קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אם המדע היה עובד כמו הדת
    על ידי subwave בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 02-06-2011, 16:50
  2. עמדת הדת להתאבדות?
    על ידי Pirate בפורום יהדות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 11-05-2007, 19:27
  3. [דיון] האם תקיימו יחסים עם מישהי\ו שלא נמצא באותה הדת כמוכם?
    על ידי Beauty_Angel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 05-12-2006, 23:22
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-04-2006, 12:53
  5. סירטון- עד כמה באמת המדע יודע???
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 23:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

הדת הורסת את המדע

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ברירת מחדל הדת הורסת את המדע

נתחיל בימי הביניים, שם הנצרות(אל תגידו שלא אכפת לכם מהנצרות, אני מדבר על כל הדתות כרגע)עצרה את התקדמות המדע וגם האמינה באי קיום הריק, בהמשך שהמדע המשיך להתקיים הוא היה בתוך בור בגלל שהוא היה צריך להוכיח שיש ריק וגם להמשיך מידע ישן מאוד שיכל להתקדם בהרבה. לכו תדעו מה היה קורה אם הדת לא הייתה הורסת את אותם זמנים.

עכשיו נעבור לדת שלכם, היהדות.
    אתם מאמינים שהיהדות היא הדת הראשונה(למרות שהיא לא, אבל זה לא הדיון), אני אזרוק את הידע שלי ואשתף פעולה. נגיד שהיא הראשונה, אז היא בעצם גם דפקה את העולם. כי במקום לחקור למה יורד גשם ואיך קשת נוצרת האנשים באותה תקופה הם האמינו שאיזה קוסם עושה את זה, הם לא חקרו לא ידעו. ואם אז המדע היה מתחיל, במקום המחשבות על אל תארו לעצמכם באיזה מצב היינו היום! כל כך מתקדם שאולי בסרטים אנחנו היינו משמידים חייזרים ולא כמו שברוב הסרטים מגיעים חייזרים עם לייזרים ומחריבים תכוכב.
    היינו כל כך מתקדמים שאין אפילו דרך לתאר.

לסיכום, הדת הרסה(היום אנחנו מספיק חכמים בשביל לא להקשיב לאנשי הדת, חוץ מביבי) את המדע ובגלל הדתות אנחנו פחות מתקדמים ממה שיכולנו להיות.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

באמת שאתה עוסק בתפל,
    אתה באמת צודק שהדת עכבה אותנו במשך מאות שנים,
    אבל זה לא הטיעון העיקרי נגד הדת.

יש טיעונים הרבה יותר טובים D:

One Shot - One Kill

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

איזו תפיסה מוזרה זו..
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:47.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    באמת שאתה עוסק בתפל,
    אתה באמת צודק שהדת עכבה אותנו במשך מאות שנים,
    אבל זה לא הטיעון העיקרי נגד הדת.

יש טיעונים הרבה יותר טובים D:
    זה לא משנה אם יש טיעונים טובים יותר, התחשק לי לעסוק היום במדע.
    ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ועפ"י מה קבעת שהתקדמות זה דבר טוב?
    אין צורך לציין שההנחה שלך לא מקובלת עלי בכל מקרה, אך אם אתה התפשרת גם אני אתפשר.

בסופו של דבר, עם כל הקידמה הטכנולוגית והמדעית, אתה זקוק לאוכל בשביל לשרוד, אתה זקוק לחמצן בשביל לחיות, יש לך צרכים וכנראה שלעיתים תעשה תנועות מוזרות ללא בגדים במטרה להתרבות..

בדיוק כמו שאבות אבותינו עשו.. בדיוק כמו שהחיות עושים... אז לשם מה יש צורך בקידמה? (אין לי משהו כרגע נגד קידמה, אך לצורך הדיון..)
    אותם צרכים שהיו לנו לפני מאות שנים עדיין עודם הם כאן, עף-על-פי כל הקידמה המרשימה.

ובוא נעלה שלב, אולי מה שיצר כאן קידמה מדעית זה למעשה צורך שנבע מתוך דברים לא טובים?
    למשל קידמה רפואית, אומנם היא מרשימה וממשיכה להשתכלל בכל יום, אך יחד איתה גם המחלות..
    או במילים אחרות, הרפואה (פתרון) מתקדמת ביחס למחלות (בעיה) לדעתי.

פעם הייתה פחות קרינה, היה פחות זיהום במים, היה אוויר יותר נקי לנשימה, האדמה הייתה צעירה וטרייה לגידול..
    חיינו בשבטים, פחות איומי רצח וגנבה פנימיים אני מאמין.. כולם מכירים את כולם כמו משפחה..

בתנאים שכאלה, בשביל מה צריך קידמה בכלל?
    גם אם הדת לדעתך לא אמיתית, אין פלא שאנשי המקרא מצאו לנכון ללכת אחריה, כי הם לא היו צריכים להתעסק עם איומים אטומיים או עם נפילות הבורסה.

הבורסה תכלס זוהי דוגמה נפלאה לקידמה שמספקת לנו - שום דבר! (עפ"י מקורות מידע, אני עדיין לא בטוח בכך).
    השאלה מה היא גוזלת מאיתנו.. על זה המון אנשים דיברו, כמו בפרוייקט וונוס למשל.
    נכון שגם להתקדמות יש צדדים פחות טובים אבל לכל דבר יש צדדים טובים ופחות טובים, לעומת הדת שרק מזיקה לנו.
    איך קבעתי שהתקדמות זה דבר טוב? בזכות ההתקדמות הגדולה שלנו יש לנו רפואה, היום נלחמים בסרטן ויש כאלו ששורדים אפילו! פעם? שפעת הייתה הורגת אותך.
    ונכון שהרופאה מתפתחת ביחס למחלה, מה רע? מה רע תגיד לי בזה? אנחנו מגלים מחלות! ובזכות ההתקדמות הזאת אנחנו יכולים לרפא את המחלות!
    יש לנו דרכי תקשורת, טלפון, מחשב ועוד, תקשורת זה דבר טוב, מסכים איתי? זה טוב אפילו בשביל הדברים הקטנים כמו לשלוח SMS "מה שלומך?" לחבר או קביעת עסקה שתעזור לך בחיים, תקשורת עוזרת.
    בעזרת ההתקדמות שלנו הגענו לחלל, יכולים לחקור כוכבים אחרים, אולי צורות חיים אחרות! בזכות ההתפתחות שלחנו לוויינים! שאולי היו שם בשביל לחזות לנו מזג האוויר, שד"א זה דבר נהדר, כה יודעים מתחי טוב לטייל, לצאת לבלות בחוץ עם חברים בשביל משחק כדורגל או להשתזף בחוף. וגם יש לווייני תקשורת, שדיברנו על כמה התקשורת עוזרת.
    אלו רק שלושה תחומים!

בזכות ההתקדמות אנחנו בצורה מתקדמת יותר בחקלאות, יותר קל לנו לטפל באוכל! פעם גשם חזק מידי היה יכול להרוס לך את הגידולים! היום יש לך חממות שמגנות על הגידולים!! ההתקדמות עוזרת למזון? בהחלט!
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

באמת שהפעם כבר הרחקת לכת עם חוסר הידע.
    היהדות לא מונעת ממך לחקור את הגשם, אין ליהדות שום בעיה שתלמד ותבין איך פועל הטבע, להיפך.
    היהדות היא לא הדת הראשונה בתורה, בורות ענקית. מסופר שאברהם אבינו עבד אין ספור סוגים של עבודה זרה לפני שגילה את ה', חותנו של משה רבינו, יתרו היה כהן של אין ספור סוגי עבודה זרה, ועוד. הפרט ההיסטורי הנכון היחיד שהצגת ועל כך אין עוררין, שהיהדות קדמה לנצרות והאיסלאם.
    מה שחשוב, שבסוף הפסקה, למרות חוסר הידע המשווע, אתה טוען שהיום אתה חכם. ממש המצאת את הגלגל, כולם עד אליך היו טיפשים, כיף לדעת שאנחנו בעידן חדש.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

איזו תפיסה מוזרה זו..

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ואת ה-"עובדה" שהדת רק מזיקה לנו מי קבע?... אתה.

סרטן, אני לא מזהה שום גורם סיכון סרטני בימים עברו מלבד השמש... קרינה לא הייתה, זיהום כמעט ולא היה... (ומה יצר אותם? הקידמה!).
    ואני חושב שהתבלבלת, אנחנו פחות מגלים מחלות, בעיקר יוצרים אותן!

לא, לא בהכרח.
    כשאתה שם את הפלאפון בכיס ליד איבר כלכך רגיש זה לא חכם.. שלא יקרה לך מה שלטייסים קורה - הסיכויים שלהם להוליד בן פוחתים (בגלל מה? בגלל הקידמה).
    ולגבי היכולת לתקשר עם אנשים מכל העולם, זה טוב? מה רע בלהכיר בערך 100 אנשים כל חייך וזהו? ככה אתם מחוייבים אחד כלפי השני, דואגים אחד כלפי השני, מעורבים ומחוברים יותר, כל הצלחה שלך זו הצלחה של השבט שלך, להבדיל מהיום שיש רק תחרות בין אנשים, כולל בין ה-"חברים הטובים" ובתוך ה-"משפחה".

אגב, חשיפה בכלל זה לא בהכרח כיף, תחשוב שפעם אם השגת לעצמך למשל בחורה לשנה נניח או שלחברה שלך היה גוף חמוד ויפה..
    היום גם אתה וגם היא חשופים לכלכך הרבה אינפורמציה שגורמת לכם להיות מתוסכלים.. כי גוף יפה זה לא מספיק, צריך גוף מושלם כמו של הדוגמניות או חזה כמו אנג'לינה ג'ולי..

כמובן שהדוגמה הזאת היא טיפה בים.

לווינים אמרת? אז הנה עוד תחום: חדירה לפרטיות..
    בזכות הלווין שלך ישנם אנשים שיכולים לתצפת עליך בכל רגע וכל שעה, גם כשאתה מתאמץ לחרבן.

ההתקדמות פוגעת במה שאתה ניזון ממנו.
    אתה מקים "מפעל מתקדם" שיש בו מכונות שמשרתות אותך ויוצרות עבורך איזה מוצר תוך פחות זמן מפעם, אתה לכאורה גם מגדיל את שוק העבודה בכך שאתה צריך עובדים..
    אבל מי ששופכין של המפעל הזה נניח ופוגע בנהר (או הארובות בקיסריה שפוגעות באנשים עצמם), שניזונות ממנו חיות, הן מתות, ואז החיות שניזונות מהן גם מתדלדלות וככה למעשה נוצרת פגיעה בשרשרת המזון עד שהפגיעה הזאת מגיע אליך, שלא נדבר גם על הצמחייה שנפגעת וכך למעשה אתה הורס את מה שאתה ניזון ממנו.

ושכחת לציין שגם בזכות הקידמה האוכל שלך יותר מסונטת או מוזרק, פחות טבעי, בעל המון תופעות לוואי שבימים עברו לא היו קיימות בכלל. בין אם זוהי הטונה ה-"בריאה" המלאה בכספית שהורגת אותך או בין אם זה החלב שאתה אוהב הנגוע באנטיביוטיקה, שלא נדבר על הבשר..

כמו שז'ק פרסקו ציין פעם, זה שיש רופאים או פסיכולוגים (ואני אישית אוהב פסיכולוגיה) זה לא אומר שזה טוב..
    אם נשנה את השיטה לא יהיה צורך בהם, או שאחוזים גדולים מהעיסוקים הללו יעלמו, כי פשוט אין צורך.

זה הגיוני עבורי שפעם הרפואה הייתה פחות מתקדמת, כי לא היה בה יותר מידי צורך.
    הזכרת שפעת? היו צמחים או חומרים טבעיים שעזרו לך וגם היום חלקם חזקים יותר מכל תרופה אנטיביוטית.

זה לא שסתם יש לקידמה מינוסים כמו בכל דבר, יש סיכוי שהמינוסים הללו בהרבה יותר גדולים מהפלוסים, הרבה הרבה יותר.
    אפילו הפלוסים, לא בהכרח טובים.. קח למשל את המיקרוגל, בזכותו ובזכות תעשיית המזון כל שעליך לעשות זה ללחוץ על כפתות ותוך פחות משתי דקות יש לך ארוחה (מלאה בדברים לא בריאים בגלל המיקרו ששכחתי את שמם, חשוב לציין). השאלה אם הפלוס הזה הוא טוב? אומנם אתה חי במאה עשרים ואחת אך הגוף שלך הוא אותו גוף אבולוציוני אם תרצה שהיה קיים לפני כמה אלפי שנים, הגוף שלך לא מתוכנת ללחוץ על כפתור ולאכול, הגוף שלך בנוי לרוץ, לקפוץ, לטפס, לפחד, לברוח ולצוד יום-יומיים לפני שתכניס משהו לפה.. וכך אתה שורף את מה שאתה מכניס, הגוף שלך עסוק בפיתוח העצמות והשרירים, פחות בייצור צמיגי שומן סביב הבטן שלך..

מהי התוצאה של ה-"פלוס" הזה ועוד "פלוסים" דומים של ה-"קידמה"? השמנה, לחץ דם, בעיות לב, בעיות כבד, התפתחות מהירה מידי (אצל הבנות למשל שיש לחלקן חזה גדול כבר בגיל 10 או שהן כלכך גבוהות עד שלחלקן מפסיקים את הגדילה בצורה רפואית, בשביל שיהיה להן סיכוי להשיג בעל), סרטן וכל הגועל נפש שאתה יכול להעלות בדעתך.

בקיצור, אני לא בטוח עד כמה הקידמה חיונית כלכך ויחד איתה המדע, אני מוצא שהם לכל היותר מספקים לי נוחיות, דבר שלא בהכרח טוב בחיים.

אתה רוצה ממני לחיצת יד וחיבוק אח"כ, או עכשיו?
    איזה הודעה, ככה אתה צריך לחשוב.

אתה צודק שהקדמה לרוב גרמה לנו בעיות,
    אבל לחזור לחיות בטבע...

אנחנו פשוט צריכים להתאים את עצמנו - לטבע שלנו.
    לחזור למקורות - מהו הטבע שלנו?

לחיות על פיו,
    ולהנות.

אני לא בטוח עד כמה הקידמה חיונית כלכך ויחד איתה המדע
    המדע חיוני,
    בלעדיו לא היית יודע מהו באמת הטבע שלך

One Shot - One Kill

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

מי שמדבר על חוסר ידע. אז ככה פרופסור, גם בעבר היו חולים בסרטן, רק שפעם לא היית יודע מזה בכלל. גם פעם היו חולים במחלות כאלו ואחרות, רק שהיום יש להן פיתרון. סרטן לא נגרם רק מקרינה, אם זה מה שאתה חושב צר לי (לא כל כך) לאכזב.
    אתה לא חושב שהמדע נתן לך משהו חיוני? סבבה. תיהיה גיבור ותפסיק להשתמש בזה. זרוק את את הכסף לפח, תפסיק לקחת תרופות וחיסונים נתק את החשמל וקו המים מהבית שלך ודבר איתי עוד שבוע. צביעות מהמעלה הראשונה יש למאמינים האלה....
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    מי שמדבר על חוסר ידע. אז ככה פרופסור, גם בעבר היו חולים בסרטן, רק שפעם לא היית יודע מזה בכלל. גם פעם היו חולים במחלות כאלו ואחרות, רק שהיום יש להן פיתרון. סרטן לא נגרם רק מקרינה, אם זה מה שאתה חושב צר לי (לא כל כך) לאכזב.
    אתה לא חושב שהמדע נתן לך משהו חיוני? סבבה. תיהיה גיבור ותפסיק להשתמש בזה. זרוק את את הכסף לפח, תפסיק לקחת תרופות וחיסונים נתק את החשמל וקו המים מהבית שלך ודבר איתי עוד שבוע. צביעות מהמעלה הראשונה יש למאמינים האלה....
    אתה מערבב בין שני מגיבים, בכל אופן, כמו שציינת אין ספור פעמים - התורה אוהבת את המדע.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

המדע מפריך את התורה. ההתעלמות שלך מראיות אמפיריות לא משנות את העובדה הזאת. הפניה שלי לכל מאמין צבוע שטוען שאבלולו אחראי להכל. כשבפועל זה היה מאמץ של חיות האדם.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

וסרטן, אני לא מזהה שום גורם סיכון סרטני בימים עברו מלבד השמש... קרינה לא הייתה, זיהום כמעט ולא היה... (ומה יצר אותם? הקידמה!).
    ואני חושב שהתבלבלת, אנחנו פחות מגלים מחלות, בעיקר יוצרים אותן!
    סרטן יכול לקרות לבד, בלי שום גורם חיצוני, אלא רק בגלל תא שיצא פגום

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

איזו תפיסה מוזרה זו..

ייתכן מאוד, ומה יוצר תא פגום?
    הוא משתכפל לא טוב ונגרמת מוטציה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

איזו תפיסה מוזרה זו..

וזאת מדוע?
    מהם הגורמים לכך?

האדם במקור אמור להיוולד תקין, לא?
    ההסבר ארוך ומורכב מידי, יש הסבר, אבל הוא ארוך, השורה התחתונה, שיכולה להווצר טעות בשכפול התא, ונוצר גן מוטנט, ובכך נוצרת מוטציה, המערכת החיסונית בדרך כלל מאתרת מוטציות, אך במידה והמערכת החיסונית לא זיהתה את התא הבעייתי (שקרתה בו מוטציה) בזמן, נוצר סרטן.
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 27-06-2012 בשעה 16:05.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect