שלום עוד מעט אני יוצא אם בחורה לדייט ואני לא יודע(מה שכבר הבנתם מהכותרת) מה לעשות אני קצת חדש בפיקאפ וכל זה ואני לא יודע אים היא תיזרום בנשיקה וכל זה קצת דחוף![]()
שלום עוד מעט אני יוצא אם בחורה לדייט ואני לא יודע(מה שכבר הבנתם מהכותרת) מה לעשות אני קצת חדש בפיקאפ וכל זה ואני לא יודע אים היא תיזרום בנשיקה וכל זה קצת דחוף![]()
|
|
כמו שאתה וכמובן כולנו כאן בפורום המרשים הזה יודעים, יש רק דרך אחת שאפשר לנהל בה דייט, כל דרך אחרת תפסל ותוציא אותך מחוץ למשחק ומחוץ לפיקאפ.
דרך אחת יחידה כדי לנהל דייט עם חוקים מאוד ברורים, חוקי הפיקאפ.
למקצוענים יש נוסחא מושלמת לדייט שתצליח בכל יום בשבוע מלבד יום חמישי, ששם אתה אמור לשנות את המשתנים.
בכ"מ :
![]()
אם אתה רוצה אני יישלח לך קישור למכללה לאומנויות הפיתוי זה ממש יעזור לך הם ידריכו אותך צעד אחר צעד איך להרשים בחורה בלי שתיהיה עשיר ,חתיך או מפורסם ! מאוד מומלץ ואם אתה רוצה את הקישור שלח לי הודעה בפרטי ואני יישלח לך את הקישור !
לא כל כך הבנתי....
בואנה אנשים שותים וודקה פה לפני שמגיבים
אומרים שהשרת בבצפר רוגוזין במגדל העמק...מחזיק במשפט הקסם שמאז ומתמיד כל אומני הפיקאפ רצו לשים את ידייהם על המשפט הזה..לך תן לו מכות ותוכל להשיג כל בחורה.
בקיצר שאלת שאלה מטומטמת. אין דבר כזה "מה להגיד כדי שהדייט יצא פגז?" כי אין משפט מסויים שיעשה הכל..תצטרך אתה לזרום ולהזרים תשיחה..