טוב, דבר ראשון - שלום לכולם
אהלן אנשים יפים,
אני מיקי, בן 26 מבאר שבע,
במקצועי, סוחר בנשק לא קונבנציונלי - בעיקר באסיה התיכונה,
ובזמני הפנוי - אוסף קליפות שום נדירות מטיוואן וממאלזיה.
כמו שאתם וודאי מבינים אני דיי חדש בעסקי הפיקאפ (או לפחות הפיקאפ ה"מקצועי" כמו שאני קורא לזה), אבל עם זאת בזכות זה שאני נראה טפו טפו חמסה חמסה בלי עין הרע ברוך ה' וישו ובודהה וגינגיס חאן, לא רעע בכלל - יצא לי להינות מלא מעט Fool's end games... (כן, התחלתי לקרוא את מיסטרי מת'וד) אבל בתכלס הבעיה שלי היא שהאיננר גיים שלי ססאאקקס... אני יותר מדי חכם פור מיי אוון גוד... יותר מדי חושב על כל דבר ומבין כמה יצאתי טונה במשפט האחרון שאמרתי וחוושבבב יותר מדי חושב מה הייתי צריך להגיד ומתי ואיך הייתי צריך להגיד את זה ומה ממש לא הייתי צריך להגיד ולממהה לעזזל אמרתי את זה ?!?! ו..כל זה תוך כדי סט.... התוצאה המתבקשת - זה מערער לי את כל הבטחון ותוך שנייה אני לא יכול יותר להגיד דבר אחד כמו שצריך...
בפועל, בשטח, המצב הוא כזה - כשאני מנסה ליזום אינטרקציה אני מתחיל עם המחשבות והאיננר גיים השלילי וזה יוצא כל כך אוקוורד שעוד לפני שפתחתי את הפה אני יודע שאין מצצבב שזה יצליח (מישהו אמר מקור הבעיה ?).
לעעומת זאת, במצבים שבהם אני א. שיכור ב. מסומם קלות ג. מסומם כלוט ד. הבחורה פשוט מתחילה איתי (יותר נכון מראה IOI'S) בצורה כזאת שאני לא נכנס לגיים שלילי או ה. כל התשובות נכונות - הכל פשוט זורררםם בצורה מושלמת ואני פתאום מרגיש ממהה זזזה קסנובה ואני אשכרה עף עלייה והפלא ופלא הכל עובד כמו שעון ^^
קיצרר זהו זה אני נעים מאוד אני כאן ללמוד להתפתח לשחרר מעצורים ולשבור מחסומים
מקווה לתרום לפורום לפחות באותה מידה שבה הוא יתרום לי
שלכם תמיד,
מיקי ראסטה
![]()

ציטוט ההודעה