נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אתה האופציה הרביעית.. אביב ראשון! מהההה??? אני רוצה גט!!! ואני לוקח תכלב!
נכתב במקור על ידי dOrBh מהההה??? אני רוצה גט!!! ואני לוקח תכלב!
נכתב במקור על ידי dOrBh מהההה??? אני רוצה גט!!! ואני לוקח תכלב! אני בקשתי מההתחלה אתה סירבת לתת.. הכלב נשאר איתי!
נכתב במקור על ידי aviv_b_d עוד פעם אתה מתקיל אותי עם אנגלית -_- חחח סתם
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אני בקשתי מההתחלה אתה סירבת לתת.. הכלב נשאר איתי! לא את דור
נערך לאחרונה על ידי Sex Devil; 21-07-2012 בשעה 02:08.
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אני בקשתי מההתחלה אתה סירבת לתת.. הכלב נשאר איתי! חשבתי שהיה משהו יפה בינינו
נכתב במקור על ידי dOrBh חשבתי שהיה משהו יפה בינינו
נערך לאחרונה על ידי Sex Devil; 21-07-2012 בשעה 02:11.
נכתב במקור על ידי dOrBh חשבתי שהיה משהו יפה בינינו אז קח המלצה.. תפסיק לחשוב!
נכתב במקור על ידי aviv_b_d לא רואים את התמונה הראשונה והכל היה יפה עד שנכנסת באמצע נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אז קח המלצה.. תפסיק לחשוב! ואז איך אני יחשוב עלייך?
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 21-07-2012 בשעה 02:12.
נכתב במקור על ידי dOrBh לא רואים את התמונה הראשונה והכל היה יפה עד שנכנסת באמצע היא בחרה בי מה לעשות?
נכתב במקור על ידי dOrBh לא רואים את התמונה הראשונה והכל היה יפה עד שנכנסת באמצע ואז איך אני יחשוב עלייך? צריך להגיע למסקנה בשבילך?
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel צריך להגיע למסקנה בשבילך? מה זאת אומרת? [אמרתי לך שעדיף שאני לא יפסיק לחשוב] עריכה: דניאל אביב לא בשבילך [אני רואה יותר מדי סרטים XD] יש לו חברה!
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 21-07-2012 בשעה 02:16.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep גודד ניטט מענין עם יהיה פה מישהו מעניין
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אתה מדבר עלינו במקרה? [כן עדיין לא חזרתי לחשוב]
נכתב במקור על ידי dOrBh מה זאת אומרת? [אמרתי לך שעדיף שאני לא יפסיק לחשוב] עריכה: דניאל אביב לא בשבילך [אני רואה יותר מדי סרטים XD] יש לו חברה! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה סיפרתההההההההה
חוקי הפורום