נמאס לכם להרוויח כסף באינטרנט בכך שאתם עובדים על היום??
הגיע הזמן לעבור לדבר גם מהנה גם ריווחי וגם קל!
אוקיי אז מה שבעצם אתם צריכים לעשות באתר כדיי להרוויח זה לשחק משחקים שיש באתר.
האתר עובד על ידי כך שאתם משחקים נגד אנשים אמיתיים שנמצאים באתר , אתם מפקידים סכום כסף התחלתי באתר
לדוגמא 10$ (מי שמפקיד 10$ מקבל בונוס 5$ כלומר אתם מקבלים 15$ לחשבון שלכם בכך ששילמתם רק 10$)
המשחקים הם על הסכום שאתם קובעים.
יש משחקים על 0.20$ , על 0.50$ , על 1$ , על 2$ ועל 5$
כמה שהסכום הימור יותר גבוהה ככה הרווח יותר גדול!
לדוגמא אתה משחק נגד מישהוא על 0.50$ , הוא מפקיד 0.50$ במשחק , אתה מפקיד 0.50$ במשחק ובסוף המשחק (אחרי שנגמר הזמן במשחק) מי שאסף את הניקוד הגבוהה ביותר במשחק זוכה , את הכסף אתם מקבלים ישר לחשבון באתר שלכם אחרי המשחק (אחרי שאתה וגם היריב מסיימים לשחק את המשחק)
את התוצאה שלו אתם תראו אחרי שהוא סיים את המשחק במידה וגם אתה סיימת לשחק!
אתם יכולים לפתוח משחק משלכם , את סכום ההימור , את כמות השחקנים במשחק , ואת המשחק שתירצו לשחק!
אחרי שפתחתם "חדר" אתם משחקים את המשחק , אחריי שסיימתם אתם תראו את התוצאה שלכם בחדר ותמתינו לשחקן שיגיע , השחקן שיגיע הוא לא רואה את התוצאה שלכם ולא את השם שלכם!
הוא משחק בדיוק כמוכם בלי שהוא יודע עליכם כלום , אחריי שהוא מסיים את המשחק (משחק בדרך כלל זה 2-5 דקות) המערכת של האתר משקללת את התוצאה ומי שאסף את הניקוד הגבוהה ביותר במשחק זוכה (אם המרתם על 0.50$ כל אחד אז זכיתם ב-0.75) אם אתם שואלים איפה 0.25$ אחרים הלכו זה לקופת האתר "עמלה". רווח נקי של 0.25$ במשחק!
באתר יש שלל משחקים קלים ומהנים!
יש PACMAN , משחקי פאזל , משחקי ספורט (כדורסל קליעה ותחרות טרקטרון) שניהם עובדים על ניקוד אז כמה שתאספו יותר נקודות זה יותר טוב , השלבים לא קובעים נסו לאסוף כמה שיותר ניקוד!
יש משחקי קלפים , משחקי מהירות ועוד ..
אני למשל אוהב מאוד את המשחק Amazing Sheriff יצרתי שם תוצאה של 64,000 שהשיא בחודש שמה הוא 71,300.
אם תיראו שמה אנשים שעשו 30,000 , 40,000 אל תבהלו!! גם אני בהתחלה חשבתי שאין לי סיכוי , לאט לאט השתפרתי וכל יום אני מגדיל את התוצאות שלי ואת הרווחים!
תמונה של חדר ממשחק והסברים
תמונה מהאזור האישי
הוכחת תשלום
בינתיים אין לי הוכחת תשלום כי עדיין לא הגעתי ל-30$ אבל לפי איך שהאתר נראה ולפי האנשים שמשחקים ומפקידים כסף מכל העולם ועל הכמות אנשים שיש באתר ומאנשים ששמעתי האתר אמין מאוד!
אבל הוכחת תשלום שמצאתי באינטרנט (לא לפני הרבה זמן בכלל)
הוכחת תשלום שלי 21/06/12
03/07/12
הוכחת תשלום 06/07/12 (שעתיים אחרי בקשת התשלום כבר קיבלתי את הכספ)
09/07/12
ובכל זאת האתר כבר כמה שנים ברשת אז אין מה לדאוג!
האתר משלם ל-PAYPAL
אפשר להפקיד כסף באתר באמצעות PAYPAL ו-VISA , מסטרכרד וכו'..
להרשמה > לחצו כאן
קרדיט לי על כתיבת הסיקור ועל התמונות!
אין להעתיק לאף מקום ללא רשות!
כל מי שיש לו שאלה או רוצה עזרה בנוגע לאתר יכול לשאול כאן באשכול או בהודעה פרטית ואשמח לענות לו
שהיה לכולם בהצלחה!

ציטוט ההודעה