קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי almog290 בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 30-05-2011, 23:55
  2. [סקר] איזה חברה הכי טובה?
    על ידי VodkanonStop בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-06-2008, 13:26
  3. דיון רשמי -אחת ולתמיד איזה חברה לדעתכם הכי טובה
    על ידי ~HaGaY~ בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-10-2007, 16:11
  4. |פרסום|חברה הכי טובה.!+!
    על ידי owNCounter בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-02-2007, 16:36
  5. איזו חברה הכי טובה
    על ידי מתיתיהו בפורום סקרים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 23:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

איכשהו- יצאתי חברה הכי טובה וגמרנו

משתמש מתחיל האוואטר של אילריה
    שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

ברירת מחדל איכשהו- יצאתי חברה הכי טובה וגמרנו

אני פשוט רוצה לפרוק כי זאת בעיה. כבר קיבלתי הודעה בפרטי של "את נשמעת לי מאוד נחמדה, פיקאפרית אולי... " או משהו בסגנון, וחשבתי לעצמי שאם מי ששלח את ההודעה היה יודע מי אני- הוא לא היה חושב ככה.
    יש לי כמה וכמה בעיות עם "התחלות", ואני פשוט אפרוק אותן כאן, אם לא אכפת לכם:

אני לא מבוגרת, אבל נראית ככה- כבר חשבו שאני סטודנטית, בת 16, מדריכה וכו'. זאת בעיה- פעם הייתי בכנס מד"ב ופנטסיה (אוי כמה שאני אוהבת את זה! אני בעסק מאז גיל חמש, כשהתחלתי לשחק D&D), ופגשתי שם איזה מישהו- התחלנו לדבר, ממש נחמד, חשבתי אפילו לנסות עליו איזה שיטה מהפורום- עד שהגענו לנושא של הגיל- הוא היה מופתע מהגיל שלי, ואני הייתי מופתעת מהגיל שלו (גם הוא נראה יותר מבוגר ממה שהוא, רק שאצל בנים זה לא בעייתי), והדבר היחיד שיצא זה שיחה נעימה וחכמה.

אנשים אוהבים אותי בגלל החכמה- אני לא ממש יפה. זה לא שאני נראית כמו איזה גועל נפש, אבל אני לא חתיכה. כבר קרה שדיברתי עם אנשים וזה השפיע על איכות השיחה (אידיוטים, אם לומר את האמת- מה היופי אומר?)

אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי- נשבר לי הלב כבר פעמיים אז אני נזהרת מפיקאפ, כבר נכתבו התעודות אז אין לי טעם להשקיע בלימודים, אני עוד לא מצאתי מקום להדריך בו בחופש הגדול- וכרגע החיים שלי הם בזבוז של זמן.

אני חכמה, ואף אחד לא מתעסק איתי ככה סתם- ערסים עוקפים אותי ברחוב רק כדי לא להציק לי בטעות !
    זה משפיע עליי, ממש!

וכרגע פרקתי את כל הסיבות שבגללן אני רק ידידה של מלא, ולא חברה של אחד (כן- הקטע הרע בזה שלא מתעסקים איתי זה שלא יוצא לי להכיר מישהו חמוד שרוצה יותר מידידות). יש לכם איזשהו טיפ כדי לעזור לי להיות יותר מידידה?
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-
    תפסיקו עם השטויות של ההומופוביה.
    זה שאני אוהבת אנשים בלי קשר למגדר שלהם לא משנה את העובדה שאני בת אדם.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שמעי, כמו שאני לא מרחם על אף אחד פה בפורום, אני לא מתכוון לרחם גם עלייך.
    בנים נמשכים לבנות דבר ראשון בגלל היופי. כדי שנוכל לזיין בחורה אנחנו רוצים שהיא תמשוך אותנו מינית- זאת אומרת ביופי שלה. כדי שנוכל לצאת עם בחורה אנחנו רוצים שהיא גם תמשוך אותנו, אבל אנחנו יותר מעדיפים שהיא תיהיה מעניינת, חכמה מצחיקה ואנא אערף..כל התכונות האלה שכל אחד ואחת רוצים.

אם את רוצה גבר שיהיה לך בתור יזיז- את צריכה פשוט קצת יותר להשקיע בעצמך מבחינת יופי (שימי את כל מייק-אפ שמייקאפ שלכן..זה עושה את שלו) ולהתנהג עם אותו הגבר בצורה יותר מינית ויותר פלרטטנית מאשר עם כל ידיד אחר שלך. איך בדיוק? אם את יושבת לידו ואת שמה לב שהוא לא נרתע ממך או מרגיש איתך בנח או אפילו בא לו עלייך..את יכולה לשים על הרגל שלו את היד שלך או משהו בסגנון..תעשי צעד יותר "פולשני" לתחום הנח שלו מאשר סתם יד על הכתף.

אם את רוצה גבר בתור חבר- זה כבר סרט אחר לגמרי..את זה אני ישאיר לחברה האחרים פה בפורום..אני אישית לא בעניין לחברה כרגע..עדיף שאני את הדעות שלי לתחום הזה, ישמור לעצמי.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

לא הבנתי אותך. מה הבעיה שלך? מה את רוצה לעשות?
    אולי הבעיה היא לא בך, אלא אלה שאת מסתובבת איתם?

תסבירי את עצמך יותר טוב.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי אילריה צפיה בהודעה
    אני פשוט רוצה לפרוק כי זאת בעיה. כבר קיבלתי הודעה בפרטי של "את נשמעת לי מאוד נחמדה, פיקאפרית אולי... " או משהו בסגנון, וחשבתי לעצמי שאם מי ששלח את ההודעה היה יודע מי אני- הוא לא היה חושב ככה.
    יש לי כמה וכמה בעיות עם "התחלות", ואני פשוט אפרוק אותן כאן, אם לא אכפת לכם:

אני לא מבוגרת, אבל נראית ככה- כבר חשבו שאני סטודנטית, בת 16, מדריכה וכו'. זאת בעיה- פעם הייתי בכנס מד"ב ופנטסיה (אוי כמה שאני אוהבת את זה! אני בעסק מאז גיל חמש, כשהתחלתי לשחק D&D), ופגשתי שם איזה מישהו- התחלנו לדבר, ממש נחמד, חשבתי אפילו לנסות עליו איזה שיטה מהפורום- עד שהגענו לנושא של הגיל- הוא היה מופתע מהגיל שלי, ואני הייתי מופתעת מהגיל שלו (גם הוא נראה יותר מבוגר ממה שהוא, רק שאצל בנים זה לא בעייתי), והדבר היחיד שיצא זה שיחה נעימה וחכמה.

אנשים אוהבים אותי בגלל החכמה- אני לא ממש יפה. זה לא שאני נראית כמו איזה גועל נפש, אבל אני לא חתיכה. כבר קרה שדיברתי עם אנשים וזה השפיע על איכות השיחה (אידיוטים, אם לומר את האמת- מה היופי אומר?)

אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי- נשבר לי הלב כבר פעמיים אז אני נזהרת מפיקאפ, כבר נכתבו התעודות אז אין לי טעם להשקיע בלימודים, אני עוד לא מצאתי מקום להדריך בו בחופש הגדול- וכרגע החיים שלי הם בזבוז של זמן.

אני חכמה, ואף אחד לא מתעסק איתי ככה סתם- ערסים עוקפים אותי ברחוב רק כדי לא להציק לי בטעות !
    זה משפיע עליי, ממש!

וכרגע פרקתי את כל הסיבות שבגללן אני רק ידידה של מלא, ולא חברה של אחד (כן- הקטע הרע בזה שלא מתעסקים איתי זה שלא יוצא לי להכיר מישהו חמוד שרוצה יותר מידידות). יש לכם איזשהו טיפ כדי לעזור לי להיות יותר מידידה?
    אולי תכניסי יותר דברים שטותיים לשיחות שלך ולתנהגות?
    אני לא מדבר על ילד מוגבל שצוחק כמו מפגר באמצע הרחוב מחבר שלו שהחליק על בננה, אני מדבר על סתם שטויות ודברים זורמים.
    אולי את אובר חכמה, ואת לא בענייני צחוקים ושטויות.
    לפעמים סתם תגידי דברים מפגרים סתם תעשי צחוקים זה תמיד עוזר ואני אישית תמיד מופתע לגלות צד זורם במישהי זה מדליק לדעת שהיא לא מקובעת כמו כל הבנות. זה ישר מעביר אותה לראש העדיפיות.

מה עם דברים מיניים?
    תתחילי לדבר או לדבר בצחוק עקיף כזה על סקס פה ושם, לא ביג דיל כי בכל זאת את כבר לא בת 15 אבל אצלינו אישית הבנות חזקות בקטע של בדיחות סקס ובדיחות שחורות של מין, זה תמיד מצחיק ומראה צד אחר ולא של "הילדה הטובה שהיא הידידה של כולם".

וואלה יודעת מה, אולי את לא "ידידה" של כולם כמו שאת חושבת.
    אולי יש אחד מתוך כל הידידים האלה שכן דלוק עליך ומפחד להתחיל איתך כי את באמת חכמה ואולי מראה קצת רמה גבוהה מידי והוא חושב שהוא לא יתאים לרמה הזאת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

אל תתייאשי, זה שאת אומרת שאת "לא ממש יפה" זה לא אומר בכלל שאף אחד לא יהיה איתך,
    תשקיעי בעצמך, תתאפרי, אפילו אם את קצת מלאה תלכי להליכה פעמיים - שלוש בשבוע, אם את יכולה כמה ימים רצוף עוד יותר טוב !
    והכי חשוב תחיי את החיים שלך, אל תתעסקי ב "למה ככה" ו "למה אין לי חבר" עם הזמן הכל יסתדר תאמיני לי או בטווח הקרוב או הרחוק,
    מה שבטוח שזה יסתדר בעזרת השם, דעי לך האהבה תבוא לבד, לא צריך לגרום לה לבוא, היא פשוט תגיע.
    ברגע הכי לא צפוי, אבל תגיע.

בהצלחה.

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    And I'll never be what They wanted me to be. קשה להיות שונה, אבל היושר העצמי שווה את הכאב.

....
    נערך לאחרונה על ידי אילריה; 17-06-2012 בשעה 21:58.
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אולי תכניסי יותר דברים שטותיים לשיחות שלך ולתנהגות?
    אני לא מדבר על ילד מוגבל שצוחק כמו מפגר באמצע הרחוב מחבר שלו שהחליק על בננה, אני מדבר על סתם שטויות ודברים זורמים.
    אולי את אובר חכמה, ואת לא בענייני צחוקים ושטויות.
    לפעמים סתם תגידי דברים מפגרים סתם תעשי צחוקים זה תמיד עוזר ואני אישית תמיד מופתע לגלות צד זורם במישהי זה מדליק לדעת שהיא לא מקובעת כמו כל הבנות. זה ישר מעביר אותה לראש העדיפיות.

מה עם דברים מיניים?
    תתחילי לדבר או לדבר בצחוק עקיף כזה על סקס פה ושם, לא ביג דיל כי בכל זאת את כבר לא בת 15 אבל אצלינו אישית הבנות חזקות בקטע של בדיחות סקס ובדיחות שחורות של מין, זה תמיד מצחיק ומראה צד אחר ולא של "הילדה הטובה שהיא הידידה של כולם".

וואלה יודעת מה, אולי את לא "ידידה" של כולם כמו שאת חושבת.
    אולי יש אחד מתוך כל הידידים האלה שכן דלוק עליך ומפחד להתחיל איתך כי את באמת חכמה ואולי מראה קצת רמה גבוהה מידי והוא חושב שהוא לא יתאים לרמה הזאת.
    בכללי אני עושה את הדברים האלה ממילא..
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    אל תתייאשי, זה שאת אומרת שאת "לא ממש יפה" זה לא אומר בכלל שאף אחד לא יהיה איתך,
    תשקיעי בעצמך, תתאפרי, אפילו אם את קצת מלאה תלכי להליכה פעמיים - שלוש בשבוע, אם את יכולה כמה ימים רצוף עוד יותר טוב !
    והכי חשוב תחיי את החיים שלך, אל תתעסקי ב "למה ככה" ו "למה אין לי חבר" עם הזמן הכל יסתדר תאמיני לי או בטווח הקרוב או הרחוק,
    מה שבטוח שזה יסתדר בעזרת השם, דעי לך האהבה תבוא לבד, לא צריך לגרום לה לבוא, היא פשוט תגיע.
    ברגע הכי לא צפוי, אבל תגיע.

בהצלחה.
    הליכה זה לקוקסינלים. ריצה + תפריט תזונה טוב יעשו את העבודה בצורה הרבה אבל הרבה יותר יעילה.
    הליכה זה לכונפות שלא רוצות לרוץ כי זה "קשה". בכייניות מטומטמות שאני מקווה שרק ישמינו עד שיהיו תפוח אדמה מהלך.

בכללי אני ממליץ לכם לרוץ, בחיאת לפעמים אני נחנק לא בגלל שאני מתאמץ אלא בגלל איך שחלק מהאנשים הולכים.
    ....
    תעני על ההודעה שלי.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    איה
    לייקים
    54
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    הליכה זה לקוקסינלים. ריצה + תפריט תזונה טוב יעשו את העבודה בצורה הרבה אבל הרבה יותר יעילה.
    הליכה זה לכונפות שלא רוצות לרוץ כי זה "קשה". בכייניות מטומטמות שאני מקווה שרק ישמינו עד שיהיו תפוח אדמה מהלך.

בכללי אני ממליץ לכם לרוץ, בחיאת לפעמים אני נחנק לא בגלל שאני מתאמץ אלא בגלל איך שחלק מהאנשים הולכים.

תעני על ההודעה שלי.
    קודם כל, אתה צודק באופן חלקי- נכון, צריך פעילות גופנית ותזונה נכונה. אבל אפשר גם ללכת, אתה יודע. אני לא טיפוס שממהר.
    תודו שהוא אדיר

אה, דרך אגב-

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

קודם כל, אתה צודק באופן חלקי- נכון, צריך פעילות גופנית ותזונה נכונה. אבל אפשר גם ללכת, אתה יודע. אני לא טיפוס שממהר.
    ללכת זה הרבה פחות יעיל. יאללה אילריה להזיז ת'טוסיק.

אני שונא לעשות את זה כי זה ממש לא קשור לנושא אבל בבקשה אל תכניס לאנשים שטויות לראש, במיוחד אם אתה בעצמך לא סגור ב100% על מה אתה מדבר

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אני שונא לעשות את זה כי זה ממש לא קשור לנושא אבל בבקשה אל תכניס לאנשים שטויות לראש, במיוחד אם אתה בעצמך לא סגור ב100% על מה אתה מדבר
    אני כן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אילריה,
    לפי מה שקראתי ניראה שהבעיה שלך זה חוסר אמונה בעצמך.
    אמרו את זה מעליי, ואני אחזק. תשקיעי בעצמך.
    לכי עם חברה טובה לקניון ותקני בגדים יפים, אל תפחדי להוציא סכומים נכבדים, קני מה שאת אוהבת ומה שתרגישי בו הכי נוח וטוב.
    לכי למכון כושר או שתעשי ספורט, אמרת שאת לא חתיכה? את יודעת איך אפשר לפתור את זה.
    תסתכלי על הדברים החיוביים, יש לך תחביבים מסויימים, גם אם הם לא נחשבים בעיני כמה אנשים למשהו מעניין ומרתק, את אוהבת את זה! אני לא רואה סיבה שלא תעשי את הדברים שאת מתחברת אליהם באמת.

מחשבות בונות מציאות, בטח שמעת את המשפט הזה כבר.
    אם את בשיחה עם בנאדם, לצורך העניין מישהו שאת מעוניינת בו - ומה שעובר לך בראש זה "אני לא יפה מספיק כדי שהוא יזרום איתי לשיחה אמיתית וכייפית" זה לא יקרה. את לא מה שאת חושבת שאת. יש משפט יפה: "אתה לא מה שאתה חושב שאתה, אתה לא מה שאחרים חושבים שאתה. אתה מה שאתה חושב שאחרים חושבים שאתה."

אני בטוח שבקרוב תצליחי למצוא מישהו, המטרה הראשונה שלך זה להרגיש טוב עם עצמך. את בטח פגשת את האנשים האלה שנראים לא הכי משהו(גם בנים וגם בנות) אבל יש מסביבם הילה כזאת, כי הם מאוד בטוחים בעצמם ושלמים עם עצמם. לא מעניין אותם מה שאחרים חושבים כי הם יודעים שהם בסדר ומרגישים הכי הכי בנוח בעולם. זאת השאיפה שלך.
    תיהי שלמה עם עצמך, ותרגישי בנוח.בהצלחה!!!!!

תתפלא אחי, ריצה זו פעילות שדופקת את הברכיים. פזיוטרפיסטים ואורטופדים ממליצים לעשות 3-4 הליכות בשבוע של חצי שעה לכל אחת. זו הפעילות האידיאלית לבריאות.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    תתפלא אחי, ריצה זו פעילות שדופקת את הברכיים. פזיוטרפיסטים ואורטופדים ממליצים לעשות 3-4 הליכות בשבוע של חצי שעה לכל אחת. זו הפעילות האידיאלית לבריאות.
    אני רוצה לראות את המחקרים האלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אני רוצה לראות את המחקרים האלה.
    אז תחפש. אני שמעתי את זה מכמה בעלי מקצוע בתחום. אני בטוח שאם תעשה איזה חיפוש בכל מני מאמרים של אוניברסיטאות שבדקו את הנושא תמצא.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,598 | הודעות: 8,151,180 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect