קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הכרתי בחורה חמודה מאוד אבל עם חבר:(((((
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 20-11-2007, 03:39
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 18:31
  3. איך רוקדים עם בחורה במועדון?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 18:45
  4. איך לדבר אם בחורה?...
    על ידי TOFY102352 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 19:50
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 33 מתוך 33

איך מתמודדים עם בחורה אדישה מאוד? - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    דבר ראשון אם אחרי נשיקה 1 אתה מתחיל לפתח רגשות אז כדאי שתפרוש מהתחום .. ותמצא לך חברה קבועה וזהו.
    אמרת שכל מה שהיה זה שפעם אחת נישקת אותה ! ואז יצא לכם לדבר בפייס .. אחי אני אחרי קשר של חצי שנה לא יכול להתחיל להיקשר לבחורה אתה אחרי נשיקה 1 + כמה שיחות בפייס נהיית אובססיבית

בקיצר אני במקומך הייתי יוצא בכוונה בסופ''ש מצטלם עם כמה שיותר בנות ומעלה את כל התמונות לפייס.
    אם היא רוצה אותך היא בטוח תראה את כל התמונות, אם תצטלם עם בחורות טובות אז ברגע שהיא תראה את התמונות היא זאת שתפתח בשיחה בדרך כלל ההודעה הראשונה תהיה עוקצנית ולאחר מכן היא תתחיל להתרכך ותשאל אותך איך היה.

אבל יש דבר אחד חשוב שלא סיפרת . איך הכרתם ?
    אמרת שהתנשקתם פעם אחת ... איך זה היה , איפה ?
    יכול להיות שפשוט לא בזין שלה להכיר בכלל ... הנשיקה לא הייתה משהו , אחרי זה התנהגת כמו זין וזהו שרפת את עצמך .. בנוסף להכל .. עכשיו אתה מתחיל לפתח אליה "רגשות" ובטוח ששולח לה כל מיני הודעות , סימני שאלה בפייס חחח
    ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    לפתוח האשכול שים לב למה שהדגשתי בתגובה למעלה,
    שמע אם באמת כמו ש ISI101 אמר אתה מתחיל לפתח רגשות לבחורה אחרי נשיקה ראשונה אתה בבעיה,
    שתדע לך שזה קורה לך אל תפתח ישר רגשות, אחרי כמה שיחות בפייסבוק זה לא אומר ש "הכל טוב ויפה" זה יכול אחר כך לפגוע בך, קודם כל תיצא עם הבחורה תראה איך אם היא מתאימה לך בכלל, שניכם טוב לכם ביחד? תחשוב על זה,
    אני בעצמי עם אני רוצה מישהי אני קודם כל רואה איך היא מתנהגת, מדברת, ואפילו מתלבשת, אחרי זה אני רואה אם היא מתאימה לי או לא, לוקח לי בערך חודש ויותר כדי להתאהב במישהי.

ובקשר למה שכתבת, נראלי על פי כל הסיפור הזה, כמו שאמרת היה לך איתה קטע, הכל זרם טוב, מאז פיתאום היא מתחילה לתת לך ברקסים ולא רואה אותך ממטר, יש מצב גדול שהיא ציפתה ממך ליותר שתמשיך את זה רק שבסוף לא עשית כלום וזה בטח הרס לה את כל מה שהיא חשבה עליך, בהצלחה בהמשך.
    צודקים, פשוט זה הייתה בחורה שבאמת התאימה עליי.. והכרתי אותה באוטובוס (ישבתי לידה והתחלתי להזרים שיחה והוספתי בפייס ודיברנו יומיים ואז יצאנו לסרט ביחד ומשם יודעים מה )
    אבל כמו שאומרים מטעויות שלך לומדים - והבנתי שלא צריך לפתוח לכל כוס רגשות..

הקטע אם הבנות אני ינסה - איפה לחפש בנות? (יש איזה כמה מסיבות עוד מעט בסופשבוע אז אני יצא לכמה בנות בלי שתיה (אולי קצת)
    ישלך עוד מקומות להכיר בנות?

ועכשיו השאלה שלי זה הפיקאפ - באמת כדאי להתחיל למה אני לא משתמש בפיקאפ אני יותר עצמי כזה (אולי ללמוד NLP ופיקאפ?) אין לי באמת מושג כי באתי לפה ככה לשאול אנשים שיודעים על זה דברים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי honestli צפיה בהודעה
    צודקים, פשוט זה הייתה בחורה שבאמת התאימה עליי.. והכרתי אותה באוטובוס (ישבתי לידה והתחלתי להזרים שיחה והוספתי בפייס ודיברנו יומיים ואז יצאנו לסרט ביחד ומשם יודעים מה )

הקטע אם הבנות אני ינסה - איפה לחפש בנות? (יש איזה כמה מסיבות עוד מעט בסופשבוע אז אני יצא לכמה בנות בלי שתיה (אולי קצת)

ועכשיו השאלה שלי זה הפיקאפ - באמת כדאי להתחיל למה אני לא משתמש בפיקאפ אני יותר עצמי כזה (אולי ללמוד NLP ופיקאפ?) אין לי באמת מושג כי באתי לפה ככה לשאול אנשים שיודעים על זה דברים.
    להתחיל עם בחורה אתה יכול בכל מקום , בדרך כלל בהתחלה הכי טוב להכיר בחורה במקום שאתה מרגיש בו ביטחון , מקום שאתה יודע שאתה כביכול "האלפא" של אותו מקום.
    לדוגמה אצלי זה מקום העבודה / דאנס בר קבוע שכל סופ''ש כמעט אני יוצא אליו.

אבל זה יכול להיות כל דבר החל מאוטובוס , או בים או מה שבא לך ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי honestli צפיה בהודעה

תתחיל עם בחורה ברגע שיתאים לך, אם אתה רואה מישהי שאתה רוצה אותה אבל אתה לא מרגיש טוב באותו רגע אל תתחיל איתה אתה אוטומט תשדר את זה החוצה
    ובקשר לבנות במסיבות, אני אישית לא אוהב את האיכות של הבנות במסיבות וגם בכללי אני לא אוהב מסיבות.
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 23-07-2012 בשעה 14:53.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect