הצטרפו היום לקוחות חדשים למוסך ה- CrossFit המשפחתי שלנו..
הגיעו מספר ילדים בני 18-20 שנראו מוכנים לקראת אימון, וכבר בהתחלה ראיתי מה שמכונה אצלנו כאן בארץ - "ערסים".
הייתי מאושר לקבל אותם כי איתם נמדדת המשמעות של כל האימונים. לקחת "פרא" ולעשות ממנו בן אדם. ליצור מכונה של משמעת עצמית, וכוח סיבולת שבו לא מוותרים.
מתוך הערסים הופיע ילד "חנון", וכשהתחלנו את האימון הוא היה מעט מגושם יותר משאר החברה, לא שהערסים עשו עבודת פלאים פרט לניסיון לעשות רושם על הבנות הקבועות בקבוצה שבמקרה גם בנות 18-20, אבל הוא היה יותר מגושם.
הניתורים שלו היו נמוכים מאד, הוא לא הצליח לעבור את ה-4 עליות מתח, וכשביקשתי מחברי הקבוצה לטפס במעלי החבל הגבוה, לגעת בפעמון ולרדת מהר - הוא החליט לא לבצע.
הערסים החלו ללעוג לו באכזריות בכל מיני קללות, וירידות, ואמרו לו כמה הוא אפס, וחלש, ולא שווה, ושאין לו מה לחפש ב- CrossFit כי זה לחזקים בלבד, ושישחק מחניים וכ'ו.. בקיצור - הרגו לי את הבן אדם!
הוא בכה ומיד הלך לארוז את החפצים שההורים שלו קנו לו במיוחד לרגל השיעור הראשון שלו ב- CrossFit.
הדבר הראשון שעשיתי זה להעיף לקיבינימאט את כל מי שלעג לו, ואמרתי להם שהם יחזרו שאני יחליט. וכשהם יחזרו האימונים שלהם יתנהלו קודם כל בקאוצ'ינג, הם ילמדו קצת ערכים 20 דקות לפני השיעור, ואז רק יתחילו..
בקיצור רצתי למקלחות אל הילד, וביקשתי מחברי השיעור לעשות תרגילי חימום עד שאגיע..
אמרתי לו שאין לו מה לדאוג, ושממש לא צריך להיות לו אכפת ממה שאחרים חושבים! - זה פשוט לא משנה!
אתה יודע מה אתה רוצה, עובדה אתה כאן.
אתה גם מוכן לעשות משהו למען מה שאתה רוצה, עובדה אתה כאן.
אתה חזק מנטאלית ובעל משמעת עצמית? - עוד לא, אבל בגלל זה אני כאן. בכדי להגיד לך שאתה צריך להישאר.
"אני בטוח שכבר שמעת מי אני, ועל כך שאני המאמן הכפול של הכושר והקאוצ'ינג, ואני חושב שהשיעור הראשון שלך התחיל כבר עכשיו." - וכמו שהסברתי לו את חשיבות ה"מה אנשים חושבים עליי" אני בא להסביר גם לכם, ובחרתי לעשות זאת בטבלה.
אל תתנו לאנשים להשפיע על מי או מה שאתם. גם אם אתה חלשים בתחום כלשהו כי זאת הפעם הראשונה זה ממש לא משנה - כי שמשקיעים, מתמידים, רוצים, ובאים - הופכים באיזשהו שלב לבני אדם שאותם הערצתם בתחילת הדרך.
תודה שקראתם, V.

ציטוט ההודעה