קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] לא מצליח להתחיל עם בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-04-2012, 05:21
  2. [עזרה] לא מצליח לתקשר עם בנות..
    על ידי tzvicohen בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 10:05
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-07-2010, 13:06
  4. עזרה|מסיבות לא כ"כ מצליח להתחיל שם עם בנות בזמן הריקוד ..
    על ידי kiko852 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-04-2010, 20:01
  5. לא מצליח למצוא בנות
    על ידי emek בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-01-2010, 12:43
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

לא מצליח אם בנות

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

Post לא מצליח אם בנות

שלום לכם.
    אני פונה לפורום הזה במטרה לקבל עזרה מחברה שמבינים.
    המצב שלי די בקרשים,לא הולך לי אם בנות-אף פעם לא הלך לי אם בנות ואין לי מושג מה לעשות,עוד לא התחלתי ללמוד פיקאפ.
    אני לא יודע מאיפה להתחיל.
    אני די ביישן ויש לי פחד לדבר אם בנות וזהו אני ממש רוצה להשתפר ,לשנות את עצמי ולהפוך ליותר מוצלח -יותר גבר -alpha בשפה שלכם.
    אני מוכן לעשות הכל כדי להשתנות אבל מה עושים?מאיפה מתחילים?
    נמאס לי ונשבר לי כבר ה** שילדים אומרים לי:"אתה חנון,בתול,אין לך ידידות וחברות" זה כבר מעצבן בתכלס באמת אין לי ידידות היו לי 2 אבל לא הלך לי איתן ,בגלל זה פניתי לפה אני צריך עזרה -צריך שינוי רציני ,אני רוצה לשנות את התדמית שלי ,להראות להם שאני לא "חנון" ,בכללי אני לא חושב שאני כזה אבל ככה מחשיבים אותי.
    אשמח לעזרה קטנה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

תלך תתחיל עם בחורות ותמצא מישהו שיעזור לך,הכי טוב

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בן כמה אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

תתחיל מההתחלה - תשאל כל שאלה ונסה לפתח שיחה רק ככה תצבור ניסיון שיהיה בהצלחה

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי itayos2 צפיה בהודעה
    תלך תתחיל עם בחורות ותמצא מישהו שיעזור לך,הכי טוב
    זה קצת בעיה כי אין לי חבר או משהו שמבין בבנות ויכול לעזור ליהחברים שלי גם כמוני ובגללם מחשיבים אותי גם לחנון.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בן כמה אתה?
    כבר17 ולפי הגיל שלי והמצב הבנתי שאני חייב להשתנות

ציטוט נכתב במקור על ידי Avi5414 צפיה בהודעה
    תתחיל מההתחלה - תשאל כל שאלה ונסה לפתח שיחה רק ככה תצבור ניסיון שיהיה בהצלחה
    אני לא רגיל לדבר אם אנשים בכללי ,לא רק אם בנות,אז אני כבר לא יצליח לפתוח שיחה מראש,אבל אני ינסה
    תודה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אוקי, אם אתה בן 17 זה אומר שאתה לקראת סוף הלימודים ובדרך לשרת בצה"ל.
    אם אתה רוצה להשתנות בתדמית, להעלות את הבטחון העצמי שלך באופן דרסטי ולהתחיל לחיות את החיים אתה צריך להבין ששינוי זה לא כתפור שאתה לוחץ ואתה הופך לסופרמן. אתה צריך להחליט שאתה רוצה להשתנות, ואתה צריך להיות זה שעובר את השינוי ואתה זה שמשתנה.

תראה, אנשים שאתה קורא להם "המקובלים" הם אנשים שיש להם את הדברים הבאים-
    -חברים כמוהם. (ערסים \ שטותיניקים \ מקובלים \ סתם בעלי בטחון עצמי)
    -בטחון עצמי גבוה.
    -המון ידידות.
    -מעגל חברתי גדול.

תראה, אתה צריך פשוט להתחיל להתלבש לא כמו חנון, לשים על עצמך חולצה שעולה יותר מ20 שקל מהשוק, לשים ג'ינס נורמלי ונעליים נורמליות ולהתחיל לכייף.
    או שתגרום לחברים שלך להשתנות יחד איתך, או שתמצא חברים חדשים אבל זה כבר סיפור אחר. שתבין, אם אתה תמצא נגיד 4-5 חברים חדשים שהם שונים ממך והם "יסכימו" לקבל אותך למעגל שלהם, אתה תקבל שינוי עצום תוך פחות משבוע אם תיהיה איתם מספיק זמן.

אתה צריך להתחיל לדבר, לשתף את הדברים שעוברים לך בראש, לא להתחשבן יותר מידי מה נכון להגיד ומה לא...פשוט לעשות, לא חשוב לפני.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

אוקי, אם אתה בן 17 זה אומר שאתה לקראת סוף הלימודים ובדרך לשרת בצה"ל.
    אם אתה רוצה להשתנות בתדמית, להעלות את הבטחון העצמי שלך באופן דרסטי ולהתחיל לחיות את החיים אתה צריך להבין ששינוי זה לא כתפור שאתה לוחץ ואתה הופך לסופרמן. אתה צריך להחליט שאתה רוצה להשתנות, ואתה צריך להיות זה שעובר את השינוי ואתה זה שמשתנה.

תראה, אנשים שאתה קורא להם "המקובלים" הם אנשים שיש להם את הדברים הבאים-
    -חברים כמוהם. (ערסים \ שטותיניקים \ מקובלים \ סתם בעלי בטחון עצמי)
    -בטחון עצמי גבוה.
    -המון ידידות.
    -מעגל חברתי גדול.

תראה, אתה צריך פשוט להתחיל להתלבש לא כמו חנון, לשים על עצמך חולצה שעולה יותר מ20 שקל מהשוק, לשים ג'ינס נורמלי ונעליים נורמליות ולהתחיל לכייף.
    או שתגרום לחברים שלך להשתנות יחד איתך, או שתמצא חברים חדשים אבל זה כבר סיפור אחר. שתבין, אם אתה תמצא נגיד 4-5 חברים חדשים שהם שונים ממך והם "יסכימו" לקבל אותך למעגל שלהם, אתה תקבל שינוי עצום תוך פחות משבוע אם תיהיה איתם מספיק זמן.

אתה צריך להתחיל לדבר, לשתף את הדברים שעוברים לך בראש, לא להתחשבן יותר מידי מה נכון להגיד ומה לא...פשוט לעשות, לא חשוב לפני.
    תודה על העזרה.
    קודם כל אני רק התחלתי 17 אז יש לי את כל י"ב לעבור חחח ,עכשיו הבעיה היא שעכשיו חופש גדול-קשה לי למצוא מישהו לצאת איתו במטרה לבלות או להכיר בחורות,אני יכול לעשות את זה רק לבד,תבין החברים שלי כמעט ולא יוצאים לבלות ורוב הפעמים שאני יוזם יציאה לאנשיהו הם ממציאים תירוצים ,זה מבאס
    אני גם לא ממש חושב שאני יכול להכיר מישהו בחופש זה קצת קשה לי....אז כאילו מה שאני רוצה לשאול זה אם אפשר לעשות את השינוי לבד(אני יודע איפה יש בנות להכיר בשכונה שלי)אפשרי לעשות הכל לבד-אני באמת יעשה הכל אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל.
    נ.ב:בבגדים אני די משקיע יש לי אדידאס ונייק וגם נעליים ומשקפיי שמש של ריי בן.
    מקווה לעזרה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Butafliko צפיה בהודעה
    תודה על העזרה.
    קודם כל אני רק התחלתי 17 אז יש לי את כל י"ב לעבור חחח ,עכשיו הבעיה היא שעכשיו חופש גדול-קשה לי למצוא מישהו לצאת איתו במטרה לבלות או להכיר בחורות,אני יכול לעשות את זה רק לבד,תבין החברים שלי כמעט ולא יוצאים לבלות ורוב הפעמים שאני יוזם יציאה לאנשיהו הם ממציאים תירוצים ,זה מבאס
    אני גם לא ממש חושב שאני יכול להכיר מישהו בחופש זה קצת קשה לי....אז כאילו מה שאני רוצה לשאול זה אם אפשר לעשות את השינוי לבד(אני יודע איפה יש בנות להכיר בשכונה שלי)אפשרי לעשות הכל לבד-אני באמת יעשה הכל אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל.
    נ.ב:בבגדים אני די משקיע יש לי אדידאס ונייק וגם נעליים ומשקפיי שמש של ריי בן.
    מקווה לעזרה.
    תראה, אני יהיה איתך ריאלי...לעשות שינוי לבד, זה מאד קשה. ממש להתהפך 360 מעלות זאת עבודה קשה מאד, אבל ברגע שיש לצידך חברים שהם כבר בעצם האנשים שאתה רוצה להיות הם בסופו של דבר, זה יהיה לך הרבה יותר קל. המטרה שלך היא כזאת- אתה צריך ליצור קשר עם אחד החברים המרוחקים יותר שלך, זה שקצת יותר מעורב חברתית עם כולם, אבל לא ההכי מקובל בשיכבה שלך כי אתה סתם תצא מוזר...פשוט תיצור קשר עם אחד מהחבר'ה היותר מרוחקים ממך אבל עדיין בן אדם שמכיר אותך קצת ותשאל אם הם עושים משהו בסופ"ש או משהו בסגנון...ותצטרף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

תשמע אחי, הכי חשוב זה לא להתשקע במאמרים - לא לקרוא יותר מידי שלא יהיה לך סלט בראש.
    דבר ראשון קח את עצמך החוצה בערב או כשנוח לך למקום שיש בו אנשים ופשוט תתחיל שיחות (בנים , בנות) לאחר שאתה צובר קצת ניסיון בשיחות כאלו פשוט תקרא איזה מאמר 1 בשבוע ותנסה ליישם את מה שקראת. אבל תקפיד מאוד לא לקרוא יותר מידי זה עושה בלאגן בראש (מניסיון).
    אל תלחץ מכלום וקח את הכל בכיף זה הכי חשוב, סך הכל אתה עושה את זה כי אתה רוצה שינוי.
    ותצא לבד או עם חבר זה לא משנה ב2 המקרים תפעל.
    שיהיה בהצלחה אחי ואם יש לך שאלות תשאל פה או שלח לי הודעה פרטית אני בכיף אעזור לך , כולנו התחלנו במצב הזה

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

תראה, אני יהיה איתך ריאלי...לעשות שינוי לבד, זה מאד קשה. ממש להתהפך 360 מעלות זאת עבודה קשה מאד, אבל ברגע שיש לצידך חברים שהם כבר בעצם האנשים שאתה רוצה להיות הם בסופו של דבר, זה יהיה לך הרבה יותר קל. המטרה שלך היא כזאת- אתה צריך ליצור קשר עם אחד החברים המרוחקים יותר שלך, זה שקצת יותר מעורב חברתית עם כולם, אבל לא ההכי מקובל בשיכבה שלך כי אתה סתם תצא מוזר...פשוט תיצור קשר עם אחד מהחבר'ה היותר מרוחקים ממך אבל עדיין בן אדם שמכיר אותך קצת ותשאל אם הם עושים משהו בסופ"ש או משהו בסגנון...ותצטרף.
    אני חושב שאני מבין,אני יודע שהרבה יותר קשה לעשות שינוי לבד-נורא קשה אפילו.
    אתה לא יודע מה עברתי בשנתיים האחרונות -נדפק לי כל המעמד החברתי,לפני שנתיים התערבתי במריבה והלכתי מכות אם 3 ילדים שהציקו לי וירדו עלי-בטח אתה מתאר לעצמך מה קרה הלכתי לבית חולים,כתוצאה מזה המחנך שלי התערב באירוע ואז כל הילדים קראו לי מלשן וזהו עשו עליי חרם לשנה שלמה -הייתי לבד,עברה שנה ואז הגעתי לכיתה אם מלא ילדים חדשים והתחברתי לחברים שלי ועד היום אני איתם וזהו אין לי חוץ מהם חברים וזאת הבעיה שהתחלתי שיחה אם כמה חברה ונשארתי איתם ולא פיתחתי עוד קשרים,כן אני כועס על עצמי אז אתה מבין זה בעיה אין לי חברים מרוחקים או משהו-זה נשמע לך אולי כמו תירוץ אבל אני נשבע לך שאני אומר רק את האמת,אפילו חצי שינוי לעשות אני מוכן אבל אני לא יודע מה לעשות

תשמע אחי, הכי חשוב זה לא להתשקע במאמרים - לא לקרוא יותר מידי שלא יהיה לך סלט בראש.
    דבר ראשון קח את עצמך החוצה בערב או כשנוח לך למקום שיש בו אנשים ופשוט תתחיל שיחות (בנים , בנות) לאחר שאתה צובר קצת ניסיון בשיחות כאלו פשוט תקרא איזה מאמר 1 בשבוע ותנסה ליישם את מה שקראת. אבל תקפיד מאוד לא לקרוא יותר מידי זה עושה בלאגן בראש (מניסיון).
    אל תלחץ מכלום וקח את הכל בכיף זה הכי חשוב, סך הכל אתה עושה את זה כי אתה רוצה שינוי.
    שיהיה בהצלחה אחי ואם יש לך שאלות תשאל פה או שלח לי הודעה פרטית אני בכיף אעזור לך , כולנו התחלנו במצב הזה
    תודה רבה על העזרה
    אני לא יכול לצאת היום כי אני אדם די עסוק (עבודה,מוציא רישיון) אבל מחר אני ימצא זמן לצאת יש לי בשכונה מקום טוב להתאמן בוא(מן טיילת כזאת).
    אבל נגיד ויצאתי וניסיתי לפתוח שיחות אם אנשים ובאתי הביתה,איזה מאמר לקרוא?יש המון ואני מתחיל .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא מאמין שהוא באמת ירצה לצאת לאיזה פארק או טיילת או לא משנה מה ובאמת יעבור בן אדם, בן אדם, וינסה לפתוח שיחה..זה נואש, זה מטריד וזה מטומטם.
    אין בן אדם שהגיע לחוסר מוחלט של חברים והוא באמת יוצא לרחוב לחפש חברים, זה לא עובד ככה.

אני חושב שאני מבין,אני יודע שהרבה יותר קשה לעשות שינוי לבד-נורא קשה אפילו.
    אתה לא יודע מה עברתי בשנתיים האחרונות -נדפק לי כל המעמד החברתי,לפני שנתיים התערבתי במריבה והלכתי מכות אם 3 ילדים שהציקו לי וירדו עלי-בטח אתה מתאר לעצמך מה קרה הלכתי לבית חולים,כתוצאה מזה המחנך שלי התערב באירוע ואז כל הילדים קראו לי מלשן וזהו עשו עליי חרם לשנה שלמה -הייתי לבד,עברה שנה ואז הגעתי לכיתה אם מלא ילדים חדשים והתחברתי לחברים שלי ועד היום אני איתם וזהו אין לי חוץ מהם חברים וזאת הבעיה שהתחלתי שיחה אם כמה חברה ונשארתי איתם ולא פיתחתי עוד קשרים,כן אני כועס על עצמי אז אתה מבין זה בעיה אין לי חברים מרוחקים או משהו-זה נשמע לך אולי כמו תירוץ אבל אני נשבע לך שאני אומר רק את האמת,אפילו חצי שינוי לעשות אני מוכן אבל אני לא יודע מה לעשות
    תראה, כרגע אני רואה אצלך שתיי אופציות שכבר אמרתי לך אותם, אתה צריך לבחור איזה מבין השניים אתה מוכן לרוץ עליו-
    -או להגדיל לעצמך את המעגל החברתי בזה שפשוט תתחבר איכשהו לחבר'ה חדשים, כאלה יותר נמרצים ויותר שטותניקים.
    -או לפתח את המעמד החברתי שלך ושלך החברים שלך, זה יותר קשה אבל יותר כייפי, כי זה אתה והחברים שלך. איך לפתח? תצטרכו לגבש דעה עם עצמכם, מישהו צריך לבוא ביציאה "שמעו חבר'ה..לא יודע מה איתכם, אבל לי נמאס מזה שאנחנו כבר תקופה נמצאים באותו המצב ושום דבר לא משתנה.." ואז כל השאר יעשו "מה..על מה אתה מדבר?" וכל מיני חארטות ומה שצריך לעשות זה "לי נשבר הזין שאנחנו מחוסרים בחורות לידנו. אני רוצה להנות מהחיים שלי, ואני רוצה להתחיל לעשות כייף..חלאס לשבת כל היום בבית..חלאס להיות חנונים..בואו נעשה עם עצמנו משהו". אני יודע שזה נשמע כמו קטע מסרט, אבל עד שלא יבוא הבן אדם שיאיר לכולם את המצב ויסביר שהמצב שלכם הוא לא בשמיים וצריך לעשות משהו..אף אחד לא יעשה.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

אני לא מאמין שהוא באמת ירצה לצאת לאיזה פארק או טיילת או לא משנה מה ובאמת יעבור בן אדם, בן אדם, וינסה לפתוח שיחה..זה נואש, זה מטריד וזה מטומטם.
    אין בן אדם שהגיע לחוסר מוחלט של חברים והוא באמת יוצא לרחוב לחפש חברים, זה לא עובד ככה.

תראה, כרגע אני רואה אצלך שתיי אופציות שכבר אמרתי לך אותם, אתה צריך לבחור איזה מבין השניים אתה מוכן לרוץ עליו-
    -או להגדיל לעצמך את המעגל החברתי בזה שפשוט תתחבר איכשהו לחבר'ה חדשים, כאלה יותר נמרצים ויותר שטותניקים.
    -או לפתח את המעמד החברתי שלך ושלך החברים שלך, זה יותר קשה אבל יותר כייפי, כי זה אתה והחברים שלך. איך לפתח? תצטרכו לגבש דעה עם עצמכם, מישהו צריך לבוא ביציאה "שמעו חבר'ה..לא יודע מה איתכם, אבל לי נמאס מזה שאנחנו כבר תקופה נמצאים באותו המצב ושום דבר לא משתנה.." ואז כל השאר יעשו "מה..על מה אתה מדבר?" וכל מיני חארטות ומה שצריך לעשות זה "לי נשבר הזין שאנחנו מחוסרים בחורות לידנו. אני רוצה להנות מהחיים שלי, ואני רוצה להתחיל לעשות כייף..חלאס לשבת כל היום בבית..חלאס להיות חנונים..בואו נעשה עם עצמנו משהו". אני יודע שזה נשמע כמו קטע מסרט, אבל עד שלא יבוא הבן אדם שיאיר לכולם את המצב ויסביר שהמצב שלכם הוא לא בשמיים וצריך לעשות משהו..אף אחד לא יעשה.
    זה כמו אמריקאן פאי חח.
    אני יכול להעיר להם אבל אני מפחד מהתגובה שאני לא אדפק אחר כך.
    תודה רבה על העזרה אחי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה כמו אמריקאן פאי חח.
    אני יכול להעיר להם אבל אני מפחד מהתגובה שאני לא אדפק אחר כך.
    תודה רבה על העזרה אחי
    אתה צריך ללמוד איך להציג ביקורת בונה...
    אתה יכול לבוא להם ביציאה "שמעו, אתם חברים חנונים ואני שונא את זה בכם..בואו נשתפר" ואז הם ירימו גבה וכנראה שינדו אותך מהחברה..
    או שאתה יכול להגיד "תשמעו אנשים..לא מבאס אותכם שאנחנו בני 17 ו..עוד לא יצא לנו לצאת למסיבות? ..איפה הנשיקות..? איפה המזמוזים שכולם מדברים עלייהם..? איפה השתייה והצחוקים..? זה לא מפריע לכם? אל תגידו לי שאתם לא רוצים להרגיש איך זה לשבת 4 בנים 4 בנות וכמה בקבוקי שתייה איכותיים..?"
    אז הם יפתחו קצת תעיניים..הם ירגישו קצת חרטה וקצת פספוס שהם בני 17 ובאמת כל מה שאתה מספר להם, אין להם ואם אתה תציג בפנים שלהם את הכלים הדרושים, את "המצריכים" שצריך כדי להשתפר ולהפןך לכאלה, יש סיכוי גבוה מאד שהם ילכו איתך. כל מה שאתה צריך זה לתפוס חזק חזק את הביצים, ולהרגיש כמו איזה קומנדר מהמשחק Battle field ולתפוס פיקוד..

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

אתה צריך ללמוד איך להציג ביקורת בונה...
    אתה יכול לבוא להם ביציאה "שמעו, אתם חברים חנונים ואני שונא את זה בכם..בואו נשתפר" ואז הם ירימו גבה וכנראה שינדו אותך מהחברה..
    או שאתה יכול להגיד "תשמעו אנשים..לא מבאס אותכם שאנחנו בני 17 ו..עוד לא יצא לנו לצאת למסיבות? ..איפה הנשיקות..? איפה המזמוזים שכולם מדברים עלייהם..? איפה השתייה והצחוקים..? זה לא מפריע לכם? אל תגידו לי שאתם לא רוצים להרגיש איך זה לשבת 4 בנים 4 בנות וכמה בקבוקי שתייה איכותיים..?"
    אז הם יפתחו קצת תעיניים..הם ירגישו קצת חרטה וקצת פספוס שהם בני 17 ובאמת כל מה שאתה מספר להם, אין להם ואם אתה תציג בפנים שלהם את הכלים הדרושים, את "המצריכים" שצריך כדי להשתפר ולהפןך לכאלה, יש סיכוי גבוה מאד שהם ילכו איתך. כל מה שאתה צריך זה לתפוס חזק חזק את הביצים, ולהרגיש כמו איזה קומנדר מהמשחק Battle field ולתפוס פיקוד..
    לפי זה אני יהיה האלפא בחבורה וזה יהיה כיף חחח.
    אבל סבבה,אני יגיד להם והם יסכימו איתי ,מה אני עושה הלאה?איך אני משנה משם את עצמי ואותם?
    לצאת איתם להכיר בנות ?מה לעשות?
    אני יודע שקצת חפרתי אבל אשמח לעזרה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לפי זה אני יהיה האלפא בחבורה וזה יהיה כיף חחח.
    אבל סבבה,אני יגיד להם והם יסכימו איתי ,מה אני עושה הלאה?איך אני משנה משם את עצמי ואותם?
    לצאת איתם להכיר בנות ?מה לעשות?
    אני יודע שקצת חפרתי אבל אשמח לעזרה
    דבר ראשון- תשנה את הגישה שלך. "אני יודע שקצת חפרתי אבל אשמח לעזרה" זה נחמד..אבל אתה יכול להגיד גם "תודה על העזרה אחי, אבל יש לי עוד שאלות".
    דבר שני- אל תתחיל עם המושגים המופלצים האלה "אלפא" וכל החראטות..תשדל לדבר כמו בן אדם נורמלי.
    דבר שלישי- יש לך בטעות או במקרה קשר או משהו עם ידידות מהבצפר? אם כן אז תיצור קשר עם אחת מהן, ותשאל אם יש לה ידידות להכיר לך...אם כן, אז אתה במצב מעולה. במצב כזה אתה אמור או לצאת לדייט עם בחורה לבד, או לקחת עוד חבר ולצאת לדאבל דייט..מפה כבר הדרך סלולה.

אם אין לך ידידות, אז אתם תצטרכו לעבוד יותר קשה. אתה תצטרך להכנס לפייסבוק ולבדוק איפה ומתי יש מסיבות באיזור שלך, לקחת תחבר'ה שלך (או מונית או אוטו או אוטובוס..לא משנה מה) ולצאת עם החברים שלך לאיזה מסיבה. הכל תלוי בך. אם אתה לא חושב שאתה מסוגל לזה..אז אל תצפה לשינוי.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,020 | הודעות: 8,204,613 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect