קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לוג אישי| Demonic Confiedence
    על ידי donaldude בפורום לוגים אישיים - סגנונות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-03-2011, 12:21
  2. [לוג] DEMONIC CONFIDENCE
    על ידי D4Esor בפורום לוגים אישיים - סגנונות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-06-2010, 04:23
  3. [לוג] DEMONIC CONFIDENCE
    על ידי roixxx בפורום לוגים אישיים - סגנונות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-06-2010, 04:51
  4. [לוג] DEMONIC CONFIDENCE
    על ידי roixxx בפורום לוגים אישיים - סגנונות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-06-2010, 19:33
  5. [לוג] Demonic Confidence
    על ידי atraf-lok בפורום לוגים אישיים - סגנונות
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 31-05-2010, 21:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לוג | Demonic Confiedence

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לוג | Demonic Confiedence

היי , אני בעקרון ביום ה- 13 של התוכנית כרגע, והחלטתי לרשום לוג , כדי לקבל דחיפה לסיים עד הסוף
    בעקרון אני מרגיש יותר בטחון בכללי, ופחות מתרגש לדבר עם בנות,
    הצלחתי לעבור שבועיים ברצף , על אף שאני בעבודה כמעט כל יום, וזה דורש הרבה כוח נפשי ופיסי, כן אני צריך מנוחה, אבל יותר מזה אני
    רוצה לסיים את ה-9 ימים האחרונים, של מה שהתחלתי, ואז כנראה לעבור לסטיילייפ צ'אלנג' או תוכנית אחרת , לשפר את המשחק.

קצת עליי: אני התחלתי את הפיקאפ מלפני שנתיים ככה , היו לי לא מעט הצלחות, עשיתי הפסקה , בגלל קשר שנכנסתי אליו, כשניסיתי לחזור למשחק, הרגשתי דיי חלוד המשחק נחלש, והפחד גישה התחזק אצלי , אז החלטתי לחזור להתאמן בכל הכוח .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

בהצלחה אחי

הצלחההה
    נערך לאחרונה על ידי eminemm; 06-07-2012 בשעה 05:04.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יום 13 , הושלמה המשימה :
    המטרה :
    ספוילר:
    לגשת ל-30 בנות, כאשר אתה לא חושב אליהן בצורה מינית ואם באה מחשבה לתת לה להיות כמה שניות ולשחרר אותה
    כאשר ל-15 אומרים מחמאה כלשהי(על לבוש), ול-15 אחרי מחמאה יותר מינית(מראה, לבוש מושך וסקסי וכו')

הביצוע:
    ספוילר:
    ניגשתי ל-15 בנות ואמרתי להן מה אני חושב על הלבוש שלהן, כמעט כולן אמרו תודה וחייכו, 2 התעלמו מזה,
    חלק עצרתי ואז אמרתי להן את המחמאה על הלבוש

בחלק השני לגשת במחמאה יותר מינית , היה לי קשה קצת בהתחלה ואז ניגשתי ל-3 בנות ואמרתי להן שיש להן עיניים מאוד יפות ול-12 אחרות, ניגשתי ואמרתי להן שיש להן לבוש/שמלה מאוד יפה או שהן לבושות בצורה סקסית, הן אמרו תודה
    חלק התעלמו.
    בחלק הזה ניגשתי פעם אחת לקבוצה של 3 בנות שישבו להן בספסל
    ופעמיים לבנות שדיברו כבר באותו זמן עם בנים אחרים , ממש הרגשתי שפרצתי פחדים, סה"כ התחושה מאוד טובה וזה שאני מתקדם, אני מרגיש שאני משדר יותר בטחון ובנות מסתכלות אליי אחרת .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שישי שבת הזה לא יכלתי להתאמן, אז נאלצתי להשתמש בסטטיס מודל שמצורף( לשמר מצב על מנת לא לחזור להתחלה) , השבוע הוא השבוע האחרון אני מתכנן לתרגל כל יום אחרי עבודה ככה ששבת הבאה אני מסיים, בלי דיחויים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יום 14(הושלם)
    המטרה: קודם כל היה לתאר איך אני מרגיש מאז התוכנית ולשבת ולחשוב על זה במשך 15 דקות , המשימה בחוץ הייתה להזמין 30 בנות לקפה מתישהו איתי.
    הביצוע : אני מרגיש מאז התוכנית יותר בטחון ויותר קלילות בכללי לאו דווקא עם בנות , ויותר קל לי לגשת לבד לבנות זה בגדול, לגבי התרגיל היה קצת קשה בהתחלה לעשות את התרגיל , הרגשתי את הפחד גישה חזק והיו לי ברקסים בתחלה , לאט לאט נרגע והתחלתי לגשת,
    ניגשתי ל-30 בנות עם : את נראית לי חמודה, בא לך ללכת איתי לשתות קפה מתישהו או ישר אמרתי בא לך לבוא לשתות איתי קפה מתישהו
    קיבלתי טלפון אחד מבחורה שעצרתי אותה , ואחת הזמינה לשבת איתה על בירה בפאב, כל השאר חייכו, אמרו יש לי חבר או לא מעוניינת , אחרי 5-6 בנות שניגשתי כבר דיי ניגשתי חופשי, ניגשתי גם לזוגות של בנות(אותן אני סופר כאחד).

מצפה למחר ולסיום התוכנית.
    נערך לאחרונה על ידי Spoon; 10-07-2012 בשעה 02:20.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

כל הכבוד, אני לא יכול לראות כל כך את השינויי כי התחלת לכתוב רק מהיום ה13 אבל נראה שכבר אין לך בעיה כל כך.
    אגב בן כמה אתה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    כל הכבוד, אני לא יכול לראות כל כך את השינויי כי התחלת לכתוב רק מהיום ה13 אבל נראה שכבר אין לך בעיה כל כך.
    אגב בן כמה אתה?
    בן 22, נכון שלא רשמתי מההתחלה, בגדול במשימות הראשונות היה לי ממש קשה לצאת לבד לשטח בגלל שתמיד יצאתי עם עוד פרטנרים , עכשיו זה דיי נעלם, ואני מרגיש יותר בטחון , אני שם לב שבנות קולטות את זה, ושהן מסתכלות עליי בצורה שונה, עדיין יש עוד את המשימות האחרונות שהן דיי מאתגרות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יום 15:
    המשימה: לגשת ל-30 בנות ולהציע להן לשבת לשתות קפה(לסגור אינסטנט דייט לקפה)
    אם מישהי ישבה איתך לקפה , אתה מסיים, אם לא אתה צריך להמשיך לגשת עד שניגשת ל-30.

הביצוע: המשימה הייתה לא קלה, אבל אחרי המשימה הקודמת, הרגשתי שזה הרבה יותר קל לי, יש את החשש הזה לפני הפתיחה הראשונה, אבל אחרי שפותחים סט אחד כבר נכנסים למומנטום ואז זה זורם, בהתחלה באתי בעקיף , פתחתי בדיעה או בשאלה איפה נמצא מועדון של סלסה באיזור(קצת ליצור ערך), ואז ניסיתי לשלב את הזמנת הקפה, אח"כ ניסיתי
    דיי ישיר, שראיתי אותה והיא נראתה לי חמודה אז אני אשמח אם היא תבוא לשתות איתי קפה,
    כל הבנות סירבו, חלקן אמרו שהן ממהרות, חלק אמרו לא , חלק הסתכלו אליי מוזר ולא דיברו, הרגשתי שפרצתי פחד נוסף,
    מה שכן, פחות באתי בגישת ההנאה, כי אני דיי מרגיש את העייפות ברגליים כבר וזה משפיע ,מקווה לנוח קצת השישי-שבת יחד עם סיום המשימות , לא נשאר הרבה, אני שוקל להשתתף בתחרות הליכה באולימפיאדה מרוב כל ההליכות שעשיתי .
    נערך לאחרונה על ידי Spoon; 12-07-2012 בשעה 11:00.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect