קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עבודה בלילות. פוגע בבן אדם? הורס את כל היום? אני מתבאס
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-03-2012, 03:17
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-10-2010, 20:50
  3. [מכירה] לגלות הכל על אדם דרך IP שגם זה אני ילמד | תציעו...
    על ידי 321AC בפורום מכירה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-06-2010, 20:45
  4. [כתבה] בריטניה: אדם התגורר בנמל תעופה יותר משלוש שנים
    על ידי Kitce בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 22:32
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 08:52
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47

אומרים שבן אדם מאמין הוא בן אדם "חזק" יותר..אני לא מאמין, מה עושים? - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אדם רוחני זה בעצם אדם מאמין בשבילך?
    אני לא מאמין,ואני לא רוצה להשתייך לשום דת,אתה גם לא חייב להאמין כדי להיות.זה לא הלהיות בנאדם מאמין,בגלל שלהאמין,זה להאמין במשהו,חיי הרוח זה לא משהו,אין לזה שם,אין לזה צורה,זה לא משהו חומרי,זה מעל כל זה.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני לא מאמין,ואני לא רוצה להשתייך לשום דת,אתה גם לא חייב להאמין כדי להיות.זה לא הלהיות בנאדם מאמין,בגלל שלהאמין,זה להאמין במשהו,חיי הרוח זה לא משהו,אין לזה שם,אין לזה צורה,זה לא משהו חומרי,זה מעל כל זה.
    זאת בדיוק הנקודה שלי, מי שלא הבין.

לחפור על "צניעות" ובולשיט דתי, לצעוק "שיקסע" ו"אללה הוא אכבר" ולירוק על ילדות בנות 8 ולפוצץ בניינים לא עושה אותך קרוב לאלוהים, זה עושה אותך טמבל אחולמניוקי

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

נראה את תפיסת העולם שלך מחזיקה מעמד שהחיים יקרעו אותך לשניים ,כשהכול יתמוטט ,ששום דבר לא יצליח שחס ושלום מישהו מהמשפחה שלך מת (חס וחלילה)נראה את כול תפיסת העולם שלך מחזיקה מעמד. לעומת זאת בוא תראה לא על אף אחד מישראל משפחה דתית מתחזקת על אף כול הקשיים אפילו שבנם היקר להם מכול נפטר.

כמה מדיטציות שתעשה ,כמה התמקדות ברגע הזה כמה פנג שאוי או אני לא יודע איזה עוד אמונות אתה קורא כול תפיסות העולם שלך תשתנה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-06-2012 בשעה 14:37.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    נראה את תפיסת העולם שלך מחזיקה מעמד שהחיים יקרעו אותך לשניים ,כשהכול יתמוטט ,ששום דבר לא יצליח שחס ושלום מישהו מהמשפחה שלך מת (חס וחלילה)נראה את כול תפיסת העולם שלך מחזיקה מעמד. לעומת זאת בוא תראה לא על אף אחד מישראל משפחה דתית מתחזקת על אף כול הקשיים אפילו שבנם היקר להם מכול נפטר.

כמה מדיטציות שתעשה ,כמה התמקדות ברגע הזה כמה פנג שאוי או אני לא יודע איזה עוד אמונות אתה קורא כול תפיסות העולם שלך תשתנה.
    חבר,חיי הרוח באו בגלל שאנשים סבלו,תסתכל על הרבה מורים רוחניים,חלק גדול מהם השתנו בגלל שהם סבלו,סבל הוא הכרחי כדי להתעורר.אם קראת את הביאוגרפייה של אקהרט טולה,הבנאדם חיי כמעט בחוץ,neale donald(גם מורה רוחני מפורסם),חיי בזבל,הם כולם התעוררו בגלל שהם איבדו,בגלל שהם סבלו,סבל ענקי יותר ממה שאתה יכול לדמיין.
    אני לא אומר שאתה צריך לסבול כדי להתעורר,אבל בוא נגיד שאני את הסבל מקבל בידיים פתוחות.
    תזכור,זה לא מה שקורה לך בחיים,אלא איך אתה מגיב לסיטואצייה הזאת.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

קרו לי דברים יותר גרועים ממה שאמרת. אבל נשמה זה חלק מהעולם שגדלתי בו - אין אחד שהגיע למשהו בחיים בלי לאבד משהו. לא היה ולא נברא. אני לעולם לא אשתנה גם אם ירצחו את המשפחה שלי ותחברים שלי מול העיניים. כי ביום שאשתנה אני בעצם אמות כי אפגע בכבוד של מי שגידל אותי למי שאני.

ברגע שאתה מתייחס להכל כמלחמה ועושה את מיטב המאמצים כדי לנצח - הכל הולך לך. וכשהולך לך, שמחת החיים שלך עולה גם אם בפועל ישך תחיים הכי גרועים שאפשר לבקש. זה פשוט נעלם...אי שם.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-06-2012 בשעה 16:16.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

חבר,חיי הרוח באו בגלל שאנשים סבלו,תסתכל על הרבה מורים רוחניים,חלק גדול מהם השתנו בגלל שהם סבלו,סבל הוא הכרחי כדי להתעורר.אם קראת את הביאוגרפייה של אקהרט טולה,הבנאדם חיי כמעט בחוץ,neale donald(גם מורה רוחני מפורסם),חיי בזבל,הם כולם התעוררו בגלל שהם איבדו,בגלל שהם סבלו,סבל ענקי יותר ממה שאתה יכול לדמיין.
    אני לא אומר שאתה צריך לסבול כדי להתעורר,אבל בוא נגיד שאני את הסבל מקבל בידיים פתוחות.
    תזכור,זה לא מה שקורה לך בחיים,אלא איך אתה מגיב לסיטואצייה הזאת.
    האמונה של אדם שאיננו מאמין היא משוללת כול כוח רוחני אבל כאן אנחנו נתפסים כבר לוויכוח דתי שאין לי רצון להיכנס עליו אך בכול מקרה ברגע שאדם יודע שיש ה' בעולם ומבין את כללי היסוד שהעולם הרוחני מושטת עליהם אז החיים שלו הופכים להיות הרבה יותר קלים.
    אף תורה לא מערבית ולא מזרחית הצליחה לשלב את הגוף והנפש. האמונה היהודית מצווה על היהודי לשלב בין שתי תפיסות העולם שכן אחת ללא השניה היא כמו גוף בלי נשמה או ההפך ,תסתכל למשל על התרבות המערבית שרודפת אחרי החומר בכול מחיר או על התרבות המזרחית שרודפת אחרי הרוח ששם האמונה היא לבטל את הגוף עד כמה שאפשר. שורה תחתונה אך ורק התורה היהודית הצליחה לשלב בני השניים ואני מבטיח לך שאם תחקור תמצא שהיהדות משלבת בתוכה את שני האלמנטים של גוף ונפש.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    קרו לי דברים יותר גרועים ממה שאמרת. אבל נשמה זה חלק מהעולם שגדלתי בו - אין אחד שהגיע למשהו בחיים בלי לאבד משהו. לא היה ולא נברא. אני לעולם לא אשתנה גם אם ירצחו את המשפחה שלי ותחברים שלי מול העיניים. כי ביום שאשתנה אני בעצם אמות כי אפגע בכבוד של מי שגידל אותי למי שאני.

ברגע שאתה מתייחס להכל כמלחמה ועושה את מיטב המאמצים כדי לנצח - הכל הולך לך. וכשהולך לך, שמחת החיים שלך עולה גם אם בפועל ישך תחיים הכי גרועים שאפשר לבקש. זה פשוט נעלם...אי שם.
    אתה בהחלט יכול לסרב להשתנות גם אני בילדותי סרבתי להשתנות כי חשבתי שאני הכי צודק בעולם אני זוכר שהייתי אומר לעצמי אני לעולם לא השתנה אבל אחרי שהבנתי שהשינוי הוא החבר הכי טוב שלי הבנתי שכדי להתפתח בחיים ולגדול גם מבחינה כלכלית אבל גם מבחינות אחרות בחיים אני צריך להשתנות וללמוד ללא הרף ,אני צריך לבחון את כול האמונות שלי מחדש ,לבדוק את הערכים שלי ,לראות איזה דברים אני יכול לעשות יותר טוב ולאיזה כיוון אני מתקדם בחיים.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

האמונה של אדם שאיננו מאמין היא משוללת כול כוח רוחני אבל כאן אנחנו נתפסים כבר לוויכוח דתי שאין לי רצון להיכנס עליו אך בכול מקרה ברגע שאדם יודע שיש ה' בעולם ומבין את כללי היסוד שהעולם הרוחני מושטת עליהם אז החיים שלו הופכים להיות הרבה יותר קלים.
    אף תורה לא מערבית ולא מזרחית הצליחה לשלב את הגוף והנפש. האמונה היהודית מצווה על היהודי לשלב בין שתי תפיסות העולם שכן אחת ללא השניה היא כמו גוף בלי נשמה או ההפך ,תסתכל למשל על התרבות המערבית שרודפת אחרי החומר בכול מחיר או על התרבות המזרחית שרודפת אחרי הרוח ששם האמונה היא לבטל את הגוף עד כמה שאפשר. שורה תחתונה אך ורק התורה היהודית הצליחה לשלב בני השניים ואני מבטיח לך שאם תחקור תמצא שהיהדות משלבת בתוכה את שני האלמנטים של גוף ונפש.
    בגלל זה אני לא רוצה להשתייך לשום דת,זה מפריד אותך מאנשים אחרים,רק האגו אוהב לעשות אותו,זה למה יש לך תחושה של "יותר טובים"
    זה צורת אגו מוסתרת שאני לא אוהב,ושגורמת לך גם להתרחק מהמקור שלך(מהתודעה שלך).
    אני יגיד לך משהו,זה שאתה מאמין בדת זו או אחרת,חיי חיי רוח או לא,לא גורם לך להיות טוב יותר ממישהו,אתה שווה לכולם.
    שום דבר חומרי או בעל צורה בעולם הזה לא עושה אותך יותר ממישהו.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

[QUOTE]
    בגלל זה אני לא רוצה להשתייך לשום דת,זה מפריד אותך מאנשים אחרים,רק האגו אוהב לעשות אותו,זה למה יש לך תחושה של "יותר טובים"
    זה צורת אגו מוסתרת שאני לא אוהב,ושגורמת לך גם להתרחק מהמקור שלך(מהתודעה שלך).
    אני יגיד לך משהו,זה שאתה מאמין בדת זו או אחרת,חיי חיי רוח או לא,לא גורם לך להיות טוב יותר ממישהו,אתה שווה לכולם.

אתה לא מבין את הדת היהודית בגלל זה נשמעים דברים כאלה מפיך
    היהדות איננה סבורה שהיא מורמת מעמי הארצות ההפך בתורה מוזכר: "כבד את הגוי אשר בקרבך כי גר הייתה בארץ מצרים".
    היהדות גם איננה פוסלת את מנהגי שאר העמים ההפך לא תראה בציר הזמן ההיסטורי שום זכר לקח שהיהדות מגייסת גויים להתגייר
    ההפך מהנוצרים והמוסלמים שהרגו אנשים כדי שהתנצרו או התאסלמו.
    כמו שיש בצבא תפקידים שונים כך הדת היהודית רואה את עצמה כמבצעת את התפקיד שהוטל עליה לא מתוך תחושת התנשאות.
    ההבנות והאמונות שלך לגבי הדת היהודית הם בחלקים הגדול אינם נכונות ,אני ממש הייתי מציע לך לבדוק שוב את האמונות שלך וההבנות שלך בנושא.
    מתפיסת עולמה של תורה אנחנו העם היהודי איננו טובים משום עם אחר יש לנו פשוט שליחות אחרת כמו שלכול אדם שחיי בעולם יש שליחות וגורל שונה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 12-06-2012 בשעה 02:21.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתה בהחלט יכול לסרב להשתנות גם אני בילדותי סרבתי להשתנות כי חשבתי שאני הכי צודק בעולם אני זוכר שהייתי אומר לעצמי אני לעולם לא השתנה אבל אחרי שהבנתי שהשינוי הוא החבר הכי טוב שלי הבנתי שכדי להתפתח בחיים ולגדול גם מבחינה כלכלית אבל גם מבחינות אחרות בחיים אני צריך להשתנות וללמוד ללא הרף ,אני צריך לבחון את כול האמונות שלי מחדש ,לבדוק את הערכים שלי ,לראות איזה דברים אני יכול לעשות יותר טוב ולאיזה כיוון אני מתקדם בחיים.
    יש להשתנות בצורה חכמה ויש להפוך לטמבל חסר אישיות שמתעסק בלטפח תאגו שלו או יותר גרוע רצונות של אחרים..

לא כל שינוי הוא טוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

הייתי אומר שאתה זקוק להכוונה מסויימת, לכוח של תמיכה, למסגרת מעצימה, בתור אחד שעבר תהליך של אימון אישי, התבגר, התגבר, רכש כלים והעצים את יכולותיו ואמונותיו, אמליץ לך על פניה לאימון אישי.
    כולי סמוך ובטוח שהאימון יסייע לך להגשים את כל מה שתרצה וימלא לך את אותו 'חור' שאתה מתאר.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

[QUOTE=aaa-aaa;7516056]

היהדות איננה סבורה שהיא מורמת מעמי הארצות ההפך בתורה מוזכר: "כבד את הגוי אשר בקרבך כי גר הייתה בארץ מצרים".
    היהדות גם איננה פוסלת את מנהגי שאר העמים ההפך לא תראה בציר הזמן ההיסטורי שום זכר לקח שהיהדות מגייסת גויים להתגייר
    כמו שיש בצבא תפקידים שונים כך הדת היהודית רואה את עצמה כמבצעת את התפקיד שהוטל עליה לא מתוך תחושת התנשאות.
    ההבנות והאמונות שלך לגבי הדת היהודית הם בחלקים הגדול אינם נכונות ,אני ממש הייתי מציע לך לבדוק שוב את האמונות שלך וההבנות שלך בנושא.
    מתפיסת עולמה של תורה אנחנו העם היהודי איננו טובים משום עם אחר יש לנו פשוט שליחות אחרת כמו שלכול אדם שחיי בעולם יש שליחות וגורל שונה.
    זה לא מה שהיהדות אומרת,זה איך שאתה מגיב לדתות אחרות,זה עד כמה אתה מופרד אתה מרגיש מאנשים אחרים בגלל שאתה מאמין ביהדות.
    זה למה עדיין יש מלחמות,זה למה העולם שלנו נראה ככה כמו שהוא נראה.
    בקיצור,אתה כמה אתה באמת מאמין במה שכתבת לי?
    האם זה אתה הוא שכתב לי,או שזה היה בסך הכל ציטוט בשביל לצאת "בסדר"?

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

[QUOTE=aaa-aaa;7516056]

רגע והשליחות שלך לא עליונה כביכול על זו של העמים האחרים ?
    לפי היהדות אנו לא העם היחיד בעל נשמה/ בעל נשמה עם דרגות עליונות בהרבה ?
    כל הסיפור של הפירושים שאומרים שכשכתוב אדם מכוון ליהודי לא נכון ?
    אתם מאמינים שלכל אדם יש שליחות אחרת ו/או גורל הקבוע מראש , שלכם נעלה יותר ?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

[QUOTE=subwave;7517388]

רגע והשליחות שלך לא עליונה כביכול על זו של העמים האחרים ?
    לפי היהדות אנו לא העם היחיד בעל נשמה/ בעל נשמה עם דרגות עליונות בהרבה ?
    כל הסיפור של הפירושים שאומרים שכשכתוב אדם מכוון ליהודי לא נכון ?
    אתם מאמינים שלכל אדם יש שליחות אחרת ו/או גורל הקבוע מראש , שלכם נעלה יותר ?
    דבר ראשון לא השליחות שלי היא לא עליונה על עמים אחרים זה כמו להשוות בין לוחם בסיירת מטכ"ל לפקיד מודעין בקריה שניהם חשובים ואחד בלי השני הוא לא יתפקד אני צריך את הפקיד מודיעין והפקיד מודיעין צריך אותי. לעמי הארצות יש את התפקיד שלהם בעולם ולנו תפקיד שלנו.
    הם קיבלו 7 מצוות בני נוח ואנחנו קיבלנו 613 מצוות לשמור.

עם נמשיל את זה אז היהדות רואה את עצמה כסיירת מטכ"ל היא מודעת לכך שהרבה מצוות ביהדות דורשות התמודדות לא קלה אך בו זמנית היא מודעת לקח שלה יש חלק קטן בכול המערכת הזאת ולגויים יש את החלק שלהם ,כמו שבצבא יש את חייל האוויר וחייל הים שאחד ללא השני הצבא לא יהיה שלם כך היהדות רואה את העולם. עכשיו אם אתה רוצה עדין לחשוב שהיהדות רואה את עצמה נעלה יותר משאר העמים זאת החלטה שלך ,אני אומר לך דברים מתוך ידע.

שאלה לי אליך מתי לאחרונה פתחת ספר או התעמקת בידע היהודי ? אני מוכן להתערב איתך שבקושי הקדשת לקח 100 שעות בכול חייך לכן אתה מדבר מבורות ומחוסר ידע. אני התעמקתי בידע היהודי יותר מ 10,000 שעות שמתוכם מאות הרצאות ושיעורים ,חיפשתי את התשובות לשאלות שהיו לי ומצאתי.
    אני מציע לך ללמוד ולחקור גם אם אינך מאמין בתורה או ב ה' ,בתור בן אדם זה מהמחויבות שלך לשאול שאלות ולחפש תשובות.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

[QUOTE=Awake1;7517344]

זה לא מה שהיהדות אומרת,זה איך שאתה מגיב לדתות אחרות,זה עד כמה אתה מופרד אתה מרגיש מאנשים אחרים בגלל שאתה מאמין ביהדות.
    זה למה עדיין יש מלחמות,זה למה העולם שלנו נראה ככה כמו שהוא נראה.
    בקיצור,אתה כמה אתה באמת מאמין במה שכתבת לי?
    האם זה אתה הוא שכתב לי,או שזה היה בסך הכל ציטוט בשביל לצאת "בסדר"?
    תקשיב מן הסתם לי בתור אדם מאמין יש יותר ידע לספק לך על השאלות ששאלת עכשיו אם אתה אומר לי שהיהדות היא ב' ואני אומר לך שהיהדות היא א' אז או שאני טועה או שאתה טועה בכול אופן לצורך העניין אני יכול להגיד לך שאני למדתי 5 -7 שנים את התורה היהודית ואני יכול להגיד כמעט בוודאות שאתה התעמקת בתורה אולי שנה אחת (וזה אם אני זורם איתך) עכשיו אם כבר יש לך תמונה בראש של היהדות ואינך מוכן לפתוח את הראש בנושא זאת החלטה שלך.

אני אומר לך שכול היהדות בנויה על שלום ,כבוד הדדי ואהבה תרצה לחשוב אחרת זכותך אבל אתה זה שמפסיד.
    מסופר על בחור יהודי שלא היה לו כוח ללמוד תורה אז הוא הלך לרב שלו ואמר לו: "רבי אין לי כוח ללמוד תורה תגיד לי את כול התורה על רגל אחת" אמר לו הרב: "ואהבת לרעך כמוך" תאהב את הזולת כמו שאתה אוהב את עצמך.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 13-06-2012 בשעה 10:47.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,966 | הודעות: 8,150,548 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect