קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] עבודה בלילות. פוגע בבן אדם? הורס את כל היום? אני מתבאס
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-03-2012, 03:17
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-10-2010, 20:50
  3. [מכירה] לגלות הכל על אדם דרך IP שגם זה אני ילמד | תציעו...
    על ידי 321AC בפורום מכירה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-06-2010, 20:45
  4. [כתבה] בריטניה: אדם התגורר בנמל תעופה יותר משלוש שנים
    על ידי Kitce בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 22:32
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 08:52
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

אומרים שבן אדם מאמין הוא בן אדם "חזק" יותר..אני לא מאמין, מה עושים? - עמוד 3

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

[QUOTE=aaa-aaa;7517465]
    ציטוט נכתב במקור על ידי subwave צפיה בהודעה

דבר ראשון לא השליחות שלי היא לא עליונה על עמים אחרים זה כמו להשוות בין לוחם בסיירת מטכ"ל לפקיד מודעין בקריה שניהם חשובים ואחד בלי השני הוא לא יתפקד אני צריך את הפקיד מודיעין והפקיד מודיעין צריך אותי. לעמי הארצות יש את התפקיד שלהם בעולם ולנו תפקיד שלנו.
    הם קיבלו 7 מצוות בני נוח ואנחנו קיבלנו 613 מצוות לשמור.

עם נמשיל את זה אז היהדות רואה את עצמה כסיירת מטכ"ל היא מודעת לכך שהרבה מצוות ביהדות דורשות התמודדות לא קלה אך בו זמנית היא מודעת לקח שלה יש חלק קטן בכול המערכת הזאת ולגויים יש את החלק שלהם ,כמו שבצבא יש את חייל האוויר וחייל הים שאחד ללא השני הצבא לא יהיה שלם כך היהדות רואה את העולם. עכשיו אם אתה רוצה עדין לחשוב שהיהדות רואה את עצמה נעלה יותר משאר העמים זאת החלטה שלך ,אני אומר לך דברים מתוך ידע.

שאלה לי אליך מתי לאחרונה פתחת ספר או התעמקת בידע היהודי ? אני מוכן להתערב איתך שבקושי הקדשת לקח 100 שעות בכול חייך לכן אתה מדבר מבורות ומחוסר ידע. אני התעמקתי בידע היהודי יותר מ 10,000 שעות שמתוכם מאות הרצאות ושיעורים ,חיפשתי את התשובות לשאלות שהיו לי ומצאתי.
    אני מציע לך ללמוד ולחקור גם אם אינך מאמין בתורה או ב ה' ,בתור בן אדם זה מהמחויבות שלך לשאול שאלות ולחפש תשובות.
    האנלוגיה שלך ממש לא מתאימה
    כי כל הרבנים ששמעתי תמיד אומרים שהיהודי הרבה יותר חשוב מהגויים
    ובנוסף לפני כמה זמן שמעתי תכנית רדיו של חרדים גזענית כלפי הגוים כמעט כפי שהאנטישמי הממוצע גזעני כלפינו
    חוץ מזה שלא ענית לי לכל השאלות

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני מעריך את היהדות באותה מידה שאני מעריך את הנצרות והאיסלם. אפשר ללמוד משהו כל דת ודת.

אבל הקהילות הקיצוניות של הדתות האלה הן המיץ של הזבל...

האסלאם זה ברור למה לא צריך אפילו לפרט
    הנצרות תמיד היו ידועים בתור פרימיטיביות וזיוני שכל על פארש

והיהדות? טוב נו מי שעדיין לא מודע לכך..הייתה לי תקופה בארץ שהייתי "קשור" לנערות ליווי (באמת שאין טעם לשאול זה מאחורי ממזמן)
    מעל 70% מהלקוחות בתחנה המרכזית הישנה היו דוסים. (מי שלא יודע זה הזונות של הבזול עם מחלות הכל כלול, 50-100 שקל) ככה שלא לדבר איתי על "תקשורת שמאלנית" ו"זה מיעוט" כי זה ממש לא "מיעוט" ומי שלא מאמין לי מוזמן לצאת למקומות כאלה ולראות בעצמו. אולי העיניים שלי גם "שמאלניות"?
    אבל העיקר על צניעות הם יודעים לזיין בשכל..איפה הייתה הצניעות שלהם בשעות הקטנות של הלילה?

ואני לא אפתח תפה על אידיוטים כמו זה:

ביצים שלי עם נבחר, היטלר גם אמר שהגרמנים הם העם הנבחר וכולם צריכים לשרת אותם כמו הטמבל מהסרטון..מה ההבדל פה?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני מעריך את היהדות באותה מידה שאני מעריך את הנצרות והאיסלם. אפשר ללמוד משהו כל דת ודת.

אבל הקהילות הקיצוניות של הדתות האלה הן המיץ של הזבל...

האסלאם זה ברור למה לא צריך אפילו לפרט
    הנצרות תמיד היו ידועים בתור פרימיטיביות וזיוני שכל על פארש

והיהדות? טוב נו מי שעדיין לא מודע לכך..הייתה לי תקופה בארץ שהייתי "קשור" לנערות ליווי (באמת שאין טעם לשאול זה מאחורי ממזמן)
    מעל 70% מהלקוחות בתחנה המרכזית הישנה היו דוסים. (מי שלא יודע זה הזונות של הבזול עם מחלות הכל כלול, 50-100 שקל) ככה שלא לדבר איתי על "תקשורת שמאלנית" ו"זה מיעוט" כי זה ממש לא "מיעוט" ומי שלא מאמין לי מוזמן לצאת למקומות כאלה ולראות בעצמו. אולי העיניים שלי גם "שמאלניות"?
    אבל העיקר על צניעות הם יודעים לזיין בשכל..איפה הייתה הצניעות שלהם בשעות הקטנות של הלילה?

ואני לא אפתח תפה על אידיוטים כמו זה:

ביצים שלי עם נבחר, היטלר גם אמר שהגרמנים הם העם הנבחר וכולם צריכים לשרת אותם כמו הטמבל מהסרטון..מה ההבדל פה?
    תגיד לי טיילר אם היית רואה חייל צה"ל לבוש מדהים עם כומתה עולה לאוטובוס ומתפוצץ הייתה אומר זה היה חייל של צה"ל שהתפוצץ באוטובוס ? אני מאמין שלו נכון.
    באותה מידה למה אתה חושב שאתה רואה חרדי לבוש שחור וזקן לבן שהוא אדם דתי ? זה שהוא נראה חיצונית כדתי לא אומר שהוא שומר תורה ומצוות.
    כמו שלא הייתה אומר שחייל צה"ל התפוצץ באוטובוס אלא הייתה מבין שזה היה מחבל מחופש לחייל צה"ל כך אל תשווה בין החרדי לאדם ששומר תורה ומצוות.
    אני אישית לא נותן הרבה יחס לחיצוני אני מסתכל יותר על הפנימי.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

חחחחחחחח מה הקשר

מדברים איתך על דברים בשטח ואתה מביא לי המצאות...למה ש464364 אנשים יתחפשו לדוסים? כי משעמם להם בחיים? או שהם מתביישים שיראו אותם בתחנה המרכזית אז הם מדביקים על עצמם זקן ופאות?

בחיית אם אתה לא מאמין לי לך לשם בעצמך
    זה גם הגיוני מי ששומר נגיעה כל החיים הופך לאנס ורוצח או מכור כבד לזנות. זה מוכח...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

[QUOTE=aaa-aaa;7517476]
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

תקשיב מן הסתם לי בתור אדם מאמין יש יותר ידע לספק לך על השאלות ששאלת עכשיו אם אתה אומר לי שהיהדות היא ב' ואני אומר לך שהיהדות היא א' אז או שאני טועה או שאתה טועה בכול אופן לצורך העניין אני יכול להגיד לך שאני למדתי 5 -7 שנים את התורה היהודית ואני יכול להגיד כמעט בוודאות שאתה התעמקת בתורה אולי שנה אחת (וזה אם אני זורם איתך) עכשיו אם כבר יש לך תמונה בראש של היהדות ואינך מוכן לפתוח את הראש בנושא זאת החלטה שלך.

אני אומר לך שכול היהדות בנויה על שלום ,כבוד הדדי ואהבה תרצה לחשוב אחרת זכותך אבל אתה זה שמפסיד.
    מסופר על בחור יהודי שלא היה לו כוח ללמוד תורה אז הוא הלך לרב שלו ואמר לו: "רבי אין לי כוח ללמוד תורה תגיד לי את כול התורה על רגל אחת" אמר לו הרב: "ואהבת לרעך כמוך" תאהב את הזולת כמו שאתה אוהב את עצמך.
    אין לי תמונה בראש לגביי היהדות,אני מדבר עלייך,עד כמה אתה מאמין בזה שהדת שלך היא לא יותר טובה מדתות אחרים?
    כי לפי התגובות שלך,אתה כן מאמין בזה שהיהדות יותר טובה מדתות אחרות,אתה אמרת את זה בעקיפין.
    ״אני למדתי 7-5 שנים״ ״אתה למדת בסך הכל שנה אחת״,אני לא יודע איך קוראים לזה ביהדות,אבל בעולם הרוח קוראים לזה ״אגו״.
    קח את זה לתשומת ליבך וחשוב על זה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

[QUOTE=Awake1;7518689]
    ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה

אין לי תמונה בראש לגביי היהדות,אני מדבר עלייך,עד כמה אתה מאמין בזה שהדת שלך היא לא יותר טובה מדתות אחרים?
    כי לפי התגובות שלך,אתה כן מאמין בזה שהיהדות יותר טובה מדתות אחרות,אתה אמרת את זה בעקיפין.
    ״אני למדתי 7-5 שנים״ ״אתה למדת בסך הכל שנה אחת״,אני לא יודע איך קוראים לזה ביהדות,אבל בעולם הרוח קוראים לזה ״אגו״.
    קח את זה לתשומת ליבך וחשוב על זה.
    תגיד אתה צוחק עלי או שלא הייתי ברור אני אמרתי פשוט שאתה שופט את הדת מנקודת מבט של חוסר ידע.
    הצעתי לך לחקור ולגלות אם באמת אתה רוצה להבין מהי הדת היהודית מכיוון שגם אם למדת שנה אין זה מספיק כדי לרדת לשורש המחלוקות שאתה מציין בדת. אתה טוען שהדת היהודית היא גזענית ואני אמרתי שאולי זה נובע מחוסר הידע שלך על הדת היהודית.

הדבר דומה לכך שפגשת אדם ברחוב לחצת לו את היד ומיד אחרי דקה כבר יש לך דעות עליו שהוא אדם רע גזען ומסוכן.
    אני פשוט אומר לך רגע בוא נעצור!! בוא נלך לחברים של אותו בחור ונשאל אותם מה הם חושבים עליו ? בוא נחקור עם לבחור יש עבר פלילי במשטרה ? למה ישר לקפוץ למסקנות יכול להיות שהוא בחור נפלא!! אותו הדבר גם לגבי הדת היהודית למה לקפוץ למסקנות בוא תלחץ לבחור את היד שב ודבר אייתו.

באמת שלא פניתי אליך ממניעים של אגו הצעתי פשוט שתלחץ לדת היהודית את היד ותנסה להכיר אותה יותר טוב.
    מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 14-06-2012 בשעה 02:02.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

חחחחחחחח מה הקשר

מדברים איתך על דברים בשטח ואתה מביא לי המצאות...למה ש464364 אנשים יתחפשו לדוסים? כי משעמם להם בחיים? או שהם מתביישים שיראו אותם בתחנה המרכזית אז הם מדביקים על עצמם זקן ופאות?

בחיית אם אתה לא מאמין לי לך לשם בעצמך
    זה גם הגיוני מי ששומר נגיעה כל החיים הופך לאנס ורוצח או מכור כבד לזנות. זה מוכח...
    לא הבנת ,מה שאני אומר לך שהם לא באמת דתיים ,זה שהם לבושים כמו דוסים ,הולכים כמו דוסים לא אומר שהם דוסים.
    בדיוק כמו שהמחבל שהתפוצץ ונראה כמו חייל לא אומר שהוא חייל. מבין את הקשר ? אני למשל לא חובש כיפה ,לא לובש ציצית אז מה אני פחות דתי. עשה לי טובה על תסתכל על החיצוני ,הדוסים האלה שהולכים לנערות ליווי הם פחות דתיים מימך.

אני יגיד לך את האמת הדוסים האלה שהולכים לזונות הם מסכנים ,מצד אחד הם "נחשבים" כדתיים כי הם נולדו לתוך המציאות הזאת מצד שני לפי הדת היהודית הם רחוקים מהדת יותר מחילוני שהולך לנערת לווי.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 14-06-2012 בשעה 02:19.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

[QUOTE=aaa-aaa;7518702]

תגיד אתה צוחק עלי או שלא הייתי ברור אני אמרתי פשוט שאתה שופט את הדת מנקודת מבט של חוסר ידע.
    הצעתי לך לחקור ולגלות אם באמת אתה רוצה להבין מהי הדת היהודית מכיוון שגם אם למדת שנה אין זה מספיק כדי לרדת לשורש המחלוקות שאתה מציין בדת. אתה טוען שהדת היהודית היא גזענית ואני אמרתי שאולי זה נובע מחוסר הידע שלך על הדת היהודית.

הדבר דומה לכך שפגשת אדם ברחוב לחצת לו את היד ומיד אחרי דקה כבר יש לך דעות עליו שהוא אדם רע גזען ומסוכן.
    אני פשוט אומר לך רגע בוא נעצור!! בוא נלך לחברים של אותו בחור ונשאל אותם מה הם חושבים עליו ? בוא נחקור עם לבחור יש עבר פלילי במשטרה ? למה ישר לקפוץ למסקנות יכול להיות שהוא בחור נפלא!! אותו הדבר גם לגבי הדת היהודית למה לקפוץ למסקנות בוא תלחץ לבחור את היד שב ודבר אייתו.

באמת שלא פניתי אליך ממניעים של אגו הצעתי פשוט שתלחץ לדת היהודית את היד ותנסה להכיר אותה יותר טוב.
    מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב.
    אני לא שופט את הדת,אני לא שופט שום דבר,אני מעיר לך על התגובות שלך,על האגו שלך,לא של הדת.השתמשת בדת בתור צורת אגו.
    בגלל זה שאלתי *אותך* עד כמה אתה מאמין במה שהדת אומרת והאם אתה באמת מצליח ליישם את המשפט שכתבת.
    לא שאלתי מה הדת אומרת על זה,שאלתי אותך.
    ואם אתה לא מבין באיזה חלק האגו שלך דיבר במקומך,אני אשמח לצטט ולהסביר לך.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

טוב אני מצטער אם באיזה שהיא צורה הרגשת שאני משתמש באגו שלי אני לא יודע איפה בדיוק למקם את זה בהודעות שרשמתי אבל אם הרגשת כך אז אני מצטער. לא הייתה לי כוונה שהדיון הגלוש לכיוון הזה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 14-06-2012 בשעה 11:52.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    טוב אני מצטער אם באיזה שהיא צורה הרגשת שאני משתמש באגו שלי אני לא יודע איפה בדיוק למקם את זה בהודעות שרשמתי אבל אם הרגשת כך אז אני מצטער. לא הייתה לי כוונה שהדיון הגלוש לכיוון הזה.
    אני לא נעלבתי,אני מנסה לעזור לך להיות יותר מודע לזה.
    ועדיין לא ענית לי על השאלה...
    האם אתה באמת מצליח ליישם את מה שהיהדות אומרת לגביי דתות אחרות?האם *אתה* מרגיש שהדת שלך יותר טובה מאחרות בגלל שהיהדות משלבת את הגוף והנשמה?אני שואל את דעתך,אני הבנתי את הנקודה שהסברת לי לגביי היהדות.(שאגב היא מעולה,לא כל הדתות ככה)

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני לא נעלבתי,אני מנסה לעזור לך להיות יותר מודע לזה.
    ועדיין לא ענית לי על השאלה...
    האם אתה באמת מצליח ליישם את מה שהיהדות אומרת לגביי דתות אחרות?האם *אתה* מרגיש שהדת שלך יותר טובה מאחרות בגלל שהיהדות משלבת את הגוף והנשמה?אני שואל את דעתך,אני הבנתי את הנקודה שהסברת לי לגביי היהדות.(שאגב היא מעולה,לא כל הדתות ככה)
    לשאלתך אישית אין לי כול בעיה עם דתות אחרות ,אני רואה את האדם כמרכז ולא אם אמונתו היא כך או אחרת ,סה"כ הערכים של כול הדתות הם כמעט וזהים אבל מה שאני לא מוכן לקבל היא דתות קצוניות פנאטיות (אל קאידה) שמשתמשות בדת שלהם לצרוך אלימות.
    אינני רואה את היהדות כדת שהיא מעל דת אחרת לכול אדם יש את התפקיד שלו בעולם ולדת היהודית יש את התפקיד שלה.

היהדות מאוד אוהבת את עמי העולם ,אם תסתכל יש אפילו רצון להתחקות אחר עמי העולם כמו שילד קטן רוצה להתחקות אחרי האח הגדול שלו אך בוא זמנית היהדות סבורה שיש לשמור על השליחות שלה בעולם. היהדות מאוד מכבדת ומעריכה את הדתות האחרות.

מזווית הראיה האישית שלי היהדות אף פעם לא ראתה את עצמה כדת שהיא מעל דת אחרת היא אף פעם לא השתמשה בכוח נגד עם אחר כדי לאלץ אותו בעזרת אלימות להתגייר. במהלך ההיסטוריה היהודים עברו אילוצים כאלה ואחרים להתאסלם או להתנצר (מסעות הצלב מצד הנצרות ותקופת עליית דת האיסלם) יש כאלה שאף שלמו על כך בחייהם.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 14-06-2012 בשעה 22:00.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

המוסלמים הקיצוניים לא שונים בכלום מהדוסים הקיצוניים די לבלבל תמוח.

והיו עמים שגויירו בכוח בהיסטוריה אני ממש לא זוכר איזה אבל אני זוכר שאיזה אחד פה נתן איזה ערך בויקיפדיה על זה...אין לי כוח לחפש תשטויות האלה אבל זה היה.

אה ומה דעתך על הטמבל שאמר שבגלל ההומואים יש רעידות אדמה והם מעכבים תמשיח השמן שלכם? אתה גם מאמין בחרטוטים של הרבנים הנאו נאצים האלה?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-06-2012 בשעה 02:51.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

המוסלמים הקיצוניים לא שונים בכלום מהדוסים הקיצוניים די לבלבל תמוח.

והיו עמים שגויירו בכוח בהיסטוריה אני ממש לא זוכר איזה אבל אני זוכר שאיזה אחד פה נתן איזה ערך בויקיפדיה על זה...אין לי כוח לחפש תשטויות האלה אבל זה היה.

אה ומה דעתך על הטמבל שאמר שבגלל ההומואים יש רעידות אדמה והם מעכבים תמשיח השמן שלכם? אתה גם מאמין בחרטוטים של הרבנים הנאו נאצים האלה?
    טוב אני מרגיש שאני טוחן מים ,יוצא לי לחזור מספר פעמיים על אותם תשובות אז אני יחזור שוב בפעם האחרונה

1) המוסלמים הקיצונים לא שונים מנטורי קרתא (שאינם מיצגים את החברה הדתית) או כול ארגון קיצוני אחר בין אם נוצרי יהודי או מוסלמי שדוגל באלימות. אני יגיד את זה שוב כדי להיות ברור התורה לא דוגלת באלימות ולכן כול אירגון יהודי שמתיימר להיות דתי ודוגל באלימות איננו קשור לדת.

2) כמו שאמרתי אין אף חלק בהיסטוריה שבו היהודים כפו את היהדות שלהם על עם אחר ההפך כיום אדם שבא להתגייר רק מקשים עליו כדי לראות עד כמה הוא באמת רוצה להיות יהודי. היהדות היא לא דת ששואפת להיות כמה שיותר גדולה אחרת כבר הדת היהודית הייתה יכולה למנות מיליארד מאמינים.

3) הרבה אנשים מתבלבלים מה בעצם המשיח. המשיח הוא אדם כמוני וכמוך שתהיה לו חכמה יותר משלמה המלך ודרגת נבואה של משה רבנו לפי המקורות הוא ימלוך על כול העולם בזכות חכמתו הרבה הגויים ירצו שהוא ימלוך עליהם. מסופר שבאותם ימים יהיה מלך אחד על כול העולם לא יהיו גבולות בין מדינות לא היו מלחמות על אדמות ,יהיה מטבע אחד לכול העולם. הרבה אנשים חשובים שהמשיח יעוף באוויר ויהיה כמו סופרמן אבל לא המשיח יהיה כמו אחד האדם
    רק שתהיה לו את החכמה להנהיג את העולם למקום טוב יותר.

4) שההומאים החיו את החיים שלהם בשלום היו לי כמה ידידים הומאים שהיו אחלה אנשים לי זה לא אכפת מה הם עושים למרות שאינני מקבל את שזהו מצב טבעי שגבר שוכב עם גבר. לפי ראיתי ההיסטוריה נע בין קיצוניות אחת לשנייה היום אנחנו בקיצוניות מהצד הזה בעתיד המצב השתנה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 15-06-2012 בשעה 11:02.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

טיילר זה שיש מצידי 2 מיליון "דוסים" שמתנהגים כמו חרא ממש לא הופך אותם למייצגים של הדת היהודית.
    לא צריך להכליל בגלל שמבחינתי אותו דתי מחופש שמתנהג גרוע זה יותר גרוע מחילוני שעושה את אותם הדברים.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נו אז אתם סבבה אני פשוט שונא תקיצוניים שחושבים יותר גרוע מהיטלר ורוצים להשמיד מי שהוא לא חלק מהם (ערבים, הומואים, סודנים [למרות שאני בעד הגירוש] וכו')

השאר דווקא סבבה בעיקר החב''דניקים הם מזה סטלנים כל היום מעשנים באנגים, אקסטות (מאיפה יש להם כוח לקפוץ ככה?) פעם אחד שאל אותי אם יש לי משהו לעשן בשבילו חחחח

ויכול להיות אני המשיח? יש מצב כזה?
    פשוט אני רואה תיורו וכמעט כל פעם עולה על התוצאות ואיזה קבוצה תנצח
    יכול להיות יש לי יכולות נבואה גדולות?
    אני גם יודע איזה קבוצה תקח את היורו אני לא אפרט רק אגיד שזאת הקבוצה הכי חזקה העונה ששיחקה הכי טוב מי שרואה תמשחקים יבין חוצמזה אנלא אפרט

גם עשיתי כסף טוב מווינרים והימורים למינהם
    יכול להיות שאני המשיח אבל רק של החב''דניקים כי הם סטלנים וגמאני מסטול 24\7
    והיטלר היה המשיח של הקיצוניים כי הם כמוהו

מה דעתכם??
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-06-2012 בשעה 15:33.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,719 | הודעות: 8,150,301 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect