חי בסרט אתה מושפע מסרטים הוליודים לך לישון אתה צריך משפחה שם כדי שהכל ילך לך
חי בסרט אתה מושפע מסרטים הוליודים לך לישון אתה צריך משפחה שם כדי שהכל ילך לך
|
|
אם אתה עובד בארץ בחברה, שיש אותה גם בארצות הברית ואתה ממש טוב הם יכולים לבקש ממך לעבוד שם, והם ממנים לך את הבית שם ואת הכל.
ואז אחרי כמה שנים אתה יכול לבקש שם אזרחות וזהו.
Mes Que Un Club
קודם כל מזל טוב
ואל תלך לשם בגיל הזה
כי אתה מאוד מאוד מאוד צעיר ואתה חייב ללמוד יותר אנגלית בשביל להסתדר שם
ואתה לא יכול פשוט סתם ככה לטוס לארה"ב ולקנות דירה
אתה צריך להתחתן עם מישהי מאמריקה או כרטיס ויזה ירוקה או משהו כזה ( הכרטיס זה בעצם הזכות שלך לגור בארה"ב )
ולבד אתה לא תצליח בגיל הזה
מאיפה תביא כסף לדירה לאוכל לשתייה ?
אני יודע שהמצב בארץ קשה ושאתה בטח מבואס לעשות צבא אבל ארה"ב זה עוד מוקדם בשביל הגיל שלנו
אני אומר תחכה אחרי צבא
ורק שתדע אתה לא חייב לעשות צבא....אתה יכול לעשות שירות לאומי שזה שנה או שנתיים שבהם אתה תורם למדינה ומתנדב או משהו כזה.....
בעיקרון לא כדאי בגיל הזה ובטח שלא לבד אבל אחרי הצבא זה אחלהאפילו אם זה רק טיול של חצי שנה
תהנה ומזל טוב
אם תצטרך עוד משהו תגיד![]()
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 23-06-2012 בשעה 02:42.
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 23-06-2012 בשעה 02:35.
בן אדם שנמצא לבדו והוא בין הגילאים 15 - 16 יתקשה לחיות לבד בכל מקום ובעיקר בארה"ב ...
ספוילר:
תודה..אני לא מתכוון לקנות בית חח..אני רוצה לאיזה מקום קליטה או מה שיש שם..ואני רוצה לטוס כי אם אני עובר לפני 16 אני לא יעשה צבא שזה מבחינתי 3 שנים חשובות..כי כל מה שאני עושה זה רק ספורט והכל ואני רוצה את הזמן הזה שאני צעיר...אני רוצה אחרי לימודים ללמוד בסין קונג פה 2 סוגים..לפחות 4-5 שנים סך הכל ואז אמריקה להוציא אזרחות...(סין אני יעה חצי שנה ועוד פעם..ועוד פעם אמריקה אני מעדיף להוציא אזרחות לפני..)
אם אני לא מספיק להוציא אזרחות לפני 16 אני חייב לעשות צבא?ואני לא רוצה להשתמט כי יש לי פה משפחה ואני רוצה לחזור לפה לפעמים..ואני גם לא בטוח עדיין אבל אני מעדיף שלא לצאת מהצווא פרופיל 21 על כאילו דיכאון ומחשבות אובדניות וכאלה..כי אולי זה יידפוק לי דברים..
*חבר שלי הגיד מועמדות למין מחנה כדורגל כזה..בצרפת ואם הוא מתקבל הוא עובר לשם לתמיד והוא לבד בלי הורים..
הוא לומד שם בבית ספר יהודי והוא ישן באכסנייה של המחנה
אשמח לעוד תגובה שלך!
נערך לאחרונה על ידי mrmastergoku; 23-06-2012 בשעה 12:39.
סליחה על הדאבל רציתי להגיב לו גם..אם זה לא מקובל אני מבקש רק למחוק ולא לנעול הכל.תודה.
אני רוצה לעשות את זה בגלל שאני קודם רוצה ללמוד בסין קונג פו..וכולם שם מתחילים בגיל4 אז 21?אין מצב !אני כבר בלי מזל חח שלא התחלתי בגיל 4 אז אחרי הלימודים הכי מוקדם שאפשר ואני יעשה הכל!
ואחרי שאני אהיה שם כמה שנים לומד..(בלי אזרחות..יעשה חצי שנה שם ויחזור..חצי שנה ויחזור..)
אני אכנס לעולם הקולנוע..ומישראל אין איפה להתחיל..לפחות בתור מה שאני רוצה..ופרסום רגיל אני יכול לקבל פרוטקציה לקבל פרוטקציה כי יש לי ידידה טובה מאוד שמשחקת..לא הרבה בטלוויזיה אבל פסטיגלים והצגות המון..אבל אין לי מה להתפרסם פה זה יבזבז לי המון זמן ואני אמרתי כבר שאני לא מוכן להפסיד שניה!
נערך לאחרונה על ידי mrmastergoku; 23-06-2012 בשעה 13:06.