחח", צחק על הגישה שלך, ובצדק,תשנה את כל הגישה שלך, ודחוף

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צ'ארם
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ערך הדברים הנאמרים עולים על כל כוח פיזי. יופי חיצוני וכוונה נסתרת

היי ידידי יש לי כמה הצעות בשבילך ... השאלה אם אתה באמת מוכן לעשות שינוי בחיים שלך או שאתה רק רוצה לדבר בתאוריות... דבר איתי בפרטי למרות שאני עוד לא מבין באיך משתמשים בפורם עדיין ככה שאני יעזור לך ואתה תעזור לי ... אחלה יום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avichay5 צפיה בהודעה
    היי ידידי יש לי כמה הצעות בשבילך ... השאלה אם אתה באמת מוכן לעשות שינוי בחיים שלך או שאתה רק רוצה לדבר בתאוריות... דבר איתי בפרטי למרות שאני עוד לא מבין באיך משתמשים בפורם עדיין ככה שאני יעזור לך ואתה תעזור לי ... אחלה יום
    כל המטרה שבאתי לפה בשביל לעשות שינוי זה כבר מציק לי ואני מוכן לעשות הכל כדי להצליח יותר עם בחורות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שמע, כשבן אדם אומר שכל המאמרים לא עוזרים לו, הוא יוצא לשטח והוא לא יודע איך להשתמש בהם בפועל, ובכללי הפחד גישה הוא זה שתוקע אותו..אתה צריך פשוט מישהו פיזית שאין לו פחד גישה ויכול לדחוף אותך פיזית להתחיל עם בנות.

אם אתה לא יכול לדחוף את עצמך, אז אתה צריך מישהו שידחוף אותך. מבין?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect