הגיוני שמשהי תתן מספר טלפון למשהו שהיא פגשה פעם ראשונה והיא רואה בו ידיד\יש לה חבר?
הגיוני שמשהי תתן מספר טלפון למשהו שהיא פגשה פעם ראשונה והיא רואה בו ידיד\יש לה חבר?
|
|
גם וגם, ולא הכי משנה איך היא "ראתה" אותך פעם ראשונה.
לא, לא הגיוני. אלה אם כן היא מניאקית והיא לא רואה סיבה הגיונית למה לא לתת את המספר שלה לגבר אחר כשיש לה חבר. אם זה באמת ככה, אז לא כדי לך להכנס איתה למערכת יחסים כי רוב הסיכויים שהיא תעשה את זה גם לך.
הגיוני מאוד, אפילו קרה לי השבוע שהכרתי מישהי כוסית לאללה במסיבה, ממש היופי שאני אוהב, התחלנו לדבר שהיא ניגשה אלי וביקשה אש, אחרי איזה חמש דקות שדיברנו ניסיתי לנשק אותה והיא אמרה לי שיש לה חבר.. בכל זאת המשכנו לדבר איזה שעתיים והחלפנו מספרים כדי לשמור על קשר בתור ידידים.. מי יודע אולי היא תכיר לי חברות שלה
מה הקשר גועל נפש.. מה נסגר איתך בן אדם מה זה פה איראן שלבחורה נשואה אסור להסתכל על גבר אחר..
ברור גם לי וגם לה שאנחנו שומרים על קשר בתור ידידים, אנשים פה יותר מדי מנסים להימנע להגיע לאזור הידידות עם בחורות אבל אין מה לעשות לפעמים יש בחורות עם חבר אז עדיף לשמור איתם על קשר שיכירו לך את חברות שלהם ואולי גם ביום מין הימים להיות הריבאונד שלהם כשהיא וחבר של נפרדים
אחד- מה זה קשור לאיראן? ביום שתגלה שחברה שלך מתכתבת בסמסים עם גבר אחר "סתם כי הם ידידים", אל תבוא לפורום לפרוק, סבבה?
שתיים- אנשים לא רוצים להגיע לאיזור הידידות כי זה חרא. גבר אמיתי רוצה לזיין כוס, לא לזיין תמח. לי אין זין לידידות שמתקשרות אליי באמצע "היי אתה לא מאמין מה קרה לי היוםםם" זה מעצבן וזה מעיק, אם הידידה הזאת תרצה סתם מידי פעם להזדיין אז סבבה, לא שזה באמת קורה..אבל סבבה בכל מקרה.
שלוש- מי רוצה להיות ריבאונד תגיד לי??? מה אתה סמרטוט של איזה כוסית? שתמות מי יהיה הריבאונד שלה?? אני לא מבין גברים כמוך שנותנים לבחורה לעשות מהם איזה כלב שלהם שמחכה בצד שהיא תסיים להזדיין עם הגבר העכשיווי שלה. למה מי היא שאני יחכה לה שהיא תפרד ממנו? אני רוצה בחורה כאן ועכשיו! לא מתאים לה? שתתפוצץ מצידי..אין מצב שאני יחכה לה, ואין מצב שאני יהיה זה שיקבל אותה אחרכך. יש עוד בחורות.
חחחח איזה שטויות, כל מה שאמרת פה לא סותר אחד את השני, אתה יכול לזיין בנות אחרות ובו זמנית להיות ריבאונד אף אחד לא מחכה שהיא תפרד ממנו אם זה קורה עדיף להיות זה שיהנה מהמצב, לגבי שאר הדברים תיארת פה תידיד ההומו, יש הבדל בין להיות זה שהיא חופרת לו לזה שהיא מכירה לו את חברות שלה, ידידות זה טוב.