דו"ח שטח : מסיבה,יום שישי 8-6-12
היי אני חדש בפורום.
אף פעם לא היו לי בעיות עם נשים אבל כל עניין המשחק גרם לי לרצות לשחק ... האתגר משגע אותי אני אוהב אותו ...
יצאתי למסיבה שמתי כובע סטלנים (מצנפת) ובקיצור כל מה שכרוך בתיאוריית הפיקוק J ובלי קשר אני אוהב את זה מאוד
אז ככה סט 4 3 בנות וגבר שחצן במיוחד שגם יצח"ן באותה מסיבה אני קצת גדול בגיל אני בן 22 אז הוא על הזין שלי כמו רוב הילדים שמסתבר היו שם בכל מקרה לסט...
אני הולך לי באיטיות מראה חיוך שחצני ואחת מהן תוקעת לי מבט
לא רציתי אותה רציתי את החברה שלה שמדברת עם היחצ"ן השחצן אבל הבנתי שמשם כבר אני יגיע נכנסתי
אני: היי תגידי המסיבות פה תמיד כאלה ?
היא : מה זה כאלה?
אני: 80 % בנים... ?
היא : אה לא כזה אכפת לי גם אם שמונים אחוז בנים כאן אני לא בקטע של לעשות פה אף אחד
אני : אני כן... (כל הזמן הזה אני נותן גב ליצחן השחצן ולבחורה שאני רוצה
היא : (מחייכת) אז המסיבה הזו באמת עלובה בשבילך
אני : תעצמי עיניים רגע...
היא : מה?
אני : אני רוצה לדעת עלייך עוד תעצמי שניה
היא : טוב (הסקרנות הזאת מה אני יגיד לכם)
אני לא ארחיב עשיתי לה את מבחן הקובייה של מיסטרי החברה שלה שהיצחן השחצן לא החזיק כנראה באה לראות מה אני עושה
אני: את תמיד מפריע לאנשים ?
נקרא לה 9 היא הייתה יפייפיה
9: רק למיוחדים תראה לי תכובע
אני: וואווווו לא לגעת בסחורה יקירתי קודם תזמיני אותי לערק
(הוא היה חינם באותו ערב J )
9: מה בשביל למדוד את הכובע.?
אני : כוס ראשונה לגעת כוס שניה למדוד
9: סבבה
הלכנו לבר בזמן ההליכה אני עוצר ומחלק כיפים לחברים (מלא חברים) שראיתי בדרך
ומתייחס אליה כמובנת מאליה
אני טוב את רוצה שאני יעשה לך את המבחן אישיות הזה ?
9 מתלהבת: כן!!!
אני: מה יצא לי מזה?
9: מה אתה רוצה?
אני מוציא סיגריה : מצית... (הכול בחיוך ובכיף עם מלא אנרגיות)
שכל הדרך לבר אם לא הזכרתי את זה היה קינו וסימן עניין מצידה כשעברנו דרך האנשים והיא לחצה לי את יד ידעתי שהיא שלי המכשול היחיד היה היחצן השחצן שעוד מעט יגיע
בכול מקרה עשיתי לה את מבחן הקובייה ואז את תורת האבולוציה ע"ש סטייל מהספר " המשחק" היא דפקה לי חתיכת ביס כבר בפעם הראשונה כנראה שניל שטרואוס היה גאה בי אם היה רואה את זה
היחצן נכנס בנינו פתאום שם עליי יד...
אני: וואו גבר אני לא בקטע
הוא: אחי אני יודע שאתה כן (חכם הבן זונה שחקן טוב)
אני: גם אם כן אם הגופייה הזאת שאתה לובש עצרתי איזה ערבי במחסום(נתתי לעצמי ערך גם עליו בזמן שהורדתי אותו לרצפה זה היה המשפט הכי טוב שלי כל הערב)
הוא עומד מולי ממש קרוב כניראה רוצה לריב כל הזמן הזה שאנחנו מדברים הבחורה מסתכלת
אני מחייך חיוך גדול ולא זז סנטימטר ממנו פותח כפתיים ומחייך
אחרי כמה שניות זרקתי לו: אם אתה רוצה לנשק אותי תדע שאני אקטיבי אז את הזין אתה תקבל
הוא כבר אדום, נצחתי אותו ליד הבחורה ... הוא גמור..
לקחתי את הבחורה לספסל בקצה המסיבה מקום חשוך
היא9 : וואו מה הקטע שלו
אני: גברים לכי תביני ... כולם אותו חרא
היא9: כן אה?
אני : מה?
היא9: סתם סתם
אני: את רוצה לנשק אותי ? (גם מתוך הספר " המשחק" )
היא9..: (חושבת)... אולי
התקרבתי ... היא ההתקרבה התנשקנו...
התחרמנו... חתכתי ממנה כי 9 זה לא 10
כמעת בסוף הערב חברה שלה זו שרצתה אותי אמרה לי שהיא ראתה אותי הולך אם 9 ושבחיים אני לא יצליח לנשק אותה אפילו כי היא אקסית של סקאזי והיא לא שמה פה על אף אחד אני בחיוך מלא אמרתי לה שאני לא בקטע של אף בחורה פה אז היא סוג של נעלבה הורידה את הראש הרמתי לה את הראש חזרה ואמרתי משהו כמו אבל את חמודה במיוחד עם הנעליים האלה יש לך הרבה אומץ לצאת איתם מהבית היא חייכה חיבקתי אותה ולקחתי אותה לאותו ספסל ( אני מרגיש מזה מלוכלך לפעמיים ) התנשקנו התחרמנו ויש מצב שהן גילו אחת לשניה שהם התנשקו עם הבחור עם הכובע סטלנים והחולצה של הגראס כי הן היו נורא כוסעות בסוף המסיבה כשהן ניכנסו לאוטו ואני... נופפתי להן לשלום אני חייב לציין שבלי עזרתו הגדולה של ווינגמן שלי לא הייתי מצליח אז אני אקרא לו נייס גיי ואומר לו תודה

ציטוט ההודעה
?