|
|
כשאנשים יבינו שכדי להצליח בפיקאפ אתה צריך להיות צ'ארמר ,לעשות הופעה , להיות אחד ויחיד , ולא להיות מוזר חסר ביטחון שזורק שורות קסם , ילך להם יותר טוב עם הבנות בארץ .
אל תאשימו את הבנות בחוסר הרמה שלכם בפיקאפ..
ואללה תודה רבה חבר'ה על כל התגובות!!!!!
אני חושב שהבנתי למה אתם מתכוונים ואני מקווה ליישם את זה![]()
מסכים עם כל מה שנאמר פה בגדול.. וGAMA אני די חולק עלייך לי ברור שצריך לדפוק הופעה ולהיות מיוחד ועדיין אני חושב שהבנות פה יותר גרועות מכל מקום אחר בעולם... מניסיון אלה שלא עושות עניין מסקס בארץ בדרך כלל נראות כמו חרא והן לא בחורות איכותיות אין פשוט מצב כזה, 90 אחוז מהבנות פה חשות בר רפאלי על כלום גם אם הן סתם שמנות ומגעילות במקום להגיד תודה בכלל שבחור כמוני יורק לכיוון שלהן, הן מסננות, היחידות שזורמות יחסית בקלות חוץ מהגועל נפש זה בנות חמודות באופי וגם נראות די סבבה אבל הן לא נמצאות בכל מקום לרוב זה הפרחות או הסנוביות (שמבחינת נפנופים זה בערך אותו דבר אלא אם כן אתה ערס) יש לי חברים שהם תותחים עם בנות ועדיין אני רואה שלפעמים הם מתחילים ובנות מנפנפות אותם כמו כלום, נגיד סתם דוגמא "הוא:לאן אתן יוצאות היא:מה אכפת לך? הוא:טוב לכי זדייני בקיצר חחחח" וזה בנאדם שיש לי דיבור והוא יודע גם מה לעשות עם הידיים, אם הבנאדם היה בחו"ל והיתה לו את האנגלית שלי כנראה לא היה לו זמן לחיות מרוב כמה שהוא היה מזיין.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 19-06-2012 בשעה 05:05.
הבנות פה פשוט יותר שמרניות זה עניין של מסורת.
אבל המצב לא כזה גרוע כמו שאנשים פה מציגים אותו , מעבר לזה , אפשר לראות את זה הפוך , תיהיה טוב עם הבנות פה בארץ , ובחו"ל אתה אגדה.
אין גם "קהילות סגורות" זה לא כת השטן כאן ולא כנופיית הפיקאפרים של הארץ הקדושה.
אתה תיתקל בכל מקום שכזה בדברים החרושים והמאוסים והזייני שכל של הפורומים יגיעו לכל מקום,
עד לפני יותר מחצי שנה הפורום הזה היה מלא בדברים חכמים וטובים, עכשיו הוא הפך בדיוק למקום שורץ החנונים כמו הקהילה השניה.
אנשים תותחים לא מגיעים לפיקאפ בטעות, מי שמגיע לפיקאפ הוא בנאדם שמקליד בגוגל "איך להתחיל עם בנות" ומי שמקליד את זה בגוגל סימן שהוא נמצא בבעיה חברתית קשה.
זה קשה לשמוע ת'אמת,
האלפות הטבעיים לא יודעים מה זה פיקאפ או סתם שמעו את זה ממישהו ושמו על זה זין, הם מתנהגים לפי החוקים של עצמם.
האלפות של אטרף, הולכים לפי החוקים שאנחנו מכתיבים להם כאן.
אם מחר אני אכתוב חצי עמוד על "אף פעם אל תחייך כשאישה מדברת אליך כי זה יכניס אותך אוטומתית לאיזור ידידות וחשיפת השיניים ועיוות השפתיים מציג לה בתת מודע שאתה לא מעונין בה מינית" ועוד כאלה דברים שנשמעים חכמים אבל בעצם בולשיט,
אל תתפלא אם תראה עוד חצי שנה ילדים בעזריאלי שמסתובבים בלי חיוך על הפנים כי הם חושבים שזה מה שיגרום להם לזיין.
ריבוי האוכלסיה גדול בגלל הדוסים החרמנים והערבים.
בעיקרון המצב בארץ מאוד קשה,
הערסים כאן השתלטו על הפרחות.
כל כוסית שנייה נהיית פרחה ככה שזאת בעיה..
אממ נורמליות בדר"כ נמצאות במינון נמוך או בחבורות.
חנונים במחשבים.
הנורמלים הגברים טסים מפה.
אפשר לדבר על המצב בארץ,
הבעיה שאין מצב. אין כלום.
שמרניות? אתה רציני?
תאמין לי שיהיה להן את הרגע המושלם הן ישתרללו פי 50 מכל כוכבת פורנו שתביא לי. פי 50 בסרטון GANGBANG הכי פרוע שתביא לי.
מסורת בזין שלי - כל אחד במדינה הזאת אומר שהוא יהודי מאמין וקדוש בתאכלס הדבר הכי קדוש שהם עושים זה לשמור כיפור אבל אם תשאל אותם מה הם עשרת הדברות הם לא ידעו.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לא יודע איזה בנות אתה מכיר ...
שום בחורה לא קדושה , אמרתי שאתה צריך כישורים מסויימים כדי להביא אותם(בנות איכותיות ,שלרוב קצת יותר שמרניות), למצב הזה ,ואני די בטוח שאלה הן הבנות שפותח ההודעה מתכוון אליהן , כמובן שיש את ה HB5 ומטה שישמחו לקפוץ למיטה עם כל מי שנמצא בדרכן , במידה ואנחנו מדברים עליהם , תודיעו לי.
טוב אז מהתחלה... GAMA אני אישית לא תותח עם בנות פה בארץ אבל יודע לנצל מצבים מה שנקרא ויודע לזהות דברים והשתפרתי בהמוןן לעומת מה שהייתי... ואני עדיין מאמין בלי להשוויץ שאם אני מגיע לחו"ל אז בהחלט אני יכול להפוך שם לאגדה חח ככה שיש משהו במה שאתה אומר אבל המצב הוא שאני כרגע נמצא בארץ אלוהים יודע עד מתי אז צריך להסתדר עם מה שיש.
OP אני חושב בדיוק כמוך 1 ל1 רק שתדע ולדעתי מי שחושב אחרת הוא עיוור.
SHINTEN, אני לא ישקר יש בנות באמת שהן יותר זונות מכוכבות פורנו בגלל שאת כל מה שהן עושות הבנות האלו יעשו בחינם והן יזרמו חופשי על אורגיות ועל זרגים מכל עבר, אבל כמו שGAMA רשם זה הבנות המגעילות שנמצאות בדירוג של מתחת ל0 לדעתי, כל השאר עושות פוזות ומשחקות אותה קשות להשגה למרות שהאבסורד הוא שאחרי זה תשמע מאחד החברים שלך שהיא אחת המזדיינות חחח.
הכל בא עם ניסיון.מנסיון...
בנות איכותיות = בנות עם סטנדרטים גבוהים, ושווה את הסטנדרטים האלה. (כוסית שלא זורמת עם כל אחד, בשפה פשוטה יותר)