אוקי אז ככה אני עובד עם מכשיר כושר שקניתי לא ממיזמן http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=599210 זה המכשיר שעליו אני מדבר...
אני מרים במכשיר קרוב ל 80 ק"ג ואני חושב שאני עובד לא נכון על הניפוח אני עושה כ 15 פעם 3 סטים..1זה אני דוחף את הידיות כמעט כמו שכיבות שמיכה והשני זה אני תופס את המוט שלמעלה ומוריד אותו מאחוריי הצוואר ברצוני לדעת כמה משקל ואיזה תרגיל יותר נכון לי לנפח את החזה במכשיר ואיזה תרגיל יותר יבליט את השרירים בגב העליון...
אני גם מתאמן על שרירי הבטן אבל התוצאה איטית מידיי אני עושה 3סטים של 50 כפיפות בטן כבר איזה 3 חודשים וממש רואים בקטנה
ויש לי גם משקולות שניתן להוסיף או להוריד משקל ואני מתאמן ב- 12.5ק"ג שאיתן אני עובד על יד קדמית 3סטים של 10 בכל פעם וגם, רציתי לדעת איך אני מנפיק את האימון הכי טוב שאפשר בבית על הדברים המסויימים שאני מתאמן כבר 4 חודשים פחות הוא יותר והשרירים שלי התנפחו אבל אני מרגיש שזה נעצר כזה, אם מישהו יודע איך להוציא את המקסימום באימון בייתי אני ישמח לייעוץ קטן
הא ושכחתי לציין שאני גם משתמש בתוספי מזון זאת אבקה שעוזרת שיש בה כ-97% חלבונים כי אני לא אוכל ממש טוב אני ההיתי יותר שמן באיזה 10 קילו לפני שהתחלתי להתאמן וירדתי במשקל עקב זה שאני מרבה לאכול רק סלט..
אז בבקשה אני יום צריך להתאמן שוב אם מישהו יכול לעזור לי בהקדם האפשרי אני יודהה לו מקרב לב...![]()

ציטוט ההודעה