קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] פיקאפ בארץ
    על ידי SubText בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2011, 19:33
  2. [דיון] זה כולכך גרוע שכול פורום שצץ בארץ פותח פורום על פיקאפ!!!
    על ידי The-Legend בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 30-06-2010, 18:23
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:49
  4. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 13:25
  5. החל משנה הבאה - הגבלה של 3 זרים על המגרש בארץ
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 14:04
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

פיקאפ בארץ - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    א. גברים בארץ מזיינים. עובדה שקצב ריבוי האוכלוסיה בארץ יותר גבוה מאשר באירופה. אז כן אפשר ללמוד את זה.

ב. המהות של פיקאפ זה ללמוד מגברים שמצליחים עם נשים, באותם התנאים שאתה נמצא בהם (זאת אומרת בארץ). תלמד איך הגברים המצליחים עושים את זה, ותתחיל להצליח גם.

ג. האנשים שבאמת טובים בפיקאפ ויכולים ללמד אותך על סמך נסיון אישי והצלחות קבועות לא גולשים בפורומים הזה. יש להם קהילות סגורות שהם לא מכניסים לשם כל מיני ילדים שאוהבים לזיין בשכל, כמו מה שקורה בפורום הזה. אז אל תצפה ללמוד כאן משהו ענייני. אתה בסה"כ תיתקל כאן בחומרים ממוחזרים, חרושים, שהכותב כנראה יודע אותם רק ברמה התאורטית. כמו שאמרתי, התותחים לא גולשים כאן.
    היית צריך לעצור אחרי זה

2. קישורים ממומנים

כשאנשים יבינו שכדי להצליח בפיקאפ אתה צריך להיות צ'ארמר ,לעשות הופעה , להיות אחד ויחיד , ולא להיות מוזר חסר ביטחון שזורק שורות קסם , ילך להם יותר טוב עם הבנות בארץ .
    אל תאשימו את הבנות בחוסר הרמה שלכם בפיקאפ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואללה תודה רבה חבר'ה על כל התגובות!!!!!
    אני חושב שהבנתי למה אתם מתכוונים ואני מקווה ליישם את זה

מסכים עם כל מה שנאמר פה בגדול.. וGAMA אני די חולק עלייך לי ברור שצריך לדפוק הופעה ולהיות מיוחד ועדיין אני חושב שהבנות פה יותר גרועות מכל מקום אחר בעולם... מניסיון אלה שלא עושות עניין מסקס בארץ בדרך כלל נראות כמו חרא והן לא בחורות איכותיות אין פשוט מצב כזה, 90 אחוז מהבנות פה חשות בר רפאלי על כלום גם אם הן סתם שמנות ומגעילות במקום להגיד תודה בכלל שבחור כמוני יורק לכיוון שלהן, הן מסננות, היחידות שזורמות יחסית בקלות חוץ מהגועל נפש זה בנות חמודות באופי וגם נראות די סבבה אבל הן לא נמצאות בכל מקום לרוב זה הפרחות או הסנוביות (שמבחינת נפנופים זה בערך אותו דבר אלא אם כן אתה ערס) יש לי חברים שהם תותחים עם בנות ועדיין אני רואה שלפעמים הם מתחילים ובנות מנפנפות אותם כמו כלום, נגיד סתם דוגמא "הוא:לאן אתן יוצאות היא:מה אכפת לך? הוא:טוב לכי זדייני בקיצר חחחח" וזה בנאדם שיש לי דיבור והוא יודע גם מה לעשות עם הידיים, אם הבנאדם היה בחו"ל והיתה לו את האנגלית שלי כנראה לא היה לו זמן לחיות מרוב כמה שהוא היה מזיין.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 19-06-2012 בשעה 05:05.

הבנות פה פשוט יותר שמרניות זה עניין של מסורת.
    אבל המצב לא כזה גרוע כמו שאנשים פה מציגים אותו , מעבר לזה , אפשר לראות את זה הפוך , תיהיה טוב עם הבנות פה בארץ , ובחו"ל אתה אגדה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Gama צפיה בהודעה
    אבל המצב לא כזה גרוע כמו שאנשים פה מציגים אותו , מעבר לזה , אפשר לראות את זה הפוך , תיהיה טוב עם הבנות פה בארץ , ובחו"ל אתה אגדה.
    "קשה באימונים קל בקרב" זאת הטענה?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    א. גברים בארץ מזיינים. עובדה שקצב ריבוי האוכלוסיה בארץ יותר גבוה מאשר באירופה. אז כן אפשר ללמוד את זה.

ב. המהות של פיקאפ זה ללמוד מגברים שמצליחים עם נשים, באותם התנאים שאתה נמצא בהם (זאת אומרת בארץ). תלמד איך הגברים המצליחים עושים את זה, ותתחיל להצליח גם.

ג. האנשים שבאמת טובים בפיקאפ ויכולים ללמד אותך על סמך נסיון אישי והצלחות קבועות לא גולשים בפורום הזה. יש להם קהילות סגורות שהם לא מכניסים לשם כל מיני ילדים שאוהבים לזיין בשכל, כמו מה שקורה בפורום הזה. אז אל תצפה ללמוד כאן משהו ענייני. אתה בסה"כ תיתקל כאן בחומרים ממוחזרים, חרושים, שהכותב כנראה יודע אותם רק ברמה התאורטית. כמו שאמרתי, התותחים לא גולשים כאן.
    אין גם "קהילות סגורות" זה לא כת השטן כאן ולא כנופיית הפיקאפרים של הארץ הקדושה.
    אתה תיתקל בכל מקום שכזה בדברים החרושים והמאוסים והזייני שכל של הפורומים יגיעו לכל מקום,
    עד לפני יותר מחצי שנה הפורום הזה היה מלא בדברים חכמים וטובים, עכשיו הוא הפך בדיוק למקום שורץ החנונים כמו הקהילה השניה.

אנשים תותחים לא מגיעים לפיקאפ בטעות, מי שמגיע לפיקאפ הוא בנאדם שמקליד בגוגל "איך להתחיל עם בנות" ומי שמקליד את זה בגוגל סימן שהוא נמצא בבעיה חברתית קשה.

זה קשה לשמוע ת'אמת,
    האלפות הטבעיים לא יודעים מה זה פיקאפ או סתם שמעו את זה ממישהו ושמו על זה זין, הם מתנהגים לפי החוקים של עצמם.
    האלפות של אטרף, הולכים לפי החוקים שאנחנו מכתיבים להם כאן.

אם מחר אני אכתוב חצי עמוד על "אף פעם אל תחייך כשאישה מדברת אליך כי זה יכניס אותך אוטומתית לאיזור ידידות וחשיפת השיניים ועיוות השפתיים מציג לה בתת מודע שאתה לא מעונין בה מינית" ועוד כאלה דברים שנשמעים חכמים אבל בעצם בולשיט,
    אל תתפלא אם תראה עוד חצי שנה ילדים בעזריאלי שמסתובבים בלי חיוך על הפנים כי הם חושבים שזה מה שיגרום להם לזיין.

ריבוי האוכלסיה גדול בגלל הדוסים החרמנים והערבים.

בעיקרון המצב בארץ מאוד קשה,
    הערסים כאן השתלטו על הפרחות.
    כל כוסית שנייה נהיית פרחה ככה שזאת בעיה..

אממ נורמליות בדר"כ נמצאות במינון נמוך או בחבורות.
    חנונים במחשבים.
    הנורמלים הגברים טסים מפה.

אפשר לדבר על המצב בארץ,
    הבעיה שאין מצב. אין כלום.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

שמרניות? אתה רציני?
    תאמין לי שיהיה להן את הרגע המושלם הן ישתרללו פי 50 מכל כוכבת פורנו שתביא לי. פי 50 בסרטון GANGBANG הכי פרוע שתביא לי.

מסורת בזין שלי - כל אחד במדינה הזאת אומר שהוא יהודי מאמין וקדוש בתאכלס הדבר הכי קדוש שהם עושים זה לשמור כיפור אבל אם תשאל אותם מה הם עשרת הדברות הם לא ידעו.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    "קשה באימונים קל בקרב" זאת הטענה?
    מאתגר זאת המילה הנכונה

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    שמרניות? אתה רציני?
    תאמין לי שיהיה להן את הרגע המושלם הן ישתרללו פי 50 מכל כוכבת פורנו שתביא לי. פי 50 בסרטון GANGBANG הכי פרוע שתביא לי.

מסורת בזין שלי - כל אחד במדינה הזאת אומר שהוא יהודי מאמין וקדוש בתאכלס הדבר הכי קדוש שהם עושים זה לשמור כיפור אבל אם תשאל אותם מה הם עשרת הדברות הם לא ידעו.
    לא יודע איזה בנות אתה מכיר ...
    שום בחורה לא קדושה , אמרתי שאתה צריך כישורים מסויימים כדי להביא אותם(בנות איכותיות ,שלרוב קצת יותר שמרניות), למצב הזה ,ואני די בטוח שאלה הן הבנות שפותח ההודעה מתכוון אליהן , כמובן שיש את ה HB5 ומטה שישמחו לקפוץ למיטה עם כל מי שנמצא בדרכן , במידה ואנחנו מדברים עליהם , תודיעו לי.

טוב אז מהתחלה... GAMA אני אישית לא תותח עם בנות פה בארץ אבל יודע לנצל מצבים מה שנקרא ויודע לזהות דברים והשתפרתי בהמוןן לעומת מה שהייתי... ואני עדיין מאמין בלי להשוויץ שאם אני מגיע לחו"ל אז בהחלט אני יכול להפוך שם לאגדה חח ככה שיש משהו במה שאתה אומר אבל המצב הוא שאני כרגע נמצא בארץ אלוהים יודע עד מתי אז צריך להסתדר עם מה שיש.

OP אני חושב בדיוק כמוך 1 ל1 רק שתדע ולדעתי מי שחושב אחרת הוא עיוור.

SHINTEN, אני לא ישקר יש בנות באמת שהן יותר זונות מכוכבות פורנו בגלל שאת כל מה שהן עושות הבנות האלו יעשו בחינם והן יזרמו חופשי על אורגיות ועל זרגים מכל עבר, אבל כמו שGAMA רשם זה הבנות המגעילות שנמצאות בדירוג של מתחת ל0 לדעתי, כל השאר עושות פוזות ומשחקות אותה קשות להשגה למרות שהאבסורד הוא שאחרי זה תשמע מאחד החברים שלך שהיא אחת המזדיינות חחח.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

שום בחורה לא קדושה , אמרתי שאתה צריך כישורים מסויימים כדי להביא אותם(בנות איכותיות ,שלרוב קצת יותר שמרניות), למצב הזה ,ואני די בטוח שאלה הן הבנות שפותח ההודעה מתכוון אליהן , כמובן שיש את ה HB5 ומטה שישמחו לקפוץ למיטה עם כל מי שנמצא בדרכן , במידה ואנחנו מדברים עליהם , תודיעו לי.
    אני לא יודע אל מה אתה מתכוון כשאתה אומר "בנות איכותיות". זה סטנדרד שמשתנה בין אדם לאדם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    SHINTEN, אני לא ישקר יש בנות באמת שהן יותר זונות מכוכבות פורנו בגלל שאת כל מה שהן עושות הבנות האלו יעשו בחינם והן יזרמו חופשי על אורגיות ועל זרגים מכל עבר, אבל כמו שGAMA רשם זה הבנות המגעילות שנמצאות בדירוג של מתחת ל0 לדעתי, כל השאר עושות פוזות ומשחקות אותה קשות להשגה למרות שהאבסורד הוא שאחרי זה תשמע מאחד החברים שלך שהיא אחת המזדיינות חחח.
    זה מה שהתכוונתי. הוואנאבי קשות להשגה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הכל בא עם ניסיון.מנסיון...

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

עדיין לא הסברת לי מה זה "בנות איכותיות"

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בנות איכותיות = בנות עם סטנדרטים גבוהים, ושווה את הסטנדרטים האלה. (כוסית שלא זורמת עם כל אחד, בשפה פשוטה יותר)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect