מקבל רק דרך FileFlyer. 6 נק׳ על הפרק.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי ProSpect מקבל רק דרך FileFlyer. 6 נק׳ על הפרק. רוצה צפייה ישירה ב 10 נקוודת?!
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- רוצה צפייה ישירה ב 10 נקוודת?! לא, אני צריך הורדה. המקסימום שאני נותן זה 6 נקודות.
נכתב במקור על ידי ProSpect לא, אני צריך הורדה. המקסימום שאני נותן זה 6 נקודות. צפייה ישרה ב 6 זה בסדר איכות ממש טובה!
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- צפייה ישרה ב 6 זה בסדר איכות ממש טובה! אבל אני לא רוצה צפייה ישירה אני רוצה להוריד את הפרק...
נכתב במקור על ידי ProSpect אבל אני לא רוצה צפייה ישירה אני רוצה להוריד את הפרק... אז אין לי
נכתב במקור על ידי ProSpect אבל אני לא רוצה צפייה ישירה אני רוצה להוריד את הפרק... אני שולח בפרטי.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי ProSpect אבל אני לא רוצה צפייה ישירה אני רוצה להוריד את הפרק... אני יכול לתת לך את כל עונה 1 לצפייה ישירה, למה אתה לא רוצה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אני יכול לתת לך את כל עונה 1 לצפייה ישירה, למה אתה לא רוצה? יש לך עם תרגום מובנה את פרק 15-16-17 של עונה 1?
נכתב במקור על ידי ProSpect יש לך עם תרגום מובנה את פרק 15-16-17 של עונה 1? יש לי את עונות 1-4 ועונה 7, כולם לצפייה ישירה ולכולם תרגום מובנה.
נכתב במקור על ידי Super Pippo יש לי את עונות 1-4 ועונה 7, כולם לצפייה ישירה ולכולם תרגום מובנה. אני לא צריך את כל העונה, אני צריך רק את הפרקים שציינתי, אם יש לך את שלושתם עם תרגום מובנה, תציע נקודות.
נכתב במקור על ידי ProSpect אני לא צריך את כל העונה, אני צריך רק את הפרקים שציינתי, אם יש לך את שלושתם עם תרגום מובנה, תציע נקודות. 15 נק' בשביל שלושת הפרקים?
נכתב במקור על ידי Super Pippo 15 נק' בשביל שלושת הפרקים? קבלת, שלח את הפרקים.
ננעל.
חוקי הפורום