קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] יש לחברה שלי בעיות של הפרעות אכילה וכאלה..
    על ידי iatraf332 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-06-2012, 04:37
  2. [בעיה] מישו מציק לחברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 25-06-2008, 18:42
  3. [בעיה] לחברה שלי יש ריסט במחשב כל כמה דקות..
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-01-2007, 18:32
  4. [בעיה] ה פלאש שלי לא מוריד טוב :(
    על ידי 009 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 17:28
  5. בעיות עם הראוטר לחברה שלי...בבקשה עזרהה
    על ידי אור. בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 01:35
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

בעיה| יש לחברה שלי הפרעות אכילה

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל בעיה| יש לחברה שלי הפרעות אכילה

אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל ברגע שהיא אומרת לי שהיא לא רוצה להכניס כלום לגוף שלה זה לא עוזר מה שאני אומר, היא תמיד אומרת לי שאני לא יכול להבין.
    אני אומר לה שלאכול משהו בריא איזה מלפפון או משהו זה תמיד טוב, אבל לא היא תמיד אומרת שאני לא מבין כלום..
    היא הקיאה כמה פעמים בעבר שלה וצמה כמה פעמים.. היא גם חתכה ורידים איזה 5 פעמים אבל לא נראה לי שזה קשור (לא בדיוק ורידים אלא חתכים בעור).
    כל אלא בעיקר מבלוגים ודברים כאלה שהיא קוראת ואני יודע שזה מה שהכניס אותה לזה.
    עכשיו היא כבר פחות בכל הדברים האלה של להקיא ולצום וזה.. אבל היא אומרת לי שעדיין יש אובססיה מסוימת שלפעמים פשוט היא לא רוצה להכניס כלום לבטן, למרות שאני יודע שהיא רעבה.. בנוסף לכך היא רזה, שוקלת 47 על גובה 1.62... כך שאין לה באמת להוריד..
    היא ממש שונאת את הרגליים העליונות שלה והיא אומרת שהן שמנות.. הן לא ממש שמנות בתכלס אבל אני מבין למה היא מתכוונת הן מעט רחבות, למרות שהן ממש יפות גם ככה...
    בקיצור- איך אני יכול לעזור לה עם זה, מה להגיד לה בשביל שתבין שהיא כן צריכה לאכול והכל?
    אני לא באמת מבין בכל העניין של הפרעות אכילה, היא מבינה מאוד, בעיקר מבלוגים שהיא קוראת וכותבת.

תודה רבה לעזורים, בבקשה לענות ברצינות.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי iatraf332 צפיה בהודעה
    אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל ברגע שהיא אומרת לי שהיא לא רוצה להכניס כלום לגוף שלה זה לא עוזר מה שאני אומר, היא תמיד אומרת לי שאני לא יכול להבין.
    אני אומר לה שלאכול משהו בריא איזה מלפפון או משהו זה תמיד טוב, אבל לא היא תמיד אומרת שאני לא מבין כלום..
    היא הקיאה כמה פעמים בעבר שלה וצמה כמה פעמים.. היא גם חתכה ורידים איזה 5 פעמים אבל לא נראה לי שזה קשור (לא בדיוק ורידים אלא חתכים בעור).
    כל אלא בעיקר מבלוגים ודברים כאלה שהיא קוראת ואני יודע שזה מה שהכניס אותה לזה.
    עכשיו היא כבר פחות בכל הדברים האלה של להקיא ולצום וזה.. אבל היא אומרת לי שעדיין יש אובססיה מסוימת שלפעמים פשוט היא לא רוצה להכניס כלום לבטן, למרות שאני יודע שהיא רעבה.. בנוסף לכך היא רזה, שוקלת 47 על גובה 1.62... כך שאין לה באמת להוריד..
    היא ממש שונאת את הרגליים העליונות שלה והיא אומרת שהן שמנות.. הן לא ממש שמנות בתכלס אבל אני מבין למה היא מתכוונת הן מעט רחבות, למרות שהן ממש יפות גם ככה...
    בקיצור- איך אני יכול לעזור לה עם זה, מה להגיד לה בשביל שתבין שהיא כן צריכה לאכול והכל?
    אני לא באמת מבין בכל העניין של הפרעות אכילה, היא מבינה מאוד, בעיקר מבלוגים שהיא קוראת וכותבת.

תודה רבה לעזורים, בבקשה לענות ברצינות.
    היי,
    תודה שבחרת לשתף אותנו.. מאד מרגשת הדאגה שלך כלפי חברתך ולפי דברייך אכן מדובר בהפרעת אכילה ובקושי בויסות רגשי שבא לידי ביטוי ע"י הרס עצמי ונזק לגוף (הקאות, צומות, חתכים). אני מאד ממליצה לדרבן אותה לפנות לעזרה ולאנשי מקצוע שמתמחים בטיפול בהפרעות אכילה. אני מזמינה אותך להתקשר אליי (או להציע לחברתך להתקשר אלי) ואנסה לכוון אותה למסגרת טיפול מתאימה. (לא רשמת את גילה כך שאיני יודעת איזו מסגרת טיפולית תענה על צרכיה).
    מספר הטלפון שלי הוא: 054-4912972
    מקווה שאוכל לעזור.
    נערך לאחרונה על ידי שרית רבניאן; 13-06-2012 בשעה 12:58.
    שרית רבניאן,
    דיאטנית קלינית.
    מתמחה בטיפול בהשמנה והפרעות אכילה, מחנכת לשינוי הכרתי והתנהגותי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל טיפול בהפרעות אכילה

מכיוון שהפרעות אכילה הן הפרעות מסכנות חיים, חשוב לטפל בהן ברגע שמזהים את הבעיה. בעבר, נהוג היה להגיע לטיפול פסיכואנליטי משפחתי לפתירת הפרעת האכילה שאובחנה. בשנים האחרונות, הפסיכואנליזה אבדה את קרנה, וכיום מושם דגש רב על טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT), אשר הוכח כמועיל במיוחד לטיפול בהפרעות אכילה בשיעורים של למעלה מ-65%.מכיוון שקיים קשר הדוק בין הפרעת אכילה מסוג בולימיה לדכאון, טיפול בה באמצעות תרופות נוגדות דכאון כגון פרוזאק, הפך מקובל, והוא מסייע בשיעור של כ-60%. הטיפול אינו יעיל במיוחד עבור אנורקסיה, ובאופן כללי ההמלצה היא לשלבו עם טיפול CBT, בכדי להקטין את הסיכוי לנסיגה בחזרה אל ההפרעה.

מכון CBT מציע טיפול קוגניטיבי התנהגותי עבור הפרעות אכילה. במסגרת הטיפול, המטופל לומד כיצד לזהות את הסימנים החוזרים הקשורים להימצאותה של הפרעת אכילה, מקפיד על ניהול יומן אכילה מסודר, לומד כיצד להתגבר על המחשבות השליליות ולשפר את הדימוי העצמי וכיצד להתגבר על בעיות ופיתויים שעלולים להופיע ביומיום.

נשמח אם תיצור עמנו קשר ונסייע לך ביתר פירוט.

צוות מכון CBT

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

יש אולי משהו שאני יכול להגיד לה בלי לפנות לעזרה חיצונית? היא קצת נרתעת מזה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

הקפצה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect