כל פעם לפני המחזו אני עצבנית בטירוף ומוציאה את כל הכעסים על אמא שלי ועל החבר שלי, אני רגישה יותר ובוכה מכל שטות ופשוט לא יודעת מה לעשות... האם להשלים עם זה? או שיש דרך להפסיק את זה??
כל פעם לפני המחזו אני עצבנית בטירוף ומוציאה את כל הכעסים על אמא שלי ועל החבר שלי, אני רגישה יותר ובוכה מכל שטות ופשוט לא יודעת מה לעשות... האם להשלים עם זה? או שיש דרך להפסיק את זה??
|
|
פסיכולוגי לחלוטין, זה לא המחזור, זה התסמינים שלו שמפריעים לך וגורמים לך להגיב בצורה כזו, אם זה מאוד קשה לך נסי פשוט להיות בפחות אינטראקציה עם אנשים ולחשוב פעמיים לפני מה שאת מוציאה מהפה שלך, סה"כ כמה ימים מתוך חודש שלם אני סומך עלייך שאת מסוגלת![]()
טוב זה נכון...
תודו שהוא אדיר
אה, דרך אגב-
תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה. זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.
והוא בהחלט צודק למרות שהוא גבר, מה שתיארת נשמע כמו PMS...
אל תיבהלי מהשם, זה משהו ממש נפוץ ומלא בנות סובלות מזה, זה קשור להורמונים נראה לי
קיצר כשאני סבלתי מזה התחלתי לקחת גלולות פליים נגד היריון ומאז כל התסמינים נעלמו (העצבים, הדיכאון, השינוי במצבי הרוח)... אז אם את ממש סובלת לפני המחזור תתייעצי עם הרופא ותבדקי אולי להתחיל לקחת גלולות תהיה אופציה...
אילריה הוא סתם מקנא אל תתייחסי אליו
האמת שחשבתי להתחיל עם גלולות בלי שום קשר... אבל אני בכל מקרה אתייעץ עם רופא... ט'נקס !