קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חחחח בואו נעשה קצת שמח
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-04-2006, 00:09
  2. הקב"ה קיים או לא? בואו שמעו קצת :-)
    על ידי חיליק בפורום יהדות
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 21:47
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

בואו נדון קצת על ה"מערכת"

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ברירת מחדל בואו נדון קצת על ה"מערכת"

לכבוד ביקורו של טיילר, וגם סתם כי הרבה זמן רציתי לדון אתכם על הנושא, בואו נדבר קצת על "המערכת" או הממסד".

בכלליות, הממסד מחנך אותנו לחיות בצורה מאוד מאוד מסוימת בטענה שאלו החיים הטובים ביותר וה"אידאלים" לאדם.
    הוא מחנך אותנו שאם לא תלמד לא תרכוש מקצוע וחייך יגיעו לאבדון, הוא מחנך אותנו שחובה על כל אדם להקים משפחה כמה שיותר מוקדם, הוא אומר לנו מה לאכול ומה לא לאכול, מה לשתות ולא לשתות, מה אומרים ומה לא אומרים ועוד ועוד ועוד.

הממסד יודע טוב מאוד איך להחדיר לנו את מסירו, הוא מראה לנו באמצעות התקשורת כמה ערך המשפחה חשוב, הוא מחדיר לנו תעבת בצע לכסף, הוא מראה לנו בני אדם שלא למדו- והגיעו לאבדון ועוד דברים דומים.

השאלה שלי היא למי להאמין?
    מצד אחד, ניקח אנשים כמו מארק צוקרברג וביל גייטס, האנשים האלה למדו, הקשיבו יפה למערכת, וגם הצליחו (זה לפי איך שמציגים אותם).
    מצד שני, אנחנו שומעים גם על חבר'ה שהצליחו אבל לא למדו כלום בחייהם, לדוגמה רמי לוי, יצחק תשובה ועוד.

סוגיה מעניינת לדעתי ששוה דיון פה בפורום. הביעו דעתכם
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 11-06-2012 בשעה 13:55.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

תאמין לעצמך אם בנאדם רוצה באמת להצליח ועושה הכל בשביל זה הוא יגיע לזה אם או בלי מערכת כל עוד הוא מקשיב לעצמו ולמה שהוא באמת רוצה לעשות.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אם באמת אין לך שום רעיון אך להתעשר,
    לך תלמד משהו ותעבוד.

אם יש לך רעיון איך להתעשר,
    קפוץ עליו.

ערך המשפחה הוא שגוי, והוא הרס ת'עולם כולו,
    הביא תסכול, כאב רצח ומה לא.

הרבה אנשים לא רואים את זה, אבל להסתדר עם אותם אנשים במשך הרבה זמן,
    בסופו של דבר אתה תריב עם מישהו.

אתה תהיה מתוסכל, ואז תלך לעבודה או לביה"ס ותוציא ת'תסכול הזה על מישהו אחר,
    וככה הלאה והלאה והלאה.

משפחה זה חמוד, זה prototype שלא עבד,
    שימו לב! לא אמרתי שלא צריך משפחה.

מה שאני אומר זה שצריך משפחה יותר גדולה,
    משפחה של עד 150 איש, ושאתה לא קשור גנטית לכל אחד מהם,
    ושיחסי מין הם חלק חשוב בחיי היום יום.

זאת דעתי המוכחת בכל מקרה.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני יגיד לך מה זה המערכת מכול הדיונים האלה שנהלתי על עכשיו עם אנשי אמונת המערכת ,אלא אנשים בכיינים שהחיים קשים להם אז הם אומרים החיים שלי קשים בגלל המערכת הזאת והחיים שלי לא טובים בגלל האנשים האלה ואבא שלי לא אהב אותי אז קשה לי.

כול אנשי האמונה של "המערכת" מחפשים איזה שהיא תירוץ ללמה החיים האלה לא מצליחים להם ולמה הם במצב הזה כמובן בגלל המערכת טוב שיש את מי להאשים. למזלנו הם בחרו במערכת שהיא אשמה זה יכל גם להיות בגלל שיש גזעים חלשים בעולם שמהווים נטל על האנשים החזקים (דרך אגב הייתה כבר תאוריה כזאת בהיסטוריה שאיזה מטורף המציא אותה אתם בטח יודעים מי)
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ביל גייטס הקשיב למערכת? הצחקת אותי!!!

הוא הקשיב למערכת כמו שאני "מקשיב" למערכת. לוקח משם תדברים הטובים שוואלה יכולים לעזור איכשהו (כי אין רע בלי טוב) ועל השאר מחרבן. הוא אפילו איש עסקים יותר טוב מסטיב ג'ובס שנחשב בעיניי הרבה פה אחד ש"מצפצף על החוקים".
    ההתנסות של גייטס בLSD ושאר ההולוציגנים ושימוש בקנאביס זה שיא המושפעות מהמערכת מה אני אגיד P:

ואני לא אתפלא אם בקרוב יתגלו דברים על צוקרברג..

הנקודה היא, שכל אחד צריך למצוא תדרך שלו. שמתם לב שכל אחד שהצליח להגיע למשהו עשה את זה בדרך שלו ולא בדרך של "ביל גייטס" או "יצחק תשובה"...
    והמערכת דוחה את המושג "דרך שלך" אלא אומרת שיש דרך אחת לכולם ומי שלא הולך בה אוי ואבוי לו ולחיים שלו. ופה בדיוק כולם נופלים..

AAA דבר בשם עצמך. אני רק בן 20 ויש לי כבר דירה משלי ליד האוקיינוס השקט שקניתי אותה כבר לגמרי (לא כמו בארץ שעובדים בשביל דירה שאפילו לא חצי בגודל של הדירה שלי 40 שנה בשכונת מצוקה אני והשותפה שלי שילמנו חצי חצי ואם הייתי רוצה הייתי יכול לקנות את כולה). בזמן שהישראלי הממוצע בגילי עסוק בשירי מולדת בגולני בלי גרוש על הנשמה...ככה שאני לא מחפש את מי "להאשים" בזה שעלק לא "הולך" לי. יש בארץ שלכם אנשים בני 70 שלא עשו את מה שעשיתי במובן הכלכלי ואנלא מדבר על המובנים האחרים בחיים...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-06-2012 בשעה 16:47.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

הוא הקשיב למערכת כמו שאני "מקשיב" למערכת. לוקח משם תדברים הטובים שוואלה יכולים לעזור איכשהו (כי אין רע בלי טוב) ועל השאר מחרבן. הוא אפילו איש עסקים יותר טוב מסטיב ג'ובס שנחשב בעיניי הרבה פה אחד ש"מצפצף על החוקים".
    ההתנסות של גייטס בLSD ושאר ההולוציגנים ושימוש בקנאביס זה שיא המושפעות מהמערכת מה אני אגיד P:

הנקודה היא, שכל אחד צריך למצוא תדרך שלו. שמתם לב שכל אחד שהצליח להגיע למשהו עשה את זה בדרך שלו ולא בדרך של "ביל גייטס" או "יצחק תשובה"...
    והמערכת דוחה את המושג "דרך שלך" אלא אומרת שיש דרך אחת לכולם ומי שלא הולך בה אוי ואבוי לו ולחיים שלו. ופה בדיוק כולם נופלים..

AAA דבר בשם עצמך. אני רק בן 20 ויש לי כבר דירה משלי ליד האוקיינוס השקט שקניתי אותה כבר לגמרי (לא כמו בארץ שעובדים בשביל דירה שאפילו לא חצי בגודל של הדירה שלי 40 שנה בשכונת מצוקה אני והשותפה שלי שילמנו חצי חצי ואם הייתי רוצה הייתי יכול לקנות את כולה). בזמן שהישראלי הממוצע בגילי עסוק בשירי מולדת בגולני בלי גרוש על הנשמה...ככה שאני לא מחפש את מי "להאשים" בזה שעלק לא "הולך" לי. יש בארץ שלכם אנשים בני 70 שלא עשו את מה שעשיתי במובן הכלכלי ואנלא מדבר על המובנים האחרים בחיים...
    בייל גייטס הוא סה"כ עוד אחד מהממציאים שתרמו לעולם המצאה טובה ויחד עם קצת מזל הוא הצליח לשכנע את IBM לתת לו הזדמנות לשווק במחשבים שלהם את מערכת ההפעלה שהוא המציא (שהוא חתם עם IBM על החוזה אפילו לא היה לו עוד את מערכת ההפעלה מוכנה). ביל גייטס כן למד 12 שנות לימוד וכן ניגש ללמוד במוסד אקדמאי נכון שהוא לא סיים אבל להגיד שהוא תוצר של אחד שהלך נגד איזה שהיא מערכת זו איננה אמת.

לגבי יצחק תשובה אני ילמד אותך משהו קטן בכללה יש מעט מאוד אנשים כיום במדינה שיכולים להיכנס לבנק ולמנף את עצמם בסדרי גודל כמו של יצחק תשובה או נוחי דנקנר ורשימת "העלק טיקונים" שמוצגים כיום. יצחק תשובה ונוחי דנקנר הפכו לטייקונים לא בגלל שהם תרמו לחברה משהו יוצא דופן או בגלל שהיה להם כישרון מיוחד כמו שאמרתי יש מעט מאוד אנשים במדינה שיכולים להיכנס לבנק עם הון עצמי של 150 אלף שקל ולצאת אם הלוואה של 15 מליון ככה בדיוק יצחק תשובה ונוחי דנקר התעשרו ,הם נגשו לבנק עם ההון הקטן שהיה להם אולי 10 מילון ויצאו עם הלוואות אדירות של מאות מליונים בכסף הזה הם קנו חברות בורסאיות הוציא אג"ח ומכרו לציבור בכסף שנצבר מהאג"ח הם החזירו את ההלוואה לבנקים ועכשיו הם עושים תספורות לציבור בסדרי גודל של מיליארדים.
    אם הם נוכלים אתה תגיד ? אבל הם בהחלט לא איזה גאוני הדור.

למעשה אם תקח את סה"כ החובות של יצחק תשובה לעומת סה"כ הנכסים שנמצאים ברשותו תגלה שהוא לא רק שהוא איננו טיקון עשיר אלא הוא נמצא בחובות יותר גדולים מימך וממני ומכול משפחה אחרת במדינת ישראל אבל אל תרחם עליו הוא כבר יעשה תספורות לכמה הלוואות שהוא לקח ויפגע בכספי הפנסיה של כמה קשישים וזקנות שעוד מעט ילכו לעולמם.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-06-2012 בשעה 23:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    תאמין לעצמך אם בנאדם רוצה באמת להצליח ועושה הכל בשביל זה הוא יגיע לזה אם או בלי מערכת כל עוד הוא מקשיב לעצמו ולמה שהוא באמת רוצה לעשות.
    מסכים עם כל מילה, אבל למה צריך להצליח?! אולי זה עוד משהו שהמערכת הכניסה לנו.

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אני יגיד לך מה זה המערכת מכול הדיונים האלה שנהלתי על עכשיו עם אנשי אמונת המערכת ,אלא אנשים בכיינים שהחיים קשים להם אז הם אומרים החיים שלי קשים בגלל המערכת הזאת והחיים שלי לא טובים בגלל האנשים האלה ואבא שלי לא אהב אותי אז קשה לי.

כול אנשי האמונה של "המערכת" מחפשים איזה שהיא תירוץ ללמה החיים האלה לא מצליחים להם ולמה הם במצב הזה כמובן בגלל המערכת טוב שיש את מי להאשים. למזלנו הם בחרו במערכת שהיא אשמה זה יכל גם להיות בגלל שיש גזעים חלשים בעולם שמהווים נטל על האנשים החזקים (דרך אגב הייתה כבר תאוריה כזאת בהיסטוריה שאיזה מטורף המציא אותה אתם בטח יודעים מי)
    ממש לא נכון, זאת צורת חיים שמנסים להכתיב לי לך ולכולם שמאמינים שהיא הכי נכונה למרות שהבנייה שלה עבדה בערך כמו הבנייה של עסקי המזון מהיר(ועכשיו אחרי השיווק האגרסבי שהיה רואים את התוצאות לפחות באמריקה, בהתקפי לב, בסרטן וכו.. וזה לא רק המזון המהיר זה הרבה דברים שהם זבל בחיים שלנו ואנשים מכורים אליהם החל משוקולד ועד למשחקי מחשב.)
    קיצר לשווק זבל בתקווה שזה מתאים לכולם וככה להתייחס כאילו פתרת את הבעייה שרק זרקת אותה מתחת לרצפה.
    דוגמא מצויינת לזה היא מערכת החינוך שלנו, משווקת לנו זבל, כלומר אתה לומד זבל 12 שנה ואז מגלה הופ אני בוגר והלכו לי 12 שנה מהחיים שהמערכת לקחה לי עכשיו אני צריך לבזבז עוד 3 שנים בצבא כי אנחנו חיים כדי לזרוק את הזמן לפח ומה שמצחיק המשפחה הקרובה שלך תומכת במערכת החינוך ואתה יודע שזה הדבר הכי טפשי בעולם ויודע שאת הילדים שלך לא תשלח לשם, אתה יודע שהיא מדכאת את היצירתיות ויותר גרועה את האני העצמי של כל אחד ומכתיבה תוכנית שמתאימה באיזה שקר כלשהו לכולם, כנ"ל האקדמיה אתה לומד שם המון דברים שאתה לא צריך ללמוד, הבחירה שלך היא קטנה, שבמציאות הבחירה שלך צריכה ליהיות 99.9%(באקדמיה כבר יש לך סוג של בחירה אז זה כבר מעניין הרבה יותר אך עדיין יש המון לאן לשפר), אני מבין למה טיילר דוגל בחיי פנאי כי המערכת לוקחת לך את הפנאי ואת החופש, היא עושה אותך עבד מודרני שמשקר לעצמו שהוא עושה את מה שהוא רוצה, או לפחות עוסק במה שהוא רוצה.
    אקדמיה ולימודים זה אחלה רק כשיש לך בחירה, כשאין לך בחירה 100% זה בעייתי וזה למה הרבה אנשים עפים מהאוניברסיטה באיזשהו שלב כי הם יודעים שבחוץ יש להם חופש ללמוד מה שהם רוצים ולעסוק במה שבא להם והולכים עם הלב וזה למה הם "מצליחים".

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

מי אמר שאתה צריך דברים חומרים שיהיו שלך?! לדעתי אם אתה כבר באוקיינוס השקט הרבה יותר כיף ומתחבר לטבע זה איזה סירה קטנה ככה בים קצת אל אס די או משהו בחוף ומספיק לשכור, גם ככה רהיטים זה הדבר האחרון שמעניין מישהו כי רובם גם ככה זבל ולא באמת צריך אותם, חוץ ממיטה שזה הרהיט היחיד שחשוב בבית ובאמת צריך להשקיע בו שתיהיה נוחה וכמה שיותר גדולה.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    יאללה יאללה מה ת'מקשקש בשכל תגיד לי,
    לא עשית כלום בחיים שלך אתה רק בא לפה לפורום ומשחק אותה איזה לא יודע מה חח

פעם אתה באמריקה, פעם אתה לא יכול לחזור, פעם אתה חוזר,
    ממש מדהים.

אז תפסיק לזיין ת'שכל.

או שתוכיח אחרת, כמובן שת'לא מסוגל.
    אתה מגעיל אותי, קשה לך לפרגן לאנשים שהולכים עם הלב שלהם, ואתה אומר שהכסף דפק את האנשים, סתכל איך אתה מתנהג כמו ילד בן 3.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:39.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה, אבל למה צריך להצליח?! אולי זה עוד משהו שהמערכת הכניסה לנו
    יש לך פה נקודה מעולה ואני בטוח שנתת לטיילר חומר למחשבה

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ממש לא נכון, זאת צורת חיים שמנסים להכתיב לי לך ולכולם שמאמינים שהיא הכי נכונה למרות שהבנייה שלה עבדה בערך כמו הבנייה של עסקי המזון מהיר(ועכשיו אחרי השיווק האגרסבי שהיה רואים את התוצאות לפחות באמריקה, בהתקפי לב, בסרטן וכו.. וזה לא רק המזון המהיר זה הרבה דברים שהם זבל בחיים שלנו ואנשים מכורים אליהם החל משוקולד ועד למשחקי מחשב.)
    קיצר לשווק זבל בתקווה שזה מתאים לכולם וככה להתייחס כאילו פתרת את הבעייה שרק זרקת אותה מתחת לרצפה.
    דוגמא מצויינת לזה היא מערכת החינוך שלנו, משווקת לנו זבל, כלומר אתה לומד זבל 12 שנה ואז מגלה הופ אני בוגר והלכו לי 12 שנה מהחיים שהמערכת לקחה לי עכשיו אני צריך לבזבז עוד 3 שנים בצבא כי אנחנו חיים כדי לזרוק את הזמן לפח ומה שמצחיק המשפחה הקרובה שלך תומכת במערכת החינוך ואתה יודע שזה הדבר הכי טפשי בעולם ויודע שאת הילדים שלך לא תשלח לשם, אתה יודע שהיא מדכאת את היצירתיות ויותר גרועה את האני העצמי של כל אחד ומכתיבה תוכנית שמתאימה באיזה שקר כלשהו לכולם, כנ"ל האקדמיה אתה לומד שם המון דברים שאתה לא צריך ללמוד, הבחירה שלך היא קטנה, שבמציאות הבחירה שלך צריכה ליהיות 99.9%(באקדמיה כבר יש לך סוג של בחירה אז זה כבר מעניין הרבה יותר אך עדיין יש המון לאן לשפר), אני מבין למה טיילר דוגל בחיי פנאי כי המערכת לוקחת לך את הפנאי ואת החופש, היא עושה אותך עבד מודרני שמשקר לעצמו שהוא עושה את מה שהוא רוצה, או לפחות עוסק במה שהוא רוצה.
    אקדמיה ולימודים זה אחלה רק כשיש לך בחירה, כשאין לך בחירה 100% זה בעייתי וזה למה הרבה אנשים עפים מהאוניברסיטה באיזשהו שלב כי הם יודעים שבחוץ יש להם חופש ללמוד מה שהם רוצים ולעסוק במה שבא להם והולכים עם הלב וזה למה הם "מצליחים".
    נתחיל בזה שכול דבר הוא בר שיפור בין אם זה הלימודים ובין עם זה אתה עצמך.
    אתה חותר בדיוק למה שאמרתי ,מישהו הכריח אותך לשחק משחקי מחשב ? מישהו הכריח אותך לאכול אוכל תעשייתי ממכר ? לא נכון ? אתה בוחר לצרוך את הדברים האלה ,אתה בוחר לצפות בפרסומות ,אתה בוחר במה שסופו של דבר תעסוק אף אחד לא הצמיד לך אקדח לרכה ואמר לך תעשה או שאני יורה זאת הייתה בחירה שלך. שאלה מישהו הכריח אותך ללמוד 12 שנה ? הרי אם באמת לא הייתה רוצה הייתה נושר מהלימודים כמו שאח שלי עשה ונוער כמוהו.
    סבא שלי בתקופתו היה מתחנן לאבא שלו שירשה לו ללכת ללימודים ולא לעבוד הוא היה מוכן לשלם כדי שיאפשרו לו ללמוד בבית ספר אבל הוא היה צריך לעבוד כדי לעזור למשפחה ואתה שמשלמים לך על כול הוצאות הלימודים ,קונים לך את הספרים ,אין לך בעיות של איפה לישון בלילה כי יש לך בית ,אתה בוכה לי שהלימודים קשים או לא מתאימים לך חבר בוא אני יגיד לך משהו הלימודים גם לא התאימו לי אז מה. אני בהחלט מסכים איתך שיש מה לשפר במערכת החינוך אבל זה לא פוסל אותה.

תפסיקו בבקשה להאשים את המערכת ותקחו אחריות על החיים שלכם.

במקום להגיד המערכת גורמת לי לצרוך מזון מהיר תקחו אחריות ותאכלו מזון בריא ,במקום להגיד המערכת בזבזה לי 20 שנה מהחיים תקחו אחריות!!! ותצאו מהלימודים תפסיקו להיות הקורבן המסכן שאיזה שהיא מערכת נסתרת מכתיבה לו כיצד לחיות. זה פשוט פתטי.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 12-06-2012 בשעה 01:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

קונגי לא אמרתי שצריך להצליח עניתי לגבי השאלה של פותח האשכול שהוא שאל למה צריך להאמין ובעצם הוא התכוון בכדי להצליח אז עניתי לנושא הזה.
    ודעה שלי הצלחה זה לא מטרה או משהו שצריך לרדוף אחריו וזה לא המפתח לאושר אבל זה כן אמצעי ואיך שהוא כסף יכול להקנות לך חופש במובנים מסוימים וזה יכול לעזור לתחושת האושר שלך והחופש אבל זה כמובן לא הכל.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    יאללה יאללה מה ת'מקשקש בשכל תגיד לי,
    לא עשית כלום בחיים שלך אתה רק בא לפה לפורום ומשחק אותה איזה לא יודע מה חח

פעם אתה באמריקה, פעם אתה לא יכול לחזור, פעם אתה חוזר,
    ממש מדהים.

אז תפסיק לזיין ת'שכל.

או שתוכיח אחרת, כמובן שת'לא מסוגל.
    למה לי להוכיח משו לבתול בן 18 שרק חופר על סקס ובפועל הוא לא ראה אפילו שפתיים? סע יגיימר חנון קנאים כמוך רק מעלים לי את ההערכה העצמית כלפיי
    מה לעשות יש מעמדות בעולם ואתה מהנחותים

וAAAA זה בדיוק הנקודה שלי, בשביל להגיע לחופש פיננסי לא צריך להיות גאון, אני אישית יצא לי להכיר מליונר אחד בארה''ב והבנאדם די טמבל חח הוא בעצמו מודה בזה, אבל מה? הוא חי יותר טוב מכל ה"גאונים" בשקל וזה לא שהוא איזה משהו חריג ממש לא, אם יצא לכם אי פעם לדבר עם אנשים עם הון אתם תופתעו כמה שהם לא מה שאתם חושבים.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-06-2012 בשעה 03:37.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    איזה כיף לראות שיש עוד אנשים שעולים על הבלוף.
    ומי אמר בכלל ששווה לחיות? ( די עם השטויות )
    הצלחה זה אחד הדברים החשובים בחיים, אם לא הכי חשוב, ושכל אחד יגדיר עבורו מהי ההצלחה שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ולגבי כל האנשים המוצלחים בחיים, הם אולי לא היו מוצלחים בבית הספר, כי בבית הספר לא מלמדים באמת את מה שאדם צריך לדעת, אבל הם היו יצירתיים, השתמשו בדימיון ובמחשבה שלהם, ולמדו מספרים עצמאית, או הלכו לסמינרים, ויצאו ממערכת החינוך או שלא המשיכו ללמוד באוניברסיטה, טכניון, או מכללה אבל הם למדו! ללמוד זה אחד הדברים הכי חשובים בחיים, אף אחד לא אמר שאתם צריכים ללכת בדרך של הרוב, כמו ללכת ללמוד באוניברסיטה ללמוד מקצוע ואז לעבוד בשביל הכסף, המטרה בחיים היא לעשות מה שאוהבים, נגיד והיה לכם את כל הכסף שאתם צריכים ולא הייתם צריכים לעבוד כל ימי חייכם, האם הייתם בכל זאת עושים את העבודה שאתם עושים? לדוגמה אי אפשר לא לעבוד, נגיד ועשיתם אקזיט של 100 ממיליון דולר, זה לא אומר שתפסיקו לעבוד, כי תשתגעו, תשתעממו, או תצאו מדעתכם, עצה ממני, חפשו את מה שאתם אוהבים לעשות, גם אם זה לא להקשיב למערכת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום נעים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:40.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,101 | הודעות: 8,151,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect