.........................
אז ככה, אני בן 16 וחצי ועד היום היה לי ביטחון מראה באיבר המין שלי.
אני מדבר על הגודל, צורה וכו' וכו'.
שמעתי וראיתי איפשהו שמדידת האיבר נעשת בעמידה ויישור האיבר שיהיה מקביל לרצפה, ואני עד עכשיו עישתי את זה בישיבה/שכיבה.
אז קמתי ומדדתי אותו כמו שצריך מהבסיס ובמקביל לרצפה, ותנחשו מה גיליתי?
שהאורך של האיבר שלי הוא לא יותר מ12 וחצי ס"מ!
אלוהים ישמור, ואיבר המין גודל עד לגיל 16-17 מקסימום. ואני חושב שההתפתחות שלי כבר נגמרה כי אני לא נמוך, ואני לא לא מפותח, כלומר יש לי שיערות כבר והבגרות המינית שלי אני חושב מאחורי ככה שאני חושב שאני אשאר עם האורך הזה עד הסוף.
ואו זה פשוט מדכא אותי, עד היום חשבתי שהאורך הוא 14-14 וחצי, ככה שעוד הייתי מרגיש בסדר.
ואו זהו אני חושב שאני עכשיו יהיה שקוע במשבר פסיכולוגי כי עכשיו תקופת הים מתחילה ועד היום הלכתי כל קיץ כל יום עם חברים, בנות חופשי התפרעתי וגם במלתחות לא שמתי זין על אף אחד.
ועכשיו אני יהיה מהחנונים שמתלבשים בשירותים כדי לא להראות את הגוף שלהם?
זאת הייתה סוג של פריקה, ואל תגידו לי "האורך לא קובע", בואו נגיד ש14 ס"מ זה עוד נורמלי, אבל 12-13? או אפילו 11?
כי יכול להיות שגם עכשיו לא מדדתי טוב ואפילו הוא קטן יותר מ12!
פאק, אני הגעתי לכל תחנה עם מישהי ליחסי מין.
בחורות ראו את האיבר מין שלי ואני די מופתע שהם לא אמרו שום דבר כי אני יודע בוודאות שלפחות אחת מהן כבר התנסתה בעבר עם מישהו אחר, ככה שאיך היא לא אמרה "הוא קטן" או משהו כזה אני לא יודע.
בקיצור נדפקתי.
אני לא אוכל לספק אישה בעזרת סקס.
ושתבינו מה הבעיה, אני בנבחרת כדורגל.
יש לי גוף טוב, מבנה ואני אוהב את הצורה ובגלל זה בעצם נבנה לי הביטחון העצמי שלי.
ואתם יודעים מה אומרים, מי שמקרין ביטחון עצמי אז אוטומתית בנות חושבות שבטוח יש לו גם למטה אחד גדול.
מה יקרה כשאחת תראה אותו ותחליט לספר לחברות שלה וזה יעבור ויעבור?
יש לי עוד שנתיים להיות בבצפר אני לא אוכל להסתדר שנתיים בידיעה שכל השכבה יודעת שיש לי קטן וכל השרירים והגוף זה סתם כיסוי זול לחוסר ביטחון עמוק על האיבר מין.
אני מודה שהפנים שלי לא משהו, אבל הגוף שלי כן.
ובעצם מה אישה צריכה גוף? היא צריכה משהו יפה להסתכל עליו שאלה הפנים, או משהו אחר להסתפק פה שזה הסקס, ואין לי את שניהם.
אשמח לעידודים אפילו שבתכלס כל מה שתכתבו זה סתם נסיונות זולים של "האורך לא קובע" , "אל תדאג הוא יגדל".
כי האורך כן קובע.
ולא, הוא לא יגדל יותר. [נראלי].

ציטוט ההודעה