אני מיועד לקרבי ובא לי על חי"ר, קראתי הרבה על היחידות ובא לי על כפיר הבנתי שהם עושים הרבה עבודה (מעצרים וכו') באיו"ש..
השאלה שלי מה הגדוד המועדף שם, ואיזה מהגדודים עושה יותר עבודה.
תודה
אני מיועד לקרבי ובא לי על חי"ר, קראתי הרבה על היחידות ובא לי על כפיר הבנתי שהם עושים הרבה עבודה (מעצרים וכו') באיו"ש..
השאלה שלי מה הגדוד המועדף שם, ואיזה מהגדודים עושה יותר עבודה.
תודה
|
|
אין גדוד ספציפי שעושה יותר,זה תלוי באיזה גזרה ואיזה קו הוא תופס.כל כמה זמן הגדודים מחליפים ביניהם את הגזרות[בדר"כ כל 4-6 חודשים]
כפיר זו באמת חטיבה שהייעוד שלה איוש ועושה הרבה מאוד מעצרים, רק קח בחשבון שהם מיועדים רק לאיוש ואתה לא תתפוס קו צפון או עזה.
אין באמת הרבה הבדל בין הגדודים, כמובן שהדרך הגיבוש אפשר להגיע ללוט"ר ועוקץ שזה אש
כפיר זאת אחלה חטיבה!
בכלל חי"ר מומלץ מאד ייפתח אותך וייתן לך הרבה בחיים, אין גדוד ספציפי שהוא הכי טוב כולם עושים את אותה העבודה החשובה,
המון בהצלחה וסחה על הבחירה ! [;
אני בכפיר בחרוב.. כרגע בבית לחם, קו הבא בדרום איפשהו ואז עזה..
עד לא מזמן נחשון תפסו קו לבנון אם אני לא טועה.. אז זה לא נכון שתופסים קוים רק באיוש... למרות שאיוש זה כיף וזה לא רע
בכל אופן החטיבה הכי טובה ושיהיה בהצלחה
עריכה:
אופסס.. ממש לא שמתי לב שהקפצתי.. מצטער :X
הופכים את כפיר לאט לאט לחטיבת חי"ר רגילה... יפתחו לה גדס"ר והיא תתפוס קווים כמו כולם.
וכמו שאמרו לך אין עדיפות לגדוד מסויים... כל הזמן מתחלפים בגזרות.
ישי התותח
תגובה נמחקה
נערך לאחרונה על ידי shachar911; 24-08-2012 בשעה 18:00.
הם עובדים הרבה באיו"ש ובבקעה
לאחר שסיימת שירות סדיר של שלוש שנים בחטיבת כפיר בגדוד 96 אני יכול להמליץ לך בחום , אחלה גדוד , אחלה אנשים , אחלה פעילויות , תבואו עם ראבק ועם הרבה הרבה הרבה כח מנטלי - הכומתה המנומרת מחכה לך !!