אני פשוט רוצה לפרוק כי זאת בעיה. כבר קיבלתי הודעה בפרטי של "את נשמעת לי מאוד נחמדה, פיקאפרית אולי... " או משהו בסגנון, וחשבתי לעצמי שאם מי ששלח את ההודעה היה יודע מי אני- הוא לא היה חושב ככה.
יש לי כמה וכמה בעיות עם "התחלות", ואני פשוט אפרוק אותן כאן, אם לא אכפת לכם:
אני לא מבוגרת, אבל נראית ככה- כבר חשבו שאני סטודנטית, בת 16, מדריכה וכו'. זאת בעיה- פעם הייתי בכנס מד"ב ופנטסיה (אוי כמה שאני אוהבת את זה! אני בעסק מאז גיל חמש, כשהתחלתי לשחק D&D), ופגשתי שם איזה מישהו- התחלנו לדבר, ממש נחמד, חשבתי אפילו לנסות עליו איזה שיטה מהפורום- עד שהגענו לנושא של הגיל- הוא היה מופתע מהגיל שלי, ואני הייתי מופתעת מהגיל שלו (גם הוא נראה יותר מבוגר ממה שהוא, רק שאצל בנים זה לא בעייתי), והדבר היחיד שיצא זה שיחה נעימה וחכמה.
אנשים אוהבים אותי בגלל החכמה- אני לא ממש יפה. זה לא שאני נראית כמו איזה גועל נפש, אבל אני לא חתיכה. כבר קרה שדיברתי עם אנשים וזה השפיע על איכות השיחה (אידיוטים, אם לומר את האמת- מה היופי אומר?)
אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי- נשבר לי הלב כבר פעמיים אז אני נזהרת מפיקאפ, כבר נכתבו התעודות אז אין לי טעם להשקיע בלימודים, אני עוד לא מצאתי מקום להדריך בו בחופש הגדול- וכרגע החיים שלי הם בזבוז של זמן.
אני חכמה, ואף אחד לא מתעסק איתי ככה סתם- ערסים עוקפים אותי ברחוב רק כדי לא להציק לי בטעות !
זה משפיע עליי, ממש!
וכרגע פרקתי את כל הסיבות שבגללן אני רק ידידה של מלא, ולא חברה של אחד (כן- הקטע הרע בזה שלא מתעסקים איתי זה שלא יוצא לי להכיר מישהו חמוד שרוצה יותר מידידות). יש לכם איזשהו טיפ כדי לעזור לי להיות יותר מידידה?

ציטוט ההודעה