נכתב במקור על ידי noamXD אבל אמרו למעלה שלא.... הזמנה זה שמזמינים אותך לאתר :/
נכתב במקור על ידי ShiNx הזמנה זה שמזמינים אותך לאתר :/ לא דיברתי על הזמנה, להרשם ולהוריד משם דברים עולה כסף?
נכתב במקור על ידי noamXD לא דיברתי על הזמנה, להרשם ולהוריד משם דברים עולה כסף? לא... חחחח חינם
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep לא... חחחח חינם אז למה מחרטטים?? נראה לי לחבר יש לו שם חשבון או משהו אני יבקש שיזמין אותי..
נכתב במקור על ידי noamXD אז למה מחרטטים?? נראה לי לחבר יש לו שם חשבון או משהו אני יבקש שיזמין אותי.. מי רשם לך שזה עולה להוריד? :|
נכתב במקור על ידי ShiNx מי רשם לך שזה עולה להוריד? :| : נכתב במקור על ידי CRAISER אתר הכי טוב שאני מכיר להוריד סרטים במהירות ובאיכות טובה. הוא לא חינמי צריך לקבל הזמנה בשביל להצטרף אליו או להצטרף שהם עושים הרשמות פתוחות שזה פעם בזה ומה שאני עשיתי.. אבל הבעיה שקיבלתי אתמול באן כי לא העלתי רטיו מודגש..
נכתב במקור על ידי noamXD : מודגש.. תקרא תהמשךך ><.. "הוא לא חינמי צריך לקבל הזמנה בשביל להצטרף אליו או להצטרף שהם עושים הרשמות פתוחות שזה פעם ב" לא חינמי מהבחינה שאתה לא יכול מתי בא לך להירשם לשמה..
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep תקרא תהמשךך ><.. "הוא לא חינמי צריך לקבל הזמנה בשביל להצטרף אליו או להצטרף שהם עושים הרשמות פתוחות שזה פעם ב" לא חינמי מהבחינה שאתה לא יכול מתי בא לך להירשם לשמה.. אה אוקיי...מה הסדר גודל של המחיר שמוכרים פה הזמנות בפורום?
נכתב במקור על ידי noamXD אה אוקיי...מה הסדר גודל של המחיר שמוכרים פה הזמנות בפורום? סבביות ה1000 נק',אני יודע
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep סבביות ה1000 נק',אני יודע מה??????? לעזאזל
חוקי הפורום