קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למישהו יש פאק לsims 2 הגירסא החדשה שיצאה?
    על ידי חלי הררי בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 17:39
  2. OMG!!! פאק קלעתי מסוף מגרש והרשת נקרעה!!!!
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 19:02
  3. שיט שיט שיט פאק מחר גיחה
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 21:51
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 19:43
  5. נו איזה פאק...1!!
    על ידי Crazy Boy בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 01:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

פאק. [16]

Exclamation פאק. [16]

.........................

אז ככה, אני בן 16 וחצי ועד היום היה לי ביטחון מראה באיבר המין שלי.
    אני מדבר על הגודל, צורה וכו' וכו'.

שמעתי וראיתי איפשהו שמדידת האיבר נעשת בעמידה ויישור האיבר שיהיה מקביל לרצפה, ואני עד עכשיו עישתי את זה בישיבה/שכיבה.
    אז קמתי ומדדתי אותו כמו שצריך מהבסיס ובמקביל לרצפה, ותנחשו מה גיליתי?

שהאורך של האיבר שלי הוא לא יותר מ12 וחצי ס"מ!

אלוהים ישמור, ואיבר המין גודל עד לגיל 16-17 מקסימום. ואני חושב שההתפתחות שלי כבר נגמרה כי אני לא נמוך, ואני לא לא מפותח, כלומר יש לי שיערות כבר והבגרות המינית שלי אני חושב מאחורי ככה שאני חושב שאני אשאר עם האורך הזה עד הסוף.

ואו זה פשוט מדכא אותי, עד היום חשבתי שהאורך הוא 14-14 וחצי, ככה שעוד הייתי מרגיש בסדר.

ואו זהו אני חושב שאני עכשיו יהיה שקוע במשבר פסיכולוגי כי עכשיו תקופת הים מתחילה ועד היום הלכתי כל קיץ כל יום עם חברים, בנות חופשי התפרעתי וגם במלתחות לא שמתי זין על אף אחד.

ועכשיו אני יהיה מהחנונים שמתלבשים בשירותים כדי לא להראות את הגוף שלהם?

זאת הייתה סוג של פריקה, ואל תגידו לי "האורך לא קובע", בואו נגיד ש14 ס"מ זה עוד נורמלי, אבל 12-13? או אפילו 11?
    כי יכול להיות שגם עכשיו לא מדדתי טוב ואפילו הוא קטן יותר מ12!

פאק, אני הגעתי לכל תחנה עם מישהי ליחסי מין.
    בחורות ראו את האיבר מין שלי ואני די מופתע שהם לא אמרו שום דבר כי אני יודע בוודאות שלפחות אחת מהן כבר התנסתה בעבר עם מישהו אחר, ככה שאיך היא לא אמרה "הוא קטן" או משהו כזה אני לא יודע.

בקיצור נדפקתי.
    אני לא אוכל לספק אישה בעזרת סקס.

ושתבינו מה הבעיה, אני בנבחרת כדורגל.
    יש לי גוף טוב, מבנה ואני אוהב את הצורה ובגלל זה בעצם נבנה לי הביטחון העצמי שלי.
    ואתם יודעים מה אומרים, מי שמקרין ביטחון עצמי אז אוטומתית בנות חושבות שבטוח יש לו גם למטה אחד גדול.

מה יקרה כשאחת תראה אותו ותחליט לספר לחברות שלה וזה יעבור ויעבור?
    יש לי עוד שנתיים להיות בבצפר אני לא אוכל להסתדר שנתיים בידיעה שכל השכבה יודעת שיש לי קטן וכל השרירים והגוף זה סתם כיסוי זול לחוסר ביטחון עמוק על האיבר מין.

אני מודה שהפנים שלי לא משהו, אבל הגוף שלי כן.
    ובעצם מה אישה צריכה גוף? היא צריכה משהו יפה להסתכל עליו שאלה הפנים, או משהו אחר להסתפק פה שזה הסקס, ואין לי את שניהם.

אשמח לעידודים אפילו שבתכלס כל מה שתכתבו זה סתם נסיונות זולים של "האורך לא קובע" , "אל תדאג הוא יגדל".
    כי האורך כן קובע.
    ולא, הוא לא יגדל יותר. [נראלי].

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

מישהו אמר לי פעם- תתבאס רק על דברים שאפשר לשנות. אין בשביל מה לכעוס ולהתעצבן על דברים שאתה כבר לא יכול לשנות.
    מתישהו מגיע השלב שבוא אתה מבין שאתה לא מושלם. יש דברים שאפשר לשנות, ויש דברים שלא. מבנה גוף אפשר, צבע שיער אפשר, תספורת אפשר. אבל יש דברים שלא. והגודל זה אחד מהם.
    אין לך מה להתבאס מזה. הגודל באמת לא קובע הרבה כמו שאתה חושב, ואם הוא כן קובע לה, אז היא סתם זונה שלא מחפשת יותר מסקס. כשאתה בקשר רומנטי עם מישהי ואתם עושים את זה, אז זה פשוט לא חשוב.

באמת שאין לך מה לדאוג. כל בחורה עם כבוד לא תצא ברחובות ותצעק שיש לך קטן. וזה לא שרשום לך על המצח שיש לך קטן. הרבה יותר חשוב מהגודל שלו זה מה אתה עושה איתו, ועד כמה אתה מרגיש בנוח ועם ביטחון עם מה שיש לך. הכי חשוב זה בטחון עצמי. צא מהסרטים שיקרה משהו. חוץ מזה, אף בחורה לא תוציא סרגל ותמדוד כמה יש לך. סתם ככה קשה לדעת מה האורך שלו, בייחוד כשין למה להשוות אותו. אל תדאג
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 10-06-2012 בשעה 16:13.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

שמע ילד אתה טמבל שאתה מתבאס מדברים כאלה ואומר שאתה לא יכול לזיין לפני שעשית את זה.
    זה סתם ישתלט לך על החיים החברתיים אם אתה נותן לזה ככה לדכא אותך.
    תשמע, אפילו אתה אמרת שבחורות לא אמרו כלום... תן להן לבדוק אם מתאים להן הגודל שלך, לא לסרגל.
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 10-06-2012 בשעה 16:26.

מנהל 'ייעוץ מיני'
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    31
    נקודות
    50

הזין עוד יכול לגדול, אמנם בדרך כלל הוא גדל עד גיל 16-17, אך במקרים חריגים הוא גם גדל לאחר מכן. לכל אחד קצת התפתחות שונה, כך שזה עדיין לא סופי.

גם עם 12.5 ס"מ (שזה רק מעט מתחת לממוצע של 12.9 ש"מ במקרים מסוימים) אפשר לספק אישה. למעשה, כדי לקיים יחסי מין תקינים צריך בקושי 8 ס"מ. וואלק, אפילו ילד יכול לזיין, אז בטח שאתה יכול.

אפשר להגדיל את הזין גם למראית עין, כמו לשמור על גזרה רזה ולקצץ שיער ערווה, ומן הסתם כשהזין רפוי לא ניתן לאמוד את גודלו במצב של זקפה, כך שאתה יכול להמשיך להרגיש כמו גבר עם בטחון עצמי גבוה ולהסתובב עירום במלתחות בים ובצבא...

אתה יכול לקרוא על גודל הפין באנציקלופדיה למיניות:
    http://www.wikisex.co.il/w/index.php...A4%D7%99%D7%9F
    נערך לאחרונה על ידי prognosis; 11-06-2012 בשעה 00:50. סיבה: קישור
    אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.

וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il

שמע, גם אם יהיה לך האיבר הכי גדול בעולם- זה לא יעיד על לב טוב.
    נכון, המשפט נשמע זקן, אבל הוא נכון- לא יעזור לך שום זין ביקום אם לא תהיה אתה.
    מהכתיבה משתמע שאתה די נחמד אז- לא ממש יהיו לך בעיות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect