נכתב במקור על ידי DoodleJump תאולוגיה ודתות. תשובה נכונה. נכתב במקור על ידי Super Pippo תאולוגיה ודתות. יהודת לא מתאים כי שם לא מדברים למה אתה בחרת בדרך הזאת, בתאולוגיה ודתות מדברים למה בחרת בדרך X. ביקשתי לא לענות נכון? אל תגיב עד השאלה הבאה! ברצוני לדעת כמה עולה נרגילה. לאן אפנה?
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה. ביקשתי לא לענות נכון? אל תגיב עד השאלה הבאה! ברצוני לדעת כמה עולה נרגילה. לאן אפנה? 18 פלוס.
נכתב במקור על ידי DoodleJump 18 פלוס. תשובה נכונה.(אסור לך להגיב עכשיו[אתה כבר יודע למה]) אני פוחד מהזרקות SQL, לאן עליי לפנות?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה.(אסור לך להגיב עכשיו[אתה כבר יודע למה]) אני פוחד מהזרקות SQL, לאן עליי לפנות? אבטחת מידע?
נכתב במקור על ידי כיפה בוי אבטחת מידע? תשובה נכונה. ראיתי אתמול "אזרח שומר חוק", לאן עליי לפנות בכדי לסקר את זה?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה. ראיתי אתמול "אזרח שומר חוק", לאן עליי לפנות בכדי לסקר את זה? סדרות ישראליות כללי.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה. ראיתי אתמול "אזרח שומר חוק", לאן עליי לפנות בכדי לסקר את זה? סרטים וקולנוע.
נכתב במקור על ידי כיפה בוי סרטים וקולנוע. NOP.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 NOP. סיקורי סרטים...
נכתב במקור על ידי Smoxer314 NOP. מה עם התשובה שלי?
נכתב במקור על ידי DoodleJump מה עם התשובה שלי? חח לא ראיתי. בכל מקרה זה טעות. נכתב במקור על ידי כיפה בוי סיקורי סרטים... תשובה נכונה. נמשיך בקרוב.
נכתב במקור על ידי Blancos אתה רצית ציטוט כאשר המשחק יחל. המשחק שלי לא עובד טוב, לאן אפנה כדי לנסות לפתור את הבעיה?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 המשחק שלי לא עובד טוב, לאן אפנה כדי לנסות לפתור את הבעיה? תמיכה טכנית במשחקים
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos תמיכה טכנית במשחקים תשובה נכונה. משעמם לי ואני רוצה לצחוק קצת, לאן אפנה?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה. משעמם לי ואני רוצה לצחוק קצת, לאן אפנה? הומור וצחוקים
חוקי הפורום