http://www.mako.co.il/news-money/tec...&pId=565984153
תגובות של חסרי ידע בנושא לא רצויות כאן.
חכו כמה שנים, תלמדו על זה כנראה בבית הספר במקום שיעורי תנ"ך![]()
http://www.mako.co.il/news-money/tec...&pId=565984153
תגובות של חסרי ידע בנושא לא רצויות כאן.
חכו כמה שנים, תלמדו על זה כנראה בבית הספר במקום שיעורי תנ"ך![]()
|
|
ועכשיו יגיע המאמין שיגיד "ומי יצר את החלקיק?"..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אתם יהודים ולא יודעים מה זה יהדות.
אתם הולכים לבדוק את כל הדתות חוץ מהדת שלכם.
אתם בודקים אם אתם קופים או שנוצרתם מפיצוצים.
נערך לאחרונה על ידי NBemet; 05-07-2012 בשעה 17:21.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 05-07-2012 בשעה 15:12.
אין קשר בין החלקיק לויכוחים תיאולוגיים כלשהם
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה אכן מאמת תיאוריות רבות בנוגע לראשית היקום אבל זה עדיין לא פותר את כל השאלות בנוגע למפץ הגדול ובכך הוא לא ממש תורם לויכוחים תאולוגיים,זה גם שולי ביחס לחשיבות העיקרית שלו.
החשיבות הרבה של בוזון ההיגס, היא שאנחנו לא יכולים להוסיף למשוואות לגראנז'יאן איברים שמתארים את מסת החלקיקים השונים, בלי שנכניס למשוואות את בוזון ההיגס.בלי בוזון היגס הפיזיקה שבנויה על הפונקציה הזאת היית משתנה.
נערך לאחרונה על ידי alon123425; 06-07-2012 בשעה 04:03.
אין מה לתרום. התנך הופרך מזמזן, זה רק עוד מסמר לארון.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
כתבתי מראש: "תגובות של חסרי ידע בנושא לא רצויות כאן."
אולי באמת הייתי צריך להדגיש את המשפט...![]()
נערך לאחרונה על ידי theidan; 06-07-2012 בשעה 12:17.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הבוזון זה מה שנותן מסה לחלקיקים. בלעדיו לא הייתה מסה שמחברת אטומים ביחד ובלעדייהם לא היו נבנים חומרים ובלעדייהם לא היה מה שירכיב את הכוכבים. זה גם עוד אישור לנכונות המודל הסטנדרטי שבקצרה מתאר את כל הכוחות בטבע, כמו משיכה והכוחות הגרעיניים.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
הנה הסבר למה ההיגס בוזון כל כך חשוב, ובשפה עממית.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כניראה שהשאלות שלי מתייחסות לרמה היותר גבוהה של פיזיקה ופחות לרמה העממית.
אבל אם שדה היגס קיים כל הזמן, והוא נוצר בעקבות בוזוני היגס, למה כל כך קשה לגלות אחד כזה?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין