קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

למענכם ולמענם

ברירת מחדל למענכם ולמענם

באמת, למענכם ולמענם, למי שבאמת רוצה להיות יותר בריא ולנסות להציל את כדה"א ולהפסיק להתעלל בעבדים
    תקדישו את הזמן לראות את הסרטון הזה

באמת, אם יש לי בקשה אחת, תראו את זה, וגם אם לא, אני מתחנן שלא תעבירו את זה לסרטונים/בע"ח, כי אף אחד לא יראה את זה, והסרטון הזה נעשה במטרה שיראו את זה, באמת, בקשה אחת, אל תעבירו את זה..
    תודה (:

2. קישורים ממומנים

תגובה טובה שקראתי

"
    הרצאה דמגוגית לרפי השכל. מה לעשות, גם אם זה נשמע מתנשא, לא איכפת לי. דמגוגיה זולה לא עושה את זה בשבילי. מי שמשתכנע מההרצאה הזו לא לאכול בשר, לא יכול להחשיב את עצמו לאדם חכם. מעניין שכל מי שמדבר בסרטון על כמה הסרטון השפיע עליו הן נשים עם מנת משכל נמוכה. פוסטמות בלע"ז. נקודת ההנחה של ההרצאה היא שמוות של בעלי חיים מקביל למוות של בני אדם. מכל בחינה, ביולוגית דתית ואבולוציונית, ההנחה הזו שגויה.גארי הוא עוד טיפוס יפה נפש שראה יותר מדי סרטי דיסני בילדות.הוא סתם עוד מטיף דת. דת בעלי החיים."

אפשר לסתור כל טענה שהוא מביא שם

ומה אכפת לי מפרה בכלל או מתרנגולת I DONT GIVE A FAKK

אכפת לי מאנשים, לא מפרה או תרנגולת או יתוש

וחצי מהמאכלים של טבעוניים אי אפשר לאכול RAW
    איך אפשר לאכול קטניות בלי לבשל? אתם תמותו כי הם TOXIC
    בשר סויה אלק חחחחחח
    אני רוצה לראות בן אדם שאוכל סויה RAW בטבע, מת תוך שעה.
    ובקשר לבשר, האדם גילה אתה אש למעלה ממליון שנה אחורה, וזה יותר ממספיק זמן להתפתח אבולוציונית לאכול בשר מבושל.

למה בשר טעים אם זה לא בריא לנו?
    למה העיניים שלנו מסתכלות קדימה ולא בצדי הראש? [אם כביכול לא נועדנו לצוד]
    לחזיר יש מעיים ארוכים יותר משלנו [כביכול יותר "צמחוני" מאיתנו] והוא עדיין אוכל DEADLY MEAT! וגם מזון מן הצומח! כמונו! גם בשר, וגם מזון מן הצומח. אנחנו לא אוכלי בשר ב-ל-ב-ד, בגלל זה אנחנו לא דומים בדיוק לחיות שאוכלות בשר בלבד. אנחנו אוכלים גם וגם. למה הוא לא מדבר על חזירים? דובים?

לחיות צמחוניות יש אנזים שמפרק צלולוז שמאפשר לעכל אנרגיה מצמחים ירוקים, לנו הפלא ופלא אין אנזים כזה.

למה יש לנו
    חומצה הידרוכלורית בקיבה? רק לחיות שאוכלות מזון מן החי יש חומצה הידרוכלורית. לחיות צמחוניות אין חומצה הידרוכלורית, הפלא ופלא, לנו יש חומצה הידרוכלורית !

ולכולסטרול אין שום קשר למחלות לב, מי שטוען ככה לא מבין איך ולמה ורידים נסתמים
    ורידים\עורקים נסתמים בגלל שומן אומגה 6\שומן טראנס וכל השומנים הלא טבעיים או בריאים האלה. כולסטרול לא סותם את הורידים. ליותר מחצי מהאנשים שלוקים בהתקף לב יש רמות כולסטרול נורמליות.

http://www.heart-disease-bypass-surg...ticles/121.htm

http://edition.cnn.com/2011/HEALTH/0...ths/index.html

חחחחחחח עכשיו גם ראיתי הוא גם נגד דבש כי הדבורים[דבר חיי] מיצרות את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דרך אגב צמחוניים לא יכולים לקבל מספיק B12 אלא אם כן המזונות שהם אוכלים מועשרים בכוונה בצורה מלאכותית בויטמין B12. איך חיות צמחוניות מקבלות B12? הן מיצרות אותו בגוף! בני אדם? גם.. אבל בכמות מאוד קטנה. לפעמים אפילו אנשים שאוכלים בשר לוקים בחסר B12, מה שמוכיח שאפילו אם אוכלים בשר לא תמיד מקבלים מספיק B12 ממזונות "טבעיים". אז צמחוניים?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 17-07-2012 בשעה 15:49.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

אוקי
    נגיד וראית
    מה אתה עושה אישית כדי לשנות תמצב ?

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

בואו נראה את כל האנשים שאוכלים בשר דמוי ואת כל המאכלים החרטות האלה ונראה אם יקרה לך משהו לגוף עם כל החומרים הדמוים ששם.

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

יש לנו ניבים ושיניים טוחנות בשביל שנוכל לאכול פתוחים קשים? תעשה לי טובה. הטענות כאן רובן ככולן פופוליסטיות שמנסות בכוח לדחוף את האידאולוגיה של אותו בחור קרח עלינו.
    בסיס ההטפה שלו מגיע מהשוואות מטומטמות וחסרות כל מחשבה (או לפחות מחשבה קלוקלת) שמגיעות כמגש של בורות עם פרסומות בלי פוסקות לברוקולי וחבריו, שכוללת השוואה של בני אדם לדברים אחרים; הלסת של בין האדם בניגוד ללסת של טורפים אחרים. העובדה שתינוק (בן שנתיים) לא יטרוף ארנבת חייה כשמוצא לו תפוח ליד וכ'ו וכו'.
    אני באמת לא חושב שצריך להסביר למה הטענות שלו פשוט אנטי-קפיטליסטיות במקצת אך אין להן שום היגיון ולא הקטן ביותר.
    אתה משווה יצור כמו האדם (ומצטער על הנרקיסיסטיות הגזעית) לטורף פשוט מהטבע? אם היית יכול להשוות אותנו אליהם כנראה שלא הייתה יכול לשתף אותנו במחשבה העמוקה הזו מכיוון שלא היית מפרסם את זה בפורום. כי לא היה פורום. בקושי יש להם מודעות עצמית ביחס למה שבני אדם מסוגלים היום.
    אז כן. בני אדם שונים משאר בעלי החיים (No Shit Sherlock), וההכללה וההשוואה היא שגויה מבסיסה בגלל שאנחנו שונים. מה לעשות, בין אדם שונה מתנין.
    הרדיקליות שאתם הולכים בה גם היא לא נכונה. רוב מי שיצפה בסרטון הזה, כמה כואב שיהיה לו מהחיות המסכנות, ימשיך לאכול מה ששטראוס ומקדונדלס ישדרו בפרסומת. הסרטונים על ההתעללות בחיות נמצאים ברשת כבר שנים ולא עוררו יותר מדי קריאות ציבוריות חוץ מכמה Share-ים בפייסבוק.

הדוניזם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    באמת, למענכם ולמענם, למי שבאמת רוצה להיות יותר בריא ולנסות להציל את כדה"א ולהפסיק להתעלל בעבדים
    תקדישו את הזמן לראות את הסרטון הזה

באמת, אם יש לי בקשה אחת, תראו את זה, וגם אם לא, אני מתחנן שלא תעבירו את זה לסרטונים/בע"ח, כי אף אחד לא יראה את זה, והסרטון הזה נעשה במטרה שיראו את זה, באמת, בקשה אחת, אל תעבירו את זה..
    תודה (:
    שאלה שבאמת חשובה לי לשאול אתה טבעוני או צמחוני?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    תגובה טובה שקראתי

"
    הרצאה דמגוגית לרפי השכל. מה לעשות, גם אם זה נשמע מתנשא, לא איכפת לי. דמגוגיה זולה לא עושה את זה בשבילי. מי שמשתכנע מההרצאה הזו לא לאכול בשר, לא יכול להחשיב את עצמו לאדם חכם. מעניין שכל מי שמדבר בסרטון על כמה הסרטון השפיע עליו הן נשים עם מנת משכל נמוכה. פוסטמות בלע"ז. נקודת ההנחה של ההרצאה היא שמוות של בעלי חיים מקביל למוות של בני אדם. מכל בחינה, ביולוגית דתית ואבולוציונית, ההנחה הזו שגויה.גארי הוא עוד טיפוס יפה נפש שראה יותר מדי סרטי דיסני בילדות.הוא סתם עוד מטיף דת. דת בעלי החיים."

אפשר לסתור כל טענה שהוא מביא שם

ומה אכפת לי מפרה בכלל או מתרנגולת I DONT GIVE A FAKK

אכפת לי מאנשים, לא מפרה או תרנגולת או יתוש

וחצי מהמאכלים של טבעוניים אי אפשר לאכול RAW
    איך אפשר לאכול קטניות בלי לבשל? אתם תמותו כי הם TOXIC
    בשר סויה אלק חחחחחח
    אני רוצה לראות בן אדם שאוכל סויה RAW בטבע, מת תוך שעה.
    ובקשר לבשר, האדם גילה אתה אש למעלה ממליון שנה אחורה, וזה יותר ממספיק זמן להתפתח אבולוציונית לאכול בשר מבושל.

למה בשר טעים אם זה לא בריא לנו?
    למה העיניים שלנו מסתכלות קדימה ולא בצדי הראש? [אם כביכול לא נועדנו לצוד]
    לחזיר יש מעיים ארוכים יותר משלנו [כביכול יותר "צמחוני" מאיתנו] והוא עדיין אוכל DEADLY MEAT! וגם מזון מן הצומח! כמונו! גם בשר, וגם מזון מן הצומח. אנחנו לא אוכלי בשר ב-ל-ב-ד, בגלל זה אנחנו לא דומים בדיוק לחיות שאוכלות בשר בלבד. אנחנו אוכלים גם וגם. למה הוא לא מדבר על חזירים? דובים?

לחיות צמחוניות יש אנזים שמפרק צלולוז שמאפשר לעכל אנרגיה מצמחים ירוקים, לנו הפלא ופלא אין אנזים כזה.

למה יש לנו
    חומצה הידרוכלורית בקיבה? רק לחיות שאוכלות מזון מן החי יש חומצה הידרוכלורית. לחיות צמחוניות אין חומצה הידרוכלורית, הפלא ופלא, לנו יש חומצה הידרוכלורית !

ולכולסטרול אין שום קשר למחלות לב, מי שטוען ככה לא מבין איך ולמה ורידים נסתמים
    ורידים\עורקים נסתמים בגלל שומן אומגה 6\שומן טראנס וכל השומנים הלא טבעיים או בריאים האלה. כולסטרול לא סותם את הורידים. ליותר מחצי מהאנשים שלוקים בהתקף לב יש רמות כולסטרול נורמליות.

http://www.heart-disease-bypass-surg...ticles/121.htm

http://edition.cnn.com/2011/HEALTH/0...ths/index.html

חחחחחחח עכשיו גם ראיתי הוא גם נגד דבש כי הדבורים[דבר חיי] מיצרות את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דרך אגב צמחוניים לא יכולים לקבל מספיק B12 אלא אם כן המזונות שהם אוכלים מועשרים בכוונה בצורה מלאכותית בויטמין B12. איך חיות צמחוניות מקבלות B12? הן מיצרות אותו בגוף! בני אדם? גם.. אבל בכמות מאוד קטנה. לפעמים אפילו אנשים שאוכלים בשר לוקים בחסר B12, מה שמוכיח שאפילו אם אוכלים בשר לא תמיד מקבלים מספיק B12 ממזונות "טבעיים". אז צמחוניים?

יאללה יאללה מה ת'מזיין לי ת'שכל?

סתם שכנעת אותי,
    אני הולך לצוד חתולי רחוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי MartiNi צפיה בהודעה
    יש לנו ניבים ושיניים טוחנות בשביל שנוכל לאכול פתוחים קשים? תעשה לי טובה. הטענות כאן רובן ככולן פופוליסטיות שמנסות בכוח לדחוף את האידאולוגיה של אותו בחור קרח עלינו.
    בסיס ההטפה שלו מגיע מהשוואות מטומטמות וחסרות כל מחשבה (או לפחות מחשבה קלוקלת) שמגיעות כמגש של בורות עם פרסומות בלי פוסקות לברוקולי וחבריו, שכוללת השוואה של בני אדם לדברים אחרים; הלסת של בין האדם בניגוד ללסת של טורפים אחרים. העובדה שתינוק (בן שנתיים) לא יטרוף ארנבת חייה כשמוצא לו תפוח ליד וכ'ו וכו'.
    אני באמת לא חושב שצריך להסביר למה הטענות שלו פשוט אנטי-קפיטליסטיות במקצת אך אין להן שום היגיון ולא הקטן ביותר.
    אתה משווה יצור כמו האדם (ומצטער על הנרקיסיסטיות הגזעית) לטורף פשוט מהטבע? אם היית יכול להשוות אותנו אליהם כנראה שלא הייתה יכול לשתף אותנו במחשבה העמוקה הזו מכיוון שלא היית מפרסם את זה בפורום. כי לא היה פורום. בקושי יש להם מודעות עצמית ביחס למה שבני אדם מסוגלים היום.
    אז כן. בני אדם שונים משאר בעלי החיים (No Shit Sherlock), וההכללה וההשוואה היא שגויה מבסיסה בגלל שאנחנו שונים. מה לעשות, בין אדם שונה מתנין.
    הרדיקליות שאתם הולכים בה גם היא לא נכונה. רוב מי שיצפה בסרטון הזה, כמה כואב שיהיה לו מהחיות המסכנות, ימשיך לאכול מה ששטראוס ומקדונדלס ישדרו בפרסומת. הסרטונים על ההתעללות בחיות נמצאים ברשת כבר שנים ולא עוררו יותר מדי קריאות ציבוריות חוץ מכמה Share-ים בפייסבוק.

הדוניזם.
    צודק.

אבל - חובה להשוות בין בני האדם לחיות אחרות,
    ככה אתה יכול ללמוד על האדם.

אם יש לנו ולחיות אחרות מאפיינים דומים - אז נועדנו לאותו הדבר,
    דיברת על השיניים?

אנחנו קופים, וסתכל על שאר הקופים?
    גם כן, כמו שלנו.

והם אוכלים גם בשר וגם מהצומח,
    אז אפשר ללמוד שגם אנחנו ככה אם יש לנו אותם מאפיינים פיזיולוגים.

------------------------

ככה גם אפשר לל מוד שבני האדם לא בנויים לזוגיות,
    כי אם תיקח את המאפיינים המינים הפיזיולוגים שלנו,
    ותשווה אותם לבונובו(קוף פוליגמי) ותשווה אותם לקוף המונוגמי היחיד,
    תראה שאנחנו רחוקים שנות אור מהקוף המונוגמי וקרובים מילימטרים מהקוף הפוליגמי D-:
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 17-07-2012 בשעה 16:45.

One Shot - One Kill

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    צודק.

אבל - חובה להשוות בין בני האדם לחיות אחרות,
    ככה אתה יכול ללמוד על האדם.

אם יש לנו ולחיות אחרות מאפיינים דומים - אז נועדנו לאותו הדבר,
    דיברת על השיניים?

אנחנו קופים, וסתכל על שאר הקופים?
    גם כן, כמו שלנו.

והם אוכלים גם בשר וגם מהצומח,
    אז אפשר ללמוד שגם אנחנו ככה אם יש לנו אותם מאפיינים פיזיולוגים.

------------------------

ככה גם אפשר לל מוד שבני האדם לא בנויים לזוגיות,
    כי אם תיקח את המאפיינים המינים הפיזיולוגים שלנו,
    ותשווה אותם לבונובו(קוף פוליגמי) ותשווה אותם לקוף המונוגמי היחיד,
    תראה שאנחנו רחוקים שנות אור מהקוף המונוגמי וקרובים מילימטרים מהקוף הפוליגמי D-:
    חובה להשוות בני אדם לחיות אחרות בשביל הלמידה? אין ספק. בשביל הלמידה, לא בשביל הסקת מסקנות שנובעת רק מעצם ההשוואה בין בני אדם לחיות אחרות.
    אותה טענה כבילה להשוואה שלך לקופים פולגמיים בניגוד לקופים מונוגמיים. ההשוואה פסולה מבסיסהּ ולא יכולה להוות כטענה מרכזית בוויכוח, "אם משווים לקוף המונוגמי". שיבושם לאותו קוף, לא יותר .
    נערך לאחרונה על ידי MartiNi; 17-07-2012 בשעה 17:12.
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי MartiNi צפיה בהודעה
    חובה להשוות בני אדם לחיות אחרות בשביל הלמידה? אין ספק. בשביל הלמידה, לא בשביל הסקת מסקנות שנובעת רק מעצם ההשוואה בין בני אדם לחיות אחרות.
    אותה טענה כבילה להשוואה שלך לקופים פולגמיים בניגוד לקופים מונוגמיים. ההשוואה פסולה מבסיסהּ ולא יכולה להוות כטענה מרכזית בוויכוח, "אם משווים לקוף המונוגמי". שיבושם לאותו קוף, לא יותר .
    כן אבל אם יש לבני האדם את כל המאפיינים של קוף פוליגמי,
    מה אתה מצפה? שנהיה מונוגמים?

ההשוואה לא פסולה.

אלא אם כן אנחנו החיה היחידה ביקום, הזמן והמרחב שהמיניות שלה נוגדת 100% את המבנה הפיזיולוגי שלה.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Pl4yB0y
    לייקים
    15
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אל תאמרו פג תוקף, אמרו בטעם של פעם

אני לא מתכוון לבזבז זמן על צפייה בסרטון כזה אבל מה שאני יכול לומר לך זה שגם אם אני אנסה להציל את כדור הארץ ישנם עוד למעלה מ50 מיליון איש שימשיכו כהרגלם.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בשר זה רצח ולא לשכוח את המלח חברה!
    ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    יאללה יאללה מה ת'מזיין לי ת'שכל?

סתם שכנעת אותי,
    אני הולך לצוד חתולי רחוב.

מי D-:
    לא כדאי לך, אותו טעם כמו ארנב.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,274 | הודעות: 8,203,867 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect